Loma koko perheelle (sis. arvonnan)

by Kerttu

Kaupallinen yhteistyö: Holiday Club 

Aloin potea järkyttävän lomakuumeen oireita heti alkuvuodesta. Paljon ei tarvinnut bensaa levitellä liekkeihin kun koko perhe kärvisteli samassa taudissa. Onneksi reissukuumeeseen on olemassa helppo lääke eli perhe autoon ja matkalle! Tällä kertaa suuntasimme kohti Turkua ja uudistettua Holiday Club Caribiaa. Matkakohteen valinnassa ratkaisi se, että tekemistä ja elämyksiä riittäisi koko perheelle. Yksivuotias poika kun tykkää vähän erilaisista jutuista kuusivuotias tyttö, eikä meidän vanhempienkaan menovinkkimaku mene aina ihan yksiyhteen. Seuraavan kolmen päivän aikana päätämme testata niin aktiviteetit, ravintolat kuin muutamat Turun tarjoamat tärpit.

holidayclub2-1-13

Perille päästyämme linnoittauduimme ensimmäiseksi huoneeseen. Turun Caribiaa uusitaan hurjaa vauhtia ja meidän majoittuessamme isommat perhehuoneet olivat vasta menossa remonttiin. Olen ennenkin kertonut teille, että aina kun mahdollista, valitsemme normaalia suuremman perhehuoneen. Kun mukana on pikkuherra, joka nukkuu vielä kahdet päiväunet, on suorastaan luksusta jakaa tilaa kahteen osaan. Suosittelenkin lämpimästi joko kahta huonetta väliovella, sviittiä tai vaikka juuri remontoitua kolmen hengen hotellihuonetta.

holidaclub2-1

Me kannoimme tavaramme neljän hengen sviittiin (vielä remonttia odottavaan). Koko automatkan neidin suurin jännityksen aihe oli, onko huoneessa kylpyamme. Tällä kertaa ei todellakaan tarvinnut asian suhteen pettyä! Reissupölyt pestiin pois huoneen suuressa ammeessa.

holidayclub2-1-12

Päätin jättää lapset hetkiseksi isänsä seuraan ja lähteä tutustumaan uudistettuihin huoneisiin. Tämän vuoden aikana kaikki Caribian 175 huonetta saavat uuden ilmeen, joten pitihän muutos nähdä ihan livenä. Tämä on huone on 2 hengen standard, jonka varustukseen kuuluu suihku, wc, kylpytakit, liinavaatteet ja pyyhkeet, silitysvälineet, TV, tallelokero sekä langaton internetyhteys. Huoneessa on laminaattilattia sekä kaksi erillistä vuodetta. Tehosteväriksi on valittu energinen oranssi.

Holidayclub-1-6

Holidayclub-1-5

Kylpyhuoneet ovat remontoitu klassisen valkoisiksi ripauksella luksusfiilistä. Tykästyin erityisesti avaraan tunnelmaan sekä mustavalkoiseen lattiaan. Kyllä täällä kelpaisi valmistautua uuteen Turku-päivään!

Holidayclub-1-7

Perheen pienimmät olivat saaneet kylpyammeen testattua, joten oli aika siirtyä suurempiin altaisiin. Koska kyseessä on kylpylähotelli, ohjelmaan kuuluu tietysti uiminen. Molemmat lapset rakastavat vettä ja tässä onkin aktiviteetti, joka sopii kaikille iästä riippumatta. Lasten kanssa on superhelppoa, kun huoneessa voi laittaa kylpytakit päälle ja ajaa hissillä suoraan kylpylään. Hotellivieraille on oma sisäänkäynti, josta pääsee pujahtamaan ilman aulassa tai jonossa hengailua. Lapsille kannattaa muuten ottaa kotoa mukaan omat kylpytakit, aikuisille löytyy omat huoneesta.

Holidayclub-1-28

Koska tytär on aikamoinen vesipeto, meillä on kokemusta monista kylpylöistä ja uimahalleista. Ensivierailu Caribiassa oli meille mieluinen kokemus, sillä se tarjosi monipuolisen kylpyläkokemuksen. Perheen pienin nautti lastenaltaassa polskimisesta ja kiipesi innokkaana minikokoiseen liukumäkeen.  Kuusivuotias huimapää laski innoissaan isoissa liukumäissä ja otti ilon irti iloisesta merirosvotunnelmasta. Itse ihastuin erityisesti lämpimään ulkoaltaaseen, jossa uiminen viileässä kevätsäässä oli hieno kokemus.

holidayclub3-1-2

Uimahalleissa ja kylpylöissä koko perheen voimin käymisessä on tällä hetkellä yksi iso ongelma. Tytär jaksaa uida ja laskea mäkiä tuntikausia, kun taas yksivuotias väsähtää aika nopeasti. Kylpylälomalla tämä ongelma on helposti selätetty, silloin toinen vanhemmista voi napata pikkuisen kainaloon ja huristaa hissillä omaan huoneeseen lepäämään ja välipalalle. Tyttärelle iso juttu olikin se, että sai uida oikeasti melkein niin kauan kuin jaksoi. ”Melkein” siksi, että äiti väsähtää ennen tytärtä 😀

holidayclub3-1

Saunanraikkaina ei jaksa lähteä metsästämään ruokaravintolaa, joten on helppoa että Caribiaan kuuluu viisi ruokapaikkavaihtoehtoa. Koska pitsalla ei voi mennä pieleen, suuntasimme syömään Classic Pizzaan.

holidayclub2-1-2

Holidayclub-1-27

Käymme säännöllisesti lasten kanssa ravintolassa syömässä ja minulle on noussut aika hyvä tutka paikoista, jotka toimivat koko perheelle. Kriteeristöön ei välttämättä kuulu leikkipaikka, sillä koulun aloittava tyttäremme on jo sen verran iso, että hänen olisi hyvä jo jaksaa olla pöydässä. Toki mukana voi olla vaikkapa piirustusvälineet, jos näyttää että ruokaa joutuu odottamaan kauan. Pikkuveli on taas niin pieni, että häntä ei voi yksi leikkipaikalle päästää, enkä taas itse halua välttämättä odotella ruokaani leikkipisteellä.

Holidayclub-1-23

Mitä siihen kriteeristöön kuuluu? Toki perushommat eli syöttötuolit sun muut, mutta ennen kaikkea sellainen palvelu, että lapset ovat olemassa. Heillä on myös oikeus syödä ravintolassa, sitäkään hommaa ei nimittäin opi ellei harjoittele. Olikin mukavaa, että myös lapset toivotettiin tervetulleeksi ja huomioitiin heti tullessamme.

holidayclub2-1-3

Yksivuotias ravintolassa ei ole se helpoin seuralainen. Siinä iässä kun ei jakseta odottaa, eikä välttämättä listalta löydy suoraan sopivaa vaihtoehtoa. Hyvä ravintola onneksi huomioi lapset ja osaa soveltaa tarjoiluja myös perheen pienimmälle. Tuntuisi hassulta ottaa ravintolaan mukaan  valmisruokapurkki, sillä koen että perheen yhteiset ravintolaruokailut ovat paitsi tapakasvatusta, myös makuelämyksiä kaikille. Pitsa ei suolaisuuden vuoksi ole kovin hyvä vaihtoehto yksivuotiaalle, onneksi mutta hän sai oman lautasen kanaa ja kasviksia, vaikka sellaista vaihtoehtoa ei listalla olekaan. Kannattaa siis kysyä taaperoystävällisiä ruokia tarjoilijalta.

holidayclub2-1-4

Me muut sen sijaan testasimme talon pitsat ja ne maistuivat mainiosti. Minun suosikkipitsasta löytyy yleensä tuoretta rucolaa, enkä usein kieltäydy laadukkaasta parmankinkusta ja mozzarellajuustosta.

holidayclub2-1-5

Vatsat täynnä on parasta, kun voi vain napata hissin ja onkin jo huoneessa. Varsinkin lasten kanssa matkustaessa arvostan helppoutta siirtymissä. Oli aika nukkua hyvät yöunet, sillä seuraavana päivänä oli edessä tyttären suuresti odottama H-Hetki. Luvassa oli seikkailupäivä upouudessa SuperParkissa!

Holidayclub-1-10

Tiesin ennakkoon, että Caribian yhteyteen on maaliskuussa avattu sisäaktiviteettipuisto, jossa saa pelata, seikkailla, kiipeillä ja pomppia sydämensä kyllyydestä. Sitä en arvannut, että puisto on niin ja monipuolinen, että itse hullaannun mekossani pomppimaan tramoliineilla, ottamaan kisaa jalkapallossa ja sukeltamaan juustomereen. Jos pitää jotenkin fiilistä puistossa kiteyttää, niin on hyvin vaikeaa olla innostumatta! Eli kokemuksen syvällä rintaäänellä suosittelen pukemaan liikkumiseen sopivat vaatteet päälle koko perheelle.

Holidayclub-1-11

SuperPark jakautuu kolmeen eri teemaan: seikkailu-, peli- ja freestyleareenoihin. Seikkaluteemassa pääsee huristelemaan potkuautoilla, kokemaan vauhdinhurmaa liukumäissä, kiipeilemään sopivan jännittäviin paikkoihin, pomppimaan lastentrampoliinilla tai pomppulinnassa sekä pelaamaan fortunapeliä.

Holidayclub-1-12

Holidayclub-1-21

Holidayclub-1-15

Freestyle-halli tarjoaa elämyksiä monenikäisille huimapäille. Itse pysyttelin skeitti- ja skoottiparkissa katselijan roolissa ja ihailin lasten intoa ja taitoja.

Holidayclub-1-16

Holidayclub-1-18

Mutta mikään mahti maailmassa ei olisi pitänyt minua pois näiltä ammattilaistason trampoliineilta. Pomppiminen on jotenkin käsittämättömän hauskaa ja koukuttavaa puuhaa, onneksi se myös käy hyvästä treenistä. Me olimme paikalle arkipäivänä heti ovien aukeamisen aikaan, joten onneksi vältyin suurelta yleisöltä 😉

Holidayclub-1-19

Holidayclub-1-20

Game Arenan jalkapalloflipperi koukutti koko perheen täysin. Kaksinpelissä yritetään saada pallolla osumaa vastustajiin, verkkoon tai muihin merkittyihin kohteisiin ja osumasta peli ilmoittaa iloisella kilahduksella. Pesäpallo- ja lämäritutkalla voi ottaa leikkimielistä kisaa siitä, kenellä on pallo tai kiekko parhaiten hallussa. Minusta oli mukavaa, että aktiviteetit toimivat yhtälailla kuusivuotiaalla kuin aikuisilla, yksivuotiaskin oli peliareenalla menossa mukana ihmetellen pomppivia palloja, hauskoja ääniä ja vilkkuvia valoja.

Holidayclub-1-22

Kolmen päivän loma oli päässyt puoleen väliin, emmekä olleet poistuneet hotellin alueelta kertaakaan. Tekemistä, ravintoloita ja aktiviteettejä kun riitti Holiday Club Caribian alueella niin paljon. SuperPark-päivän jälkeen oli jälleen ihana rentoutua kylpylässä ja illalla ei tarvinnut kenenkään unta houkutella. Hyvät yöunet olivatkin tarpeen, sillä seuraava päivä tarjosi huikean hienoja elämyksiä. Niistä kerron teille lisää ihan pian, seuraavassa postauksessa!

