Tyttöenergialla ladattu viikonloppu

by Kerttu

Ihan kuin olisin ollut pidemmälläkin lomalla, kun parin päivän Helsingin visiitillä. Jätimme perheen pojat kotiin ja lähdimme tyttären kanssa viettämään Helsinki-viikonloppua ja se oli paras päätös hetkeen. Arjessa kaksivuotias nappaa aika ison huomion, tarvitseehan hän vielä apua lähes kaikessa ja on uhm.. anteeksi tahtoiässään myös varsin äänekäs tapaus.

 

Tyttöni on loistavaa reissuseuraa. Hän on innostuva, utelias ja kohtelias ja jaksaa kävellä paikasta toiseen silloinkin, kun äiti ottaisi jo ratikan. Perjantaina saavuimme perille ja veimme tavarat hotelli Lilla Robertsiin. En ollut siellä aikaisemmin käynyt, mutta siskoni perheineen oli myös tulossa Helsinkiin ja he olivat tehneet huonevaraukset, joten yhteisen ajan toivossa suuntasimme samaan paikkaan.

Voin lämpimästi suositella hotellia! Kaunis, oivaltava sisustus, erinomainen palvelu ja loistava sijainti ovat sellainen kombo, että varmasti tullaan toistekin. Koko reissun ainoat kuvat otin lauantaiaamuna. Oli niin ihana nähdä siskoa, kummityttökin oli kasvanut taas niin paljon. Neiti niin tomerasti komenteli äitiään nimellä mamma, vaikka äiti puhuu hänelle suomea. Hauska seurata kaksikielisen lapsen puheenkehitystä!

Lilla Roberts sijaitsee keskellä Helsinkiä – luoja kiitos. Sain pariin kertaan tytöltäni palautetta” ei pahalla, mutta et ole mikään kävelevä navigaattori”, kun ihmettelin milloin missäkin sijaintiamme ja sitä, mihin suuntaan pitäisikään mennä. Onneksi kännykässä on reittiopas ja navigaattori sekä osaan tarvittaessa kysyä tietä. Vaikka vähän itseäkin nolotti tiedustella, että anteeksi missäpäin on Stockmann, kun tietää matkaa olevan vain muutama kortteli, mutta ei just sillä hetkellä tiedä, että mihin suuntaan. Ajattelen aina, että en kuitenkaan enää näe koskaan niitä ihmisiä, joilta tietä kyselen, niin mitäpä väliä vaikka he vähän hassuna pitäisivätkin 😀

Lauantaiaamuna väkerrettiin kisanutturat neidille, hän heitti seura-asun päälle ja suunnattiin kohti voimistelukisoja. Tytöt  ovat vaan joka kerta yhtä hellyyttäviä esiintyessään. Kisan jälkeen tapasimme isääni perheineen ja illalla suuntasimme Hartwall Areenalle Marcuksen ja Martinuksen keikalle. Se tyttöenergia oli käsin kosketeltava ja korvia huumaava, kun norjalaisveljekset hurmasivat täpötäyden areenan. Ihania hetkiä yhdessä koettavaksi tyttösen kanssa!

Pari yötä tyttöjen höpötyksiä, herkullisia aamiaisia ja kunnon yöunia tulivat juuri nyt tarpeeseen. Lähtöpäivänä kävimme vielä moikkaamassa meren eläviä Sea Lifessä. Helsinki hurmasi minut jälleen, vaikka sää olikin marraskuiseen tyyliin sateisen harmaa. Tullaan taas, ihan varmasti!

Tyttöenergialla ladattuna siirrytään uuteen viikkoon, joka näyttää jälleen touhukkaalta ja vauhdikkaalta. Mutta kuten sanottu, asia kerralla tehdään hommia ja ne mitä ei ehditä, tehdään ensi viikolla.

Mukavaa uutta viikkoa!

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Minttu 21 marraskuun, 2017 - 12:56 pm

Ihana tuo hotelli! Olen joskus viettänyt viikonlopun tuolla ja se on upea ja tunnelmallinen hotelli! Kivat tunnelmalliset kuvat tässä postauksessa. <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 marraskuun, 2017 - 3:34 pm

Kiitos Minttu! Hotellilomat ovat kyllä ihania <3

Reply
Sanna Inspired by love 21 marraskuun, 2017 - 6:33 pm

Kiva kun piipahditte <3

Reply

Jätä kommentti