Anno palaa ihanampana kuin koskaan

by Kerttu

Tämän päivän isoin sisustusuutinen on Anno, joka palaa markkinoille julkistamalla Habitare-messuilla syyskuussa uuden mallistonsa. Ja se näyttää ihanalta!

Mukana on ollut sisustuskuningar Susanna Vento (sorry Susanna, en voi voinut olla käyttämättä tätä titteliä, koska olet!).  Hänen suunnittelemansa  Myrtillus-kokoelman sanotaan kertovan tarinaa pohjoisen kauneudesta ja luonnollisuudesta. Tiedotteessa kerrotaan, että kokoelman materiaalit ovat kaikuja kesyttämättömästä maanläheisyydestä: sammaleen pehmeä sametti ja pesty pellava tuovat metsä tunnelman jopa kaupunkilaisasuntoon.

Susanna Vento ja Anno ovat tehneet yhteistyötä ennenkin. Jalpaikka-matto oli todellinen (blogi)hitti ja nyt se tekee paluun mustana, valkoisena sekä vihreänharmaana.

Mallisto pitää sisällään hyvin samankaltaisia tuoteryhmiä kuin Anttilan ja Kodin1:n aikana. Valikoimaan kuuluvat petivaatteet, matot, korit, verhot, keittiötekstiilit, tyynynpäälliset, viltit, astiat ja jopa kaulahuivit.

Mallisto näyttää tutulta, ihanaa että Anno on pitänyt kiinni tutusta omaleimaisuudestaan. Vaikka pyörää ei ole keksitty uudelleen, uusi Anno näyttää ihanammalta kuin koskaan! Uskoisin, että mallisto löytää paikkansa suomalaisten sydämistä ja kodeista.

Anno on nyt täysin kotimainen brändi, sillä suomalainen perheyritys SGN Group osti Anno Collection -tuotemerkin sekä siihen liittyvät immateriaalioikeudet Anttila Oy:n konkurssipesältä. Habitare-messuilla nähtävä uusi mallisto on Annon ensimmäinen sen uuden omistajuuden alla.

Uusi kokoelma on  saatavilla 13.9. alkaen Annon verkkokaupasta osoitteest www.annocollection.com. Varmasti pian kuulemme myös, keiden jälleenmyyjien kautta tuotteita pääsee ostamaan. Toivottavasti tuttu hinta-laatusuhde on edelleen olemassa ja pääsemme ihastelemaan kohtuuhintaisia, mutta laadukkaita tuotteita.

Skandinaavisen tyylikkäällä Annolla on kaikki mahdollisuudet valloittaa myös Suomen rajojen ulkopuolella. Vaikka alkuperäinen tarina saakin näin jatko-osansa, luulen että tämä on vasta alkusoittoa.

Ps. Modernisti kodikas-Facebook-sivulla on käynnissä Habitare-lippujen arvonta. Käy tykkäämässä ja osallistumassa täällä!

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Minnea 29 elokuun, 2017 - 9:52 pm

Jes! Päivän paras uutinen! Annoa on kaipailtu! Toivottavasti löytyy pian jälleenmyyjiltäkin 🙂

Reply
Mari 30 elokuun, 2017 - 3:27 pm

Hobby Hallista löytyy myös pian, olisiko ollut 7.9 alkaen 🙂

Reply
Merja 30 elokuun, 2017 - 4:19 pm

Kiva kuulla. Kodin Ykkösen katoaminen supisti kovasti sisustusmaailmaa.

Reply
Essi/St. Black 31 elokuun, 2017 - 8:05 am

Tätä on niin odotettu, en malta odottaa että pääsen shoppailemaan! <3

Reply

Jätä kommentti