LISÄYS 16.5.: Katso miten loma jatkui ja nappaa alekoodi majoitukseen Perheloman parhaat-postauksesta

ARVONTA

Koska meidän testijoukkue oli niin fiiliksissä kaikesta kokemastaan, olen tosi iloinen, että saan arpoa jollekin lukijalleni ihanan loman.  Palkintona on yhden vuorokauden kylpyläloma Holiday Club Caribiassa Turussa, tämä sisältää majoituksen (max 2 aik. + 2 lasta), aamiaisen, kylpylän vapaan käytön sekä liput SuperParkkiin. Voit osallistua kertomalla kommenttilaatikossa, kenen kanssa lähtisit kylpylälomalle, jos onni suosii. Muista jättää sähköpostiosoiteesi sille varattuun kenttään (se ei näy julkisesti). Aikaa osallistua on 16.5.2016 saakka. Onnea matkaan!

Arvonta-aika on päättynyt, voittaja julkistetaan pian.

header_logo

Saatat pitää myös

395 Kommentit

MinnaM 8 toukokuun, 2016 - 8:55 am

Jes! Mukana! Mukaan lähtisi mieheni ja kaksi tytärtäni!

Reply
Katri 8 toukokuun, 2016 - 9:01 am

Ihana olisi päästä Caribiaan ja mukaan ottaisin rakkaan perheeni. 🙂

Reply
Maria 8 toukokuun, 2016 - 9:09 am

Mies ja lapset lähtisivät mukaan ?

Reply
Maarit 8 toukokuun, 2016 - 9:11 am

Muuttohässäkän lomassa olisi kiva rentoutua muutama päivä Caribiassa perheen kanssa 🙂

Reply
Päivi 8 toukokuun, 2016 - 9:13 am

Sopiva kohde äidille ja kahdelle pojalle etenkin silloin, kun iskällä sattuu olemaan oma poikien viikonloppu.

Reply
moonangel 8 toukokuun, 2016 - 9:17 am

Mies ja hänen siskonsa perheen kera 🙂

Reply
ulla paloniemi 8 toukokuun, 2016 - 9:21 am

Mies ja pari lasta lähtis mukaan ?

Reply
Niina 8 toukokuun, 2016 - 9:21 am

Kerran käyty aikaisemmin. Mahtava paikka. Mukaan tietty rakas mieheni ja meidän ihanaiset lapsukaiset.

Reply
Toffeetiikeri 8 toukokuun, 2016 - 9:24 am

Lähtisin lomalle mieheni ja pienen poikani kanssa 🙂

Reply
Pikku-iia 8 toukokuun, 2016 - 9:26 am

Perheen kanssa lähdettäisiin…2 ja 4 vuotiaiden vesipetojen nimittäin.

Reply
Kaisa Kauppinen 8 toukokuun, 2016 - 9:28 am

Mies ja lapset lähtis mukaan 🙂

Reply
Marita 8 toukokuun, 2016 - 9:33 am

Mukaan lomailemaan lähtisi rakas perheeni eli mieheni, poikani ja tyttäreni.

Reply
Nina 8 toukokuun, 2016 - 9:33 am

Osallistun arvontaan. Lomalle mukaan lähtisivät muksut ja puoliso. Hyvää ja aurinkoista kevättä!

Reply
Ak 8 toukokuun, 2016 - 9:35 am

Mies ja lapset ?

Reply
Susci 8 toukokuun, 2016 - 9:36 am

Mahtava arvonta ?. Mies ja tyttäret ilman muuta mukaan ❤️.

Reply
Riikka 8 toukokuun, 2016 - 9:37 am

Matkaan lähtisi mies ja perheemme kohta 2v. Ja 4v. lapset. Perheloma olisi enemmän kuin huippu juttu tässä arjen oravanpyörässä ?

Reply
RiittaLe 8 toukokuun, 2016 - 9:39 am

Mieheni ja 10 ja 8 vuotiaiden pojanpoikieni kanssa.

Reply
Liljaana 8 toukokuun, 2016 - 9:40 am

Osallistumme miehen ja 1-vuotiaan pojan kanssa ?

Reply
Anu 8 toukokuun, 2016 - 9:42 am

SuperPark vaikuttaa mahtavalta! Lähtisin pikkuperheeni kanssa eli mukaani lähtisivät 6- ja 8-vuotiaat poikaseni.

Reply
Reeah 8 toukokuun, 2016 - 9:44 am

Mukasn reissuun ottaisin aviomieheni sekä pian 3 vuotiaan ja kohta 5 vuotiaan tyttäreni. Emme ole päässeet lomailemaan vielä kylpylään, ja tytöt ovat monoesti kyselleet että millonkahan pääsisivät 🙂

Reply
Niina 8 toukokuun, 2016 - 9:45 am

Oman perheeni veisin lomailemaan 🙂
Uimista ja vettä rakastavat lapset olisivat onnensa kukkuloilla ja superpark vielä kruunaisi kaiken <3

Reply
Jaana 8 toukokuun, 2016 - 9:46 am

kiva arvonta, mukana ollaan koko oman perheen voimin!

Reply
Tiina 8 toukokuun, 2016 - 9:47 am

Mukana, mukaan mies ja lapset! Loma olisi tarpeen!

Reply
Kati 8 toukokuun, 2016 - 9:53 am

Supermarket ja uudet hotellihuoneet kiinnostaa! Eri ikäisten lasten kanssa matkailu on joskus haastavaa, tuo sopisi kaikille. Mies ja lapset 5v ja 13v lähtisivät mukaan.

Reply
Anniina 8 toukokuun, 2016 - 9:55 am

Avopuoliso lähtisi mukaan! 🙂 pitää testailla nämä paikat ennakkoon ennen kuin tätitettävät ovat niin vanhoja että pystyvät lähtemään meidänkin mukaan.

Reply
reemi 8 toukokuun, 2016 - 9:57 am

Mukana! Ja mukaan lähtisi omaa perhettäni!:)

Reply
Rapu 8 toukokuun, 2016 - 10:02 am

Tämä olisi mukavaa vaihtelua seuraavalle Turun reissulle, kun pääsisi majoittumaan perheen kanssa hotellissa eikä joka kerta tuttavaperheen tai sukulaisten lattialla siskonpedissä. ?

Reply
Annukka 8 toukokuun, 2016 - 10:04 am

Tyttöjeni kanssa lähdettäisiin pitämään hauskaa ja rentoutumaan. ❤

Reply
emilia 8 toukokuun, 2016 - 10:06 am

Lähtisin mieheni ja kahden pienen lapseni kanssa. Olisi mukava päästä ensimmäistä kertaa koko perheellä kylpylään. 🙂

Reply
Laura 8 toukokuun, 2016 - 10:07 am

Mukaan lähtisi mies ja 3- ja 5-vuotiaat pojat, nauttisivat varmasti reissusta! Samalla voitaisiin nähdä sukulaisia, joita on kova ikävä ja minä voisin fiilistellä vanhaa kotikaupunkia.

Reply
Kaisu 8 toukokuun, 2016 - 10:08 am

Miehen ja reilu 2 vuotiaan lapsemme kanssa lähdettäisiin pakoon raksa- ja työarkea. Loma tulisi tarpeeseen 🙂

Reply
Petra Väätäjä 8 toukokuun, 2016 - 10:09 am

Oi, kyllähän me pakottaisi auto täyteen ja suunnattaisiin kohti Turkua mieheni ja tyttöjemme 4v & 8v kanssa. Ollaan vesiputous koko perhe ja tämä kylpylähotelli täysin testaamassa! =)

Reply
Mervi 8 toukokuun, 2016 - 10:10 am

6 ja 8-vuotiaiden vauhtihirmujen kanssa tietysti! Tottahan mieskin otettaisiin mukaan!

Reply
Tanja Mäyränen 8 toukokuun, 2016 - 10:10 am

Lähtisin ehdottomasti oman perheeni kanssa.

Reply
Leea 8 toukokuun, 2016 - 10:11 am

Kiva arvonta,ottaisin mukaan miesystäväni.

Reply
Heidi K 8 toukokuun, 2016 - 10:14 am

Oman perheen kanssa tietysti 🙂

Reply
Caritainen - Villa Kerttula 8 toukokuun, 2016 - 10:18 am

Ehdottomasti lähtisimme perheemme kesken. Olemme käyneet Caribiassa kolme kertaa ja koskaan ei ole ollut pettymyt. Nyt olisikin kiva päästä testaamaan uudet huoneet ja tietenkin tuo Superpark! Veikkaan, että 4v tyttö ja 8v poika olisivat molemmista osioista oikein iloissaan! Loma tulisi kyllä muutenkin tarpeeseen, sillä työt, opinnot ja menneen puolen vuoden sairastelut ovat nyt syöneet voimat hyvin tehokkaasti…

Reply
_marika_ 8 toukokuun, 2016 - 10:21 am

Ottaisin mukaan siskoni ja hänen kaksi lastaan. Kuulostaa ihanalta lomareissulta!

Reply
Aake07:n äiti 8 toukokuun, 2016 - 10:25 am

Oman perheen kanssa lomailisin

Reply
Jonna 8 toukokuun, 2016 - 10:27 am

Olisipa voitto mieluinen, lapset olisivat uimisesta ja Superparkista ikionnellisia! Mukaan lähtisivät siis mieheni ja kolme lastamme <3

Reply
Avene 8 toukokuun, 2016 - 10:28 am

Hei, kiitos arvonnasta 🙂
Matkaamme usein perheenä: 11v tytär ja mies, tai vaihtoehtoisesti ns. tyttöjen reissu sisareni ja tyttäreni kanssa. Kumpikin toimii 🙂

Reply
Satu 8 toukokuun, 2016 - 10:30 am

Ihana kilpailu, ehdottomasti mukana! Mukaan nappaisin vesipeto-tyttäreni (2 kappaletta) ja mieheni jos kynnelle kykenee, muuten korvattavissa isoisällä tarpeen tullen!

Reply
Marika 8 toukokuun, 2016 - 10:35 am

Meidän neljän hengen perhe nauttisi lomasta Turussa. ?

Reply
Jenni 8 toukokuun, 2016 - 10:45 am

Ikävä ihanaa opiskelukaupunkiani Turkua! Mukaan lähtisivät mieheni sekä oma äiti! <3

Reply
Satu Nurmi 8 toukokuun, 2016 - 10:53 am

Olen ehdottomasti mukana. Minulla olisi mahdollisuus lähteä reissuun lapseni ja ystävättäreni (ja hänen lapsensa kanssa), sillä tiedän, että ystäväni olisi todella loman tarpeessa…

Reply
Kaija 8 toukokuun, 2016 - 10:54 am

Mukaan lähtisi mies ja lapset. Viimeksi kylpylälomalla käyty 3 vuotta sitten, joten olisi jo aika ottaa uusiksi 🙂

Reply
Terhi J. 8 toukokuun, 2016 - 10:57 am

Perheen kanssa.

