Hyvän unen avaimet

by Kerttu
Yhteistyöpostaus ja arvonta
Yhdessä asiassa olen lahjakas ja se on nukkuminen. Se nyt ei varsinaisesti ole sellainen vahvuus, jolla voi päteä vaikka työhaastattelussa tai ensitreffeillä, mutta elämän kannalta se on aika oleellinen juttu. Olen pienestä pitäen rakastanut hyviä unia ja herännyt hyväntuulisena.  Nyt olen mukana Indiedaysin ja Hobby Hallin yhteistyökampanjassa, jossa etsitään avaimia hyviin uniin.  Koska nukkuminen on jokaisen perusoikeus, kokosin teemasivuilta suosikkituotteitani, jotka edesauttavat levollisiä öitä. 
Minulle on tärkeää, että makuuhuoneen saa pimennettyä kunnolla. Etenkin kesäaikaan valoisuus häiritsee unta ja ikkunasta aamuyöllä pilkistävä aurinko ei ole tervetullut vieras. Koodi Pamela- pimentävät verhot tuovat makuuhuoneeseen rauhallista tunnelmaa. Hyvän sängyn lisäksi perusasioiden pitää olla kunnossa.  Pioni Tencel – peitot ovat ylellisen pehmeitä ja ominaisuuksiltaan hengittäviä. Itse saatan pakata jopa oman tyynyn matkalle mukaan, joten olen kriittinen sen suhteen, millainen tyynyn pitää olla. Kollaasiin valitsin samaan sarjaan peittojen kanssa olevat Pioni Tencel – tyynyt, jotka valmistetaan laadukkaasta ja puhtaasta puuselluloosasta, jota tuotetaan kestävän kehityksen metsissä.  Loppusilauksena on kiva sujahtaa nättien petivaatteiden väliin, tässä  Koodi Akvarelli-pussilakanassa on trendikäs vesivärimäinen raidoitus. 

Mitäpä muuta hyviin yöuniin tarvitaan? Olen ehkä vähän niuho, mutta haluan että lakana, peittopussi ja tyynyliinat sopivat yhteen. Perusväreillä pääsee helpolla ja edulliseen Koodin liinavaatesarjaan kuuluu kaksi tyynyliinaa ja lakana, värejä ja kokoja on useita. Petivaateosastolla silmääni miellyttävät sekä hillitty valko-harmaa että kevätfiiliksiä nostattava raikas turkoosi, tätä Pioni Samantha -pussilakanasettiä saa molemmissa väreissä. Ilokseni huomasin, että tästä löytyy myös tuplapeittokoko. Kollaasin viimeisessä kuvassa on jotain, mitä meidän makuuuhuoneesta jo löytyy. Valkoinen pimentävä rullakahdin on perusvarustus, josta en luovu.
Lisäksi hurmaannuin kevään iloisesta keltaisesta, jota löytyy Luhta Homen Sulka-pussilakanasetistä ja myös erillisenä myytävistä tyynyliinoista. Rohkea yhdistelijä petaa myös auringonkeltaiset lakanat, näitä saa Koodin liinavaatesarjasta. Uskoisin, että aamulla ei voi mököttää, jos herää näin iloisista lakanoista!
Toivottavasti piditte poiminnoistani, sillä minulla on iloa arpoa yhdelle blogini lukijalla tämä kuvassa   oleva suloisen nallen vartioima hyvän unen setti! 
Arvontaan osallistut, kun kerrot kommenttiboksissa oman suosikkisi Hobby Hallin verkkokaupasta. Laita siis linkki suosikkituotteeseesi ja kerro miksi valitsit juuri sen. Aikaa osallistua arvontaan on 17.2. klo 16 saakka. 
Onnea arvontaan ja kauniita unia jokaiseen yöhön <3

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Saatat pitää myös

155 Kommentit

Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 9:26 am

osaankohan nyt laittaa linkin :
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/koodi-punos-pussilakanasetti-4-osaa-harmaa-valkoinen?#

tämä setti on aika ihana makuuhuoneeseeni

Helmiina

varvola (at) suomi24.fi

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 9:38 am

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/luhta-home-halla-paivapeite-valkoinen?

Olen haaveillut pitkään lähes valkoisesta makuuhuoneesta, maustettuna harmaalla ja turkoosilla. Koiran takia olen lykännyt valkoisen päiväpeitteen hankkimista, mutta nyt uudessa kodissa koira harvoin sängyn päällä käy pomppimassa, joten ehkä otan riskin.. 🙂

– Tanja K

Reply
Wipukka 11 helmikuun, 2014 - 9:57 am

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/pioni-veronica-taftipaivapeite-harmaa? Nyt ois päiväpeitteen mentävä aukko makkarissa ja edellisen valkoisen sijaan, ois harmaa se juttu 🙂 Ja tässä ois vähän hohtoakin ”luxus”sisustukseen.

