Kerron salaisuuden: täältä löytyvät syksyn sisustusinspiraatiot!

by Kerttu

Kaupallinen yhteistyö: Habitare 

Syksy, mikä ihana syy kääriytyä kotiin kesän viilettämisen jälkeen! Olen pitkästä aikaa ostanut leikkokukkia ja sisustuslehtiä sekä sytytellut kynttilöitä ja takkaa. Samassa tahdissa kun elohopea lipuu alaspäin, nousee oman kodin sisustusinto ylöspäin. Usein kysytään, mistä ammennan sisustusinspiraatioita ja siihen on monta vastausta. Blogeista, lehdistä, Instagramista, Pinterestistä ja tapahtumista, joiden kotimainen kuningas on Habitare.

Kyseessä on Suomen suurin huonekalu-, design ja sisustustapahtuma, joka pidetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-16.9.2018. Minulle tämä on viides Habitare putkeen ja sen kunniaksi palasin messupostaukseeni vuodelta 2013. Paljon on muuttunut tässä ajassa paitsi blogimaailmassa, myös sisustuksen trendeissä.

Syyskuussa jälleen kootaan yhden katon alle inspiroivimmat uutuudet, tulevaisuuden trendit ja klassikot sekä aimo annos ihasteltavaa ja ihmeteltävää sisustamisen, muotoilun ja arkkitehtuurin maailmoista. Tänä vuonna teemana on Roots – pintaa syvemmälle ja aihetta käsitellään eri päivinä eri näkökulmista tapahtumalavalla.

Tänä vuonna minulla erityistä odotettavaa ja jännitettävää, sillä esiinnyn sunnuntaina 16.9. kertomasta sisustusbloggaajan arjesta. Kiiltokuvapinnan sijaan lupaan kertoa rehellisesti ja aidosti tämän työn kaikista puolista ja mennä teeman mukaisesti pintaa syvemmälle.

Habitare on tapahtumana valtava ja pieni ennakkosuunnittelu helpottaa vierailua. Valmistautumatta saattaa käydä kuin lapselle lelukaupassa;  ympärillä on kaikkea kiinnostavaa, mutta mistään ei saa kunnolla otetta. Vinkkilistasta huolimatta kannattaa kävellä avoimin mielin, sillä koskaan ei tietä, mikä brändi tai osasto säväyttää eniten. Siihen perustuu osa tapahtuman taiasta!

Näitä osastoja odotan erityisesti: 

✓ Asun & Vitra: Tämä osasto ei voi olla kuin elämys! Ulla Koskinen on suunnitellut lämminhenkisen kokonaisuuden, jossa pääsee tutustumaan  Vitran tunnetuimpiin klassikoihin, kuten Ray & Charles Eamesien alkuperäisiin Lounge Chair -lepotuoliin ja muovikuppituoleihin. Uudempaa tuotantoa edustavat esimerkiksi Jasper Morrisonin Cork-jakkarat.

✓ Arabia & Lundia: Kaksi kaunista kotimaista ovat pistäneet hynttyyt yhteen ja lopputulos on Lundian ja Arabian Habitaren yhteisosasto, joka lupaa vinkkejä ja inspiraatiota syksyyn. Täältä löytyvät mm.  Arabian Mainio-astiat ja Lundian Moments -uutuusvitriinikokoelma.

✓ Bo LKV: Kiinteistövälityksen mullistanut Bo LKV tuo oman osastonsa Habitareen, jossa nähdään mm. Peeta Peltolan kädenjälkeä. Yksi tämän firman visuaalisuuden taidonnäyte on maksuton Bo living-lehti, jonka uusi numero julkaistaan Habitaressa.

Näitä  puheenvuoroja odotan erityisesti: 

✓ ke 12.9. klo 14: Signals-trendiluento:  Toimittaja,  trendianalyytikko ja Habitaren Signals-alueen kuraattori Susanna Björklund avaa sisustustrendien syntyä, jossa vahingolla ei ole suurtakaan sijaa.

✓ to 13.9. klo 14-15: Mistä puhumme, kun puhumme kukista? Kukkataiteilija ja Ruotsissa vastikään julkaistun Flower Power -kirjan toinen tekijä Hanna Piippo kertoo kukkatrendeistä ja siitä, miten jokainen voi nauttia kukista enemmän kotonaan mm. hoitamalla ja stailaamalla.

✓ pe 14.9. klo 15-16 Marimekko: Satu Maaranen ja Minna Kemell-Kutvonen kertovat, kuinka Marimekko-brändiä luotsataan designtiimin näkökulmasta.

✓ la 15.9, klo 16-17 Love Forever – muotoilu ja alkuperä: Huolella suunnitellut ja laadulla valmistetut tuotteet kestävät aikaa ja muotivirtauksia. Mikä on alkuperän merkitys kestävässä muotoilussa? Mihin lopulta rakastumme  tuotteeseen, tarinaan vai alkuperään?

✓ su 16.9. klo 14.30-15 (No, pakko mainita myös omani, sillä odotan tätä innolla!) Sisustusbloggaajan arkea: Kerron työstäni Modernisti kodikas -sisustusblogin ”kulissien” takana.

Näitä näyttelyitä odotan erityisesti: 

✓ Signals-trendinäyttely: Rohkea oman tien kulkeminen on pinnalla sisustamisessa. Viime vuonna vähän hämmennyin trendinäyttelyssä, mutta se oli hyvä tunne ja laittoi ajattelemaan. Miksi tietyt asiat ovat pinnalla ja mitä ne kertovat? Ketkä trendejä synnyttää? Luvassa on sisustuksen, asumisen ja muotoilun trendejä ja yhteiskunnallisia ilmiöitä niiden takana.

✓ Habitare Talentshop: Heippa vaan tulevaisuuden klassikkomuotoilijat! Tässä näyttelyssä esitellään vuosittain neljä kiinnostavinta suomalaista muotoilijaa, joita Suomen ja maailman kannattaa seurata juuri nyt. Vuoden 2018 talenshoplaiset ovat: Hanna Särökaari, Teemu Salonen, Hanna-Kaisa Korolainen ja Teemu Perttunen.