Reply
Johanna 8 toukokuun, 2016 - 11:00 am

Perheen kanssa! ?

Reply
Sari 8 toukokuun, 2016 - 11:03 am

Miesystävän tai äidin kanssa. Vaikea valinta!

Reply
apple 8 toukokuun, 2016 - 11:03 am

Mukaan lähtisi ystäväni, eli kummipoikani äiti, ja hänen kaksi lastaan. Uskon, että loma tulisi hänelle tarpeeseen ja lapset pääsisivät nauttimaan kylpylästä ja sisäaktiviteettipuistosta 🙂

Reply
Arja 8 toukokuun, 2016 - 11:05 am

Ihana arvonta!=) reissuun lähtisin mieheni, tyttäreni ja poikani kanssa! Vaikuttaa upealta paikalta ,jossa lapsetkin viihtyis!

Reply
Tiia ojala 8 toukokuun, 2016 - 11:07 am

Mieheni ja kahden poikani kanssa☀️

Reply
Jutska 8 toukokuun, 2016 - 11:08 am

Mukana ! lähtisin perheeni kanssa!

Reply
pippanen 8 toukokuun, 2016 - 11:08 am

Mukaan lähtisi pojan perhe. Voi kunpa voitto osuisi kohdalle!

Reply
Mirka Tammi 8 toukokuun, 2016 - 11:17 am

Mies ja 2,5v taaperomme ja samalla reissulla poikettaisiin Turussa asuvien isovanhempien luona.

Reply
Kaisa 8 toukokuun, 2016 - 11:19 am

Lähtisin oman perheen kanssa!

Reply
Eerika 8 toukokuun, 2016 - 11:19 am

Mukaan lähtisi mies ja kaksi tytärtäni! Vielä ehtisi ennen kolmatta tulokasta ? Jospa arpaonni suosisi.

Reply
Outi 8 toukokuun, 2016 - 11:20 am

Mukaan lähtisi perheen miesväki!

Reply
Arja 8 toukokuun, 2016 - 11:40 am

Eiköhän perhe lähtisi reissuun mukaan. 🙂

Reply
Hertta 8 toukokuun, 2016 - 11:42 am

Isäntä lähtisi ehdottomasti kanssani nauttimaan pienestä lomasta.

Reply
Sari 8 toukokuun, 2016 - 11:47 am

Miehen kanssa ilman muuta lähtisin.

Reply
Outi H 8 toukokuun, 2016 - 11:56 am

Perheen kanssa lähdettäisiin. Tuo olisi niin mukava paikka.

Reply
Saana 8 toukokuun, 2016 - 11:58 am

Meidän perheen kolmevuotias olisi varmasti ikionnellinen ja puolivuotiaskin menisi mukana, niin helpolta kuulostaa.:)

Reply
Anne 8 toukokuun, 2016 - 12:05 pm

Lasteni kanssa. Mahtava arvonta.

Reply
Liisa 8 toukokuun, 2016 - 12:06 pm

Oman perheen kesken olis kiva reissu heittää. Meillä mukana 6v tyttö ja kesällä 8kk vauva, mutta blogikirjoituksesi luettuani matkaan uskaltaisin lähteä luottavaisin mielinl!

Reply
Sofia 8 toukokuun, 2016 - 12:06 pm

Perheeni kanssa ilman muuta.

Reply
NinnuK 8 toukokuun, 2016 - 12:10 pm

Loma olisi niin tarpeen arjen ränsistyttämälle äidille! Mukaan lähtisi oma perhe ❤

Reply
Rafa 8 toukokuun, 2016 - 12:13 pm

Oma perhe tietenkin mukaan.

Reply
Piitu 8 toukokuun, 2016 - 12:14 pm

Mieheni lähtisi mukaan ja minun kummipojan kaksi lasta. Heitä olisi kiva käyttää jossakin, koska eivät pääse minnekkään yksinhuoltajaisän huonon taloudentilanteen vuoksi.

Reply
Hanna 8 toukokuun, 2016 - 12:21 pm

Mukaan lähtisi mies ja 6-vuotias poikani. Olisi ihanaa päästä minilomalle Turkuun!

Reply
Hanna 8 toukokuun, 2016 - 12:21 pm

Vaikuttaa juuri sille mitä kaivattaisiin! 🙂 Mukaan lähtisi mies ja kaksi lasta!

Reply
Laura 8 toukokuun, 2016 - 12:33 pm

Oman perheen kanssa lomalle!

Reply
Elina 8 toukokuun, 2016 - 12:37 pm

kylpylälomaa tässä onkin jo suunniteltu! Mukaan lähtisi rakas mieheni 🙂

Reply
Anu 8 toukokuun, 2016 - 12:42 pm

Ihana loma olisi perheen kanssa, mukaan lähtisivät isäntä ja nuo perheen pienimmät vesipedot?

Reply
Kaisu 8 toukokuun, 2016 - 12:45 pm

Oman perheen kanssa tietenkin!

Reply
Niina 8 toukokuun, 2016 - 12:48 pm

Nautiskelisin tuosta paketista miehen ja 2- ja 4-vuotiaiden hurjapäiden kanssa 🙂

Reply
Mi 8 toukokuun, 2016 - 12:49 pm

Lähtisin miesystäväni kanssa.

Reply
p 8 toukokuun, 2016 - 12:52 pm

Oi, pitäisihän tuo tyttö viedä tutustumaan äidin opiskelukaupunkiin.

Reply
Annu 8 toukokuun, 2016 - 1:01 pm

Mies, tyttäremme ja tyttären kaveri lähtisivät mukaan:)

Reply
Maamu 8 toukokuun, 2016 - 1:02 pm

Ääh..en koskaan voita näistä mitään, mutta veisin mieheni yllärilomalle ilman lapsia!?

Reply
Jane 8 toukokuun, 2016 - 1:06 pm

Ihana arvonta! Lähtisin mieheni ja tyttäreni kanssa. Olisikin ihana tapa viettää perheen kesken ensimmäistä hääpäiväämme 🙂

Reply
Tuija 8 toukokuun, 2016 - 1:08 pm

Perheen kanssapa toki 😉 kolme poikaa ja mies. Ja ehkä joku kolmas aikuinenkin kuten mummi mahtuisi mukaan koska kolme uimataidotonta..

Reply
Maarit 8 toukokuun, 2016 - 1:11 pm

Tämä tulisi NIIIIN tarpeeseen. Kesäloma kun menee pihan perustustöissä, eikä aikaa yhteiseen lomailuun juuri ole. Tämä vaikuttaisi siksikin hyvältä, että perheessä on 15v ja 6v lapset…

Reply
HannaKoo 8 toukokuun, 2016 - 1:12 pm

Onnettaren suosiessa lomailemaan lähdettäisiin oman perheen kesken eli minä, mies ja elokuussa 2-vuotta täyttävä poikamme! Aktiviteettipuistossa viihtyisi nuoren miehen lisäksi varmasti myös äiti! 😀

Reply
Heli 8 toukokuun, 2016 - 1:12 pm

Tällainen olisi niin luxusta 🙂 lomanne näytti ihanalta 🙂 omalle lomalle lähtisin mieheni ja lapseni kanssa.

Reply
AnnaH 8 toukokuun, 2016 - 1:12 pm

Mukana ollaan! Omalla porukalla lähdettäisiin eli minä, mies ja natiaiset (tyttö ja poika). Sisko asuu Turussa, joten samalla tulisi häntä moikattua!

Reply
Heidi 8 toukokuun, 2016 - 1:13 pm

Lähtisin tietysti perheen kanssa. Turku on niin loistava kesäpaikka, äidille on omat sisustusliikkeensä, koko perheelle hyvät ravintolat, lapsille puistoa, kylpylää ja vaikka mitä. Isäkin pääsisi golfaamaan. Oispa ihanaa.. Näin hoitovapaansa kynnyksellä tällainen voitto olisi todella luksusta!

Reply
MiraX 8 toukokuun, 2016 - 1:22 pm

Tämä olisi ihan huippukiva paikka myös meidän perheelle!

Reply
Maiju 8 toukokuun, 2016 - 1:44 pm

Mukaan lähtisi uunituore isi ja vauva, ensimmäinen perheloma!

Reply
Eija H 8 toukokuun, 2016 - 1:47 pm

Lähtisin sinne niin mielelläni rakkaan mieheni ja kahden murulaisen kanssa. 🙂

Reply
Mirva 8 toukokuun, 2016 - 1:53 pm

Oman perheen: mies ja kolme tytärtä

Reply
Merja 8 toukokuun, 2016 - 1:54 pm

Kuulostaa mahtavalle. Lomalle mukaan lähtisi mies ja tytär 🙂

Reply
RiikkaK 8 toukokuun, 2016 - 2:26 pm

Superpark on kuulemma tosi kiva paikka koko perheelle. Eli lapset ja mies mukaan!

Reply
Suvi 8 toukokuun, 2016 - 2:31 pm

Ihanalle lomalle pääsisivät mukaan mies ja tytär.

Reply
Satu 8 toukokuun, 2016 - 2:49 pm

Oi, tuonne olisi mahtava päästä perheellä, mukana siis mies ja kylpylälomasta haaveilevat pikkutytöt, edellisestä kylpylälomasta on jo aikaa!

Reply
Henna 8 toukokuun, 2016 - 2:51 pm

Lähtisin oman perheen kanssa hauskaa pitämään! Mukaan lähtisivät siis minun ja mieheni lisäksi 7v., 5v. ja 2v. tytöt, nuo hurjapäät !

Reply
Hukkakukka 8 toukokuun, 2016 - 3:07 pm

Miehen kanssa tulisi lähettyä ehdottomasti, pieni pako arjesta olisi ihana. 🙂

Reply
Janica S. 8 toukokuun, 2016 - 3:19 pm

Poika kyselee niin paljon kylpylään, että pakkohan se on arvontaan osallistua 🙂 Koko perhe lähtisi matkaan!

Reply
Jossukka 8 toukokuun, 2016 - 3:23 pm

Oma perhe pakattaisiin autoon ja huristettaisiin suorinta tietä Turkuun. 😉

Reply
JonnaN 8 toukokuun, 2016 - 3:29 pm

Oman perheen kanssa.

Reply
Pia 8 toukokuun, 2016 - 3:29 pm

Mies ja mukulat matkaan mukkaan.

Reply
kastanja 8 toukokuun, 2016 - 3:31 pm

Oman perheen kanssa: 6v, 2v ja 1v sekä mies 🙂

Reply
Gerda1981 8 toukokuun, 2016 - 3:43 pm

Meidän perhe olisi NIIN loman tarpeessa. Voi kunpa onni suosisi… 🙂

Reply
JK 8 toukokuun, 2016 - 3:43 pm

Kyllä lähtisin koko perheen voimin! Useampi huone kyllä tulisi tarpeeseen viiden lapsen kanssa:)!

