Kurkistus Annon syksyyn

by Kerttu

Kunnon kesäkelejä odotellessa voi hyvin tehdä pienen kurkistuksen siihen, mitä syksy tuo tullessaan sisustusrintamalle. Anno on ollut viime vuodet positiivinen yllättäjä ja nousija, joka on tuonut oivan ja edulllisen vaihtoehton trendikkäälle sisustajalle. Syksyn mallisto näyttää erittäin lupaavalta ja sen kuvaillaan tuovan kotiin akvarellimaisen viherkeitaan.

unnamed-2

unnamed-4

Mallisto on saanut inspiraationsa kasvillisuudesta ja se on tulvillaan vihreän eri sävyjä, poltettua oranssiä sekä omia suosikkejani, pehmeän utuisia pastelleja. Erityisesti odotan petivaateuutuuksia, sillä supertrendikäs peikonlehti on hypännyt lakanoihin! Luvassa on myös yksivärisiä hempeitä petivaatteita, joiden materiaalina on pehmeäksi pesty perkaalipuuvilla. Innoissani olen pellavapussilakanoiden mallistosta, jossa uutuutena ovat puuterinen vaaleanpunainen ja harmaan eri sävyt.

unnamed-5

unnamed-3

Blogimaton maineen saanut Pandora-villamatto löytyy kauppojen hyllyltä hehkuvassa terrakotan värissä. Luvassa on myös mielenkiintoisia uutuuksia  villamattomallistossa, jonka valmistuksessa käytetään pelkästään lampaan omia värejä luonnon kuormituksen vähentämiseksi. Kuoseissa voimakkaina vaikutteina jatkavat etniset paimentolaisperinteet.

unnamed-6

unnamed-7

Piensisustuspuolella katseet kiinnityvät entistä laajempaan korivalikoimaan sekä metallisiin pientarjotinpöytiin ja sisustustauluihin. Näkyypä siellä taulussakin pilkottavan peikonlehti.

unnamed

Ainakin minun silmääni uutuudet viehättävät. Mitäs sinä pidät Annon syksymallistosta?

Saatat pitää myös

10 Kommentit

Tiia / Black + White = Grey 26 kesäkuun, 2015 - 10:29 pm

Näyttääpä kivoilta ja sävymaailmakin on raikas, vaikka kyseessä on syksyn tuotteet. Täytyy kyllä ehdottomasti mennä katselemaan ja hypistelemään, kunhan uutuudet ennättävät kaupan hyllylle :).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 kesäkuun, 2015 - 10:25 am

Sävyt ilahduttavat minuakin, nuo pastellit houkuttelevat erityisesti!

Reply
Syvältä. Sanna 26 kesäkuun, 2015 - 10:39 pm

Hyvältä näyttää, tämäkin mallisto. Aikamoinen korivalikoima…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 kesäkuun, 2015 - 10:26 am

Piensisustustavarassa on tosiaan aika laaja valikoima!

Reply
iDiS & iNTeRiÖÖRi 26 kesäkuun, 2015 - 10:44 pm

Tänään juuri Kodin Ykkösessä piipahdin ja kivoilta näyttivät Annon uudet jutut mitä oli ehtinyt tulla 🙂 Pari tyynynpäällistä makkariin jäi kaihertamaan…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 kesäkuun, 2015 - 10:26 am

Nämä uutuudet taitaa tulla kauppoihin pikkuhiljaa alkusyksyn / syksyn aikaan. Pitäisi itsekin käydä kurkkimassa, mitä on jo tullut 🙂

Reply
Mari /House no 465 26 kesäkuun, 2015 - 11:30 pm

Aivan ihanan näköistä! Ihan mun tyylistä. Annoa löytyy jo ennestäänkin meiltä, tykkään tosi paljon.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 kesäkuun, 2015 - 10:27 am

Yksi hyvä syy odottaa syksyä 😀

Reply
Erja / IhmeidenTekijät 27 kesäkuun, 2015 - 8:26 am

Täällä Anno-fani hei 😉
Anno on iskenyt jo vuosia meikäläiseen yksinkertaisella muotokielellään ja on tullut myös testattua käytännössä useaan otteeseen niiden todella hyvä laatu. Eli hinta ja laatusuhde paremmin kuin kohdallaan. Viimksi pari viikkoa sitten lähti kaupasta mukaan kyseisen merkin pyyhkeitä keittiöön. Täytyykin käydä kurkkimassa syksyn mallisto läpi.
Iloista kesän jatkoa sinulle!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 kesäkuun, 2015 - 10:28 am

Anno on valloittanut suomalaisten sydämet 🙂 Kaunista kesää myös sinulle Erja!

Reply

Jätä kommentti