✓ Kaj Franck -näyttely: Kaj Franck -muotoilupalkinnon saaja vaatesuunnittelija Anna Ruohonen on tehnyt pitkän ja menestyksellisen uran sekä Suomessa että Ranskassa. Habitaressa nähdään huippumuotia, jossa yhdistyy  luova ote vaatesuunnittelun sekä taitavaan tekniseen osaamiseen.

Otsikossa lupasin paljastaa salaisuuden. Se, että Habitare tarjoaa sisustusinspiraatioita, ei ole yllätys.  Mutta myös Habitaren läpi voi kävellä kuulematta, näkemättä ja aistimatta mitään, jos sen tekee kiireellä ja ajatuksiaan avaamatta. Sisustuslehdet voi lukea kahlaten ja Instagramin virtaa voi selata vaikka tuntikausia ilman, että mikään kolahtaa.

Se salaisuus: syksyn sisustusinspiraatiot löytyvät sydämestä.

Mikään ei tunnu miltään kiiressä, kertakäyttökulttuurissa tai pysähtymättä. Inspiraatiot ja luovuus vaativat tyhjää tilaa, aikaa ja joskus hiljaisuutta. Se voi olla kahvikupin pituinen tauko olohuoneen lattialla tai päivä sisustustapahtuman syövereissä. Kannattaa kysyä omalta sydämeltä, mitä se juuri nyt eniten kaipaa.

Arvonta! 

Voit voittaa kahden hengen lippupaketin Habitareen (arvo 32-38 euroa).
Kerro kommenttilaatikossa, mistä sinä ammennat sisustusinpiraatiota.
Aikaa on 6.9. saakka, muistathan jättää sähköpostiosoitteesi sille
varattuun kenttään, niin saan voittajiin yhteyden.
Onnea matkaan!

Saatat pitää myös

160 Kommentit

Laura 2 syyskuun, 2018 - 8:32 am

Taidenäyttelyistä tilankäyttönä, en niinkään teoksista sisustuksessa. Ja messuista, siis ihan mistä tahansa messusta jossa on rakennettuja tilakokonaisuuksia. Museot myös inspiroivat sekä kukkakaupat ja vihertilat.

Reply
Päivi Hedman-Aaltonen 2 syyskuun, 2018 - 8:41 am

Minun äidilläni oli ajaton, tyylikäs ja hyvin kekseliäs tyyli sisustukseen. Hän oli minulle myös paras esikuva sisustajana.Tykkään myös yhdistää paljon perittyjä huonekaluja ja tekstiilejä uusiin vastaaviin. Seuraan myös jonkun verran ruotsalaisia sisustuslehtiä.

Reply
Riitta 2 syyskuun, 2018 - 8:44 am

Sisustusinspiraatiot syntyvät luonnon ja meren läheisyydessä. Vuodenaikojen ja valon vaihtelut vaikuttavat värimaailmaan ja kasvien sekä kukkien valintaan. Luonnon valo keväällä ja kesällä. Pöytä- ja kohdevalot sekä kynttilät luovat tunnelmaa syksyisin ja talvella. Kuten sinäkin, niin minäkin nautin sisustulehtien ja -kirjojen inspiroivasta voimasta. Leikkokukkia en voi vastustaa koskaan. Joka vuosi pyrin myös käymään Habitaren elämyksellisessä maailmassa. Matkoillani ammennan uutta, jokainen maa ja sen kulttuuri antaa aiheen uuteen sisustukselliseen ahaa-elämykseen.

Reply
Tanja 2 syyskuun, 2018 - 8:50 am

Blogeista, kivijalkaliikkeistä, sisustusohjelmista, pienistä kahviloista ja esteetikkona ihan joka aistilla kaikkialta.

Reply
Tiina 2 syyskuun, 2018 - 8:52 am

Kyllä Instagram taitaa olla suurin lähde nykyään. Mutta paljon parempi; kodit, joihin pääsee vierailulle ensi kertaa, saattavat olla kutkuttavan inspiroivia.

Reply
Pirkko.Liisa Haakana 2 syyskuun, 2018 - 8:52 am

Sisustuslehdistä, blogeista. Pinterestiistä

Reply
Anna 2 syyskuun, 2018 - 8:53 am

Instagramista, lehdistä, pinterestistä, sisustusohjelmista tai vaikka luonnosta. Inspiraatio voi syntyä melkein mistä vaan!
Habitaressa en ole koskaan käynyt, joten olispa huikeaa voittaa liput.

Reply
Anu Aksila 2 syyskuun, 2018 - 8:55 am

Oman kaupungin ihanasta Huonekalu- ja sisustusliike Laatukalusteesta?Sisustuslehdistä, Blogeista….❣

Reply
Anne Leppälä-Hast 2 syyskuun, 2018 - 9:03 am

Sisustuslehdistä ja instasta pääasiassa tulee inspiksiä.Niin ja telkkarista sisustusohjelmista.
Habitareen satuin viime vuonna Helsinkiin sattuneen työmatkan vuoksi ja kyllä, kyllä voisin tänäkin vuonna mennä ihan vain Habitaren vuoksi!

Reply
Heli 2 syyskuun, 2018 - 9:05 am

Luonto ja sen vaihtelevuus sekä epäsymmetria on suurin inspiraationi.

Reply
Jenni 2 syyskuun, 2018 - 9:05 am

Arjen kiireessä ei juurikaan ehdi käydä oikeissa kaupoissa eli turvaudun netin tarjontaan. Ihania kuvia ja inspiraatiota löytyy välillä jopa liikaa! Mutta mikään ei voita sitä, kun pääsee oikeasti hypistelemään tuotteita, materiaaleja ja pintoja <3 Niistä saa sen aidon fiiliksen!

Reply
Minna Koppanen 2 syyskuun, 2018 - 9:06 am

Inspiraatiota saan blogeista, lehdistä, instasta ja pinterestistä. Habitareen en ole vielä koskaan ”päässyt”, se kiinnostaisi kyllä kovasti.

