8 x fiiliksissä just nyt

by Kerttu

Arki on pyörähtänyt täyteen vauhtiinsa. Mitä pyörii mielessä juuri nyt?

1. Syksy. Okei, voitit. Annan periksi ja nielen sen, että en saanut tänä kesänä elää yhtään hellepäivää. Syksy saa kompensoida hommat olevalla lempeä, värikäs, kaunis ja pitkä.

2. Flunssa. Voisiko joskus yksi syksy tulla ilman sairastelukierrettä? Tosin iloitsen siitä, että koulusta tai päiväkodista ei ole tullut vielä ensimmäistäkään täi- tai kihomatovaroituslappua. Viime vuonna sellainen pamahti toisena koulupäivänä ja sai aikaa ylihygieenisyyttä ja hysteriaa.

3. Dieetti. Voisiko joskus yksi syksy tulla ilman huomiota siitä, että kesän aikana ei ole tarttunut rusketusta vaan parit lisäkilot? Niille ei ole käyttöä, joten herkkukaapin ovet sulkeutuvat (tänne ne munalukot ja kettingit).

4. Sadonkorjuu. Ihanaa, kun saa tuoreita marjoja! Vielä ihanampaa, kun appivanhemmat tuovat ne valmiina  jääkaappiin. Odotan sitä suurta valaistumista, kun alan nauttimaan marjojen noukkimisesta syömisen lisäksi. Ehkä sitten, kun on vähemmän ruuhkaa vuosissa?

5. Mökki. Saimme kuvat sähköpostiin ja odotan, että pääsen näyttämään ne teillekin. Tuntuu vähän haaskaukselta, että nyt kun suunnitelmat näyttävät hyvältä, tulee talvi ja vetää käsijarrun pohjaan. Tällä hetkellä käydään tarjouskierrosta ja sen jälkeen suunnitteluhommaa riittänee pakkasiltojen iloksi.

6. Lempipäivä. Jos minulta kysytään lempiviikonpäivää, vastaan ”joka toinen keskiviikko”. Silloin meillä käy yhteistyökumppanini Siistiksi.fi:n siivoojat laittamalla huushollin tiptop-kuntoon. Ajansäästö ja panostus mielenrauhaani on melkoinen. Näissä kuvissa olevaa hetkeä ei olisi tullut ilman siivoojia.

7. Ajanhallinta. Tämä on ollut tämän syksyn kantava teema. Viime kevään sähellyksen jälkeen voin sanoa, että menee huomattavasti paremmin, kun pikkuisen priorisoi tekemisiään ja uskaltaa myös sanoa ei. Nyt huomaan, että projektit joihin olen lähtenyt ovat erityisen innostavia.

8. Sisustus. Koti elelee tavallaan, mutta haaveet ne sieltä nostelevat päätään. Olisikohan poika jo lopettanut pöydän paukuttamisen lusikalla ja voisi alkaa haaveilemaan uudesta  ruokapöydästä?  Miltä näyttäisi samettiverhot olkkarissa? Jaksaisiko alkaa maalaamaan?

Niin, fiilikseni eivät lupaa ratkaisua maailmanrauhaan tai reseptiä parantumattomaan sairauteen. Saan siis iloita  arjen pienistä jutuista ja siitä, että täydellisten sukkahousujen löytyminen tuntuu isoltakin ongelmalta. Arki rullaa ja minä nautin.

Saatat pitää myös

5 Kommentit

Johanna 31 elokuun, 2017 - 6:06 pm

Syysarki <3 Huomio kiinnittyi ihanaan nahkaselkäiseen tuoliin olkkarissa. Mikä tuoli on kyseessä?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 syyskuun, 2017 - 6:53 am

Syysarki todellakin! Hyvä mikä sen parempaan kuin hyvä arki ❤️ Tuoli on kotimaisen Nikarin ja nimeltään December XL.

Reply
Minnea/Minnean muruja 1 syyskuun, 2017 - 10:33 am

Syksy tuntuu huomattavasti mukavammalta, kun näkee ne hyvätkin puolet! Vitsi, että siivooja olisi todellista luksusta (varsinkin tällaiselle siivouskammoiselle)!

Reply
Kaisa 3 syyskuun, 2017 - 4:29 pm

Hei, olen monessa postauksessa ihaillut tuota vaalenpunaista torkkupeittoa, mistä olet sen hankkinut? ? Tunnelmallista syksyä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 syyskuun, 2017 - 6:16 pm

Hei Kaisa! Se on H&M Homen mallistosta.

Reply

Jätä kommentti