Asu merenrantahäissä Etelä-Ranskassa

by Kerttu

Väsynyt mutta onnellinen, sellainen olo on juuri nyt. Kahdeksan päivää, kaksi maata, neljä hotellia ja lukuisia kilometrejä lentokoneella, junalla ja taksilla sekä pisteenä iin päälle vielä omalla autolla Jyväskylästä Helsinkiin lentokentälle ja takaisin. Hellettä piisasi jokaiselle päivälle pitkälle päälle kolmenkymmenen ja tällä matkalla riitti siirtymiä ja aikatauluja. Ei ihan helpoin reissu neljäkuisen ja viisivuotiaan kanssa, jotka kyllä osoittivat olevansa mainioita reissulaisia kumpainenkin. Palan innosta kertoa teille enemmänkin matkasta ja ennen kaikkea siskoni huikean satumaisista häistä Etelä-Ranskan Montpellierissa. Mutta koska takana on kaksi pitkää matkustuspäivää, kirjoittelen näistä aiheista piakkoin enemmän, sitten kun ajatuskin luistaa vähän jouhevammin. Aloitetaan omanapaisesti hääasustani, johon olin erittäin tyytyväinen! Samalla vähän näette, millaisessä miljöössä häitä juhlittiin…

wedding-1-5

Asulle oli muutama kriteeri; tärkeimpänä  ”sivuseikkana” se, että pystyn imettämään vauvaa. Tietysti toivoin omannäköiset ja juhlien luonteeseen sopivat vaatteet.  Lisäksi halusin, että voin hyödyntää vaatteita myöhemminkin. Toppi on jämäkkää ja hyvinistuvaa pitsiä ja se tuntui hyvältä päällä. Alle olisi voinut pukea myös nuden alustopin, jolloin look olisi ollut vielä vähän keveämpi. Tyllihame on vain yksinkertaisesti ihana!

wedding-1-3

Hiusten kanssa kävi pieni arviointivirhe ja meren rannalla pidettäviin juhliin olisi ehdottomasti kannattanut laittaa hiukset kiinni. Lainekiharakampaukseni oli puolessa tunnissa merituulen jälkeen ihan hurlumhei, mutta onneksi se ei tunnelmaa latistanut. Jossain vaiheessa iltaa kiinnitin niskanutturan ja lakkasin ajattelemasta koko hiuksia.

wedding-1-4

Pitsitoppi: Drama Gallery (saatu)
Tyllihame: Drama Gallery
Kengät: Clarks
Laukku: & Other Stories

Drama Gallerylla on nettikauppa, joka toimittaa ympäri Suomen. Otin mitat ja puhelimitse löysimme kauppiaan kanssa minulle juuri passelit koot hameesta ja yläosasta, joten tilaaminen oli helppoa.

wedding1-1

wedding-1-16

Ja ne häät.. jätän kaiken vielä seuraavaan postaukseen! Mutta sen verran voin jo kertoa, että juhlat oli toteutettu aikataulua myöten ihan uudella tavalla. Juhlien jälkeisenä aamuna piti vähän nipistää itseäni, kun pohdin oliko se kaikki unta vai totta!

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Seikku A 16 heinäkuun, 2015 - 10:10 am

Tosi kaunis tuo asusi!!! Drama Gallery on pelastanut minutkin muutamaan kertaan pukeutumispulasta. Ja putiikin palvelua ei voi muuta kuin kehua. Tyllihameesta täälläkin haaveillaan…

Reply
Nohna 16 heinäkuun, 2015 - 9:28 pm

Ihastuin yuohon tyllihameeseen kovin ja kävinkin heti tuolla nettiputiikissa..petyin kuitenkin kun hameen mittoja katsellessani vyötärönympärykset vaikuttaa todella pieniltä. Olen itse n. kokoa 38 ja itse asiassa kevään aikana kovalla työllä siihen päässyt mutta mittoja ottaessani senttimetreissä minulle ei muka menisi edes tuo isoin koko. Olisinkin kysellyt sulta että miten sun mielestä koko piti paikkaansa ja onko verrattavissa muiden kauppojen saman kokoisiin vaatteisiin…?

Reply
Liina-VillaIlona 17 heinäkuun, 2015 - 8:14 am

Onpa ihana asu! Näytät säteilevältä Kerttu!
Tuollaisesta tyllihameesta olen haaveillut jo pitkään. 🙂

Reply
Ruut 17 heinäkuun, 2015 - 9:09 pm

Täällä tuskastellaan just kahden seuraavan viikonlopun häistä ja hiuksista ja puvuista yms.. ja täytyy kyllä sanoa, että sun asu on ollu aivan ihana!! Uskon, että häät ulkomailla on jo muutenkin kokemisen arvoinen juttu!

Reply

Jätä kommentti