Mulberry Autumn Winter 2013 Collection

by Kerttu
Teen pienen sallitun syrjähypyn ja tuon sisustuksen rinnalle vähän syksyn upeaa laukkumuotia Mulberryltä. Kyseinen merkki kuuluu suosikkeihini, vaikka en ole vielä koskaan ensimmäistäkään hankintaa tältä brändiltä ole tehnyt. Suurin haaveeni on mattamusta Bayswater, jota uskoisin rakastavani ja käyttäväni vuosikymmenet. Mutta vielä ei ole ollut sen aika. Syksyn muotikuvat ovat tummanpuhuvia ja vähän pelottaviakin, mutta samalla vaikuttavia. 

Kampanjakuvien lisäksi nostin esille muutaman suosikkini syksyn mallistosta. Silmääni miellyttää yksinkertaiset linjat sisustuksen lisäksi myös asustemuodissa.

Näiden laukkukaunokaisten lisäksi haavelistalla keikkuu huivi jos toinenkin. Hinnat ovat nousseet viimeisen vuoden aikana roimasti ja se on hillinnyt ostohalujani. Vaikka joka sesonki tarkistan Mulberryn nettikaupan alennusmyynnit, näin arvokkaita ostoksia olisi kiva päästä katsomaan paikanpäälle ennen ostopäätöstä. Vielä olen siis tyytynyt etäältä ihailuun 🙂
Onko siellä muita Mulberryn faneja tai jopa onnellisia laukunomistajia? Suositteletko? 

Kuvat Mulberry

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Rouva Jii elokuu 13, 2013 - 10:26 pm

Tykkään kovasti Mulberrystä ja yksi punainen east-west bayswater spazzalato-nahalla löytyykin kaapistani. Harmi vaan, että väri ja etenkään malli eivät kuitenkaan ehkä ole ihan ominta itseäni ja laukku on jäänyt todella vähäiselle käytölle.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:48 pm


Nyt van rohkeesti punainen veska käyttöön, taitaa olla ihan huippumuotia tänä syksynä 🙂

Reply
Mikko elokuu 13, 2013 - 10:33 pm

Mulberryllä on ollut tosi hienoja mainoskampanjoita viime vuosina, kuten tämäkin. Ja kivalta näyttää muutenkin taas heidän syksy. Laukkuihin voi kyllä aina luottaa, olen ollut tyytyväinen Piccadillyyni ja se saa varmaan taas käyttöä syksyn mittaan. Nuo viime aikaiset hinnankorotukset ovat kyllä olleet huimia…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:50 pm

Joo, todellakin jos hinta nousee muutamassa vuodessa esim sen 40 %, ei voi enää mistään pienestä indeksikorotuksesta puhua. Tuo sinun laukkusi on tosi hieno!

Reply
Mrs S elokuu 13, 2013 - 10:47 pm

Mulberrytyttöjä ollaan täälläkin. Minulta löytyy juurikin tuo musta Bayswater sekä musta pienempi käsilaukku, jonka mallia en nyt millään muista. Olen ollut tyytyväinen erityisesti Baysiin, jämäkkää nahkaa. Pitkiä matkoja en jaksais kiikuttaa käsivarrella, mutta esim. työlaukkuna hyvä. Omani ostin Heatthrown kentältä parisen vuotta sitten, oli vähän edullisempi siellä. Hinnanousu harmillista.Seuraava laukkuhankinta saakin odottaa tovin jos toisen erään ison menoerän vuoksi 🙂 Kiitos kivasta blogista, itse vasta harjoittelen.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:51 pm

Voi että, sinä olet unelmalaukkuni onnellinen omistaja! Juuri työlaukuksi kysestä kassia haaveilen. Kyllä näillä hinnoilla saa olla jo todella harkittu ostos 🙂

Reply
Krista elokuu 13, 2013 - 11:05 pm

Mulla on ruskea Bayswater, joka on itselläni toiminut parin vuoden ajan varsinaisena monitoimilaukkuna, sillä hätätilanteessa se nielaisee sisuksiinsa kaiken tarpeellisen pientä reissua ajatellen tai läppärinkin. Miksikään ei ole mennyt, vaikka välillä painavahkojakin kantamuksia on tullut sillä rahdattua 🙂 Suosittelen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:53 pm

Kiitos suosituksista, se on siis yhtä ihana ja kätevä kun kuvittelenkin 🙂

Reply
Anne Malia elokuu 13, 2013 - 11:41 pm

Mulla on musta Bayswater ja voin sanoa että sitä on hintansa edestä käytetty. Ostin sen silloin kun malli saapui vasta markkinoille, elikkä villinä veikkauksena noin 10-vuotta sit (onko siitä niin kauan). Tänäänkin se oli mulla käytössä. Mitenkäs tuollainen tukevasta nahasta tehty laukku kärsisi tai kyllästyttäisi. Eli suosittelen 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:53 pm

Kiitos Anne! Ja näin uskon minullakin käyvän jos / kun laukun saan. Kymmenen vuotta laadukkaalle tuotteelle on pikkuaika 🙂

Reply
H elokuu 14, 2013 - 6:48 am

Minä haaveilen Lilystä ja huiveista. Vielä joku päivä, mutta ei ihan tähän syksyyn jos seuraavaankaan. 🙂 Unelmia on kuitenkin joskus korkea aika myös toteuttaa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:55 pm

Ihania haaveita! Tässä talonrakennus- ja pihanlaittohommissa käy kyllä niin, että aina joku muu hankinta kiilaa edelle. Toivottavasti meidän unelmat toteutuu lähivuosina kuitenkin!