Reply
Tuija 8 toukokuun, 2016 - 3:52 pm

oman perheen kanssa lähtisin lomalle, mies ja lapset (6v, 4v, 2v ja 8kk). 🙂 edellisestä lomasta onkin jo aikaa…

Reply
Sara 8 toukokuun, 2016 - 3:56 pm

Lähtisin oman perheeni eli mieheni ja 9- ja 13-vuotiaiden lasten kanssa. Teidän visiittinne vaikutti niin kivalta, että taidamme varata matkan, vaikka arpaonni ei suosisikaan.

Reply
Marikki 8 toukokuun, 2016 - 4:00 pm

Lasten ja ukkelin kanssa lähdettäis. Kyllä kelpais ?

Reply
Tiinattiijoo 8 toukokuun, 2016 - 4:12 pm

Lähtisin reissuun mieheni ja tyttäreni kanssa. Tyttö olisi varmasti kylpylästä ihan riemuissaan.

Reply
Elina 8 toukokuun, 2016 - 4:13 pm

Lähtisin ihanan pikkusiskoni kanssa. Olemme käyneet läpi yhdessä ja erikseen vuoristoratoja ja aina on toiseen voinut turvautua.

Reply
Liisukka 8 toukokuun, 2016 - 4:34 pm

Koko perheen kanssa lähtisin vaikka meidän nuoret ei enää lapsia olekaan.

Reply
Miia Hakala 8 toukokuun, 2016 - 4:44 pm

Meidän perheen kanssa, ehkä me jotenkin saataisiin vielä kolmas lapsi hoidettua mukaan 😀

Reply
magnolia 8 toukokuun, 2016 - 4:51 pm

Meidän nelihenkinen perhe lähtisi polskimaan!

Reply
HannaL 8 toukokuun, 2016 - 4:52 pm

Mukaan lähtisi tietenkin koko perhe. 🙂

Reply
Johanna 8 toukokuun, 2016 - 5:02 pm

Lapsiperhe.?

Reply
Jenna O 8 toukokuun, 2016 - 5:02 pm

Oman perheeni kanssa lähtisin, loma olisi erittäin tervetullut! 🙂

Reply
Niina 8 toukokuun, 2016 - 5:18 pm

Perheen kanssa, eli miehen ja kahden lapsen 🙂

Reply
iituliina 8 toukokuun, 2016 - 5:19 pm

Mä ottaisin mieheni lisäksi tämän siskonpojan. Nuori herra olis taatusti innoissaan, minä ja mies tuskin yhtään vähempää 😉

Reply
Marika Suurpää 8 toukokuun, 2016 - 5:35 pm

Mies ja tyttäret!

Reply
Mia 8 toukokuun, 2016 - 5:35 pm

Oman perheen kanssa kesälomailtaisiin.

Reply
Jenni 8 toukokuun, 2016 - 5:42 pm

Oispa kiva.mukaan tulisi mies ja lapset

Reply
onnenkisu 8 toukokuun, 2016 - 5:50 pm

Olisikin kiva lähteä lomailemaan perheen kanssa, siis mukaan ottaisin miehen ja kolme lasta.

Reply
-Johanna- 8 toukokuun, 2016 - 6:06 pm

Oman perheen kanssa lähdettäisiin. Luulenpa, että tuo Superpark olis ihan ässä-juttu teinienkin kanssa 🙂

Reply
Hantsu 8 toukokuun, 2016 - 6:06 pm

Oi! Tämä tulisi niin tarpeeseen hankalan talven ja burnoutin jälkeen!
Mukaan lähtisi omat rakkaani, eli mies ja lapset 2v ja 6v. ?❤️

Reply
Kaisa 8 toukokuun, 2016 - 6:12 pm

Meidän poitsut 5v. Ja 1v. Olisivat enemmän kuin innoissaan, unohtamatta tietenkään miestäni ?

Reply
janzu 8 toukokuun, 2016 - 6:35 pm

Lähtisin rakkaan perheeni kanssa tietenkin 🙂 se olisi ensimmäinen yhteinen kylpylälomamme <3 ja tulisi enemmän kuin tarpeeseen.

Reply
Janet 8 toukokuun, 2016 - 6:42 pm

Tämä olisi täydellinen koko perheen rentoutusloma ennen vauvan syntymää, eli mukaan lähtisi mieheni sekä kaksi poikaamme <3

Reply
Annamari 8 toukokuun, 2016 - 6:49 pm

Luultavasti kummitytön kanssa.

Reply
helkku 8 toukokuun, 2016 - 6:50 pm

Lähtisin reissuun tietysti koko perheen voimin, Superpark on meidänkin koululaisten suosikkipaikka!

Reply
Merja 8 toukokuun, 2016 - 6:54 pm

Miehen ja tyttärien kanssa menisimme testaamaan ja rentoutumaan yhdessä?

Reply
Heidi 8 toukokuun, 2016 - 6:59 pm

Suunnitelmissa on ollut lähteä perheen kesken ensimmäiselle kylpylälomalle nyt kesällä, kaksi lasta ja molemmat alle 5v 🙂

Reply
Tanja 8 toukokuun, 2016 - 7:03 pm

Oman perheen kanssa menisin. Lapset ovat iältään 7, 5 ja 2, joten kaikille riittäisi varmasti aktiviteetteja tuolla!

Reply
auli 8 toukokuun, 2016 - 7:12 pm

lastenlasten kanssa( 4.6 ja 8 vuotiaat) viettäisin muutaman päivän ns. ei kenenkään kotona.

Reply
Hanna 8 toukokuun, 2016 - 7:19 pm

Mukaan lähtisi mies ja tytöt 5 ja 8 vee.

Reply
Marika 8 toukokuun, 2016 - 7:27 pm

Mukaani lähtisi mieheni ja rakas siskontyttöni. Oih, kyllä rentouttava miniloma tulisi tarpeeseen 🙂

Reply
Hanna 8 toukokuun, 2016 - 7:32 pm

Ihana loma irti arjesta! ? Mukaan lähtisimme oman perheen voimin. Perheen monenikäisille lapsille vaikuttaisi löytyvän kaikille mukavaa tekemistä.

Reply
Martsu 8 toukokuun, 2016 - 7:37 pm

Oman rakkaan perheen ottaisin mukaan! ?

Reply
saaana 8 toukokuun, 2016 - 7:46 pm

Mies ja lapset lähtisivät lomalle 🙂

Reply
Bella 8 toukokuun, 2016 - 7:53 pm

Kylläpä on hieno arvonta. Lähtisin Turkuun mieheni kanssa, unohtuisi ainakin vähäksi aikaa
vakava sairaus, leikkaus ja hoidot. Samalla reissulla voisi tavata ystäviä.

Reply
Elma 8 toukokuun, 2016 - 7:59 pm

Perheeni kanssa tietysti 🙂

– Elma –

Reply
Joanna 8 toukokuun, 2016 - 8:02 pm

Oman perheen kanssa! Olemme innokkaita kylpylässä kävijöitä, mutta viime kerrasta on jo liian kauan!
– Jossu

Reply
päivi 8 toukokuun, 2016 - 8:06 pm

Oi ihana arvonta. Lähtisin mieheni ja pienen tyttömme 8 kk kanssa perheen ensimmäiselle kylpylälomalle=)

Reply
Tiina K 8 toukokuun, 2016 - 8:12 pm

Mahtava arvonta!
Lähtisin oman perheen kanssa kylpylään 🙂

Reply
Sari Juvonen 8 toukokuun, 2016 - 8:12 pm

Tamperelaiset valloittamaan Turkunen!! Meitä on kolme mutta aina saadaan yksi varalapsi mukaan…. Peukut siis pystyyn että onni suosii!! Meidän koirakin on Onni ?

Reply
Heli 8 toukokuun, 2016 - 8:13 pm

Heippa! Lähtisin perheen kanssa, johon kuuluu mies ja kolme poikaa. Harvoin pääsemme lomailemaan joten olisi aivan ihanaa matkustaa ja viettää aikaa yhdessä.

Reply
LM 8 toukokuun, 2016 - 8:14 pm

Oman perheen kanssa lähtisin kylpylään.

Reply
Jenni 8 toukokuun, 2016 - 8:22 pm

Kait se ois koko perhe otettava messiin 😉 Vai lähtiskö sittenkin miehen kanssa ihan kaksin? 😛

Reply
Marita 8 toukokuun, 2016 - 8:24 pm

Reissuun lähtisin miehen ja 2 poikamme kanssa. Ja Superpark olis kyllä reissun kohokohta koululaisille 🙂

Reply
Jonna 8 toukokuun, 2016 - 8:32 pm

Matkaan lähtisin puolison ja lasten kanssa.

Reply
Katri Kainulainen 8 toukokuun, 2016 - 8:35 pm

Kylpyläloma maistuisi kera miehen ja poikien (4 ja 6 v.). ?

Reply
Hanna-Maria Jylhä 8 toukokuun, 2016 - 8:37 pm

Lähtisin matkaan tyttöjeni kanssa. He ovat toivoneet laatuaikaa äidin kanssa.

Reply
Saila 8 toukokuun, 2016 - 8:37 pm

Mukaan lähtisi mies ja 2,5v. tytär. Olisi meidän perheen ensimmäinen hotelli&kylpyläloma. 🙂

Reply
Siili82 8 toukokuun, 2016 - 8:38 pm

Oman perheen kanssa lähtisimme reissuun 🙂

Reply
Ninnu 8 toukokuun, 2016 - 8:42 pm

Oman perheen kanssa. 🙂

Reply
Laalaa 8 toukokuun, 2016 - 8:48 pm

Oma rakas perhe, 2aik.+2lasta ?

Reply
Piiku 8 toukokuun, 2016 - 8:56 pm

Mielelläni lähtisin mieheni ja kahden tyttäreni kanssa ensimmäistä kertaa yhteiselle kylpylälomalle!

Reply
Sirkku 8 toukokuun, 2016 - 8:56 pm

Kylläpä se olisi oma perhe ❤️

Reply
Muuttuvakotini Päivi S 8 toukokuun, 2016 - 8:58 pm

Oman perheen kanssa 🙂 ja olispa huippu voittaa, koska kuninkuusravi viikonlopuksi ei ole vielä majoitusta ja voiski olla silloin vähän pitempäänki Turussa 🙂 ja samalla tutustua Turun sisustusliikkeisiin. Pidetään peukkuja!!!

Reply
Jaana 8 toukokuun, 2016 - 9:02 pm

Ihanat kuvat saivat kyllä mielenkiinnon heräämään paikkaa kohtaan. Ja mukaan tietysti oma perhe.

Reply
lahtiska 8 toukokuun, 2016 - 9:08 pm

Veisin oman perheen yllätyslomalle. SuperPark on pop!

Reply
Miia 8 toukokuun, 2016 - 9:12 pm

Olisi kiva voittaa loma tuonne! Ottaisin mukaan oman perheeni eli mieheni ja 4- ja 5-vuotiaat lapsemme (tyttö ja poika).

Reply
Susan 8 toukokuun, 2016 - 9:14 pm

Mies ja 8-v ja 11-v pojat lähtisi mukaan!