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 10:49 am

Nyt en kyllä osaa päättää. Pitkäaikainen haaveeni on ollut Marimekon tasaraitalakanat, mutta nyt olisi tarjolla myös Lumimarjaa puuvillasatiinina, aivan huippu materiaali!
MaritaK

Reply
Kaija 11 helmikuun, 2014 - 10:50 am

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-valkoinen? , pidän tästä kovasti, tuo sulkakuosi sopii makuuhuonetekstiileihin hyvin, kevyet unet tulee mieleen. kaimaen1(at)luukku.com

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 11:13 am

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita?
Tämä toisi ylellisyyttä uuteen makuuhuoneeseemme ja pieni luksushan on aina tervetullutta 🙂 Kuosi on ajaton, joten tämä on ehdoton suosikkini.
-Suvi L / suvimar@suomi24.fi

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 11:54 am Reply
Johanna L. 11 helmikuun, 2014 - 12:04 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/vallila-memento-pussilakanasetti-violetti?#
olisi juuri minulle tarkoitettu! Tosin, Pioni Feathers valko-petrooli-harmaana näyttää myös todella hyvältä. 🙂

Reply
Laura/NauravaNappi 11 helmikuun, 2014 - 12:05 pm Reply
Drömskata 11 helmikuun, 2014 - 12:36 pm

Siirryimme avomieheni kanssa kesällä tuplapeitteeseen ja tuntuu, että kovin vaikea löytää niihin kivoja lakanoita, mutta tämä oli kaunis, yksinkertainen ja näyttää siltä, että niiden seassa saa hyvät unet:
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/vallila-koivikko-pussilakanasetti-tuplalevea-harmaa?

T: Unelmaharakka (s_salla@hotmail.com)

Reply
Marketta 11 helmikuun, 2014 - 12:36 pm

Onpas noista kaikista ihanuuksista vaikea valita suosikkia mutta voimakkaiden värien ystävänä silmät kiinnittyivät tähän Marimekon räsymatto pussilakanasarjaan. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?cm_vc=15102_178625&amp;
-Marketta

Reply
Tiina L. 11 helmikuun, 2014 - 12:48 pm

Tuolla on niin paljon kaikkea ihanaa!!! Valitsen kuitenkin tämän tyylikkään ja rauhallisen Finlaysonin Välke-pussilakanan 🙂
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/finlayson-valke-pussilakanasetti-musta-valkoinen?

T. Tiina
tiina.lempea(at)luukku.com

Reply
-tiina- 11 helmikuun, 2014 - 12:58 pm

Jos pysytään tässä uniaiheessa, niin siihen liittyen suosikkini on:
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koodi-lina-pellavapussilakanasetti-harmaa?#

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 1:04 pm

Suosikiksi nousi vaaleanharmaa Halla-päiväpeite, jolle kyllä löytyisi paikka omasta makuuhuoneestakin:
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/luhta-home-halla-paivapeite-vaaleanharmaa?#

Mukana arvonnassa!
Elisa
(elisa.korniloff(at)gmail.com)

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 1:26 pm

Hei! Minäkin olen ollut pienestä asti hyvä nukkuja ja arvostankin unta ja nukkumista todella paljon! Houkuttelevaa sänkyä on vaikea vastustaa ja piste i:n päälle on tietysti kauniit lakanat.
Nämä ihanat olisi minun mieleen:
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/pioni-medaljonki-pussilakanasetti-valko-harmaa-musta?

– Auringonkukka

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 1:26 pm

Hei! Minäkin olen ollut pienestä asti hyvä nukkuja ja arvostankin unta ja nukkumista todella paljon! Houkuttelevaa sänkyä on vaikea vastustaa ja piste i:n päälle on tietysti kauniit lakanat.
Nämä ihanat olisi minun mieleen:
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/pioni-medaljonki-pussilakanasetti-valko-harmaa-musta?

– Auringonkukka

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 1:43 pm

tein juuri makuuhuoneeseeni pintaremontin ja samalla hankin uuden peiton ja tyynyn. Tuntuu ihan luksukselta kömpiä kuohkean peiton alle ja painaa pää tyynlle joka ei ole kirjekuoren ohut. uudet lakanat kruunaisivat uneni. Nämä lakanat ovat lempparini; yksinkertaiset, mutta kuitenkin leikkimieliset.
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?
jenna jenna.salenius(at)gmail.com

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 1:54 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?cm_vc=15102_178625&#
Tämä miellyttää eniten silmää. Oma koti on juuri rakenteilla ja on ihana kuvitella uusia juttuja uuteen kotiin. Tämä kuosi sopisi hyvin omaan makuuhuoneeseemme. 🙂
Päivi K

