Aineeton lahja: treffiboxi

by Kerttu
Aineeton lahja: treffiboxi

Enemmän aikaa ja vähemmän tavaraa, oli joulun slogan, joka saa jatkua myös koko vuodelle 2019.

Yksi asia, mikä helposti jää jalkoihin aktiivisessa arjessa, ruuhkavuosissa ja lasten ollessa pieniä; kahdenkeskinen aika puolison kanssa. Sen arvo on kuitenkin koko perheen hyvinvoinnin kannalta suuri ja itse ainakin myös kaipaisin enemmän kiireettömiä yhdessäolon hetkiä.

Ja onhan se treffailu aika mukavaa hommaa, vaikka se meinaakin joskus jäädä kaikkien muiden menojen jalkoihin. Vain eipä jää tänä vuonna! Annoin miehelleni lahjaksi treffiboksin, joka pitää sisällään 12 treffit, joka kuukausi yhdet. Kirjekuori avataan kuun ensimmäinen päivä ja sitten on kuukausi aikaa käydä treffeillä.

En halua liikaa paljastaa, mutta sen voin kertoa, että treffit ovat erilaisia. Joskus kuoresta voi löytyä vaikka lippu konserttiin, jolloin sinne tietenkin mennään juuri kyseisenä päivänä. Jos treffien idea on vaikka kahdenkeskinen luontoretki tai illallinen, niin päivämäärän voi haarukoida vapaasti.

Tammikuun kirjekuoresta (joka siis avattiin jouluaattona) löytyi hotellilahjakortti, tällä kertaa ketjuhotelliin, sillä vielä ei ollut tiedossa missä kaupungissa treffit pidetään. Lopulta sovimme, että säädämme hieman, sillä tammikuun viikonloput osoittautuvat todella buukatuiksi. Tässä kuussa kävimme klassikkotreffeillä eli elokuvissa (suositus Bohemian Rhapsodylle) ja syömässä. Hotelliyö jäi vielä odottamaan, mutta se ei haittaa, pääasia että treffaillaan!

Itse boxi syntyi tosi helposti; keksin vain 12 aktiviteettia, tein Canvalla kortit ja suljin jokaisen kortin kuoreen ja otin Balmuirin laatikon uusiokäyttöön. Ja onhan tämä lahja myös itselle, pääsen joka kuukausi treffeille. Parasta!

Netti myös tarjoilee treffiboxi-ideoita hakusanoilla ”12 dates” tai date box”. Treffiboxi sopii lahjaksi myös ystävälle tai vaikka lapselle, idea vaan että kerran kuussa (vähintään!) tehdään jotain mukavaa yhdessä, kiireettömästi ja läsnäollen. Eikä tarvitse odottaa ensi jouluun, minusta tässä ihana lahja synttäreiksi tai mikä parasta – ihan ilman syytä.

Pääsetkö sinä tarpeeksi treffeille vai piristäisikö treffiboxi? 

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Hanna 18 tammikuun, 2019 - 9:10 pm

Miten loistava idea!

Paljon tsemppiterveisiä teille! Olen seuraillut mökkiprojektia jo pidempään ja vauhdikkaita käänteitä tuntuu riittävän loppuun saakka. Myötätuulia rakentamiseen tästä eteenpäin toivottelen 🙂

Reply
Marjaana 7 marraskuun, 2019 - 11:30 am

Aivan huippu idea!! Suurkiiros tästä?❤

Reply
Johanna 19 tammikuun, 2019 - 8:30 am

Tämä idea täytyy ottaa käyttöön. Usein siinä meillä vaan ilmenee se ongelma, kun tukiverkosto asuu kaukana niin lapsenvahteja ei useinkaan ole… Toki tässä voisi paremmin ehkä suunnitella ja jo etukäteen kysellä vahtia, jos nyt ei joka kuukaudelle niin ainakin toisinaan. 🙂

Reply
Ulpu 7 marraskuun, 2019 - 7:33 am

Minä annoin ”Me aikaa” -korttinipun kummitytölleni ristiäislshjaksi ❤️ Nyt hän on 8v ja selaillut jo muutaman vuoden innoissaan nippua ja kertoo mitä seuraavaksi haluaisi tehdä niistä minun kanssa. Ollut kyllä ihan paras idea.

Reply

Jätä kommentti