Ihanat tuolit ja juhlahumua!

by Kerttu

*
Kylläpä Ouluun on pitkä matka, toteaa jyväskyläinen reissupäivän päätteeksi. Mutta kyllä kannatti! Onneksi automatkustaminen perheen pienimmänkin kanssa on muuttunut ihan mahdolliseksi ja jopa mukavaksi. Vietimme muutaman päivän Oulussa mieheni siskon perheen luona ja vierailun kohokohta oli rippijuhlat. Ihmeen nuoret ne nykyään pääsevät jo ripille, vastahan hän oli sellainen vauvapallero ja nyt jo minua reilusti päätä pidempi. Mitä ihmettä on tapahtunut? 😉
*

juhlat-6

*
Mieheni sisko on innokas sisustaja ja kyllähän tuota kotia kelpaa laittaa! Hänen uusin hankintansa on Hayn About a Chair-tuolit mustana ja ne näyttivät kauniilta tammisen pöydän äärellä.

juhlat-7

*
Onneksi  juhlapäivä ei ollut kovin sateinen ja pääsimme nauttimaan myös pihasta ja terassista. Lapset heittivät juhlavaatteet pois ja pistivät jalkapallopelit pystyyn nurmikolle. Oma asuni oli sama kuin siskoni häissä Etelä-Ranskassa vuosi sitten. Silloin tein pienen yhteistyön Drama Gallerian kanssa, pitsitoppi ja tyllihame ovat edelleen suosikkejani. Pitsitoppeja saa myös harmaana, persikkana ja luonnovalkoisena ja jäinkin pohtimaan, pitäisikö tilata sama yläosa vielä harmaana? Sopisi kauniisti tämän persikansävyisen tyllihameen kanssa.

juhlat

juhlat-2

 

 

*
Juhlien kukat olivat kauniita ja niissä oli paljon rentojen luonnonkimppujen henkeä. Pionit, peikonlehti ja krysanteemi pääsivät kauniisti esille Eightmoodin pallomaljakossa.
*

juhlat-8

juhlat-9

*
Oulun reissu oli kaikinpuolin mukava, ehdin käydä vähän kaupungilla ja tavata siellä asuvaa ystävää. Molemmista riittää juttua tänne blogiinkin, kunhan ehdin käydä kuvat läpi. Niitä on tällä kertaa vähän enemmän, sillä kuvasin myös liudan perhe- ja sukupotretteja juhlissa.
*

juhlat-3

juhlat-4

*
Kiitokset ihanista juhlista Ouluun, onneksi pian nähdään taas! Meidän iloinen sukulaissirkus saa jatkoa, sillä tänään tapaan ensi kertaa pienen kummityttöni.  Onneksi näitä vauvapalleroitakin riittää, vaikka lapsilla on tapana kasvaa niin luvattoman nopeasti.
*

Saatat pitää myös

Jätä kommentti