Amaryllis ja kuulumisia viikon varrelta

by Kerttu

Tällä viikolla on ollut vähän vastatuulta bloggaamisen kanssa, kun kamera, blogin kuvalataus sekä liian täysi tietokoneen kovalevy temppuilevat. Lisäksi nämä joulunalusviikot täyttyvät pikkujouluista, harrastusten näytöksistä ja muista menoista, joten tuntuu että on menty tukka putkella ja miehenkin kanssa vain moikattu ovensuussa. No, sitähän se arki välillä on, onneksi joulunpyhät jo kolkuttelevat nurkalla. Blogijuttujakin olen tehnyt ja kunhan vain saan kirjoitusaikaa, niin monenlaisia joulujuttuja on tulossa!

amaryllis

Tämän viikon sisustusuutisiin kuuluu myös se, että uusi sohva on nyt tilattu ja sen pitäisi saapua ennen joulua! Päädyimme Iskun Comoon ja värin ja tarkemman mallin näette sitten kun se saapuu. Nykyisen sohvan sijoituspaikkaa vielä harkitsen, tässä kun olisi mainio mökkisohva, mutta jos vielä ensi kesänä ei pääse siellä sisustustamaan, niin väliaikaissäilytyksestä tulee aika pitkä.

amaryllis-2

Joulu se saapuu sisustukseen päivä päivältä enemmän, tänä vuonna panostan erityisesti kukkiin ja havuihin. Ihana ja näyttävä amarylliksen oksa toimii ihan yksikseenkin. Ruusupuusta vinkattiin, että varteen kannattaa laittaa kuminauha (tässä tapauksessa se on peitetty pellavanarulla), sillä muuten varsi alkaa kuoriutumaan ja kukka nuupahtaa. Kiitos vinkistä, toivotaan että tämä kaunotar säilyisi meillä mahdollisimman pitkään.

Huomenna pikavisiitti Ikeaan, jokohan siellä on joulu valloillaan? Mukavaa ja leppoisaa perjantaita!

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Marita 9 joulukuun, 2016 - 9:27 pm

Amarylliksen kanssa sopii aivan ihanasti pari eukalyptuksen oksaa 🙂 Tulee todella tyylikäs, hillitty kimppu!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 joulukuun, 2016 - 11:14 pm

Niin sopii ihan upeasti! Pitää kokeilla <3

Reply
Marika 10 joulukuun, 2016 - 4:59 pm

Miten sun kävi niiden hirsimökkien kanssa? Olen yrittänyt saada aika monelta valmistajalta vastauksia yksinkertaisiin kysymyksiin, mutta hyvin vaikeaa on. Ehkä Suomen mökkituotanto pauhaa niin suurella vauhdilla, ettei kenellekään mahdu enää yhtä pientä tilausta..

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 joulukuun, 2016 - 8:47 pm

Hei! Meillä alkoi hommat rullaamaan ihan mukavasti. Nyt on ollut oma aika tosi kortilla mökkiprojektin edistämiseen, mutta pienin askelin eteenpäin mennään. Mitään päätöksiä ei ole vielä tehty.

Reply

Jätä kommentti