Blogi muuttaa!

by Kerttu

ruusut-1

Täällä pakataan kovaa vauhtia sähköisiä muuttolaatikoita ja viime tipan ihmisenä hiotaan uuden blogin ulkoasuakin. On aika sanoa Divaaniblogeille hyvästit ja toivottaa tervetulleeksi uusi ja upea elämysmedia Idealista!

Osoitteessa idealista.fi on jo kuukauden ajan tapahtunut paljon kiinnostavaa, oletteko käyneet katsomassa? Uusi sivusto kokoaa yhteen Aller Median sisältöjä: Koti ja Keittiö -lehden reseptejä ja sisustusjuttuja, Olivian inspiroivia haastatteluja, Oman Ajan hyödyllisiä vinkkiartikkeleita, Katson leffa-arvioita, Fitin treenijuttuja,  Costumen tyylisisältöjä sekä nyt myös meidän Divaaniblogien lifestylehöysteisiä sisustusjuttuja.

Muutto ei vaadi teiltä lukijoilta erityistoimenpiteitä, huomenna saattaa olla pientä säätöä ilmassa ja mahdollisesti viivettä kommenttien siirtymisessä, mutta keskiviikkona jo rullataan täydillä uudessa blogikodissa. Siellä osoitteessa idealista.fi/blogit jo odottelekin iso joukko laadukkaita muoti-, lifestyle-, liikunta- ja perheblogeja.

Samassa muistuttelen, että nyt on mainio hetki hypätä blogini matkaan myös some-kanavissa: Facebookin kautta on helppoa seurata uusien postauksien ilmestymistä ja lisäänpä sinne välillä myös juttuja, jotka eivät blogiin saakka päädy. Olet myös tervetullut seuraamaan Instagramin kuvavirtaa, siellä nimimerkki on yllätyksellisesti modernistikodikas. Arkeeni pääset kurkistamaan parhaiten Snapchatissa nimellä kerttup.

Antaa vain muutosten tuulten puhaltaa. Hitsi, että minä tykkkään uusista aluista!

Saatat pitää myös

Jätä kommentti