Reply
Sara 2 syyskuun, 2018 - 9:07 am

Minä löydän inspiraatiota sisustuslehdistä ja -blogeista. Jos voitan, tulen ehdottomasti kuuntelemaan luentosi. Tosin taidan tulla muutenkin. ?

Reply
Jenni 2 syyskuun, 2018 - 9:08 am

Blogeista, sisustuslehdistä ja sisustuskaupoista.

Reply
Sini 2 syyskuun, 2018 - 9:08 am

Blogit, lehdet, tapahtumat, kodit luovat yhdessä tunnelman ja mielikuvan siitä mitä omaan kotiin haluaa. Nyt vaikuttaa myös vahvasti lämmin syksy.

Reply
Satu Tervo 2 syyskuun, 2018 - 9:13 am

Instagramista, pinterestistä, lehdistä. Inspiraatiota ruokkii luonnon harmonia ja rauhallisuus

Reply
Sari Orjasniemi 2 syyskuun, 2018 - 9:19 am

Instagram ja sisustuslehdet

Reply
Henna 2 syyskuun, 2018 - 9:20 am

Instagramista, blogeista, sisustuslehdista, (sisustus)kaupoista, ravintoloista, kahviloista, hotelleista, matkoilta, sisustusohjelmista ja oikeastaan kaikista kauniista kodeista ja tiloista, joissa tulee kaytya. Habitare tietysti myos yksi suosikeista!

Reply
Saija 2 syyskuun, 2018 - 9:22 am

Idet tulevat blogeista, sisustuslehdistä, sisustuskaupoista ja matkustaessa ulkomailla pidän silmät ja sydämen auki.

Reply
Kiira 2 syyskuun, 2018 - 9:28 am

Sisustuslehdistä, instasta, blogeista, sisustus- ja huonekaluliikkeistä. Saan ideoita myös matkoilla. Joku tietty muoto, väri tai materiaali voi olla inspiraation lähde.

Reply
Laura 2 syyskuun, 2018 - 9:31 am

Minua inspiroi luonnon värit ja vuodenaikojen vaihtelu. Myös vuosikymmeniä sitten suunnitellut edelleen ajankohtaiset klassikkohuonekalut inspiroivat.

Reply
Salla 2 syyskuun, 2018 - 9:36 am

Kaikista visuaalisista ärsykkeistä ympäriltäni.

Reply
Johanna 2 syyskuun, 2018 - 9:44 am

Lehdistä, blogeista, instagramista ja ystäviltä enimmäkseen. Vuodenaikojen vaihtelut innostavat sisustamaan, olisipa tylsää jos olisi aina kesä!

Reply
Teija Saariaho 2 syyskuun, 2018 - 9:47 am

Hei
Kiitos kysymyksestä. Jäin sitä oikein nyt pohtimaan ja päädyin siihen että eniten kolahtaa kuvissa kaunis selkeä asettelu. Joillakin on vain taito asetella huonekalut, tekstiilit ja sisustustuotteet kauniisti . Toki siisteys on kaiken lähtökohta mutta sitten… asettelu. Sen kautta syntyy tunnelma ja löytyy inspiraatio.

Reply
Kati 2 syyskuun, 2018 - 9:47 am

Tällä hetkellä inspiraatiota tarjoavat blogit, sisustuskaupat ja livevierailut kodeissa ja työpaikolla.

Reply
Josefiina 2 syyskuun, 2018 - 9:49 am

Insta on täynnä ideoita. Seuraan useita uuden kodin rakentajia, heillä usein uusia, ei niin nähtyjä ideoita ja ratkaisuja.

Reply
Joanna 2 syyskuun, 2018 - 9:50 am

Minusta on ihana selailla sisustuslehtiä vaikka eniten inspiraatiota kai saakin blogeista ja instagramista. Myös tuttujen kodeista saa kivoja ideoita. Ja tällä hetkellä mielessä kummittelevat jo lapsen yo-juhlat keväällä,olisi kiva päivittää kotia kevääksi.

Reply
Eeva 2 syyskuun, 2018 - 9:51 am

Instasta eniten, mutta myös sisustuslehdistä ja -ohjelmista.

Reply
Jenni 2 syyskuun, 2018 - 10:01 am

Minulle blogit, instagram ja pinterest ovat ne paikat josta saan eniten ideoita sisustamiseen. Mutta tärkeintä kaikista on ammentaa sitä itseltään: ”Kannattaa kysyä omalta sydämeltä, mitä se juuri nyt eniten kaipaa”.

Kaunista syksyä! ?

Reply
Lottta 2 syyskuun, 2018 - 10:01 am

Instagramista, blogeista, lehdistä ja sisustuskaupoista sekä joskus kavereilta.

Reply
Susanna Sivonen 2 syyskuun, 2018 - 10:05 am

Instasta sekä kaupoissa, kun nään jotain ihanaa!

Reply
Kaija Brander-Maunu 2 syyskuun, 2018 - 10:08 am

Blogeista, sisustulehdistä ja ystävien kodeista saan ihania ideoita kodin sisustamiseen.

Reply
Inka 2 syyskuun, 2018 - 10:09 am

Kyllä ne inspiraatiot löytyvät sisustuslehdistä, blogeista, instasta ja kivijalkaliikkeistä fiilistelemällä.

Reply
Elisa 2 syyskuun, 2018 - 10:09 am

Nykyään pääasiassa instagramista ja blogeista, mutta parhaat ideat tulevat eteen kuitenkin yleensä lehdistä.

Reply
Essi 2 syyskuun, 2018 - 10:17 am

Blogit, Instagram ja lehdet ovat hyviä inspiraation lähteitä, ja toisaalta tykkään vain mennä haaveilemaan sisustuskauppoihin inspiraation vuoksi vaikkei sillä hetkellä ostettavaa olisikaan!

Reply
Josefiina 2 syyskuun, 2018 - 10:19 am

Pääasiassa Instagramista ja blogeista. Usein riittää myös yksi tietty huonekalu tai joku muu esine, jonka ympärille kaikki syntyy pikkuhiljaa. Inspiraatiota voi saada myös ihan kaikista paikoista, joissa käy, esim. hotellit, toimistot ja tuttujen kodit.