Reply
Hannele Forsman 8 toukokuun, 2016 - 9:16 pm

Lähtisin reissuun rakkaiden 7- ja 10-vuotiaiden poikien kanssa, jotka nauttisivat uinnista ja vauhdikkaasta seikkailusta. Ja kyllä se mieskin varmaan mukaan tulisi:-)

Reply
Kati 8 toukokuun, 2016 - 9:17 pm

Kuulostaa todella kivalta, mukaan nappaisin miehen ja kaksi tytärtä. 🙂

Reply
RK 8 toukokuun, 2016 - 9:21 pm

Perheeni eli mieheni sekä 6, 4, 2 & 0 -vuotiaiden lastemme kanssa olisi hienoa mahdollistaa kesälomareissu.

Reply
Henna73 8 toukokuun, 2016 - 9:27 pm

Perheen kanssa lähtisin

Reply
Anette 8 toukokuun, 2016 - 9:28 pm

Tällainen loma olisi niin tervetullut!!! Miehen ja kahden pienen pojan kanssa nautittaisiin. 🙂

Reply
Henna Huuki 8 toukokuun, 2016 - 9:29 pm

Tietenkin sinne lähtisin tyttöjeni kanssa. Turku tarjoaa kaikille jotain!

Reply
Minla 8 toukokuun, 2016 - 9:33 pm

Oman perheen kanssa

Reply
Taru 8 toukokuun, 2016 - 9:38 pm

Tyttären ja miehen kanssa ?

Reply
Satu 8 toukokuun, 2016 - 9:41 pm

Miehen ja kahden tyttäremme kanssa!

Reply
Ellu. 8 toukokuun, 2016 - 9:43 pm

Lasten ja miehen kanssa! Tämä tulisi meidän perheelle niin tarpeeseen 🙂

Reply
Heli 8 toukokuun, 2016 - 9:44 pm

Mukaan lähtisi mieheni ja kolme-ja viisivuotiaat tyttäremme!Ja loma tulisi kyllä niin tarpeeseen!

Reply
Saana 8 toukokuun, 2016 - 9:52 pm

Puolison ja kaksi lastani ?

Reply
Madde 8 toukokuun, 2016 - 10:02 pm

Oman perheeni kanssa ❤

Reply
Teija 8 toukokuun, 2016 - 10:06 pm

Tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen ?. Mukaan lähtisi mies ja meidän 4 vuotiaat lapset.

Reply
Satu T 8 toukokuun, 2016 - 10:07 pm

Reissuun lähtisin perheeni kanssa ja koska olemme pieni perhe, saattaisimme napata mukaan yhden kummilapsenkin.

Reply
jenna 8 toukokuun, 2016 - 10:07 pm

Mies ja poikani (2 ja 4v) 🙂

Reply
Annika 8 toukokuun, 2016 - 10:09 pm

Lähtisin perheeni kanssa.
Olisi aivan ihana palkinto 🙂

Reply
Ode 8 toukokuun, 2016 - 10:10 pm

Laatuaikaa koko perheen kanssa eli mies ja lapsukainen lähtisi mukaan.

Reply
Heidi 8 toukokuun, 2016 - 10:18 pm

Lähtisin mieheni ja kummipojan kanssa!

Reply
TuiskuN 8 toukokuun, 2016 - 10:20 pm

Mukana arvonnassa. Mukaan lähtisi oma perhe. Lapset varmasti olisi ikionnellisia reissusta, eivät ole ennen olleet kylpylässä.

Reply
Tuuli 8 toukokuun, 2016 - 10:20 pm

Mies ja lapset lähtisi mukaani ?

Reply
Merja 8 toukokuun, 2016 - 10:21 pm

Tietenkin lapset ja heidän isänsä 🙂

Reply
Tea 8 toukokuun, 2016 - 10:31 pm

Mukaan lähtisi mun omat rakkaat tyypit 😉 eli mies ja lapset.

Reply
Sarkku 8 toukokuun, 2016 - 10:38 pm

Lähtisin lomalle siskoni ja hänen tyttöjen kanssa.

Reply
Hamsteri 8 toukokuun, 2016 - 10:41 pm

Olisipa ihana mennä tuonne oman miehen ja lapsen kanssa! Täällä siis peukut pystyssä… 😀

Reply
Inka-Maria Sane 8 toukokuun, 2016 - 10:42 pm

Rakkaan mieheni ja ihanan 1v3kk poikamme, sekä vielä masussa mukana matkustavan tulevan pikkuveljen kanssa 🙂

Reply
Terhi 8 toukokuun, 2016 - 10:46 pm

Reissuun lähtisin tietenkin mieheni ja kahden nuorimman lapsemme kanssa:)

Reply
Nella 8 toukokuun, 2016 - 10:48 pm

Mukana arvonnassa kovasti arpaonnea toivoen!
Olisi ihanaa antaa tämä perheelleni (mies ja tytöt 2v ja 5v) lahjaksi, jotka ovat hienosti talven yli jaksaneet keikkatyötäni ja poissaolojani 🙂
Kädet niin ristiin että onni potkisi ??

Reply
Anne 8 toukokuun, 2016 - 10:55 pm

Mukana arvonnassa! Teidän loma kuulostaa just siltä mistä mä haaveilen ja mitä mä kaipaisin rankan vauvavuoden pölyjen karistamiseen. Mä lähtisin lomalle ehdottomasti mieheni ja 3- ja 1-vuotiaiden poikien kans.

Reply
Katjuska 8 toukokuun, 2016 - 10:58 pm

Kuulostaa ihan meidän perheen paikalta 🙂 Mukaan lähtisi mun hurjapäät, eli mies ja pojat 3v ja 7v 🙂

Reply
Jenna 8 toukokuun, 2016 - 11:00 pm

Oma perhe eli mies ja kaksi tytärtä lähtisivät mukaan

Reply
Stiina 8 toukokuun, 2016 - 11:02 pm

Oh mahtava arvonta. Minulla on kolme ihanaa hurjapäätä ja aikamoisia vesipetojakin kaikki ovat, joten kylpylöissä tykkäämme käydä. Superpark olisi myös kiva kokeilla. Kaikki kolme poikaa tykkäävät mellastaa puistoissa ja äiti saa silloin hetken itse hengähtää vain katsellen 🙂

Reply
Suvi M. 8 toukokuun, 2016 - 11:06 pm

Oman perheen kanssa, olisi mahtavaa!

Reply
Suvi M. 8 toukokuun, 2016 - 11:08 pm

Miehen ja tyttöjen, olisi kyllä mahtavaa!

Reply
Terhi 8 toukokuun, 2016 - 11:21 pm

Juurikin tasan kuukausi sitten yövyimme Caribiassa. Reissua oli odotettu koko talvi, koska isoveljen lätkäturnaus olisi Turussa. Mutta kuinkas kävikään…päästyämme hotelliin, pikkuveli ilmoitti korvansa olevan kipeä ja sattuu kun nielaisee…Apua ajattelin, eikun Mehiläiseen ja tuloksena korvatulehdus. Se siitä uimisesta sitten. Pettymys oli meillä kaikilla.

Reply
Marjukka 8 toukokuun, 2016 - 11:22 pm

Mukana. Ottaisin matkaseurakseni siskoni!:)<3

Reply
Merja 8 toukokuun, 2016 - 11:24 pm

Ystävän ja kummilapsen kanssa, tai siskon ja hänen lasten kanssa.

Reply
Jenu 8 toukokuun, 2016 - 11:24 pm

Mahtava arvonta ja loma tulisi niin tarpeeseen! 🙂 Lähtisin lomalle mieheni ja kahden lapseni kanssa.

Reply
Maisa 8 toukokuun, 2016 - 11:31 pm

Meillä ei ole lapsia, mutta nappaisimmepa mieheni kanssa mukaan siskojeni tyttäret, jotka ovat meidän kummilapsia. 8- ja 4-vuotiaat olisivat tästä täpinöissään! <3

Reply
Kikka 8 toukokuun, 2016 - 11:34 pm

Oman perheen kanssa lähtisin reissuun ☺.

Reply
PiKaRi 8 toukokuun, 2016 - 11:38 pm

Meidän suurperheessä pitäisi tehdä myös arvonta, ketkä lapsista pääsisi mukaan :D. Minä, mies ja vauva +joku onnekas isommista lapsista lähtisi lomalle.

Reply
LauraK 8 toukokuun, 2016 - 11:40 pm

Meidän nelihenkinen perhe 🙂

Reply
Susanna K 8 toukokuun, 2016 - 11:47 pm

Olisipa ihana juttu tämä. Mukaan lähtisi puolisoni sekä kaksi poikaani.

Reply
Julia 9 toukokuun, 2016 - 12:17 am

Ehdottomasti mukana! Voiton suosiessa mukaan lähtisi paras ystäväni! 🙂

Reply
Henna 9 toukokuun, 2016 - 12:54 am

Mukana onnea kokeilemassa! Mukaan lähtisi mieheni ja kaksi lastamme.

Reply
Laura Koo 9 toukokuun, 2016 - 2:15 am

Mielellään mukana arvonnassa! Lähtisin ehdottomasti oman perheen kanssa. ♡

Reply
Tiina 9 toukokuun, 2016 - 5:04 am

Reissuun omien tyyppien kanssa ♡

Reply
KirsiP 9 toukokuun, 2016 - 6:54 am

Oma perhe lähtisi mukaan 🙂

Reply
Auroora 9 toukokuun, 2016 - 6:56 am

Arvonnassa mukana! 🙂

Reply
Laura 9 toukokuun, 2016 - 7:16 am

Vaikuttaa kivalta paikalta! Olis hauska päästä uimaan ja pomppimaan, noi valtavat trampat olis kummitytön mieleen, joten jos reissun voittaisin, mukaan ottaisin siskon ja hänen 5- ja 2- vuotiaat lapsensa 🙂

Reply
Maikki 9 toukokuun, 2016 - 8:08 am

Perheeni kanssa lähtisin lomalle. 🙂

Reply
Nonnuska 9 toukokuun, 2016 - 8:12 am

Ihana arvonta!!! Tämä olisi niin ihana meidän perheelle eli minun lisäkseni miehelleni, tyttärelleni ja masu-asukille <3

Reply
Jenni 9 toukokuun, 2016 - 8:31 am

Lähtisin oman perheen kanssa<3

Reply
Johanna 9 toukokuun, 2016 - 8:38 am

Oma perheeni olisi kyllä niin pikku virkistysreissun tarpeessa, koska uuteen kotiin muutossa kaikki mahdollinen on mennyt pieleen ja ollaan pari viikkoa jo jouduttu kiertämään toisten nurkkia. 🙁

Reply
Karoliina 9 toukokuun, 2016 - 8:48 am

Kuulostaa siltä, että teillä on kyllä ollut huippureissu! Mielellään myös osallistun arvontaan, mukaan lähtisi tietenkin mieheni ja lapset <3

Reply
Anniina / Raidoilla 9 toukokuun, 2016 - 9:28 am

Oman perheen kans nauttisin lomasta!

Reply
Anniina 9 toukokuun, 2016 - 9:39 am

Mukaan lähtisi loman tarpeessa oleva ystävä ja itsellekin juuri pitkän parisuhteen päättäneenä pieni irtiotto olisi paikallaan. Vesihirmu kummityttö olisi aivan onnessaan moisesta paikasta ja superparkista myös, olisi mahtavaa saada hänketkin matkaan!

