Keltainen kuin aurinko

by Kerttu
Kevätauringon supervoimat saivat suupielet ylöspäin jo heti aamusta. Tunnelmaa ei päässyt latistamaan edes vuoden ja kahden kuukauden ikäisen MacBook Airini täydellinen lamaantuminen. Bloggaamiseen on tullut tietty tapa ja rytmi ja sitä on nyt horjutettu pahemman kerran 😉 Nyt sitten Apple-tohtori tutkii potilaan ja diagnosoi ongelman. Harmillisesti ongelma ilmaantui kaksi kuukautta takuun päättymisen jälkeen, mutta ilmeisesti minulla olisi mahdollisuus saada korjaus jonkilaisen virhetakuun piiriin. Tuon hintainen laite ei saisi vuodessa hajota. 
Pienellä jännityksellä nyt suhtaudun tämän postauksen kuviin, mutta laitetaan mahdolliset epätarkkuudet kevätauringon piikkiin 😉 Työhuoneen mustavalkoista maailmaa piristävät Marimekon ja Annon sisustustyynyt, jotka tuovat tullessaan palasen aurinkoa huoneeseen. 

Tauluja vailla paikkoja-postauksessa pohdin, minkä taulun kiinnittaisin työpöydän päälle. Päädyin samaan lopputulokseen kuin suurin osa teistäkin eli seinälle pääsi taidekuva pikkusiskostani.

Keväänkeltaiseen sopii kyllä mainiosti myös Minja Revonkorven Kevätlaitumilla-teos, mutta myös se löytää kyllä paikkansa kotoamme.

Muutaman ympäripyöreän työpäivän jälkeen ehdin tänään hoitamaan koneenkorjaus- ja kameranhankinta-asioita, haravoimaan pihaa sekä tekemään kuuden kilometrin juoksulenkin chihuahuan ja neljävuotiaan kanssa. Perheessämme on koettu suurta oppimisen riemua, kun tytär oppi pyöräilemään ilman apupyöriä. Pienet asiat voivat olla hyvinkin merkityksellisiä. 
Kiitämme: oppimisen riemua, auringon valoa, kevään tuloa
Moitimme: Tökkivää tekniikkaa, takatalven uhkaa
Plussat pesevät taas miinukset. 

Saatat pitää myös

13 Kommentit

Blondi / Checklist 13 maaliskuun, 2014 - 9:44 pm

Meillä on ollut tänään selvästi värisymbioosi! 🙂 Keltaista väripilkkua minäkin tänään riemuissani fiilistelin, kun kuvasin kukkansa aukaissutta narsissia. Ai että, on kyllä ikävä kesää ja aurinkoisia päiviä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 maaliskuun, 2014 - 10:31 pm

Kevät ei tule ilman keltaista 😉 Olen niin fiiliksissä lisääntyneestä valosta ja energiasta 🙂

Reply
Anonymous 13 maaliskuun, 2014 - 10:28 pm

Mistä oot tuon seinätekstin do what you love love what you do saanut? Miten se on seinässä? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 maaliskuun, 2014 - 10:50 pm

Teksti on ostettu Askosta. Teksti on metallia, joka on ”nastoilla” muuutaman sentin irti seinästä,

Reply
Eeva kiukuttelee 13 maaliskuun, 2014 - 11:05 pm

Vaikka tuotteen oma takuu olisi päättynyt, niin olet oikeutettu takuuseen yhä (tämä koskee kaikkia kalliimpia tekniikkavempeleitä esim. järkkäreitä, pesukoneita, telkkareita). Itselläni esim. järkkäriin ilmeni vika ns. perustakuun jälkeen, mutta koska osasin vaatia tuotteen korjaamista vetoamalla tähän kalliimpien tuotteiden ”valmistajatakuuseen” (en nyt muista tämän oikeaa nimeä) , niin kamera lähti ulkomaille korjaukseen, enkä itse siitä maksanut mitään. Ihmiset eivät yleensä tiedä tätä takuuasiaa, eikä tietenkään siitä julkisesti huudella juurikaan missään, mutta se on olemassa ja pitää paikkansa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 maaliskuun, 2014 - 10:50 pm

No totta! Huomenna selviää mikä on koneen kohtalo ja kuka maksaa :/

Reply
Hanne 13 maaliskuun, 2014 - 11:06 pm

Ihanat kuvat!
Ei anneta lumentulon masentaa. Aurinko sen äkkiä kumminkin sulattaa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 maaliskuun, 2014 - 10:51 pm

Kiitos Henne! Ja ihan oikea asenne sinulla 🙂

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2014 - 12:09 am

Ihanan näköinen koti sinulla! Ihanat värit, hillitty mutta silti näyttävä ja kodikas!!
Törmäsin kuviisi instagramissa niin oli pakko kurkkaa myös itse blogi! Se houkutteli heti ensisilmäyksellä, joten jään seurailemaan! 🙂
-modernisti

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 maaliskuun, 2014 - 10:51 pm

Hei ja suuri kiitos! Kiva kuulla, että joku löytää Instagramin kautta blogiini 🙂

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2014 - 8:15 am

Hei!

Keltainen piristää aina. Ihanaa kevät tulee! Ihan uteliaisuuttani kysyn. Miksi vaihdoit pyöreän värikkään maton pois työhuoneesta? Minusta se kävi teidän työhuoneeseen niin kauniisti. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 maaliskuun, 2014 - 10:53 pm

Heippa! Matto oli ihana, mutta materiaalin ja koostumuksensa vuoksi ihan mahdoton koiraperheessä. Kaikki koirankarvat jäivät niiden värikkäiden villapallojen välissä oleviin pieniin koloihin eli puhdistaminen oli todella haastavaa. Matto pääsi siskoni kotiin 🙂

Reply
MissTirvis 20 maaliskuun, 2014 - 8:19 pm

Ihanan raikasta!

Reply

Jätä kommentti