Reply
Jasminella, Finland 11 helmikuun, 2014 - 1:56 pm

Tuo Pioni kelpaisi sekä turkoosina että harmaana!! Tekisi niiin mieli klikata hobbarista vaikka mitä ostoskoriin :/ https://www.hobbyhall.fi/web/store/pioni-samantha-satiinipussilakanasetti-turkoosi?cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-No+activity-_-recommendProducts+Samantha-satiinipussilakanasetti%2C+turkoosi-_-Samantha-satiinipussilakanasetti%2C+turkoosi&krypto=8Kco7a%2F9CPCsyx26%2Bq%2FEOQ%3D%3D. (oho, osasinkohan nyt linkittää kännyllä ihan oikein…) Nyt kyllä täytyy arvonnassa peukuttaa tosisti itselleni :D. jasminella82 ät gmail.com

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 2:01 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita? Tässä olisi luksuksen tuntua! Väri ajaton, menisi aina ja näihin ei varmaan kyllästyisi! mirjaniva @ gmail. com

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 2:06 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?

Marimekko ja tämä räsymatto jaksaa ihastuttaa aina vaan, haluaisin tämän pojalleni! 🙂 Itse suosin vähän rauhallisempaa kuviota omaan sänkyyn.. mutta 11- vuotiaalle tämä olisi super!

Heli

Reply
Nannamanna 11 helmikuun, 2014 - 2:10 pm

Tämä toisi rauhallisen ja levollisen tunnelman makkariin ainaisten värikkäiden ja yhteensopimattomien peittojen sijaan: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/koodi-lina-pellavapussilakanasetti-valkoinen
little.sailor at outlook.com

Reply
elinaK 11 helmikuun, 2014 - 2:12 pm

Hei! Meille on parin vuoden sisään syntynyt kaksi lasta ja hyvät yöunet ovat sitä myöten kaikonneet. 🙂 Hyviä unia olisi kuitenkin ihana metsästää Marimekon räsymatto-kuosisten pussilakanoiden välistä!

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?cm_vc=15102_178625&amp;

Reply
Mari L 11 helmikuun, 2014 - 2:31 pm

Minä olen suunnitellut hankkia minulle ja miehelle piristykseksi Marimekon räsymatto-lakanat ainaisten mustavalkoisten sijaan 🙂

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?cm_vc=15102_178625&#

Reply
idahhh 11 helmikuun, 2014 - 2:45 pm

Kyllä se olisi Iittalan Lantern ehdottomasti, koska se on kaunis ja ajaton ja se kestää tyyliimuutoksia, sellainen tuuliviiri kun olen! 🙂

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/lyhdyt-ja-kynttelikot/iittala-lantern-kynttilalyhty-250-mm-kirkas?

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 3:36 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-kuusikossa-pussilakanasetti-musta-valkoinen?

Vaikka joulu meni jo, rakastuin täysin Marimekon Kuusikossa -kuosiin. Se ei ole liian jouluinen, eli se sopii hyvin koko talven ajan. Mustavalkoinen väritys on myös ihanan hillitty ja tyylikkään näköinen. Toivottavasti arpaonni suosii nallen vartioimaa voittoa!
siljar

rajasilja @ gmail.com (ilman välejä)

Reply
Krisse 11 helmikuun, 2014 - 3:41 pm

Minun suosikkini olisi tämä Housto Hard-joustinsänky, koska sänkymme on jo vanha, samoin siinä olevat patjat ja tarvitsemme kohta uudet.
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/huonekalut/runkopatjasangyt-ja-sangyt#Odatedesc;

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 3:54 pm

moi,
Tässä on kivan ajaton pimennysverho. Ottaisin omaan makuuhuoneeseen, vaikka heti. Katotaan, jos onnetar suosii 😉 https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/koodi-pamela-pimentava-verhopharmaa140-240?cm_vc=15102_178625&amp;

t .JennaP

Reply
Jemina 11 helmikuun, 2014 - 4:17 pm

J.F. by Finlayson Sophie-pussilakanasetti, harmaa-valkoinen, olisi tyylikkään ajaton ja kävis hyvin meille. 🙂
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita?

Reply
Elwira 11 helmikuun, 2014 - 4:31 pm

No sielähän oli vaikka mitä kaunista. J.F by Finlaysonin Emiliet hamaana toivottaisin meidän makuuhuoneeseen avosylin vastaan. Jotta tervetuloa vaan! https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/jf-by-finlayson/jf-by-finlayson-emilie-pussilakanasetti-harmaa?

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 5:00 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?