Reply
Riitta Kaipio-Vihmalo 2 syyskuun, 2018 - 10:20 am

Instagramia katselen. Sisistuslehti tilaan kotiin. Silti kotini sisustus ei kovinkaan muutu.

Reply
Sari 2 syyskuun, 2018 - 10:22 am

Sisustuslehdistä, luonnosta ja sisustusliikkeistä

Reply
Anne-Mari 2 syyskuun, 2018 - 10:23 am

Minä harn inspiraatiota blogeista, Instagramista ja toisinaan myös lehdistä. Lehtien selailu tuntuu nykyään kovin ylelliseltä, digiruutu kun on avoinna liiankin usein.

Reply
Sanni 2 syyskuun, 2018 - 10:29 am

Eniten inspiroidun blogeista, vierailuista muiden kodeissa sekä kirppisten kiertelystä.

Reply
Toni 2 syyskuun, 2018 - 10:31 am

Minua inspiroi sisutuksessa lähinnä luonto.

Reply
Riitta 2 syyskuun, 2018 - 10:39 am

Sisustuslehdistä ja netistä.

Reply
Pia 2 syyskuun, 2018 - 10:41 am

Ideoita haen instasta ja blogeista. Kirppiksiä kierrän paljon.

Reply
Elma 2 syyskuun, 2018 - 10:42 am

Kaikki tilat ja kuvat ympärilläni inspiroi
– Elma –

Reply
Pia 2 syyskuun, 2018 - 10:48 am

Blogit ja lehdet. Messut olisi ihan uutta.

Reply
Aila 2 syyskuun, 2018 - 11:05 am

Blogit,lehdet ja TVohjelmat.Aila

Reply
Leena Granlund 2 syyskuun, 2018 - 11:11 am

Luonto, instagram. Valokuvat, taidenäyttelyt.

Reply
Tuula 2 syyskuun, 2018 - 11:15 am

Minun sisustusinspis lähde on luonto, eri vuodenaikoina se tarjoaa aina kotiin jotain maljakkoon ja vielä ilmaiseksi.
Lehtiä en enää niin paljon lue etsiäkseni jotain. Avoimet silmät ja mieli liikkuessa antavat uusia ideoita paljon.

Reply
Helena Solansuu 2 syyskuun, 2018 - 11:23 am

50-ja 60-luvun kuvista ja sisustuslehdistä. Scandinavian design kiinnostaa joten luen kaikki sitä sivuavat artikkelit ja lehdet.

Reply
Jaana 2 syyskuun, 2018 - 11:24 am

Sisustuslehdistä, matkoilta, ravintoloista ja hotelleista, kirpputoreilta, luonnosta, melkeinpä mistä vain!

Reply
Anna Lampinen 2 syyskuun, 2018 - 11:37 am

Luonto ja vuodenajat
Instagram ja sisustusliikkeet, näyttelyt, tapahtumat (esim. Habitare)

Reply
Kati K 2 syyskuun, 2018 - 11:44 am

Aivan kaikesta ympärillä. Huikea tunne on kun ilman tarkoituksenmukaista inspiraation etsimistä idea tulee vastaan yllättäen, jopa odottamattomasta paikasta. Avoimin mielin ja silmin ympäriltä 🙂

Reply
Johanna 2 syyskuun, 2018 - 12:05 pm

Insragram, sisustuslehdet ja blogit

Reply
Minna 2 syyskuun, 2018 - 12:07 pm

Sisustuslehdistä, blogeista, instagramista.

Reply
JohannaH 2 syyskuun, 2018 - 12:08 pm

Instagram, sisustuslehdet ja blogit

Reply
Liiisa 2 syyskuun, 2018 - 12:23 pm

Inspiroidun luonnosta ja vaihtuvista vuodenajoista! …Siinä onkin meillä suomalaisilla mieletön rikkaus kun voi fiilistellä milloin kevättä milloin syksyä – joulusta puhumattakaan!

Reply
Saara 2 syyskuun, 2018 - 12:25 pm

Kyllä blogit ja instagram on suurimmat vaikuttajat! Huonekalukaupoistakin ideoita saanut. Tänä vuonna olisi tarkoitus lähteä ensimmäistä kertaa habitareen katselemaan ja vaikuttumaan ?

Reply
Sanna 2 syyskuun, 2018 - 12:31 pm

Blogeista löytyy kyllä hyvin inspiraatiota.

Reply
Jennao 2 syyskuun, 2018 - 12:33 pm

Instagramista sekä blogeista! Saan inspiraatiota myös kauniista esineistä.

Reply
Johanna Juntunen 2 syyskuun, 2018 - 12:36 pm

Tapahtumista, lehdistä, blogeista, asuntojen myynti-ilmoituksista, pikkupuodeista ja huonekalukaupoista ?

Reply
AnnaH 2 syyskuun, 2018 - 12:37 pm

Bloegeista, lehdistä, luonnosta.

Reply
Anitta Tenhovaara 2 syyskuun, 2018 - 12:47 pm

Sisustuslehdistä, ystävien kauniista kodeista ja tietysti Habitaresta. Viime vuonna uusi sohva, johon ihastuin näyttelyssä!

Reply
Iida 2 syyskuun, 2018 - 12:51 pm

Luonnosta, instagramista ja sisustuslehdistä 🙂

Reply
Kirsi 2 syyskuun, 2018 - 1:01 pm

Pinnoista, liikkeestä, muodoista.

Reply
Tiina Tu 2 syyskuun, 2018 - 1:08 pm

Esteetikkona kaikkialta voi saada inspiraatiota, erityisesti luonnon väreistä.

Reply
Karkku 2 syyskuun, 2018 - 1:23 pm

Blogeista ja Instagramista lähinnä.

