Designnosto: sirot hyllyt

by Kerttu

Vihdoin pääsen aloittamaan uuden postaussarjan nimeltä Designnosto! Sen yksinkertainen idea on nostaa esille uusia desigtuotteita, jotka ihastuttavat. Pidän mielelläni painopisteen kotimaisissa tuotteissa, mutta mukaan mahtuu myös skandinaavisia brändejä. Erityisen iloinen olen, jos pääsen tuomaan tutuksi nuorten suunnittelijoiden tai start up -yritysten lanseerauksia. Toivoisinkin, että te lukijat ja myös brändien edustajat teette minulle ehdotuksia designnostoiksi. Joskus nostoja voi olla vain yksi, mutta tänään startataan sarja kolmella hyllyihanuudella.

lundiahylly

Kyllä himottaa, kiitos! Nimittäin tuollainen oikein sirorakenteinen avohylly. Avohyllyt eivät ole olleet erityisen trendikkäitä, mutta nyt tilanteeseen on tulossa muutos. Nyt hylly saa olla kevyt, eikä sitä tukita tavaralla. Yläkuvassa on kotimaisen Lundian Classic musta -avohylly, jonka mitat ovat leveys 205 cm, korkeus 80 cm ja syvyys 30 cm. Lundian hyllyt ovat muunneltavissa.

hyllykollaasi

Designnostoiksi pääsivat myös kaksi pohjoismaalaista suosikkia. Vasemmalla on By Lassenin minimalistinen Twin – uutuushylly. Sen muotokieli on erittäin pelkistetty ja se on tyylikäs valinta skandinaaviseen kotiin. Tätä hyllyä on saatavilla kahdessa eri koossa, joista korkempi on 123 cm ja matalampi 83 cm. Molemmissa leveys on 98 cm ja syvyys 42 cm. Oikealla puolella on esimerkki Ferm Livingin uusi Punctual – hyllyjärjestelmästä, josta on voi muokata mieluisen lopputuloksen monesta eri koosta, sävystä ja variaatiosta. Tässä on fiiliksiä teollisuustyylistä, joita tulee sekä muotokielestä että sen materiaalina käytetystä pulverimaalatusta metallista.

Näillä designnostoilla oli ilo startata uusi postaussarja blogiin! Jos mielessäsi on jokin tuote, jonka paikka olisi tällä palstalla, niin voit vinkata siitä minulle joko kommenttiboksissa tai sähköpostilla osoitteeseen modernistikodikas @ gmail.com.

Mitä fiiliksiä nämä modernin tyylit avohyllyt herättävät sinussa? 

(Kuvat valmistajilta)

Saatat pitää myös

4 Kommentit

JohannaL 30 tammikuun, 2016 - 1:08 pm

Kauniita kaikki mutta kyllä Lundia vie voiton 🙂

Reply
Adeeelia 31 tammikuun, 2016 - 8:55 pm

Lundia voittaa kyllä tämän kisan 🙂 avohyllyt eivät tosin minua saa ainakaan vielä puolelleen 😉

Reply
Jaana - At home 31 tammikuun, 2016 - 10:20 pm

Oi, tuo twin sarjan hylly on kaunis. Sen kotiuttaisin kyllä mielelläni! Avohyllyt on ok, kun niitä ei ole liikaa, pysyy sisustus selkeänä.

Reply
Vanessa 7 lokakuun, 2016 - 2:07 pm

Moikka! Mikäköhän tuo Lundian 206cm leveä hylly on kun Lundian sivuilla tuon Classic hyllyn leveydeksi sanotaan 164,5cm?

Reply

Jätä kommentti