Inspiroiva skandibrändi WOUD

by Kerttu

Tukholman Huonekalu- ja valaisinmessuilla oli yksi osasto, joka herätti erityisesti mielenkiintoni. Se oli Woud,  tanskalainen huonekaluja, valaisimia ja sisustusesineitä valmistava yritys, joka lanseerasi ensimmäisen mallistonsa vuonna 2015. Uskoisin, että siellä ruudun toisella puolella on ihmisiä, jotka eivät ole päässeet tähän tuotemerkkiin vielä tutustumaan, joten kurkistetaan tarkemmin, mistä on kysymys.

Tuotemerkin suunnittelijakaartiin kuuluvat muun muassa Poiat, M-S-D-S, Steffen Juul, Mikko Laakkonen, Philip Bro, Leonard Aldenhoff, ja Mika ja Julie Tolvanen. Tanskalaisbrändin takana on siis myös suomalaisosaamista ja muutenkin hienoa, että suunnittelutyötä tehdään laajalla joukolla.

Woudin osastolla huomioni kiinnittyi sekä värien, että puun taidokkaaseen käyttöön. Tuotteet ovat hyvin moderniin ja skandinaaviseen kotiin sopivia ja lopputuloksessa yhdistyvät laadukkuus, kestävyys, innovatiivisuus. Erityisesti ihastuin siihen, että kaikissa tuotteitssa oli jotain twistiä, sellaista klassisuuden ja trendikkyyden yhdistelmää.

 

Woud on aika uusi brändi ja takana on vasta muutama mallisto. Menestyksen yhdeksi salaisuudeksi uskon nousevan muuntautumiskyvyn, näitä huonekaluja kun voi sielun silmin nähdä niin monenlaisessa sisustuksessa ja ympäristöissä.

Suomessa Woudia edustaa Formwerk ja Sologray Helsingistä ja Adi Halikosta. Tuotteita saa tilattua myös verkosta esim. Finnish Design Shopin kautta.

Mitä pidät? Uskotko, että tässä on alku uudelle menestyksekkäälle skandibrändille? 

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Terhi 25 helmikuun, 2017 - 11:14 am

Rehellisesti sanottuna en usko. Liian paljon samoja elementtejä kuin mitä on jo nähty aiemmin. Kukkatelineet on kivoja ja persoonallisia.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 helmikuun, 2017 - 9:36 pm

Katsotaan, miten käy! Etenkin livenä huonekalut olivat tosi kauniita 🙂

Reply
Westend Mum 26 helmikuun, 2017 - 10:24 am

Kohtuullisen perinteisen näköistä skandinaavista muotoilua. Toki hiukan ”jo nähtyä”, mutta ko. muotoilulla on oma vahva kannattajajoukkonsa.
http://westendmum.fi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 helmikuun, 2017 - 9:37 pm

Näissä onkin klassisuutta ja trendejä yhdistetty, minulle toimii 🙂

Reply
Jaana / At home 26 helmikuun, 2017 - 7:21 pm

Woud tuli tutuksi noin vuosi sitten ollessani Spaziossa ja ihastuin kyllä. Ja itseasiassa kiitos kun muistutit, näyttäisi tulleen jotain uutta valikoimaan..! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 helmikuun, 2017 - 9:37 pm

Joo, uusi mallisto on lanseerattu! 🙂

Reply

Jätä kommentti