Aika rauhoittua ja viimehetken lahjavinkki

by Kerttu

Hyvää jouluaaton aattoa!

joulutunnelma-1

Mitenhän tämän pukisi sanoiksi? Eilen stressasi ja oikein hävetti, että sitten kuitenkin astun siihen vanhanaikaiseen jouluansaan. Puhisin itsekseni, että olen viikon siivonnut (enkä oikeasti edes ollut), mutta talo on sekaisin kun enon seinäkello. Ajattelin, että olisi pitänyt leipoa enemmän tai ainakin erilaisia juttuja, tehdä nätimpiä paketteja ja raivata aikaa muutamille mukatärkeille asioille. Jos olisin ajatellut järkevästi, olisin hoksannut että joulustressi lähtee nukkumalla hyvät yöunet. Ei sillä, että iltaisin tuusaa yömyöhään puolivaloilla. Jollain järjenrippeellä päätin lämmittää aamusaunan, jonka lempeissä löylyissä hoksasin hölmöyteni. Alkoi vähän naurattaa.

joulutunnelma-1-5

Nyt, vuorokautta myöhemmin on toinen ääni kellossa. Olemme nähneet ison joukon ystäviä ja sukulaisia, istuneet rauhassa vaihtaen kuulumisia. Siivoukset on siivottu ja lahjat suunnilleen paketeissa. Vaatiikohan joulutunnelmaan pääsemisen pienen stressin, jonka kautta vasta ymmärtää, mitkä asiat ovat niitä tärkeimpiä?

joulutunnelma-1-2

Yksi potentiaalinen joulustressin aihe ovat lahjat ja tässä vielä muistutuksena maailman helpoin lahjavinkki sisustuksen ystäville: 5 numeroa Divaania hintaan 19,90 € (norm. 36,90 €). Lisäksi saa tilaajalahjan, nimittäin FACE Stockholm –kosmetiikkasetin, jonka arvo on 55,00 €. Eikä tarvitse lähteä enää viime hetken jouluruuhkiin 😉 Edullisen tilauksen teet TÄSTÄ linkistä.

Onneksi edessä on joulun paras vaihe: kuusen koristeleminen ja epämääräinen hengailu suklaakonvehtien läheisyydessä. Ne viimeiset valmistelut tehdään hyvällä mielellä ja nauttien. Joulu on kerran vuodessa vaan.

Saatat pitää myös

6 Kommentit

S - Beauty of Life 23 joulukuun, 2014 - 1:37 pm

Oikein hyvää joulua koko perheelle <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 joulukuun, 2014 - 5:52 pm

<3

Reply
Sini 23 joulukuun, 2014 - 1:59 pm

Hyvää joulua Kerttu! <3

Reply
Ruut 23 joulukuun, 2014 - 4:00 pm

Hyvää joulua Kerttu. Ihana tuo sun löhöilykuva <3 🙂

Reply
Sally 23 joulukuun, 2014 - 5:46 pm

Rentoa Joulua Kerttu! ♥

Reply
Sanna / Vanilija 23 joulukuun, 2014 - 6:17 pm

Mukavaa ja rentouttavaa joulua <3

Reply

Jätä kommentti