Reply
UllaN 2 syyskuun, 2018 - 1:27 pm

Lehdistä, blogeista, Instasta ja Pinterestistä

Reply
Taru 2 syyskuun, 2018 - 1:40 pm

Pohjoismainen luonto, ekologisuus, viherkasvit ja selkeät linjat huonekaluissa inspiroivat. Kodista on ihanaa tehdä viihtyisä pesä, jossa nauttia rentouttavasta fiiliksestä.

Reply
Sanna 2 syyskuun, 2018 - 1:41 pm

Blogeista, sisustuslehdistä, instagramista, Habitaresta ja brändien hienoista kuvista.

Reply
Sanna 2 syyskuun, 2018 - 1:43 pm

Blogeista, sisustuslehdista, instagramista, Habitaresta ja brändien sisustuskuvista.

Reply
Tickler 2 syyskuun, 2018 - 1:56 pm

Elokuvista, Pinterestistä ja Instasta pääsääntöisesti.

Reply
Eija 2 syyskuun, 2018 - 2:07 pm

Blogeista, lehdistä ja Pinterestistä

Reply
Terhi 2 syyskuun, 2018 - 2:34 pm

Instagramista, sisustuslehdistä,blogeista,matkailtaessa koti- ja ulkomailla kauniit näyttelyt sekä kahvilat.

Reply
Soile 2 syyskuun, 2018 - 2:39 pm

Kyllä se instagram nykyisin on! ?

Reply
Greta 2 syyskuun, 2018 - 2:53 pm

Sisustusinspiraatiota saan ennen kaikkea blogeista ja sisustuslehdistä.

Reply
Katariina 2 syyskuun, 2018 - 3:09 pm

Blogeista, sisustuslehdista, instagramista, Pinterestista ja Habitare messuilta

Reply
Nina 2 syyskuun, 2018 - 3:16 pm

Blogit, insta, lehdet, messut, Habitare etunenässä. Habitaressa olen käynyt jo vuodesta jotain asti, jo silloin, kun Habitare järjestettiin vielä kahden vuoden välein..oli jotain, mitä odottaa!

Reply
Hanna 2 syyskuun, 2018 - 3:19 pm

Verkosta, lehdistä, luonnosta, kirjoista. Kaikesta mikä ruokkii sielua visuaalisesti 🙂

Reply
Oma koti kullan kallis 2 syyskuun, 2018 - 3:34 pm

Mä en oo koskaan oikeen ollut mikään kummoinen sisutustaja. Tai oikeastaan koen, että esineet tai huonekalut joihin ihastun eivät jotenkin toimi yhdessä enkä saa kodistani sellaista harmonista paikkaa. Nyt kuitenkin edessä on isoin muutos asumiseen liittyen kun mieheni aloittaa talon rakennusprojektin. Se on hänen unelmansa ja toivoo, että saan talostamme tehtyä kodin. Meille on tulossa toinen lapsi, sitten meillä on sekä tyttö että poika. Paljon sisustettavaa ja mietittävää jotta kodista tulee kaunis ja omannäköinen, mutta myös hyvin toimiva lapsiperhearjessa.
Paljon ollaan talomessuilla pyöritty, mutta nyt olisi jo ihanaa päästä pohtimaan niitä Sisustus inspiraatioita messuille.

Reply
Anneh 2 syyskuun, 2018 - 3:48 pm

Pinterest ja Facebookin sisustusaiheiset ryhmät ?

Reply
Mari Annika Shrestha 2 syyskuun, 2018 - 3:56 pm

Insipaatiota ammennan täältä sun blogista, Instasta yleisesti sekä kaupoista aina, kun sinne pääsen fiilistelemään! ? Aihe on nyt tapetilla, kun muutettiin uuteen kotiin kesällä.

Reply
Merja 2 syyskuun, 2018 - 4:00 pm

Niinkuin moni jo sen sanoikin, vuodenajat ja luonto. Luonto muuttaa muotoaan ja värejään vuodenaikojen mukaan, niin myös meidän huusholli. Tai ainakin syksy, joulun-talven aika ja kevät, kesä mennään usein keväisillä sisustuksilla. Useimmiten tämä tarkoittaa tekstiilien värimaailman muutoksia, samoin pienesineidein ja taulujen vaihtelua. Ruotsalaiset on tässä ihan huippuja, joten seuraan heidän sisustuslehtiään.

Reply
Sari 2 syyskuun, 2018 - 4:17 pm

Sisustusinspirastiota haen erilaisista blogeista ja pinterestistä unohtamatta omia ideoita.

Reply
Katariina Matilainen 2 syyskuun, 2018 - 4:35 pm

Itse saan parhaimmat inspiraatiot vuoden ajoista, suosikkeinani kevät ja syksy. Usein innostukseni ja inspiraationi lähtevät yhdestä elementistä, kuten väristä, tietynlaisesta kasvista tai vaikkapa maljakon muodosta. Sisustukseni runko pysyy samana, mutta inspiraation iskiessä esineet ja asetelmat vaihtelevat viikottain, ellei jopa päivittäin. Keväisin ja kesäisin haen sistukseeni kepeyttä ja ilmavuutta kun taas näin syksyn kynnyksellä lämpö ja vahvemmat elementit kynttilöineen tuovat kodikkuutta. 🙂

Reply
Tiina 2 syyskuun, 2018 - 4:35 pm

Sisustuslehdet, blogit ja Pinterest. Kuluneena kesänä kesälomareisssulla inspiroiduin monesta kotimaan kohteesta. Mm.aivan ihanasti sisustettuja kahviloita ympäri Suomen.

Reply
Marja 2 syyskuun, 2018 - 4:57 pm

Ihan kaikkialta voi saada inspiraatiota, kun kulkee silmät ja mieli avoinna. Vaikka tavaratalon kauniista wc:stä jne.

Reply
Elli Sihvo 2 syyskuun, 2018 - 5:04 pm

Saan inspiraatiota blogeista, instagramista ja sisustuslehdistä. Olen luova ja tykkään askarrella joten käsillä tekeminen näkyy kodissani. Rakastan myös kirpputoreja josta löydän halvalla uusia yksityiskohtia kotiin.