Reply
Jojo 9 toukokuun, 2016 - 9:41 am

Turkuun lähtisin tietysti mieheni ja lastemme kanssa.

Reply
Anaska 9 toukokuun, 2016 - 9:57 am

Loma olisi paikallaan ja oman perheen kesken lähtisin.

Reply
Niina 9 toukokuun, 2016 - 10:10 am

Loma Turussa olisi ihana juttu ja mukaan lähtisi perhe!

Reply
Jonna 9 toukokuun, 2016 - 10:57 am

Kotisuomeen tulossa koko heinäkuuksi. Reilut neljä viikkoa vietetään Pohjanmaalla mutta tässä olisi hyvä syy lähteä vanhaan ihanaan opiskelukaupunkiin verestelemään muistoja ja näyttämään jälkikasvulle missä mamma on viettänyt viisi vuotta ennen vuosituhannen vaihtumista. Muistan, kun paikka rakennettiin!

Reply
Noora 9 toukokuun, 2016 - 11:10 am

Lähtisin lomalle puolisoni ja kolmen pienen tyttäremme kanssa nauttimaan! 🙂

Reply
Aila 9 toukokuun, 2016 - 11:19 am

Lähettäisin lomalle pojan perheen, pojat rakastavat kaikenlaisia seikkailuja.

Reply
Pirita Sorsakivi 9 toukokuun, 2016 - 11:21 am

Osallistun mielelläni arvontaan. Reissuun lähtisin ehdottamasti mieheni ja kahden tyttäreni kanssa.

Reply
Elisa 9 toukokuun, 2016 - 11:43 am

Oi mikä arvonta! Reissuun lähtisin tietenkin oman perheen kanssa = mies ja lapset.

Reply
Ansku 9 toukokuun, 2016 - 12:03 pm

Loma olis kyllä niin paikallaan!
Mukaan tietenkin mies ja lapsi.

Reply
Petra 9 toukokuun, 2016 - 12:15 pm

Mies ja lapset lähtisivät mukaan! 🙂

Reply
Mia 9 toukokuun, 2016 - 12:32 pm

Miehen kanssa lähtisimme ja nappaisimme kaksi kummilasta matkaan. Olisi mukava viettää niiden kanssa luxus-aikaa!

Reply
Henna 9 toukokuun, 2016 - 1:12 pm

Lähtisin enemmän kuin mielelläni mieheni ja kahden pienen lapsemme kanssa kylpylöimään ! 🙂

Reply
erika 9 toukokuun, 2016 - 1:17 pm

Perheeni kanssa lähettäis 🙂

Reply
Seikku A 9 toukokuun, 2016 - 1:27 pm

Oman miehen ja lapset veisin minilomalle =)

Reply
Riika 9 toukokuun, 2016 - 1:36 pm

Siskon kanssa olisi kiva päästä viettämään laatuaikaa 🙂

Reply
Joliel 9 toukokuun, 2016 - 2:03 pm

Ottaisin tietysti avopuolison mukaan 🙂

Reply
Kirsi 9 toukokuun, 2016 - 2:08 pm

Mukaan lähtisi perheeni 🙂

Reply
Kati 9 toukokuun, 2016 - 2:44 pm

Mikäli arpaonni suosisi niin ottaisin mukaani oman perheeni johon kuuluu mieheni ja neljävuotias tyttäreni. Yhteistä lomaa on kaivattu kauan. Vesitouhut ja aktiviteettipuisto kuulostaisivat juuri meidän perheen jutulta. Teidän lomanne kuulosti mahtavalta! -Kati

Reply
Satu 9 toukokuun, 2016 - 2:50 pm

Mies ja lapset (4v. tyttö ja 8kk poika) lähtisivät mukaan.

Reply
Suvi 9 toukokuun, 2016 - 3:21 pm

Miehen ja lapsen kanssa lähdettäisiin.

Reply
Kaisa 9 toukokuun, 2016 - 3:32 pm

Miehen ja kahden tyttären kanssa lähdettäisiin reissuun ?

Reply
Poletti 9 toukokuun, 2016 - 3:58 pm

Ehdottomasti lähtisin oman perheen kanssa eli miehen ja kahden pojan. Tulisi varmasti hieno reissu!

Reply
Anna-Mari 9 toukokuun, 2016 - 4:42 pm

Ihana arvonta! Ehdottomasti omalla perheellä lähdettäisiin liikenteeseen! Peukut pystyssä, että onni suosii ☺

Reply
Nippe 9 toukokuun, 2016 - 5:17 pm

Perhe pääsisi mukaan! <3

Reply
Minnimari 9 toukokuun, 2016 - 8:17 pm

Oi! Lähtisin kolmen lapsen kanssa! Kunpa onni potkaisisi!

Reply
Heidi 9 toukokuun, 2016 - 8:19 pm

Oman porukan kanssa lähtisin kesäiseen Turkuun tutustumaan. 🙂

Reply
tiina 9 toukokuun, 2016 - 8:53 pm

Mukana.. 4 lapsen äitinä ei tule mahdollista jakautua kahtia mutta tällä kertaa täräyttäisin ja veisin prinsessani tien päälle ja äitini joka on auttanut tarvittaessa+ eläkkeelle jäämässä. Niin luksusta heti arkeen.

Reply
Möhö 9 toukokuun, 2016 - 8:58 pm

Ihanan perheeni veisin kylpylöimään!

Reply
Yorkki 9 toukokuun, 2016 - 9:09 pm

Ollaan mietitty minne kesälomalla lähtisimme…siis Turkuun jos onni suosii 🙂 Matkalla mukana oma perhe ja lapsen hyvä ystävä.

Reply
Katja 9 toukokuun, 2016 - 9:09 pm

Mukaan lähtisi molemmat lapset ja sekä tietysti me vanhemmat.

Reply
Taru 9 toukokuun, 2016 - 9:15 pm

Omalla perheellä lähdettäisiin matkaan. Caribia on ehdottomasti Suomen paras kylpylä ?

Reply
Origo 9 toukokuun, 2016 - 9:18 pm

Tottakai oman perheen kanssa, Caribiassa ei ole tullut käytyä vaikka on ollut suunnitelmissa jo jonkin aikaa. Nyt peukut pystyyn että arpaonni kerrankin osuisi kohdalle.

Reply
Mimmu 9 toukokuun, 2016 - 9:21 pm

Kuulostipas kivalta teidan loma:) ja minullakin oma perhe lahtisi mukaan 🙂

Reply
Taina 9 toukokuun, 2016 - 9:28 pm

Miehen ja kahden pienen poikani kanssa ❤️

Reply
Ansku 9 toukokuun, 2016 - 9:40 pm

Kuulostaapa todella hyvältä perhekohteelta! Mielellään lähtisin oman perheeni kanssa tutustumaan ja testaamaan. Ei ole aikaisemmin käyty Caribiassa.

Reply
Mari 9 toukokuun, 2016 - 10:03 pm

Meidän pakettiimme kuuluisi: minä, mieheni, kummitytsy ja hänen sisarensa. Melkoisia vesipetoja ja kaikenlaisesta aktiivisesta tekemisestä kiinnostuneita ilopillereitä : )

Reply
Anni 9 toukokuun, 2016 - 10:08 pm

Oi, mahtava arvonta! Mukaan lähtisi mies ja kolme lastamme <3

Reply
Hanna A. 9 toukokuun, 2016 - 10:15 pm

Mukaan lähtisi mies ja kaksi tyttöämme. 🙂

Reply
Kaisa E 9 toukokuun, 2016 - 10:58 pm

Miehen ja lasten kanssa lomailisin!

Reply
Minna 10 toukokuun, 2016 - 12:24 am

Oman perheeni kanssa.

Reply
Suvi 10 toukokuun, 2016 - 12:37 am

Oman perheen kanssa lähtisin eli minä, mieheni ja kolme poikaa, jotka kaikki ovat hyvin eri ikäisiä mutta tällä lomalla varmasti löytyisi kaikille kivaa ja mielekästä puuhaa 🙂

Reply
Elina Hyvönen 10 toukokuun, 2016 - 12:39 am

Mukaan mies, 6v touhukas poika ja 3v tahtotyttö ☺

Reply
Elise H. 10 toukokuun, 2016 - 3:24 am

Innolla mukana arvonnassa! Mieheni ja tyttäreni kanssa lähtisin lomailemaan 🙂

Reply
Hanna 10 toukokuun, 2016 - 4:28 am

Rakkaan perheeni kanssa<3

Reply
Maria 10 toukokuun, 2016 - 6:53 am

Koko perheelle lähtisimme, vanhemmat ja viisi lasta. ?

Reply
Tanja 10 toukokuun, 2016 - 8:04 am

Oi miten ihanalta vaikutti. Juurikin mietin mitä lapsille keksisi kesäksi, kun budjetti on tänä kesänä todella pieni. 🙁 Meitä siis olisi lähdössä mieheni, minä ja 4- ja 7- vuotiaat lapset.

Reply
Hanna 10 toukokuun, 2016 - 8:09 am

Moi! Koko perheen pakkaisin autoon ja lähtisin lomalle, äiti, iskä ja kolme lasta.

Hanna

Reply
hanski 10 toukokuun, 2016 - 8:38 am

Ihanaa olisi käydä rentoutumassa perheen kanssa. Avopuoliso ja taapero ja puolivuotias lähtisi mielellään polskimaan ?

Reply
Kerttuli 10 toukokuun, 2016 - 9:09 am

Oman perheen kans 🙂

Reply
Satu 10 toukokuun, 2016 - 9:35 am

Oman perheen kanssa, eli mukaan lähtisivät mies ja 2 lasta 🙂

Reply
Niina 10 toukokuun, 2016 - 9:42 am

Perheen kanssa lähdettäisiin 🙂

Reply
satu kojo 10 toukokuun, 2016 - 1:52 pm

Olipas kiva lukea kokemuksistanne. Mahtava paikka varmastikin. Lähtisin ehdottomasti perheen kanssa, eli mies ja 6v vesipetotyttö, meilläkin. Kaverin voisi lapselle ottaa mukaan.

Reply
Josiida 10 toukokuun, 2016 - 3:26 pm

Mukaan lähtisivät ehdottomasti mies ja viisi lasta (2-12 -vuotiaita? ) Lapsille se olisi elämän ensimmäinen kylpyläloma, jos päiväreissuja ei lasketa. (:

Reply
Päivi 10 toukokuun, 2016 - 3:44 pm

Rakkaan perheen kanssa ❤️?‍?‍?‍?

Reply
Riina 10 toukokuun, 2016 - 4:15 pm

Reissuun lähtisi mieheni ja 7 lasta, tulisi loma hieman edullisemmaksi jos arpaonni kävisi!

Reply
Saara 10 toukokuun, 2016 - 7:14 pm

Lähtisin reissuun mieheni sekä meidän pienen pojan kanssa! 🙂

Reply
Mirja 10 toukokuun, 2016 - 8:36 pm

Reissuun lähtisimme tietysti oman perheen kanssa.