Tykkään ´tosi paljon marimekon pussilakanoista, ja niitä jokunen löytyykin kotoa jo. On ihana pujahtaa nukkumaan kivoihin lakanoihin. 🙂 Räsymatto pussilakanoita minulta ei vielä löysy, joten ne pisti silmään Hobby Hallin sivuilta. 🙂

-Elena

Reply
Kodintekijä 11 helmikuun, 2014 - 5:19 pm

Mun valinta olisi harmaa/valkoinen kääntöpäiväpeite. Se on käytännöllinen ja tykkään sekä valkoisesta että harmaasta! https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/koodi-basket-kaantopaivapeite-harmaa-valkoinen?#

Reply
moonangel 11 helmikuun, 2014 - 5:38 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/jf-by-finlayson/jf-by-finlayson-amanda-tyynynpaallinen-luonnonvalkoinen? Tälläiset tyynyt olisivat kauniit sängylle. Finlaysonilla on mielestäni paljon kestäviä ja hyviä tuotteita, varsinkin lakanoita joissa on mukava ja hyvä nukkua.

Reply
Viivi / Valkoinen Soihtu 11 helmikuun, 2014 - 5:53 pm

Mukava arvonta!!! Paljon kivoja juttuja, mutta tämä ehkä suosikkini: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/peitteet-ja-huovat/lambar-poro-villapeite-harmaa?

Reply
lanttuleikkuri 11 helmikuun, 2014 - 6:05 pm

Ihanaa, arvontaa. Ai suosikki. No eihän sellaista ole. Kävin viime viikolla hiplaamassa Finlaysonin J.F sarjaa ja voisin sanoa suosikki on koko sarja
https://www.hobbyhall.fi/web/merkit/koti-ja-sisustus/jf-by-finlayson#Odatedesc;
Voisin ottaa jokaisen tuoteperheestä, lakanasta pyyheliinaan asti sekä kaikki siltä väliltä.

Reply
Tinttin 11 helmikuun, 2014 - 6:33 pm

Suosikkini on tämä Aneta ZigZag-lattiavalaisin, harmaa ja valkoinen näyttävät kummatkin hyvältä:
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/valaisimet/lattiavalaisimet/aneta-zigzag-lattiavalaisin-harmaa?
Sähköpostiosoitteeni on miimaeia(ät)gmail piste com.

Reply
Laura 11 helmikuun, 2014 - 7:06 pm

Suosikkini on luhdan sulka -lakanat https://www.hobbyhall.fi/web/store/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-4-osaa-valkoinen .Pidän paljon sulkakuosista, se sopii mielestäni hempeiden sävyjen kanssa hyvin myös lakanoihin.

Reply
_rusina_ 11 helmikuun, 2014 - 7:08 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/matot/nukkamatot/koodi-cosa-nukkamatto-petroli?

Olen aivan ihastunut nukkamattoihin, ja haluaisin sellaisen kovasti myös meille kotiin. Haluaisin sisustaa olohuoneemme turkoosilla, ja tämä matto sopis hyvin 🙂

Kristina
kristina_rissanen@hotmail.com

Reply
Milla 11 helmikuun, 2014 - 7:15 pm

Tämä supernätti nahkasohva: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/huonekalut/sohvat-ja-nojatuolit/koodi-nahkasohva-musta? 🙂 Passais hienosti meille!

milla.samu at gmail.com

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 7:24 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/pouf-rahi-musta?

Pouf-rahi mustana olisi täydellinen lisä mustavalkoiseen yksiööni. Neulottu pinta pehmentää graafista ilmettä asunnossani. Kotiini ei divaanisohvaa mahdu ja jalkataso olisi mukava nettitv:tä katsellessa.

Nanna

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 7:28 pm

tuotenumero 586206, Pamelan pimentävät verhot, jotka juuri tekisivät makuu/olohuoneesta sopivan hämärän nukkumiseen.

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 7:51 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/verhot/vallila-verhot/vallila-virvon-varvon-sivuverho-monivari?

Vallilan tämän kevään uutuus verhot ”virvon varvon” ovat ihanat.

Nkl80

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 8:27 pm

Ihana arvonta!!! 🙂 Mä olen kuolannut näitä lamppuja jo toooooosi kauan 🙂 https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/valaisimet/poytavalaisimet/aarikka-iso-keisarinna-poytavalaisin-valkoinen

T:Elma

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 8:49 pm

Hei! Pellavalakanoista olen unelmoinut jo pitkään, nämä vaikuttavat todella mukavilta ja laadukkailta: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-emilie-2-oslakanasarjavalkoi? Olen Kerttu lukenut blogiasi jo pitkään, mutta en ole aikaisemmin saanut aikaiseksi kommentoida mitään. Pidän blogissasi erityisesti tavasta jolla kirjoitat, toki asiatkin ovat mielenkiintoisia 🙂