Reply
Sara 2 syyskuun, 2018 - 5:42 pm

Instagramista, Pinterestistä, lehdistä, luonnosta, julkisista tiloista (kahvilat,ravintolat ja hotellit)

Reply
Katja 2 syyskuun, 2018 - 6:01 pm

Kyllä se hetken rauhoittuminen ja vaan oleminen kotona paikallaan (ilman minkään elektronisen laitteen aukioloa) on paras inspiraation lähde. Ajatukset lähtee sisustukseen ihan itsestään.

Reply
Sini 2 syyskuun, 2018 - 6:02 pm

Inhottavaakin ehkä, mutta some on suuri sisustuinspiraationi vaikuttaja nykyään.

Reply
Piitu 2 syyskuun, 2018 - 6:34 pm

Blogit, lehdet, facebook sisustusryhmä.

Reply
Aikku 2 syyskuun, 2018 - 7:14 pm

Arvonnassa mukana. Inspiraatio tulee välillä mistä vain: lehdet, blogit, kauppojen esillepanot, omat fiilikset yms. Tänään on siivottu kotona ja mietitty mitä syksyksi haluaisin tänne laittaa. Visioita on nyt omassa päässä. Ja laitoin myös omaan blogiini arvonnan syksyisistä väriläiskistä.

Reply
Maisa 2 syyskuun, 2018 - 7:53 pm

Valikoiduista sisustuslehdistä ja blogeista. En ole moneen vuoteen käynyt asuntomessuilla enkä Habitaressa. Jotenkin on tuntunut ettei niistä saa irti mitään uutta, kovin on kaikki jo nähty.
Ensi kesänä asuntomessut järjestetään lähellä meidän mökkiämme, joten olen jo päättänyt mennä käymään. Samoin Habitarelle aion antaa uudelleen mahdollisuuden, olisi huippua voittaa liput!

Reply
OutiH 2 syyskuun, 2018 - 7:55 pm

Pinterest, blogit ja netistä muutenkin.

Reply
Hanna Putkonen 2 syyskuun, 2018 - 8:15 pm

Sisustuslehdistä ja -blogeista.

Reply
Helssunen 2 syyskuun, 2018 - 8:30 pm

Itselle viimeisin sisustusinspiraatio tuli kävelyllä metsässä kun näin värikkäitä mustikanvarpuja joita oli sitten pakko kerätä matkaan. Lisäksi ne tavalliset netti ja lehdet.

Reply
Heidi Hänninen 2 syyskuun, 2018 - 8:32 pm

Tällä hetkellä luonnosta!

Reply
Emma Emilia 2 syyskuun, 2018 - 8:53 pm

Instagram ja Pinterest ovat inspiraation lähteitä netissä. Sisustan kotona paljon oman pihan kukilla ja metsästä sekä tien viereltä poimimillani kukilla, heinillä, kivillä ym. Puutarhanhoito on intohimo joka näkyy myös sisällä.

Reply
Meeri 2 syyskuun, 2018 - 9:03 pm

Sisustuslehdistä, blogeista, Instagramista

Reply
Arja Rintala 2 syyskuun, 2018 - 9:22 pm

Sisustusinspiraatioita ammennan ensisijaisesti sisustuslehdistä, mutta Habitare-messut ja muut messut ovat myös kiinnostavia sisustuksen suunnannäyttäjiä.

Reply
Lotta 2 syyskuun, 2018 - 9:37 pm

Blogit, instagram, sisustuslehdet, oma mielikuvitus…

Reply
Soili 2 syyskuun, 2018 - 10:11 pm

Blogeista, sisustuslehdistä-liikkeistä, messuilta, museoista, kahviloista ym….

Reply
Eija 2 syyskuun, 2018 - 10:14 pm

Sisustusblogit ja -lehdet, facebookin sisustusryhmät, Instagram, Pinterest, tyttäret, nämä kaikki innostajina ja inspiroijina.

Reply
Niina 2 syyskuun, 2018 - 10:18 pm

Inspiraatiota löydän instasta toisten kuvista. Blogeja harvoin ehdin/jaksan lukea, joten tämä on ihana nopea tapa. ☺

Reply
Niina 2 syyskuun, 2018 - 10:20 pm

Inspiraatiota löydän instasta ja Facebookin sisustusryhmistä toisten kuvista. Blogeja harvoin ehdin/jaksan lukea, joten tämä on ihana nopea tapa. ☺

Reply
Maria 2 syyskuun, 2018 - 10:30 pm

Saan inspiraatiota elokuvista, matkoilta ja luonnollisesti upeista kuvista, joita katselen instassa, pinterestissä ja blogeissa. Inspiroituminen kulkee oikeastaan mukanani koko ajan, sillä visuaalisuus on minulle luonnollinen tapa olla.

Reply
Satu 2 syyskuun, 2018 - 10:34 pm

Ihanista blogeista ?!

Reply
Katariina 2 syyskuun, 2018 - 10:39 pm

Blogeista ja lehdistä, mutta myös telkkarin sisustusohjelmista.

Reply
Anu 2 syyskuun, 2018 - 11:05 pm

Eniten ehkä sisustusbloggaajien instatileistä ja blogeista sekä pinterestistä.
Olen tulossa ihka ensimmäistä kertaa Habitareen ystävän kanssa. Tullaan pidemmän matkan päästä, ihan vain päiväseltään, mutta uskon että on matkan arvoiset messut. Odotan jo innolla! ?

Reply
PiaR 2 syyskuun, 2018 - 11:32 pm

Taidenäyttelyt, kirppikset, sisustusaiheet lehdissä ja blogeissa. Luonto. Perheenjäsenet; monen ikäiset lapset ja nuoret tarpeineen 🙂

Reply
Minna 2 syyskuun, 2018 - 11:37 pm

Olen sisustuslehtien suurkuluttaja. Luen myös blogeja ja seuraan sekä instagramia että pinterestiä. Suurperheen äitinä rentoudun parhaiten kauniiden kuvien ja keveiden juttujen parissa. Kun talo illalla hiljenee, sytytän kynttilät ja syvennyn sisustusjuttujen pariin ?

