Inspiraatiota vauvan huoneen sisustukseen

by Kerttu

Pikkuhiljaa ajatukset alkavat selkiytyä vauvan huoneen sisustuksen suhteen. Tilaa tulokkaan huoneessa on yhtä paljon kuin isosiskollakin eli 11 m2. Toki pikkuinen nukkuu alkuun vanhempien kanssa, eikä omaa tilaa vaadi. Mutta koska pesänrakennus on vain niin hauskaa, haluan jo valmistella pojallemme omaa huonetta. Ehkä tämä on yksi konkreettinen tapa myös iskoistaa kovaan päänuppiini, että meille todellakin on tulossa uusi perheenjäsen. Napakoista potkuista huolimatta tuntuu uskomattomalta!

Screen Shot 2015-01-07 at 21.22.52

Olen kerännyt Pinterestiin Vauvan huone -kansioon silmääni miellyttäviä lastenhuonekuvia. Siinä missä neidin huoneessa iloitellaan väreillä, huomaan keränneeni aika minimalistisen värimaailman, mutta lämpimän tunnelman omaavia kuvia. Mitäs meillä onkaan jo valmiina?

2015-01-07

 

Tytön vanha pinnasänky on mummolan vintillä, se on kuvasta poiketen koivun värinen. Meillä on Ikean Malm-lipasto kuudella laatikolla, sinne saa jemmattua vaatteita ja tavaroita. Tulokasta odottelee myös Design House Stocholmin Rock Chair-keinutuoli (saatu blogiyhteistyönä) ja Ikean klassikkomatto Stockholm rand. Tässä on hyvä pohja, mutta ei näillä vielä kuuhun mennä 😉 Huone kaipaa lisää lämpöä ja leikkisyyttä. Suunnittelemani keltainen värimaailma saanee jäädä ja nyt keskitytään mustan, valkoisen ja puun yhdistelmään. Uskon, että myös vähän väriä tulee sisustukseen, jos ei muuten niin tekstiileiden muodossa. Perinteisen pikkupoikien vaalensinisen sijaan voisin käyttää vaikka raikasta mintunvihreää!

Ei se auta kun sukeltaa takaisin Pinterestin ihmeelliseen maailmaan jatkamaan haaveilua ja suunnittelua. Pitäisköhän maalata tai tapetoida? Entäpä verhot? Ja vieläkö Stockholm-randille löytyy huoneessa käyttöä? Ja isoimpana kysymyksenä, miksi lapset kasvavat niin hävyttömän nopeasti? 😉

Saatat pitää myös

14 Kommentit

Tuija/form follows function 7 tammikuun, 2015 - 11:14 pm

Katsoppa Kerttu ferm LIVINGing half moonia mintunsävyssä. Kaunis 🙂
http://www.fermliving.com/webshop/shop/wallstickers/half-moon-wallpaper-1.aspx

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 tammikuun, 2015 - 4:12 pm

Oi että, tuo on kyllä upea!

Reply
Satu - Rauharentola 8 tammikuun, 2015 - 7:28 am

Muutaman tutun inspiskuvan löysin sun kollaasista. Ne toimivat siis munkin inspiskuvina, kun minimiehen huonetta suunnittelin. Raikas tunnelma kaikissa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 tammikuun, 2015 - 4:13 pm

Pitääpä tulla kurkkaamaan blogiisi teidän minimiehen huonetta 🙂

Reply
Elina 8 tammikuun, 2015 - 7:40 am

Lastenhuoneen miettiminen on niin vaikeaa, mulla sama juttu menossa x 2 😀 Molempien huoneisiin olen hankkinut verhokankaan (postaus siitä mun blogissa) ja kummallakin on sänky valmiina ja kaikki muu olisi sitten vielä hankittava ja mietittävä.
Ps. Hauskan näköinen tuo keinutuoli!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 tammikuun, 2015 - 4:13 pm

Suunnittelu on hauskaa! Minulle nuo verhovalinnat ovat yleensä niitä vaikeimpia, en tiedä miksi 😀 Minäpä tulen inspiskierrokselle blogiisi!

Reply
Sanna 8 tammikuun, 2015 - 9:54 pm

Kivoja inspiskuvia olet poiminut vauvan huoneeseen. Voin kuvitella, että huoneesta tulee tosi suloinen! 🙂 Rand-matto on aika vahva elementti, mutta toisaalta puu ja muut neutraalit sävyt saattavatkin kaivata rinnalleen kontrastia.. ?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 tammikuun, 2015 - 4:20 pm

Niinpä, voi olla että alan olla pian valmis luopumaan Randista. Mutta toisaalta se voi tuoda hyvää ryhtiä huoneeseen, riippuen vähän millainen kokonaisuudesta muodostuu. Katsotaan 🙂

Reply
Melina / Minishow 9 tammikuun, 2015 - 8:50 am

Mulla oli ihan samoja inspiskuvia kun suunnittelin Minean huonetta aikoinaan :)! Ihanalta teillä tulee varmana näyttämään, sen sä osaat! Voi kun meilläkin olis huone jota sisustaa..

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 tammikuun, 2015 - 4:21 pm

Kohta sulla on koko talo, jota saat sisustustaa. Olen varma, että teillä käy flaksi pian tontin kanssa <3

Reply
Jannika // Villa Furulund 9 tammikuun, 2015 - 6:22 pm

Ihania inspiskuvia! 🙂 Meillä on tosi erinäköinen vauvan huone (kuin noissa kuvissa), mutta eipä sielläkään sitä perinteistä vaaleansinistä juuri näy. Laitan linkin tuohon alas, jos tykkäät käydä kurkkaamassa. 🙂 Mintunvihreä on kyllä kaunis väri, sopisi hyvin pienelle pojalle. <3

http://villafurulund.blogspot.fi/2014/10/pienen-pojan-huone.html

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 tammikuun, 2015 - 4:24 pm

Suloinen huone ja ihanan pehmeä värimaailma!

Reply
Ninna 17 tammikuun, 2015 - 5:11 pm

Tyylikkäitä kuvia. Onko sinulla tietoa mistä tapettikirjasta tuo kuusitapetti löytyy?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 tammikuun, 2015 - 6:54 pm

Hei Ninna! Kuusitapetti kuuluu Fine Little Dayn mallistoon: http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/designers/fine-little-day

Reply

Jätä kommentti