T. ElinaF

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 9:24 pm

Niin ajakohtaista olisi saada jotain uutta vuoteeseen, kun kevät lähestyy. Ihastuin seuraavaan pussilakanasettiin: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita?# eli kyseessä on rauhallisen tyylikäs J.F. Finlayson. -sari

Reply
Riikka Lehtinen 11 helmikuun, 2014 - 9:46 pm

Muutin juuri ensimmäiseen omaan kotiini, tai no kämpältä tämä vielä tuntuu sillä paljon puuttuu että tuntuisi kodilta! Tästä kilpailusta olisi apua.. 🙂
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-twisti-pussilakanasetti-harmaa-valkoinen? Ihanaa marimekkoa <3

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 9:48 pm

Tälläisen setin voisin haluta omaan makuuhuoneeseemme, yksinkertaista ja tyylikästä. https://www.hobbyhall.fi/web/store/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-4-osaa-valkoinen?
-Menni-

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 9:54 pm Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 10:03 pm

Tämä ihana setti olisi juuri täydellinen meille: https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-kuusikossa-pussilakanasetti-musta-valkoinen?# eli Marimeon Kuusikossa pussilakanasetti. Meiltä löytyy jo saman sarjan tyynynpäällinen, josta pidän todella paljon, joten nämä pussilakanat olisivat ihana lisä siihen. -KatjaT-
katja.tuominen@hotmail.com

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 10:16 pm Reply
Irina - White & Fresh 11 helmikuun, 2014 - 10:40 pm

Joudun ehkä väkisinkin valitsemaan Koodi pellavapussilakanan, jollainen minulla jo on 😉 Enkä kyllä panisi pahitteeksi hieman keltaisiakaan ripauksia makuuhuoneessa. 😀

Reply
Jasmiina 11 helmikuun, 2014 - 10:44 pm

Uudestaan unikkoon rakastunut voisi tykätä niin noista keltaisista unikkolakanoista, pirteitä unia… https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/marimekko-unikko-pussilakanasetti-keltainen?cm_vc=15102_178625&amp;

Jos täkit ja tyynyt kuuluu palkintosettiin, me niin tarvittais uudet… 🙂

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 10:48 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/sirius-laatikosto?

Aivan törkeen upea ja sopisi niin upeasti meidän eteiseen!:)

-Supu-

crying_tear@luukku.com

Reply
SatuK84 11 helmikuun, 2014 - 10:50 pm

Valillan Savanni-matto olisi mieleinen ja tarpeellinen!
Myös nuo erilaiset pussilakanasetit ovat kyllä kauniita 🙂

Reply
Anonymous 11 helmikuun, 2014 - 10:58 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/koodi-lina-pellavapussilakanasetti-harmaa?# Tämmöset pellavalakanat tahtoisin! 🙂 Niin monen olen kuullut pellavaa kehuvan. Nimim. Anna-Mari

Reply
Anonymous 12 helmikuun, 2014 - 12:00 am

Pidän Marimekon, Luhdan ja Joutsenen tuotteista…eritoten Joutsen untuvapeitosta 🙂 se minulta vielä puuttuu…
Päpsä

Reply
Haveaniceday1 12 helmikuun, 2014 - 12:04 am

Makuuhuoneistamme puuttuvat verhot eli joko Pamela pimentävät verhot/rullaverhot olisivat valintani.

Reply
Anonymous 12 helmikuun, 2014 - 12:08 am

Paljon on ihanuuksia, joten valinta on vaikea! Itse olen omien kokemusten myötä todennut, että Marimekon että Luhdan petivaatteet ovat laadukkaimpia! Kevättää jo niin kovasti, joten värikin voisi olla ihana keltainen <3 Toivottavasti, onni suosii 🙂

Terv.Suvi

Reply
Anonymous 12 helmikuun, 2014 - 12:21 am

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/koodi-skaala-pussilakanasetti-turkoosi-harmaa?
Nuo lakanat olisivat ihana piristys! 🙂 Sopisivat myös hyvin huoneeni värimaailman kanssa yhteen.
– Julia I.

Reply
Anonymous 12 helmikuun, 2014 - 12:33 am Reply
Suvi Vaskuri 12 helmikuun, 2014 - 1:15 am

https://www.hobbyhall.fi/web/store/joutsen-greensaver-peite?#

Tällä hetkellä vilukissa haluaisi käpertyä tälläiseen.

