Mökkiprojektin strömsöhenki jatkuu

by Kerttu
Tänään

Kaiken odottamisen, säädön, pettymysten ja ihmettelyn jälkeen tänään sen piti tapahtua: mökkikuorman tontille saapuminen! Olimme valmistautuneet huolella; tie aurattu ja hiekoitettu, miehen vapaapäivät säädetty, pystysporukan edustaja kutsuttu paikalle, appiukko pyydetty lumityöapuun ja lapsille hommattu hoitajat.

Mutta eipäs sittenkään!

Aamu alkoi viestillä, jossa kerrottiin, että juuri meidän kuljetusta hoitanut auto on hajonnut. Siis oikeasti, mikä tuuri! Odottelemme tietoa, pääseekö kuljetus tänään liikkeelle ja jos pääsee, mihin aikaan. Optimistisimmillaankin auto on illalla klo 21 maissa ja sitten alkaa muutaman tunnin lastinpurku.

Jos auto ei pääse tänään liikkeelle, saamme maistiaisen talvirakentajan riemua; huomiselle on luvattu kunnon lumimyräkkää. Se vaikeuttaa tietenkin paitsi kuorman saapumista paikalle, myös mökkitien aukipitoa ja purkua. Saapa nähdä! Tänään olisikin ollut hommaan täydellinen keli.

Tiedostan, että tämä on oikeasti pikkuinen vastoinkäyminen, mutta koska koko mökkiprojekti on ollut sellaista stömsöhengen ilotulitusta, ei tiedä itkisikö vai nauraisiko. Jos kuljetus menee huomiseen (tai luoja ties mihin päivään), emme pääse töiden vuoksi itse paikalle. Olisi tuntunut tärkeältä olla ottamassa kuormaa vastaan.

Harvoin tulee blogiin kirjoitettua enää näin reaaliaikaisia kuulumisia, mutta tämä piti naputella pois sydämeltä lounastunnilla.  Odottelemme tietoa, mitä ja milloin seuraavaksi tapahtuu.

Sitä odottelua on tässä tullutkin harjoiteltua, joten menee jo rutiinilla. Toivon, että ainakin ”hyvää kannattaa odottaa” -sanonta pitäisi paikkaansa.  Mutta nyt oikeasti, tänne se mökki! 😀

 // EDIT klo 18:00: Kuljetus on tulossa pian tontille! Mökki meille saadaan, mutta mistä saisimme meikäläiselle malttia, heh. 

Saatat pitää myös

7 Kommentit

Marika 16 tammikuun, 2019 - 11:29 am

Tuo viimeinen lause 😀 Oikeasti sympatiat on kyllä kaikki teidän puolella. Odottaminen on ihan peestä ja onhan noita vastoinkäymisiä ollut jo riittävästi. Kyllä se möksä sieltä vielä tulee 🙂

Reply
Kerttu 16 tammikuun, 2019 - 5:38 pm

Kiitos Marika! Hetki sitten kuljetus kaartoi tontille, vitsi kun olisi vähän enemmän malttia 😀 Haasteista huolimatta saatiin hirret ajoissa perille, mahtava juttu!

Reply
Hanne 16 tammikuun, 2019 - 11:29 am

Ikäviä tuollaiset myöhästymiset, kun vaikuttaa niin monien muidenkin elämään ja töiden etenemiseen.

Reply
Kerttu 16 tammikuun, 2019 - 5:38 pm

No kyllä, kävin jo läpi mielessäni tämän ketjureaktion, mikä kaikki menee uusiksi. Mutta onneksi haasteesta huolimatta hirret tulivat tänä iltana tontille!

Reply
Hanna 16 tammikuun, 2019 - 3:27 pm

Voi ei ? Sympatiat ja empatiat niin siellä! Meillä on juuri hirsitalon rakentaminen käynnissä ja olen traumatisoitunut jo tästä lumesta. Eli toivottavasti auto pääsee tänään perille!! Toivottavasti jaksat kirjoittaa paljon raksajuttuja ?

Reply
Kerttu 16 tammikuun, 2019 - 5:39 pm

Hei, kiva kuulla että siellä on muistakin talvirakentajia! Minuakin jännittää lumi, toivottavasti saadaan nopeasti talo säänsuojaan. Raksajuttuja tulee takuuvarmasti paljon, ihanaa kun päästään vihdoin hommiin! Tsemppiä sinnekin 🙂

Reply
Raili 18 tammikuun, 2019 - 4:09 pm

Kiitos Kerttu, päivän parhaat naurut! Itse asiassa ei tietenkään ole mitään nauramista, mutta tapasi kirjoittaa on vaan niin hulvaton. Jännityksellä odotan mitä seuraavaksi, josko tasaantuisi.

Reply

Jätä kommentti