Anna kevään vihertää

by Kerttu
Anna kevään vihertää

 Kaupallinen yhteistyö: Ellos Home

Tänä keväänä minuun on iskenut himo vihreään. Sellaiseen tummaan metsänvihreään, joka luo rauhallista tunnelmaa. Mökin sisustusta pohtiessani löydän itseni usein vihreiden asioiden ääreltä, jopa keittiötä myöten. Vaikka en ehkä ihan niin hurjaksi heittäydykään, voi onneksi sävyä tuoda kotiin tai vapaa-ajan asuntoon myös pienissä, mutta sitäkin valloittavimmissa yksityskohdissa.

Sunshine-tyyny, pellavaa
Still-sohvapöytä, metallinen runko ja lasilevy
Dreams-sohvapenkki, mangopuuta ja narua

Myös vihreä lasi tai seinäpinta houkuttaa. Kotona meillä onkin jo pahimpaan kaipuuseen muutama vihreä juomalasi ja maljakkoja, mutta maalaushimoissani haaveilen metsänvihreästä seinästä. Myös Ritz-kattovalaisin läpikuultavassa vihreässä lasissa olisi upea yksityiskohta.

Helpoin tapa tyydyttää vihreän himo on toki käydä salaatilla ja odottaa sen jälkeen kevättä, mutta toiseksi helpointa on päivittää kodin tekstiilejä. Candice-päiväpeite on rentoa pestyä pellavaa ja näyttää valloittavalta valkoisten petivaatteiden kaverina. 

Yksi on varmaa, mökin makuuhuoneessa tullaan nukkumaan syvänvihreissä lakanoissa, juuri sellaisissa jonka sävy toistuu ikkunan takana avautuvasta metsästä. Pure-tyynynpäällinen pellavaisena ja muhkeassa koossa 70 x 100 cm on jokapetauksen luottokaveri, ei tarvitse silittää tai mankeloida (elämänhukkaa ruuhkavuosissa, sano minun sanoneen).

Candice Jersey-pussilakanasetti on pehmeäksi pestyä pellavatrikoota ranskalaisesta pellavasta, kuulostaa niin upottavan pehmeältä, että saan tätä kirjoittaessa hieroa pari unihiekanjyvää silmistäni.

Tässä pieni sisustuksellien viherpesu, mitäs pidätte? Täältä löydät koko kevään Elloksen valikoiman tekstiileitä ja valaisimia.

Meillä on luvassa mökkihommia, sillä nyt alkaa sisätyöt. Maaliskuussa tulemme ottamaan toivottavasti isoja harppauksia, sillä ensi viikolla tehdään hiekkaranta ja sitten rakennellaan lattia, sisäkatto, parvi ja katsotaan mitä kaikkea muuta. Jänniä aikoja eletään!

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Viivi 1 maaliskuun, 2019 - 8:50 pm

Hmm, tuo kuva vihreästä seinästä on kuin meiltä. Tänä keväänä olen vakaasti päättänyt maalata sen ja muitakin seiniä. Tämä kuva laittoi minut taas epäröimään. Jollakin tapaa tuo ruskeanvihreän väriyhdistelmä vie minut liikaka 70-luvun fiiliksiin ja tuntuu tunkkaiselta. Maalitela on kahden vamiheilla…

Reply

Jätä kommentti