Designtarinoita: Alexa Aavarinne

by Kerttu

Designtarinoiden toisessa jaksossa Alexa Dagmar-blogin Alexa Aavarinne kertoo työstään kauniin elämän ammattilaisena. Tuo titteli on muuten ihan minun keksimäni, mutta mielestäni kuvastaa hyvin taitavan muoti- ja sisususbloggaajan ja sosiaalisen median ammattilaisen osaamista.

Kysyin häneltä esimerkiksi, onko hänen elämänsä oikeasti yhtä kaunista kun se näyttää, mistä koostuvat some-yrittäjän työpäivät ja mitä hän on oppinut elämästä, kun on saanut kasvaa koko lapsuuden äidin sisustuskaupassa.

Kuuntele jakso tästä: Alexa Aavarinne – kauniin elämän ammattilainen

Jaksot löytyvät myös iTunesista (violetti podcast-painike iPhoneissa), Acast-sovelluksesta ja blogin sivupalkista klikkaamalla.  Ensimmäinen jakso sai huiman hienon vastaanoton, lämmin kiitos siitä! Tänään ilmestyi myös extra-jakso Habitaresta, joka kyllä valitettavasti kärsii hieman ääniongelmista. Se löytyy täältä ja palaan asiaan vielä oman postauksen muodossa.

Saatat pitää myös

9 Kommentit

Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 14 syyskuun, 2017 - 1:13 pm

Tosi kiva jakso tämäkin! En tiennyt Alexasta etukäteen juuri mitään, mutta olen ihaillut jossain lehdessä kuvia hänen kodistaan, joten oli kiinnostavaa kuulla vähän taustoja hänestä.

Sinulla on kyllä tosi hyvä ääni ja rentous puhumisessasi, tosi miellyttävää kuunnella :).

Oli kiva nähdä eilen! Harmi ettei ehditty enempää jutella, mutta joku toinen kerta sitten.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 syyskuun, 2017 - 9:25 pm

Oli tosi kiva nähdä! Habitaressa on aina niin paljon kaikkea yhtä aikaa, ihania osastoja ja ihmisä 🙂 Ja mukava kuulla, että tykkäsit jaksosta <3

Reply
Sofia 14 syyskuun, 2017 - 10:02 pm

Miksiköhän en pääse kuulemaan podcastia? Se kelaa vaan pikavauhtia eteenpäin ilman ääntä ?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 syyskuun, 2017 - 10:18 pm

Hei! Kumpaa jaksoa kuuntelit ja mitä kautta? Selvitellään!

Reply
Heidimarianna 20 syyskuun, 2017 - 3:40 pm

Mulla on sama ongelma kuin Sofialla kaikissa jaksoissa vaikka ensimmäisen kuuntelu onnistui aiemmin tosi hyvin. Nyt ei enää sekään toimi.. Ja puhelimella yritän kuunnella ja puhelimella se toimi viimeksi.

Eka podcast oli kyllä tosi kiva, kiitos siitä! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 syyskuun, 2017 - 9:54 pm

Voi ei, kuunteletko siis suoraan tästä postauksesta olevasta linkistä? Mikä puhelin on käytössä? Kokeile hakea iTunesista tai Acastista suoraan, toivottavasti toimii!

Reply
Heidimarianna 8 lokakuun, 2017 - 3:18 pm

Tää on kyllä vähän hassu juttu, koska sain tuon jakson kuunneltua jonain toisena päivänä mutta nyt taas tänään ei toiminut.. Samsungin puhelimella tästä postauksen linkistä tai yleensäkin blogin kautta olen yrittänyt. Acast ehdottaa sitten myös muita jaksoja kun sinne menee eivätkä ne toimi sitäkään kautta.. Täytyisi testata sitten ihan tietokoneella vielä, mutta yleensä lenkille lähtiessä testailen josko toimis 🙂

Salirotta 16 syyskuun, 2017 - 3:53 pm

Hei, tosi hyvä podcast, oot luonteva, kiinnostavasti viet tarinaa eteenpäin ja pituus on sopiva.

Parannusehdotus: tee näille oma kategoria tms. yläpalkkiin, jotta ovat helposti löydettävissä?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 syyskuun, 2017 - 8:12 pm

Kiitos paljon podcast-palautteesta, se merkitsee minulle paljon! Ja hyvä idea tuo oma paikka yläpalkissa. Tällä hetkellä podiin pääsee klikkaamalla sivupalkissa olevaa Designtarinoita-kuvaketta, mutta voisihan se olla myös ylhäällä.

Reply

Jätä kommentti