Reply
Sanna 2 syyskuun, 2018 - 11:44 pm

Sisustusblogeista, Pintetestistä ja istasta löydän eniten tällä hetkellä, joissa kaikki tuulet ja suuntaukset on loistavasti tiivispakattu ja päivitetty, joista voi poimia itselleen omimmat. Ennen haalin alan lehtiä ja kirjoja.

Reply
jenppu 3 syyskuun, 2018 - 1:11 am

Pinterestistä aika pitkälti 🙂

Reply
Leena 3 syyskuun, 2018 - 4:20 am

Pinterestistä blogeista ammennan inspiraatioita. ?

Reply
KristinaS 3 syyskuun, 2018 - 6:49 am

Inspiraatiota löydän Pinterestistä, Instagramista sekä parista sisustusblogista joita seuraan. Usein sisustusratkaisut ja inspiraation etsiminen lähtevät meillä jostain käytännön tarpeesta – esim. miten säilyttää se ja se tavara, miten muut ovat tämän arjen asian ratkaisseet.

Reply
Nina 3 syyskuun, 2018 - 8:36 am

Luonnosta, värit. Syksyn lehtiä Aalto-maljoihin.

Reply
Riikka 3 syyskuun, 2018 - 8:36 am

Inspiraatiota sisutukseen saan esimerkiksi blogeista, sisustuslehdistä, Instagramista, sisustus/huonekalukaupoista, hotelleista, kahviloista, luonnosta ja ystävien kodeista. Joko kotimaasta tai ulkomailta.

Reply
Johanna 3 syyskuun, 2018 - 11:13 am

Heippa, sisustusehtiä tulee haalittua paljon. Niitä on mukava selailla sohvalla, sängyssä, terassilla, automatkalla…milloin missäkin. Myös remonttiohjelmia tulee katseltua, niistä saa hyviä sisustusideoita.

Reply
Eevi 3 syyskuun, 2018 - 11:25 am

Suurimpia inspiraation lähteitä on kukat. Instagramista ja pinterestistä löytyy ihania kuvia, jotka innostaa kokeilemaan jotain uutta.

Reply
Elina 3 syyskuun, 2018 - 11:27 am

Blogeista, mieleisten brändien mainoskuvista, luonnosta, oikeista kodeista.

Reply
Laura 3 syyskuun, 2018 - 11:35 am

Blogeista, instagramista ja sisustuslehdistä.

Reply
Paula Lehtimäki 3 syyskuun, 2018 - 11:53 am

Idea voi tupsahtaa mistä vain, kun kulkee silmät ja mieli avoinna!

Reply
Suvi 3 syyskuun, 2018 - 12:00 pm

Luonto ja sen vaihtuvat värit saavat sukat pyörimään jaloissa! Myös sisustuslehdet ovat kovalla kulutuksella kun inspiraatio on hukassa.

Reply
Tam 3 syyskuun, 2018 - 12:31 pm

Lehdistä, netistä, messuilta, kavereiden kodeista…

Reply
Enni 3 syyskuun, 2018 - 1:43 pm

Blogit, lehdet, luonto..

Reply
Irene Joona 3 syyskuun, 2018 - 1:51 pm

Inspiraatio voi tulla mistä tahansa: Lehdistä, blogeista, instagramista, kaupoista, muiden kodeista, messuilta, luonnosta. Olisi ihana päästä Habitareen fiilistelemään!

Reply
Taina Pennanen 3 syyskuun, 2018 - 2:19 pm

Paljon seuraan ruotsalaisia sisutuslehtiä ja puutarhajuttuja, ovat pikkusen meitä edellä trendeissä.

Reply
Hannah 3 syyskuun, 2018 - 2:27 pm

Sisustusblogeista ja Instagramista. Piipahtamassa sisustusputiikeissa kotimaassa ja matkoilla.

Reply
Petra 3 syyskuun, 2018 - 3:15 pm

Luonnosta ???

Reply
Jonnastii 3 syyskuun, 2018 - 3:23 pm

Instagramista ja pinterestistä. Nyt olisi etsinnässä juuri se oikea kukkaruukku isolle kaktukselle 😀

Reply
Eeka 3 syyskuun, 2018 - 5:37 pm

Sisustuslehdistä, ystäviltä, blogeista, yleensäkin netistä vähän sieltä täältä.

Reply
sannami 3 syyskuun, 2018 - 6:59 pm

Saan inspiraatiota luonnonväreistä ja materiaaleista, sekä lehdistä ja blogeista.

Reply
Anne 3 syyskuun, 2018 - 7:36 pm

Lehdistä, blogeista, luonnosta

Reply
Jaana 3 syyskuun, 2018 - 9:01 pm

Kodissamme on niin uutta kuin vanhaa, ja se tuo mielestäni kodikkuuden kun ajan patina näkyy. Ammennan sisustus ideoita lehdistä sekä netistä. Ja ideoita on paljon takataskussa odottamassa tulevaisuutta!

Reply
Kira 3 syyskuun, 2018 - 9:23 pm

Inspiroidun blogien, Instragramin ja Pinterestin kuvista. Käyn myös sisustusliikkeitä ihailemassa trendejä ja asetelmia. Myös ystävien kodeista, hotelleista ja kahviloista löytyy kivoja ideoita.

Reply
Jenni 3 syyskuun, 2018 - 11:13 pm

Inspiraatiota löytyy loputtomasti netin syövereistä, mm. Instagramista, Pinterestistä, blogeista, nettikaupoista ja valmistajien omilta nettisivuilta sekä Facebookin sisustusryhmistä. Sähköisen informaatioähkyn vastapainona joskus on vaan ihan parasta uppoutua sisustuslehden ja kirjojen pariin. Myös kauppojen kiertely omassa rauhassa antaa joskus sellaisen inspiraatiopiikin, jota ei kotisohvalla välttämättä kokisi.

