Jotain uutta

by Kerttu

imageSain pitkän odotuksen jälkeen olohuoneen uuden sohvapöydän kotiin ja paikoilleen. Samaan syssyyn vaihdettiin vielä vähän tekstiileitä, tavoitteena pehmeämpi ja lämpimämpi talvi-ilme sisustukseen.

Harmi vaan, että meidän nettiyhteys on ollut jo tovin kaatuneena ja sekös bloggaajan elämää vaikeuttaa. Tämä onkin kaikkien aikojen ensimmäinen täysin kännykällä tehty postaus kuvaa myöten! Ei oteta tavaksi, mutta ehkäpä tämä toimii kuitenkin pienenä kurkistuksena muutoksiin. Tänään pitäisi tulla tekniikkaihmisen laittamaan netti kuntoon, mutta en usko ennen kuin omin silmin näen työmiehen. Parempia kuvia ja enemmän tarinaa luvassa siis piakkoin 🙂

Pian alkaa leipomistalkoot, sillä huomenna meillä joulumieltä nostattaa kuusivuotiaiden tyttöjen lauma. Niistä pikkujouluista ei kimallusta puutu!

 

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Saara 9 joulukuun, 2015 - 4:09 pm

Ihana pöytä!!! Mikäs se on ja mistäs saa? Nim. Uutta myös etsimässä…

Reply
Muuttuvakotini Päivi S 9 joulukuun, 2015 - 5:41 pm

Kiva pöytä ja sopii kyllä hyvin olohuoneeseen, värikin nappi. Meille tein yöpöydät vähän samalla tyylillä, käyhän kurkkaan blogissani 🙂 tai siis teetetin rungon ja remontti jämiä hyödynnettiin.

Reply
Maria 9 joulukuun, 2015 - 7:51 pm

Ihana pöytä! Teilla on niin kaunista! Kyselisin vielä viime postauksessa olleesta mekosta- aivan ihana. Juuri sellainen jota olen etsinyt. Mistä on ostettu?

Reply
Sini 10 joulukuun, 2015 - 1:44 pm

Hei

Teillä on kaunis harmaansävy olohuoneen seinässä. Muistatko vielä maalin tarkempaa värikoodia?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 joulukuun, 2015 - 10:47 pm Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 joulukuun, 2015 - 9:12 pm Reply

Jätä kommentti