Viikonlopun parhaat

by Kerttu

Viikonloppu on vietetty Tampereella. On kierretty kaupungilla, syöty hyvin, skoolattu elämälle ja tanssittu pikkutunneille. On nukuttu pitkään ja parannettu maailmaa. Ajattelin koota muutaman vinkin kivan Tampere-päivän viettoon:

IMG_5255

Parhaat putiikit: Sain teiltä lukijoita vinkkejä (kiitos!) sisustus- ja designputiikeista ja ne löytyivät näppärästi Design on Tampere-kartan avulla. Itse tein pieniä ostoksia Dom Domissa sekä Taito Shopissa, maininnan ansaitsevat myös Sisustus ID, Design Bulevard sekä Super mukava.

Paras ruoka: Herkullisin ruokakokemus syntyi Pikkubistro Kattilassa. Hurmaava, huomaavainen ja henkilökohtainen palvelu takasi onnistuneen lounashetken. Laadukkaat raaka-aineet sekä järkevä hinnoittelu saavat minut takuuvarmasti palaamaan.

Paras maisema: Moro Sky bar Sokos Hotel Tornin 25. kerroksessa on hieno kokemus, sillä ikkunoista aukeaa upea näköala yli Tampereen keskustan.

Paras uusi kokemus: Kuuden ruokalajin maistelumenu viineineen. En olen koskaan tilannut menuta, jonka sisältöä en tiedä, joten jännitystä riitti koko illaksi. Lautaselle päätyi mm. jättirapuchevicheä,  parsarisottoa, vasikankieltä (hui, tätä en olisi itse tullut koskaan maistaneeksi ilman tätä), karitsan karetta, omenakuohuviinisorbettia sekä mustikkajäätelöä. Mukavaa oli, että viinit olivat suunniteltu sopimaan täydellisesti ruokaan. Oli mukavaa vietää kolme kiireetöntä tuntia leppoisassa tunnelmassa ravintola Piemontessa.

Paras fiilis: Kun kello löi yökaksitoista, ranteeni aktiivisuusmittari aloitti uuden päivän askelten laskemisen. Kun parin tunnin päästä mittari kilautti kasaan 10 000 askelta eli koko vuorokauden tavoitteen, tiesi tanssineensa.  Totesimme  Ilonan narikassa, että nyt on niin loistava fiilis, että on paras aika lähteä nukkumaan. Taitaa olla aikuisuuden merkki, että malttaa lähteä silloin, kun bileet ovat parhaimmillaan 🙂

Paras seura: Kun vuonna 2011 menin maratonkouluun, sain juoksukärpäsen pureman lisäksi jotain vielä paljon parempaa.  Arvostan jokaisessa elämänvaiheessa syntyneitä ystävyyssuhteita, mutta aikuisena sydänystävien löytäminen on vaikeampaa kuin lapsena. Kiitos Jasna, että veit minut tuulettumaan, olet rakas.

Kiitos Tampere, kevät ja kotijoukot. Tällä taas jaksaa!

Saatat pitää myös

9 Kommentit

zubi 10 huhtikuun, 2016 - 10:35 pm

Mahtavan kuuloinen viikonloppu teillä täällä meidän nurkilla! 🙂 Kiva kun viihdyitte.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 huhtikuun, 2016 - 1:50 pm

Kiitos, viihdyttiin! Tampere on tosi kiva 🙂

Reply
Elina 11 huhtikuun, 2016 - 10:15 am

Kiitti lounasvinkistä, me ollaan menossa kesäkuussa Tre:lle ja hyvän lounaspaikan löytäminen on aina niin hankalaa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 huhtikuun, 2016 - 1:51 pm

Varatkaa pöytä ennakkoon, mekin saimme hetken odotella. Toivottavasti tykkäätte yhtä paljon kuin me 🙂

Reply
Elina 14 huhtikuun, 2016 - 6:12 pm

Enpäs ajatellut ollenkaan pöytävarausta 😉

Reply
Terhi 11 huhtikuun, 2016 - 11:07 am

Ystävät on tärkeitä ja Tampere on ihana kaupunki. En pois täältä haluaisi. Juurikin olin ystäväni kanssa tornissa ihastelemassa maisemia. Ja Tampereen kaupungin tunnelma ei muutu, se on omanlaisensa ihana vanha teollisuuskaupungin tunnelma.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 huhtikuun, 2016 - 1:51 pm

Kyllä, samaa mieltä! Tampere on juuri sopivan iso, mutta kuitenkin kompakti.

Reply
ainoa 11 huhtikuun, 2016 - 1:41 pm

Ihana viikonloppu teillä takana!

Saanko kysyä minkä merkkinen ja mallinen aktiivisuusmittari sulla on? Haluaisin aktiivisuusmittarin, mutta se pitäisi olla sellainen, missä on kello, ja mitä voisi käyttää lähes joka tilanteessa ja kaikenlaisten asujen kanssa.

Olen saanut sulta ennenkin hyviä vinkkejä erilaisiin asioihin, niin olisi kiva tietää mikä on sellainen mittari, minkä kanssa kehtaa käydä bilettämässäkin 😀 !

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 huhtikuun, 2016 - 1:52 pm

Kiitos, oli kyllä oikein onnistunut!

Minulla on käytössä Fitbit, siihen saa erilaisia rannekkeita eli kestää myös iltamenot. Tykkään kun on niin siro ja helppokäyttöinen. Kirjoittelen siitä tarkemmin tässä lähiaikoina!

Reply

Jätä kommentti