Reply
Kirsi 4 syyskuun, 2018 - 12:41 am

Kyllähän ne samat inspiraation lähteet täälläkin- somemaailma. Lisäksi asuntojen myynti-ilmoitukset ovat joskus taidolla tehtyjä, stailattuja, välillä hauska niitäkin seurata. Rakennusurakan jälkeen oman pihan laitto on vienyt mennessään, mitä terapiaa puuhata kädet mullassa ja nähdä käden jäljet! Näin syksyisin katseet kääntyy taas sisätiloihin, liput Habitareen olisi ihana juttu!

Reply
Leena 4 syyskuun, 2018 - 12:44 am

Edellä mainitut myös minulla

Reply
Annika 4 syyskuun, 2018 - 8:55 am

Lähinnä blogeista.

Reply
Jonna Helle 4 syyskuun, 2018 - 10:57 am

Ihailemalla muiden kauniita koteja somessa. Haaveilen, että itselläkin riittäisi aikaa -ja rahaa samanlaiseen toteutukseen :).

Reply
Jonna Helle 4 syyskuun, 2018 - 10:59 am

Hotellien ja ravintoloiden sisustuksia tarkkailemalla. Ja ystävien kauniissa kodeissa ihana vierailla:).

Reply
Jonna 4 syyskuun, 2018 - 11:03 am

Ihailen ystävieni ja naapureidemme koteja ja toivon, että itsellänikin riittäisi aikaa -ja rahaa – samanlaiseen toteutukseen:).

Reply
Minna 4 syyskuun, 2018 - 1:05 pm

Sisustuslehdistä ja blogeista. Vuodenajat ovat tärkeitä sisustuksessa, opittu äidiltä aikanaan.

Reply
Maija 4 syyskuun, 2018 - 5:47 pm

Luonnosta, somesta, sisustuslehdistä… ihan vaan ympäristöä tarkkailemalla inspiroidun. Vanhojen talojen rönsyilevät pihat tai uusien asuntojen selkeät ja modernit puutarhat ihastuttavat. Kirpputorit, vanhan tavaran kaupat, yksi vanha kukkaruukku, aarre, jonka ympärille voi sisustaa koko parvekkeen❤️

Reply
Sabina 4 syyskuun, 2018 - 9:01 pm

Blogeista ja netistä yleensä

Reply
Heli 4 syyskuun, 2018 - 10:12 pm

Some, luonto, vanhat talot/pihat, puutarhat, vuodenaikojen ja vuorokauden valon vaihtelut ihan mistä vaan voi inspis syttyä ?

Reply
Johanna 4 syyskuun, 2018 - 11:30 pm

Tunnelmista ystävien kodeissa, kahviloissa, ravintoloissa, kukkakaupoissa tai putiikeissa. Ihmisten vaateväriyhdistelmistä-ja luonnon värityksestä . Sisustuslehdistä, elokuvista ja blogeista. Kaikkea ei tarvitse aina toteuttaakaan, haaveet antavat energiaa arkeen.

Reply
Jaana 5 syyskuun, 2018 - 1:37 am

L U O N T O . Se on minulle kaikkein suurin sisustus inspiraatioiden lähde. Värit kulkevat luonnon aikojen mukaan keväisen raikkaista pastellin sävyistä, syviin sinisiin ja reheviin vihreisiin ja niistä aina okran ja ruskean eri sävyihin. Kun koti on itsessään neutraali ja eleetön voi sisustusta muunnella pienillä asioilla. Talven jälkeen riisutaan ja kevennetään kotia ja syksyllä taas lisätään kerroksia ja pehmeyttä. Luonto on se missä mieli lepää ja koti jäljittelee jollain tavalla sitä samaa rauhoittavaa tunnelmaa.

Reply
Sonja 5 syyskuun, 2018 - 8:55 am

Sisustusideoita etsiessä tykkään selata pinterestiä, kauniiden kuvien maailmassa saa kulumaan tunnin jos toisenkin 😀

Reply
Pia 5 syyskuun, 2018 - 1:33 pm

sisustuslehdet, blogit, asuntomessut

Reply
Karoliina 5 syyskuun, 2018 - 9:36 pm

Luonnosta. ❤️ Rakastan aitoja luonnonmateriaaleja, niiden kestävyyttä ja ajattomuutta. Haluan kotini kertovan pienen perheemme tarinaa. Inspiroidun asioista, jotka herättävät tunteita.

Reply
Satu 5 syyskuun, 2018 - 10:02 pm

Mukana arvonnassa. Selaan sisustuslehtiä, katselen julkisten tilojen sisustuksia, selaan blogeja ja instagramia/pinterestiä.

Reply
Nina 5 syyskuun, 2018 - 11:37 pm

Sisustuslehdistä

Reply
Jossunen 6 syyskuun, 2018 - 6:16 am

Ystävien kauniista kodeista.

Reply
Sanna 6 syyskuun, 2018 - 4:15 pm

Lehdistä, blogeista, TV-ohjelmista, elokuvista, Pinterest, Instagram, eri tapahtumista sekä vierailemalla toisten kodeissa ja julkisissa rakennuksissa.

Reply
Heini 6 syyskuun, 2018 - 5:10 pm

Tästä blogista. 😉

Reply
SariI 6 syyskuun, 2018 - 5:45 pm

Sisustusinspiraatiota ammennan monesta eri lähteestä: lehdistä, tv-ohjelmista, elokuvista, blogeista, hotelleista, ystävien kotoa, luonnosta, messuilta, kahviloista ja muista julkisista tiloista.

Reply
Tiina S 6 syyskuun, 2018 - 7:01 pm

Blogeista, Instagramista, julkisista tiloista, luonnosta.

Reply
Katri Kallionpää 6 syyskuun, 2018 - 7:08 pm

Blogeista ensisijaisesti, toinen hyvä on itseä kiinnostavalla aihetunnisteella merkityt kuvat Instagramissa. Tiettyihin ongelmiin haen jeesiä pinterestistä.

Reply
Minna Kuuvuori 7 syyskuun, 2018 - 9:54 am

Tänä päivänä suurin inspiraationi lähde on blogit. Ehdottomasti. Kuinka helppoa on bongata uusia yhdistelmiä, rohkeita mixejä joita ei ole itse osannut ajatellakaan. Ihanaa ja helppoa!

Reply

Jätä kommentti