Valas rannalla ja muita lomatunnelmia

by Kerttu

 

Olen herännyt viikon ajan maisemaan, jossa taivanranta ja meren horisontti sulautuvat yhteen kuin taitavimman maalarin teoksessa. Päivät ovat soljuneet perheen kanssa ja lasten ehdoilla, ajatukset lipuneet kevyinä poutapilvinä. Siellä, missä varjo on jalkojen juuressa, Wi-Fi ei toimi ja hymy karkaa korviin kuin huomaamatta. Olipahan vaan ihanaa olla lomalla!
*

Ommellinen1-1-2

*

Olimme reilun viikon Malagassa ja tuli samalla pidettyä elämän ensimmäinen blogilomakin. Oli kyllä oikein virkistävää olla ilman tietokonetta ja nettiä. Onneksi ehdin ajastaa muutaman postauksen ja kommentteihin vastaan pian! Ensimmäistä kertaa lomailimme vuokra-asunnossa hotellin sijaan ja sekin oli hauskaa vaihtelua. Parhaina puolina se, että tilaa oli runsaasti ja sai itse kokkailla ruokia. Varsinkin lasten kanssa helppoa ja tokihan se on myös huomattavasti ravintolasyömistä edullisempaa.

*

Ommellinen1-1-3

 

*

Jokaiselle päivälle valitsimme yhden aktiviteetin ja viikon aikana ehdimmekin nähdä paljon. Kirjoittelen lähiaikoina nähtävyystärppejä Espanjan aurinkorannoille matkustaville. Pääsette myös kurkistamaan suomalaisomisteiseen vuokra-asuntoomme, jonne muuten mahtuisi hyvin kaksikin perhettä lomailemaan. Ainakin itse arvostan sitä, että joku tuttu on nähnyt asunnon ennakkoon, jotta tietää millainen lomakoti kohteessa odottaa.

*

Ommellinen-1

*

Etukäteen vähän jännitti, miten yksivuotias jaksaa lennot (onneksi vain nelisen tuntia suuntaansa), mutta kaikki meni tosi hyvin. Pikkuvilpertin kanssa matkustaville pari vinkkiä; usein kysyttäessä rattaat saa viedä koneeseen saakka, helpottaa kummasti lentokentällä liikkumista. Sylilapselle saa myös viedä omat ruuat koneeseen eli turvatarkastuksesta voi viedä läpi lapselle meneviä nesteitä (smoothiet, ruokapurkit yms).

*

ommellinen2-1

*

Jos muuten joku tosissaan miettii omia vatsamakkaroitaan mennessään rannalle, niin mielestäni tuollaisessa etelän kohteessa on varsin vapauttavaa kirmata bikineissä, oli kroppa millainen tahansa. Ei ole olemassa mitään rantakunto-standardia, vaan pitkällä biitsillä on tilaa jokaiselle olla juuri sellainen kun on. Siitä huolimatta ihanan kotimaisen Ommellisen valas-toppi oli mielestäni sopivan vitsikäs valinta biitsipäivään 😉 Eikös se niin mene, että sillä, joka kykenee itselleen nauramaan, ei tule elämästä iloa puuttumaan.

*

Ommellinen1-1

*

Myös lapset pukeutuivat kotimaiseen ja tämä meille aika harvinainen samistelu piti tallentaa myös muistikortille. Gugguun söpöt lippikset ovat tällä hetkellä alessa verkkokaupassa. Tytöllä on Melli EcoDesignin luomupuuvillainen Sulka-mekko* ja pojalla samaa kuosia oleva T-paita*.  Jos ihastuttaa, nämäkin saa nyt alella, sillä koodilla ”summersale” saa -30% normaalihintaisista tuotteista  Melli EcoDesignin verkkokaupasta 10.7. saakka.

*

Ommellinen-1-3

*

Voi mikä kaukokaipuu iskee näitä kuvia katsellessa! Onneksi oma koti tuntuu reissun jälkeen ihanalta, päällä on hirmuinen sisustusinto ja Suomen kesä tarjoaa parastaan. Ei siis syytä huoleen, vaikka huomenna nasahtaa mittariin yksi vuosi lisää.

*

Ommellinen1-1-4

*

Loman slogan ”missä oletkin, ole siellä kokonaan” saa jatkoa myös kotona. 

*saatu blogin kautta. 

*

Saatat pitää myös

4 Kommentit

satu 3 heinäkuun, 2016 - 3:49 pm

Ostin tuon valastopin myös – juurikin samalla ajatuksella, että se päällä voin valastella rauhassa 😀 ja onhan se kyllä hyvännäköinenkin. Kiva oli lukea ajatuksia reissustanne – ja huippua, että sait suljettua muun maailman pois siksi ajaksi saaden keskittyä vain rakkaimpiin. Täällä ollaan kans reissun päällä. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 heinäkuun, 2016 - 11:21 pm

Kivaa oli valastella Ommellisen topissa ja hymyilytti vaan, kun vaihtoi bikinit päälle 😀 Hauskaa ja rentouttavaa reissua teillekin!

Reply
suvi 3 heinäkuun, 2016 - 10:30 pm

Oi, Malaga on ihana! Tullut käytyä siellä ainakin kahdeksan kertaa sillä meillä on loma-asunto Fuengirolassa, 30km:n päässä. Taas kolmen viikon päästä nokka kohti aurinkoa! Tyttöjen reissu oottaa tällä kertaa.. ☺

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 heinäkuun, 2016 - 11:22 pm

Todellakin on ihana! Mekin käytiin pari kertaa Fuengirolassa, kun meidän lomakoti sijaitsi Benalmadenassa. Ihan kateeksi käy kun teillä on reissu vasta edessä! Meidän tyttö olisi halunnut muuttaa Espanjaan <3

Reply

Jätä kommentti