Reply
mievain 12 helmikuun, 2014 - 1:47 am

SodaStream
Source-hiilihapotuslaite/ https://www.hobbyhall.fi/web/store/kodinkoneet/keittiolaitteet/muut-keittiolaitteet/sodastream-source-hiilihapotuslaite-punainen? ja tämä siksi koska olen jo poikasena aikoinaan ko ruottista velipoika kotia laitteen raahasi joskus -70 luvun alussa tykännyt juomasta koska son taivaallisen makusta ja nyt viel hienon värinenki mut mut,aina kaikkea ei tule hommattua vaik haluaaki,,siinäpä se,. laattamies42@luukku.com

Reply
TiiaM 12 helmikuun, 2014 - 10:44 am Reply
Virpi Salmela 12 helmikuun, 2014 - 10:46 am

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/valaisimet/lattiavalaisimet/lamp-gustaf-providence-lattiavalaisin? meidän lattiavalaisimet on kaikki pikkuhiljaa hajonneet joten sellaisen tarvisi ja tämä toisi hieman luksusta elämään ja sitä blig blingiä =)

Reply
Elisa n 12 helmikuun, 2014 - 11:39 am

https://www.hobbyhall.fi/web/ProductDisplay?name=Kuusikossa-pussilakanasetti+musta-valkoinen. Tykkäisin niin paljon noista marimekon kuusikossa sarjan pussilakanoista:)

Reply
Anonymous 12 helmikuun, 2014 - 1:20 pm Reply
Jane 12 helmikuun, 2014 - 2:23 pm

Makuuhuoneen sisustusta olen muuttamassa ja sinne haluaisin turkoosin Tivoli maton https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/matot/puuvilla-ja-sekoitematot/koodi-tivoli-puuvillamatto-turkoosi? maton kanssa samaa kuviota olevat turkoosit Harlekiini verhot myös kiinostavat.
jaaouma@gmail.com

Reply
Mirja Savikko 12 helmikuun, 2014 - 2:32 pm

Meillä on aivan uusi ihanan sänky, johon tarvitaan tietysti uudet petivaatteetkin ja tästäpä löytyi sopivat Viivi ja Vagner-sarjasta mustavalkoiset sopivat hyvin meidän väreihinkin eli
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/viivi-wagner-pussilakanasetti-musta-valkoinen?cm_vc=151

Reply
Mirja Savikko 12 helmikuun, 2014 - 2:33 pm Reply
Anonymous 12 helmikuun, 2014 - 3:11 pm

Moi! Suosikkini ja tarpeeseen tulisi tällä hetkellä tällainen rauhallinen yksivärinen päiväpeitto. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/luhta-home-halla-paivapeite-valkoinen?
saya_04@hotmail.com

Reply
Soili / DM 12 helmikuun, 2014 - 4:14 pm

Suosikkini on Marimeko vatruska tyynynpäällinen.

Reply
Soili / DM 12 helmikuun, 2014 - 4:15 pm

siis Marimekon

Reply
Dara 12 helmikuun, 2014 - 9:12 pm

Koodi-sarjassa on monia sellaisia mattoja, jotka huolisin vaikka het huomenna! Saan kai arvan, vaikken alakaan suosikkeja linkittämään, kun en osaa päättää mistä matoista eniten tykkäisin? 😉

Reply
Sanna P 13 helmikuun, 2014 - 12:20 pm

Tämä verho sopisi hyvin olohuoneeseen, jota olen parhaillaan mustavalkoistamassa ^_^
http://www.ellos.fi/ellos-home/verhokappa/420908

kaljukeiju@gmail.com

Reply
Anonymous 13 helmikuun, 2014 - 1:34 pm

Marimekon räsymatto-sarjaa. Lakanat olisi ihana saada,astioita jo onkin. annelaukkanen09@hotmail.com

Reply
Anonymous 13 helmikuun, 2014 - 1:37 pm

Keltaiset unikko-lakanat,ah niin ihanat! t.Sofia chipmunk@hotmail.fi

Reply
Piia Kallio 13 helmikuun, 2014 - 1:52 pm Reply
Anonymous 13 helmikuun, 2014 - 2:43 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?

Tykkään ihan hirveästi tästä marimekon kuosista ja keltainen väri toisi ihanaa piristystä makuuhuoneeseen <3
T.Tanja

Reply
Jonsku 13 helmikuun, 2014 - 3:17 pm

Tarvitsisin uuden leivänpaahtimen, enkä voi vastustaa mitään turkoosia… 🙂 Ihan kuin karkki: https://www.hobbyhall.fi/web/store/kodinkoneet/kenwood/kenwood-ttm023-kmix-leivanpaahdin-turkoosi? jonsku86( )hotmail.fi

Reply
Anonymous 13 helmikuun, 2014 - 5:16 pm Reply
Anonymous 13 helmikuun, 2014 - 7:19 pm Reply
Anonymous 13 helmikuun, 2014 - 8:01 pm

mun suosikki olisi marimekon räsymatto pussilakanat!!!
arja.katariina@hotmail.com

Reply
Anonymous 13 helmikuun, 2014 - 8:03 pm

haluaisin virkatun pitsimaton valkoisen!!
pilkku10@hotmail.fi

Reply
Anonymous 13 helmikuun, 2014 - 9:20 pm Reply
Anonymous 13 helmikuun, 2014 - 10:31 pm Reply
Anonymous 13 helmikuun, 2014 - 11:20 pm

Pioni samantha musta-harmaa on mun mieleen. Sopii parhaiten kotini sisustukseen.