Reply
Anna R 10 toukokuun, 2016 - 9:55 pm

Oman perheeni kanssa! 🙂

Reply
Eeva 10 toukokuun, 2016 - 10:00 pm

Perheen kesken sitä häätyis lähteä.

Reply
Sapu 10 toukokuun, 2016 - 10:04 pm

Perheeni kanssa

Reply
Terhi 10 toukokuun, 2016 - 10:14 pm

Matkalle lähtisin oman perheeni kanssa, johon kuuluu vajaa kolme vuotias tyttö ja vajaan vuoden ikäinen poika 🙂 Olisi ihana irtiotto kiireisen lapsiarjen keskellä

Reply
KatriNa 10 toukokuun, 2016 - 10:14 pm

Mieheni sekä meidän pian 3v pojan kanssa!:)

Reply
Pampula 10 toukokuun, 2016 - 10:28 pm

Ah! Kylpyläloma kuulostaisi ihanalle pääsykoeurakan ja talorakennusprojektin keskelle! Mukaan lähtisi miekkonen ja meidän 9 päivän päästä vuoden täyttävä pieni neiti 🙂

Reply
noora 10 toukokuun, 2016 - 11:12 pm

Mukaan lähtisi mieheni ja poikamme. Mikäli onni suosii,olisi meillä edessä ensimmäinen koko perheen Loma 🙂

Reply
HeidiS 11 toukokuun, 2016 - 3:52 am

Oman perheen. <3

Reply
Ulla 11 toukokuun, 2016 - 5:56 am

Oman perheen kanssa.

Reply
Euski 11 toukokuun, 2016 - 8:23 am

Lähtisin kylpylään kummilasteni kanssa.

Reply
Merja 11 toukokuun, 2016 - 10:22 am

Hyvän ystävän ja hänen lapsensa kanssa rentoutumaan ja seikkailemaan! <3

Reply
Päivi 11 toukokuun, 2016 - 11:51 am

Mies ja tytär lähtisivät mukaan! 🙂

Reply
Marika 11 toukokuun, 2016 - 12:10 pm

Mukaan lähtisi oma perhe.

Reply
Anni 11 toukokuun, 2016 - 12:54 pm

Ihana arvonta. Jos onni suosii, mukaan lähtee mies ja tytär.

Reply
Saara 11 toukokuun, 2016 - 1:01 pm

Kiva arvonta! Mukaan lahtisi mies ja kaksi muksua

Reply
Emma 11 toukokuun, 2016 - 2:36 pm

miehen ja kahden lapseni kanssa 🙂

Reply
Tiia Kekola 11 toukokuun, 2016 - 5:20 pm

Mukaan ottaisin perheeni eli mieheni ja pian syntyvän esikoisemme sekä bonuksena matkaan jonkun kummilapsistamme.

Reply
Nita 11 toukokuun, 2016 - 6:42 pm

Veisin siskoni vauhtiveikot (3- ja 6-vuotiaat) reissuun ja antaisin vanhemmille näin kahdenkeskistä aikaa ilman hurjapäitä. Aikuiseksi kaveriksi ottaisin oman mieheni.

Reply
Sarppa 11 toukokuun, 2016 - 7:18 pm

Ystävien kanssa 🙂

Reply
sariia 11 toukokuun, 2016 - 9:38 pm

Lähtisin kylpylään mieheni ja kahden tyttäreni kanssa.

Reply
Tiina 11 toukokuun, 2016 - 10:28 pm

Kivalta kuullostaa!Itse lähtisin lomalle mieheni ja kolmen poikamme kanssa.

Reply
Maria 11 toukokuun, 2016 - 10:53 pm

Oman perheen kesken!

Reply
Maarit 11 toukokuun, 2016 - 11:23 pm

Mieheni ja lastemme kanssa lähtisin. Voi, kun haluaisin tuonne :).

Reply
Tiina 12 toukokuun, 2016 - 1:10 am

Tämä loma tulisi niiiin tarpeeseen! Viettäisin mieluiten laatuaikaa oman perheen kesken, ja kaksi tyttöäni olisivat onnesta sekaisin tuolla! 🙂

Reply
susanna1234 12 toukokuun, 2016 - 7:51 am

Lähtisin reissuun rakkaan mieheni kanssa 🙂

Reply
Saara 12 toukokuun, 2016 - 7:58 am

Miehen ja lasten kanssa lähtisin, lapset ovat varsinaisia vesipetoja. 🙂

Reply
SannaT. 12 toukokuun, 2016 - 9:39 am

Onni jos suosisi niin perhepiirissä valintoja tehden kuka pääsis virkistäytymään… Saattaspa lähempänä asuvat kummitytöt päästä…

Reply
lotta 12 toukokuun, 2016 - 12:36 pm

Oman perheen kanssa lähtisimme. Lapset rakastavat kylpemistä.

Reply
Ulla 12 toukokuun, 2016 - 1:20 pm

Miehen ja tyttöjemme kanssa! Loma kelpaisi! 🙂

Reply
Tiina 12 toukokuun, 2016 - 1:44 pm

Oman perheeni kanssa lähtisin laatuaikaa viettämään. <3

Reply
Mervi 12 toukokuun, 2016 - 3:05 pm

Siskon ja hänen lapsiensa kanssa.

Reply
marienna 12 toukokuun, 2016 - 7:57 pm

Jos kävisi onnenpotku ja arpa osuisi minuun, lähtisin reissuun oman perheeni eli miehen ja 4- ja 1-vuotiaiden poikieni kanssa. 🙂

Reply
Jnma 12 toukokuun, 2016 - 8:36 pm

Lähtisin omalla perheellä, eli mies ja kaksi poikaa olisi mukana. 🙂

Reply
Henna A. 12 toukokuun, 2016 - 9:19 pm

Lähtisimme koko perheen voimin juurikin tuonne Caribiaan touhuamaan 7- ja 5-vuotiaiden tyttöjen ja miehen kera. Arpaonnea meille! 🙂

Reply
Aino 13 toukokuun, 2016 - 11:52 am

Oman perheen kanssa lähtisin matkaan eli mies sekä 4 ja 2 -vuotiaat lapset 🙂

Reply
Mire 13 toukokuun, 2016 - 2:32 pm

Soisin miehelleni pienen loman, edellisestä kun on jo 7 vuotta. Laatuaikaa iskän kanssa pääsisivät viettämään myös kaksi lastamme 🙂

Reply
sonja 13 toukokuun, 2016 - 3:05 pm

Voi että, tämä olisi niin ihana! Pienituloisena ei millään ole varaa tuommoiseen lomaan omakustanteisesti.Mukaan lähtisi tietysti oma rakas mies ja kaksi perheen pienintä ?

Reply
Henuli 13 toukokuun, 2016 - 5:00 pm

Löydettäisiin ensimmäiselle reissulle koko perheen voimin. Minä, mieheni ja nelikuinen poikamme 🙂

Reply
Jenna 13 toukokuun, 2016 - 8:31 pm

Mieheni ja mahdollisesti kummitytön kanssa 🙂

Reply
sari 13 toukokuun, 2016 - 10:02 pm

Mukaan lähtisi puoliso ja tyttöset ♡

Reply
Paula 13 toukokuun, 2016 - 10:54 pm

Nelihenkinen perheemme!

Reply
Aino 13 toukokuun, 2016 - 11:44 pm

Oi, näyttääpä Caribia nykyään edustavalta! Lähtisin sinne mielelläni perheeni kanssa lomalle!

Reply
Johanna 14 toukokuun, 2016 - 12:04 pm

Miehen ja vesipetotytön kanssa lähtisin 🙂

Reply
Elina 14 toukokuun, 2016 - 2:51 pm

Mies ja lapset lähtisivät mukaani 🙂

Reply
Antta 14 toukokuun, 2016 - 9:03 pm

Kiva kun esittelit uudistunutta Caribiaa. On ollut aikeissa suunnata sinne perheen kanssa, mutta toteutus on vielä uupunut. Siispä jos arpaonni suosisi, lähtisin ilomielin kylpylälomalle perheeni kanssa!

Reply
Minna 14 toukokuun, 2016 - 10:11 pm

Jos arpa lankeaisi lähettäisin matkaan sisareni perheensä kanssa. He viihtyvät kotonaan, sillä rahavarat ovat niukat, mutta lapset (11 ja 9v) ovat todellisia vesipetoja. Caribia olisi heille oiva kohde!

Reply
Annamari 14 toukokuun, 2016 - 11:26 pm

Pesueeni kanssa lähtisimme kylpylään, eli miehen ja kahden pienen touhuajan kera olisi kiva päästä Caribiaan:)

Reply
Tanja 15 toukokuun, 2016 - 8:28 am

Oman perheen kanssa tietenkin, loma tulisi tarpeeseen 🙂

Reply
Katri / tohkeissaan 15 toukokuun, 2016 - 8:48 am

Meilläkin lapsilla on melko suuri ikäero, joten joskus on vaikea keksiä yhteistä tekemistä. Lähtisimme siis koko perheen voimin (lapset 6ja 2). Kiitos muuten tästä postauksesta – en edes tiennyt uudesta Superparkista vaikka melko lähellä asutaan!

Reply
Mari 15 toukokuun, 2016 - 9:02 am

Oma perhe, tottakai, on loman ansainnut!

Reply
Paula 15 toukokuun, 2016 - 9:08 am

Lähtisin poikaystävän kanssa uusintakierrokselle! Viime vuoden kesälomareissu kohdistui Turkuun ja Caribiaan ja tykästyimme kovasti! Uudistetut huoneet olisi kyllä ihana nähdä 🙂

Reply
Minttu 15 toukokuun, 2016 - 9:51 am

Tietysti oman perheen kanssa! ♡

Reply
Iina 15 toukokuun, 2016 - 9:56 am

Ottaisin mukaan mieheni ja kaksi poikaamme

Reply
Laura 15 toukokuun, 2016 - 10:12 am

Lomalle Turkuun veisin tyttäret ja mieheni. Molemmat lapset nauttivat uimisesta, isompi on juuri oppinut uimaan ilman kellukkeita.

Reply
Liina / Villa Ilona 15 toukokuun, 2016 - 10:15 am

Lähtisin matkaan oman pesueen kanssa ja houkuttelisin mukaan myös ystäväperheeni. Olisipa ihanaa viettää aikaa yhdessä ilman ruuanlaittoa, siivousta tai muutakaan arkista ajattelematta. 🙂

Reply
Lamberg Milla 15 toukokuun, 2016 - 10:54 am

Hei,
Reissuun lähtisin kumppanin ja meidän kummilasten kanssa 🙂

Reply
mh 15 toukokuun, 2016 - 11:27 am

lähtisin miehen ja kolmen tyttäreni kanssa, loma tulisi enemmän kuin tarpeeseen!

Reply
Ulla 15 toukokuun, 2016 - 12:27 pm

Lähtisin miehen ja 3- sekä puolivuotiaan pojan kanssa!

Reply
Maisa 15 toukokuun, 2016 - 1:09 pm

Mukaan lähtisivät mies ja uimista yli kaiken rakastavat 5- ja 7-v lapsemme!

