Huolettomat kukat ja päivät

by Kerttu

Ihanaa perjantaita!

Kävimme tänään Jyväskylän satamassa Kansainvälisillä suurmarkkinoilla, jossa kojut notkuvat herkkuja ja vallitsee aivan ihana tunnelma. Otin oikein kameran mukaani, jotta olisin saanut pari kuvaa blogiinkin, mutta perillä huomaisin, että muistikortti jäi kotiin. Snapchatiin sain kuitenkin vangittua tunnelmia, joten käykää siellä kurkkimassa (@Kerttup). Jos suuntaat markkinoille, muista varata käteistä matkaan.

kimppu-1-3

kimppu-1

Lämpimissä kesäkeleissä on se hyvä puoli, että kun elämä siirtyy pihaan ja terassille, olohuone pysyy paremmin paraatikunnossa. Viime perjantain tapahtumasta minulle jäi kimppu Viherlandian kukkia ja se on ilahduttanut minua tähän päivään saakka olkkarissa. Suosikkikimppuni ovat ehdottomasti hyvin rentoja, huolettomia ja luonnollisia.

kimppu-1-4

kimppu-1-5

Toisaalta vastapainoksi pidän myös superyksinkertaisista oksista tai ihan yksittäisistä kukkasista. Pihakukat ovat meillä edelleen vaiheessa, mutta suunnitelmissa on tehdä yhdistelmiä erilaisista kukista sekä istuttaa joihinkin ruukkkuihin heinää tai simppeliä pensasta. Eli suunnittelen täällä hikihatussa sellaisia istutuksia, jotka näyttävät mahdollisimman suunnittelemattomilta. Loogista hommaa blondille 😉

kimppu-1-6

Samaa huolettomuutta toivon tulevalle viikonlopullekin, ihanaa kun ei ole pitkästä aikaa mitään suunnitelmia. Kesäkukkainspiraatioita hain norjalaisen Nina Holstin Stylizimo-blogista (yksi suosikeistani!) sekä kotimaisilta blogisiskoilta Katrilta Tohkeissaan-blogista sekä Liisalta Lisbet e-blogista. Boheemia ja rentoa sen olla pitää, niin kesä kuin istutuksetkin!

 

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Sukhimatot 4 kesäkuun, 2016 - 7:55 am

Ihanat kuvat ja ihanat kukat! <3 Rentous on kyllä kesäkimpussa ehdoton.

Reply
Tr 4 kesäkuun, 2016 - 7:14 pm

Ihanat kukat. 🙂 Omaan silmääni vielä huolettomampi vaikutelma olisi tullut matalammassa ja leveämmässä tai pyöreässä astiassa hiukan lyhyemmällä varrella. Rennot sekakimput ovat kyllä tosiaan kauneimpia! 🙂

Reply
Maria V. 5 kesäkuun, 2016 - 1:22 pm

Hei!
Mistä nuo kauniit persikansävyiset tyynynpäälliset ovat? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 kesäkuun, 2016 - 8:41 am

Hei! Ne ovat Kodin1:ltä ja Annon! Aivan ihana sävy niissä 🙂

Reply

Jätä kommentti