-Sari-

Reply
Niinu 14 helmikuun, 2014 - 12:22 am

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kaytannollisia-sisustusratkaisuja-huonekalut-verhot-pyyhkeet-matot-valaisimet-paivapeitteet-tyynynpaalliset/koodi-lehmantalja-musta-valkoinen?cm_vc=15102_178626&#
Täältä se löytyi! Jonkin aikaa ollut jo hakusessa, nyt löytyi, mutta vielä joutuu harkintaan…
Mutta uudet peitot ja tyynyt olisivat enemmän kuin tervetulleita!

Reply
Anonymous 14 helmikuun, 2014 - 3:50 am

Pioni: Toiveuni-satiinipussilakanasetti, valko-harmaa
http://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/pioni-toiveuni-satiinipussilakanasetti-valko-harmaa?
Olen jotenkin niin kyllästynyt kuvioihin, niin raikas valkoinen rauhoittaa makkarin, ja musta raita vain korostaa tuota muun osan kuviottomuutta 🙂
-INKA-
inillukk@gmail.com

Reply
Hemuli 14 helmikuun, 2014 - 12:36 pm

Hei.En saanut linkitettyä tuotetta.Haluaisin ihanan keväiset pussilakanat Marimekolta.

-Henna

Reply
teevee 14 helmikuun, 2014 - 8:15 pm

Pöllöhullun oli helppo valita suosikkituotteensa, ja muita perusteluja kuin pöllöt ei tarvinne. 😉
https://www.hobbyhall.fi/web/store/markslojd-ugglarp-kattovalaisin?

Reply
simppa 14 helmikuun, 2014 - 10:55 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/jf-by-finlayson/jf-by-finlayson-emilie-pussilakanasetti-harmaa?#

Pellavalakanoista olen haaveillut jo kauan, kunhan budjetti antaisi periksi.

Reply
Tequerie 15 helmikuun, 2014 - 10:24 am

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/marimekko-twisti-pussilakanasetti-harmaa-valkoinen?

Ihastuin uuteen Marimekko-kuosiin heti sen nähtyäni. Yökyläilijöitä varten olevat petivaatteet kaipaisivat päivitystä ja nämä olisivat aivan ihanat. Vielä, jos samasta kuosista saisi tuplaversion, uinuisin mielelläni näissä lakanoissa itsekin : )

Reply
Anonymous 15 helmikuun, 2014 - 1:04 pm Reply
Ekku1983 15 helmikuun, 2014 - 1:36 pm

Turvaistuin 🙂 En muista enää kauanko tarjous on voimassa, mutta tilasin tän meille..
https://www.hobbyhall.fi/web/store/lapset/turvaistuimet-ja-kaukalot/turvaistuimet/britax-multi-tech-ii-turvaistuin-jet-black?

Reply
Anonymous 15 helmikuun, 2014 - 10:40 pm

Hyvän unen avaimet teemalla valitsisin pimennysverhon valkoisena. Meillä nimittäin puuttuu kunnon pimennysverho nykyisestä asunnosta. https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/koodi-pimentava-rullaverho-valkoinen?cm_vc=15102_178625&amp;

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 3:18 pm

Ihana kilpailu! Meidän pojan huoneesta puuttuu pimennysverho ja sen kyllä huomaa päiväunille mennessä… Toinen tarpeellinen hankinta olisi lapselle uusi peitto kohta kasattavaan isompaan sänkyyn. Nämä molemmat olisivat lapselle, mutta noin yleisesti ottaen pimeä huone, kauniit, yhtenevät, hyvältä tuoksuvat lakanat ja sopivan viileä huone ovat ainakin minulla avain hyvään uneen 🙂
– Maarit

Reply
T_ 16 helmikuun, 2014 - 3:27 pm

Sängyn ja koko makkarin tulee mun mielestä olla rauhallinen, joten en voi sietää kaikenkirjavankuviollisia lakanoita.
Uusi raikkaanvärinen sisustukseen sopiva päiväpeitto olisi hakusessa, joten suosikiksi nousi Luhta Homen mallistosta Halla-päiväpeite ja sen alle sopisi loistavasti vielä Luhta Homen Sulka-pussilakanasetti. kyllä kelpaisi tolla kombolla käpertyä iltaisin nukkumaan!