Reply
Eeva 15 toukokuun, 2016 - 1:27 pm

Perheen kanssa lähdettäisi lomailemaan.

Reply
Nellyliini 15 toukokuun, 2016 - 1:37 pm

Kiva kilpailu! Lähtisin perheeni, miehen ja 2-vuotiaan pojan kanssa.

Reply
Johanna 15 toukokuun, 2016 - 2:41 pm

Oma perhe!

Reply
Stella 15 toukokuun, 2016 - 2:48 pm

Mukaan lähtisi mieheni sekä kaksi lastamme.

Reply
Jessy 15 toukokuun, 2016 - 2:49 pm

Lähtisin lomalle yhdessä esikoisen kanssa kahdenkeskistä aikaa viettämään! 🙂

Reply
Laura 15 toukokuun, 2016 - 4:33 pm

Aah! Lomalle miehen ja lasten 5v ja kohta 1v kanssa!

Reply
Minä ja pojat 15 toukokuun, 2016 - 4:52 pm

Perheen kanssa lähtisin!

Reply
Hanna 15 toukokuun, 2016 - 6:33 pm

Oman perheen kanssa.

Reply
Johanna 15 toukokuun, 2016 - 6:49 pm

En tiennytkään, että Caribiaa uudistetaan 🙂 HIENOA!
Kylpylälomalle lähtisin tyttären ja miehen kanssa tai tyttären, siskoni ja hänen tyttären kanssa. Peukut pystyyn!

Reply
Maisku 15 toukokuun, 2016 - 8:24 pm

Oman perheen kanssa, loma tulisi tarpeeseen!

Reply
Petra 15 toukokuun, 2016 - 8:31 pm

Kuulostaa huipulta! Meillä nauttisi koko perhe, eli mies, minä ja lotraamista rakastavat 5&6-vuotiaat 🙂

Reply
Tuuli 15 toukokuun, 2016 - 8:38 pm

Oman perheen kanssa lähtisin <3

Reply
Virva 15 toukokuun, 2016 - 8:42 pm

Voi miten ihana olisi tuollainen miniloma!
Mies ja tytär, 9v, lähtisi mukaani.

Reply
anna-Kaisa 15 toukokuun, 2016 - 10:22 pm

Oman perheeni kanssa!

Reply
Katja 16 toukokuun, 2016 - 12:26 am

Ottaisin mukaan ainakin mieheni! Ja ehkäpä myös kummilapsia:)

Reply
salli 16 toukokuun, 2016 - 6:56 am

Minun mukaani ihanalle.matkalle lähtisi mieheni ja meidän pieni lapsenlapsemme. Tykkää uida tosi paljon ja olisi se kiva lomamatka meille. Siispä mukaan arvontaan.

Reply
Kaisa Jaakkola 16 toukokuun, 2016 - 8:00 am

Lahjoittaisin koko palkinnon mieheni pikkusiskolle, tämä olisi ihana yllätys hänelle.

Reply
Nina 16 toukokuun, 2016 - 8:28 am

Oman perheen kanssa: miehen, kohta 3v. vesipedon ja vauvan kera :).

Reply
Mikko 16 toukokuun, 2016 - 10:07 am

Oma perhe olisi maailman parasta matkaseuraa 🙂

Reply
Anniina V 16 toukokuun, 2016 - 10:58 am

Mukaan lähtisi mieheni, kohta neljä vuotias poikamme ja hänen kanssaan saman ikäinen kummipoikamme. 🙂

Reply
Sirpa 16 toukokuun, 2016 - 11:00 am

Lähtisin lomalle lasten ja mieheni kanssa. Lapsille näyttää riittävän mieluisia aktiviteetteja?

Reply
Elina 16 toukokuun, 2016 - 1:47 pm

Lähtisin lomalle miehen ja lasten kanssa 🙂

Reply
Julia 16 toukokuun, 2016 - 4:44 pm

Perheeni kanssa lähtisin. Mies ja kaksi lasta. Juuri sopiva porukka!

Reply
Anne 16 toukokuun, 2016 - 7:19 pm

Yllättäisin tällä pikkuisen perheeni eli miehen ja lapsemme:)

Reply
Nasu 16 toukokuun, 2016 - 7:23 pm

Oman perheeni kanssa lähtisin ? Ei olla ikinä käyty kylpylässä, olisi aika jo lähteä.

Reply
Viivi 16 toukokuun, 2016 - 7:29 pm

Mukana arvonnassa, lähtisin mieheni ja tyttäreni kanssa 🙂

Reply
Kristiina O. 16 toukokuun, 2016 - 7:36 pm

Hei,
Mukaan lähtisi tyttäremme Elsan lisäksi iskä Harri. Voi kumpa onni suosis tällä kertaa!

Reply
Henna 16 toukokuun, 2016 - 7:42 pm

Perheeni. Olisi mukava saada piiitttkäästä aikaa yhteistä lomailua.

Reply
Heidi 16 toukokuun, 2016 - 7:42 pm

Vau mikä palkinto olisi! Yrittäjä itse ja perheensä lähtisivät kerrankin yhdessä johonkin eli meidän perhe.

Reply
Henna 16 toukokuun, 2016 - 7:43 pm

Hei. Perheen isäntä ja pari lapsukaista.

Reply
Heini 16 toukokuun, 2016 - 7:47 pm

Mieheni ja lasten. Loma tulisi todella tarpeeseen.

Reply
Maarit 16 toukokuun, 2016 - 8:00 pm

Poikieni ja mieheni kanssa! ?

Reply
Taru 16 toukokuun, 2016 - 8:05 pm

Voi kun arpaonni suosisi☺ Ottaisin mukaan perheeni.

Reply
Mari 16 toukokuun, 2016 - 8:18 pm

Ihana olisi päästä lomailemaan koko perheen kanssa ( mieheni ja pojat). ?

Reply
Anu 16 toukokuun, 2016 - 8:26 pm

Koko perheellä mentäisi. Kuulostaa ihan meidän paikalta ?

Reply
Annamaija 16 toukokuun, 2016 - 8:27 pm

Tämä olis ihan loistava yllätys eskarin lopettavalle pojalle ja hänen pikkusiskoille. Eli oman perheen kesken mentäisiin. 🙂

Reply
Taru 16 toukokuun, 2016 - 8:36 pm

Oman perheen ?

Reply
Outi 16 toukokuun, 2016 - 8:36 pm

Koko perheen loma tulis just nyt niiiin tarpeeseen ❤️

Reply
Mervi 16 toukokuun, 2016 - 8:39 pm

Kyllä kelpais pikku loma arkeen lasten kanssa 🙂

Reply
Riitta 16 toukokuun, 2016 - 8:49 pm

Lomalle lähtisin ehdottomasti perheeni kanssa, johon kuuluu mies ja kaksi kouluikäistä lasta. Tekemistä löytyisi varmasti laidasta laitaan näissä puitteissa ja tälläinen miniloma tekee aina terää muuten niin hektiseen arkeen <3

Reply
Jasna 16 toukokuun, 2016 - 8:58 pm

Oman maailman parhaan perheeni kanssa. ❤️

Reply
Pauliina 16 toukokuun, 2016 - 9:01 pm

Mukaan oma perhe, tietysti! 🙂

Reply
Henna W. 16 toukokuun, 2016 - 9:08 pm

Ottaisin tietysti mukaan mieheni, 8v vesipetotyttäremme ja 4kk poikavauvamme. ♡ Kaipaisimme kipeästi perheen yhteistä irtiottoa arjesta. 🙂

Reply
Ulla 16 toukokuun, 2016 - 9:14 pm

Perheeni kanssa.

Reply
Anniina 16 toukokuun, 2016 - 9:37 pm

Mieheni ja tyttäreni kanssa <3

Reply
Terhi 16 toukokuun, 2016 - 9:58 pm

Lähtisin lomalle miehen ja 6- ja 4- vuotiaiden poikiemme kanssa ❤ .

Reply
Jenni 16 toukokuun, 2016 - 10:17 pm

Ottaisin mukaan kaksi ihanaa lastani ?

Reply
Anna 16 toukokuun, 2016 - 10:22 pm

Mukaan lähtisi mies ja poikamme, mikäli isi ei saisi vapaata voitaisiin mukaan napata mummi 🙂

Reply
Maarit 16 toukokuun, 2016 - 10:25 pm

Oi, juuri kuumeilen mihin reissata…8v tyttö ja 9kk tyttö. Kertomuksesi mukaan Turun Caribia kuullostaa ihanalta vaihtoehdolta ❤

Reply
Maire 16 toukokuun, 2016 - 10:33 pm

Koko perheeni kanssa lähtisin ? meillä on ollut rankka kevät takana, niin loma ei olisi yhtään pahitteeksi!

Reply
Katja 16 toukokuun, 2016 - 10:36 pm

Lapset ja iskä tietty. Olisi niin toivottu loma perheelleemme, koska isä on paljon poissa (töissä) ja äiti kiinni pienessä vauvassa. Teini ja vähän nuorempi siskonsa saisivat superhuomioita. Ja koko perhe saisi olla yhdessä ❤️

Reply
Krista 16 toukokuun, 2016 - 10:58 pm

Voi että, tämä loma tulisi kyllä enemmän kuin tarpeeseen! Kiireisen kevään alkaessa taittua taakse yhteinen aika perheen kanssa pienen loman merkeissä olisi täydellinen kiitos lapsille kärsivällisyydestä, jota ovat kiireen keskellä osoittaneet. Matkaan lähtisin siis tottakai perheeni kanssa, minä, mieheni ja meidän ihanat pojat 8v ja 2v! <3

Reply
kirsi 16 toukokuun, 2016 - 10:59 pm

Perheen kanssa harrastuksista lomaa ❤️ Minä, puolisoni ja kaksi jalkkispoikaa rentoutumaan kuvistakin päätellen upeaan kylpylään!

Reply
kirsi 16 toukokuun, 2016 - 11:00 pm

??

Reply
Ansku 16 toukokuun, 2016 - 11:10 pm

Ehdottomasti perheeni kanssa. Tytöt tykkäis:)

Reply
Annamari Ö 16 toukokuun, 2016 - 11:37 pm

Oman perheeni kanssa minilomalle, ehdottomasti mukana arvonnassa.

Reply
Terhi Huhtala 17 toukokuun, 2016 - 12:19 am

Perheeni kanssa viettämään hauskaa raskaan kouluvuoden jälkeen! 🙂

Reply
Riitta Ärling 17 toukokuun, 2016 - 6:42 am

Oman perheen kanssa viettämään yhteistä aikaa

Reply
Anni väyrynen 17 toukokuun, 2016 - 9:22 am

Oma perhe, 3 muksua ja me vanhemmat.
Loman tarpeessa on aina. ☺

Reply
Amanda 17 toukokuun, 2016 - 10:34 am

Lähtisin miesystäväni kanssa ensimmäiselle yhteiselle reissulle työvuoden jälkeen hassuttelemaan

Reply
Mari 17 toukokuun, 2016 - 10:58 am

Lähtisin lomalle tyttäreni kanssa, joka on haaveillut kylpylästä pidemmän aikaa!

Reply

Jätä kommentti