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/paivapeitteet-ja-koristetyynyt/luhta-home-halla-paivapeite-valkoinen?
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-valkoinen?#

Reply
littleB 16 helmikuun, 2014 - 3:40 pm

Huh, olipa vaikea valinta. Valitsen kuitenkin nyt tällä kertaa Marimekon Tasaraita-trikoopussilakanasetin punaisena. Valinta siksi, että yllättäisin itseni valitsemalla jotain muuta kuin mustaa 🙂

Reply
minttu, Saa kurkistaa blogi 16 helmikuun, 2014 - 3:46 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/kodin-sisustus/muut-sisustustekstiilit/jf-by-finlayson-amanda-torkkupeite-luonnonvalkoinen? Pidän kovasti J.F. by Finlayson Amanda tuotteista. Ovan kauniita, laadukkaita ja ajattomia. Amanda torkkupeitteelle meiltä löytyisi monta paikkaa. Se sopii mm. sohvalle, nojatuolille ja sänkyyn.

saakurkistaa (at) hotmail.com

Reply
Hennis 16 helmikuun, 2014 - 4:01 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/koodi-pimentava-rullaverho-valkoinen?cm_vc=15102_178625&amp;
Suosikkini myös tämä postauksessakin mainittu pimentävä rullaverho, ihan ehdoton vuorotyöperheessä.

Reply
Hanne 16 helmikuun, 2014 - 4:28 pm Reply
hheidi 16 helmikuun, 2014 - 4:45 pm

https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/tm1-jf-by-finlayson-sophie-2-oslakanasarjaraita?

Suosikikseni valitsin J.F. by Finlaysonin Sophie- klassisen pussilakana setin, sillä
laadukkaille ja ajattoman kauniille vuodevaatteille löytyy aina käyttöä eikä niitä muutenkaan liiaksi ole.
tuopeh@hotmail.com

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 5:28 pm

Finlaysonin Oiva-pussilakanasetit ovat mieleeni värin ja kuosin vuoksi.
Yhdellä mukana.
-RK-

Reply
Anaska 16 helmikuun, 2014 - 6:14 pm

Tasaraitaa laittasin, jos onni suosisi.. (pussilakanat siis).

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 6:48 pm

Marimekon räsymatto pussilakana. Toisi mukavasti piristystä päivään, kun olisi noin hienot pussilakanat.
Vilja

Reply
Henna 16 helmikuun, 2014 - 7:20 pm

Pakko yhtyä edelliseen eli Marimekon Räsymatto pussilakana mun suosikki myös. https://www.hobbyhall.fi/web/store/marimekko-rasymatto-pussilakanasetti-kelta-harmaa-musta?

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 8:20 pm Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 9:52 pm

En saanut linkkiä nyt tähän mukaan, mutta luhta homen halla- päiväpeite valkoisena olisi ihana! -Niina-

Reply
Anonymous 16 helmikuun, 2014 - 10:36 pm

Täällä kans linkitön vastaus, mutta ehdottomasti Vallilan Koivikko pussilakanasetti olisi ihana! t. Maikki -81

Reply
Heluna 16 helmikuun, 2014 - 10:44 pm

Finlaysonin Oiva-pussilakanasetti harmaa-aqua. 🙂

Reply
tiiti66 17 helmikuun, 2014 - 7:06 am

Olen heikkona ruudullisiin vuodevaatteisiin ja mitä kauniinpi ja hillitympi väriyhdistelmä, sen parempi. Tässä on:
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/makuuhuone/pussilakanat-ja-tyynyliinat/jf-by-finlayson-wilhelm-pussilakanasetti-ruutu?
Mukana arvonnassa.
teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

Reply
Anonymous 17 helmikuun, 2014 - 10:28 am Reply
Tine 17 helmikuun, 2014 - 12:55 pm Reply
Johanna [Taloja ja Toiveita] 17 helmikuun, 2014 - 3:28 pm

Valisin Luhdan pussilakan setin, koska se sopisi mainiosti työ/vierahuoneeseen ilahduttamaan vieraita. Keltainen värikin osuu huoneen värimaailman kanssa hyvin yhteen. Lisäksi Luhta olisi mielenkiintoinen hankinta, sillä en ole aikaisemmin heidän lakanoitaan ostanutkaan.
https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/Hyvan-unen-avaimet/luhta-home-sulka-pussilakanasetti-4-osaa-kelta-valkoinen?cm_vc=15102_178625&#

Reply
Anonymous 17 helmikuun, 2014 - 3:32 pm

Luhta Homen Sulka on hiukan erilainen, mielestäni kiva.
Mukava arvonnassa
Leena EP

Reply
Anonymous 17 helmikuun, 2014 - 10:06 pm Reply

Jätä kommentti