Reply
sandella elokuu 14, 2013 - 7:10 am

Hienosti toteutetut mainoskuvat! Jännä miten niissä on paljon pientä, niin katse kohdistuu kuitenkin aina ensin laukkuun 🙂

Mä jatkan vielä haaveilua noista laukuista…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:55 pm

On kyllä komeat kuvat, näitä stailauksia katsoo ilokseen. Haaveilut jatkuvat täälläkin toistaiseksi 🙂

Reply
zubi elokuu 14, 2013 - 7:17 am

Ihania, tyylikkäitä ja ajattomia nuo Mulberryn laukut! Harmittaa vain jatkuva hinnannousu. 🙁

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:56 pm

Täsmälleen samaa mieltä!

Reply
Melina / Minishow elokuu 14, 2013 - 7:46 am

Merkki tuntuu vielä ihan uudelta ja tuntemattomasta vaikka yks laukku nyt löytyykin. Haaveissa olis vielä huivi ja rannekoru mutta saapa nähdä.. Ihan superhieno toi kamelin värinen villakangastakki!!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:56 pm

Mulberryllä on kyllä upeat vaate- ja kenkämallistotkin! Niitä en uskaltanut vielä vilkuilla ollenkaan.. 😉

Reply
Sara elokuu 14, 2013 - 7:50 am

Mulberry taisi siirtää tuotantonsa Englantiin, mikä nosti hintoja. Minulta löytyy muutaman vuoden vanha Mulberry Daria Satchel. Tykkään kovasti laukun hihnasta, jonka avulla sitä voi käyttää joko messenger-tyyliin tai olalla. Laukussa voisi olla enemmän lokeroita/taskuja, mutta muuten pidän siitä. Baysiakin kokeilin aikanaan, mutta hylkäsin sen minulle liian raskaan painon takia, toki onhan se klassikkolaukku! Nyt haaveilen Chloén Marcie-laukusta. 🙂

Nyt haaveilen eräästä Chloén laukusta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:57 pm

Kyllä naisella aina jotain laukkuhaaveita pitää olla 😉 Tuollainen monikäyttöihen pikkulaukkukin olisi hyvä ostos!

Reply
Saija elokuu 14, 2013 - 8:40 am

Minä suosittelen myös ehdottomasti Mulberryä. Minulla on aika paljon Mulberryn laukkuja ja mitään valittamista ei ole koskaan ollut. Nettikaupasta olen tilannut myös useamman laukun ja aina yllätys on ollut positiivinen, kun laukku on luonnossa vielä kivempi. Alesta ainoat ostokseni oli tälläkin kertaa Mulberryä, en vain ole niistä vielä ehtinyt kirjoittamaan.

Uuden malliston suosikit olisi ihanat kirkkaan punaiset asusteet ja laukut, mutta hinnan nousu on kyllä ollut hurja. Punaisista kirjoitinkin täällä http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/2013/07/mulberryn-upea-punainen.html , jossa on vähän noita hintoja kommentoitu myös.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:58 pm

Uskon kyllä, että tämän merkin kohdalla ei tule nettikaupassakaan pettymystä 🙂 Pitääpä tulla kurkkimaan postauksesi!

Reply
Anonymous elokuu 14, 2013 - 9:50 am

Itse en omista Mulberryä, mutta ihania ovat ja luulen myös että aikaa hyvin kestäviä! 🙂 Joku tuolla jo mainitsikin, että Heathrown kentältä oli omansa ostanut… Me olimme juuri mieheni kanssa viikonlopun Lontoossa ja kentällä näkyi kyseinen liike. Sisään en ehtinyt haaveilemaan, sen verran kiire meillä oli koneeseen! 🙂 Valitettavasti myös hinnat taitaa olla sen verran kovat että laukusta täytyisi ensin haaveilla pitkään ja silti harkita vielä moneen kertaan ennen ostopäätöstä! Ehkä joku päivä siis, sitten kun koti on valmis ja täysin sisustettu ja ja… 😉

Heli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 4:59 pm

Onkohan hinta kuinka paljon edullisempi ulkomailla? Sama se on täällä, joku design-huonekaluhankinta on tähän mennessä mennyt laukun edelle. Ja tänä vuonna laukkuhaaveen torppaa ulkomaan matka. Mutta vielä joskus… 🙂

Reply
lanttuleikkuri elokuu 14, 2013 - 4:59 pm

Mä sain oman bayswaterini n vuosi sitten kun ystäväni oli Lontoossa ja paluussa osti sen minulle. Siis minä maksoin, hän vaan toi halvemman hinnan takia.
Kyseisenä päivänä punta teki vielä jonkinlaisen laskun, laukku olikin peräti 30 euroa halvempi kuin Helsinki-Vantaalla. Eli huhu ei pidä paikkansa. Lontoon kentällä on aina kiire ja ystäväni sanoi myyjällä ei ollut mitään kiirettä kun selitti laukun hoito-ohjeita.
Onhan laukun ostaminen aina oma juttunsa, saada erinomaista palvelua.

Mä olen kyseisestä laukusta haaveillut lähes 10 v, alunperin piti ostaa vaaleampi ruskea, olisko konjakki siihenkin sopiva värisävy ? Mutta sitten vuosien saatoissa mieli muuttui ja musta kolahti. Char ystävällisesti vastailikin mulle tietoja omastaan ja ihan sitten pokkana ostin samanlaisen.

Ja tykkään tosi paljon ! Onnistuin saamaan omani vielä päiviä ennen hinnankorotusta, eli mun laukku maksoi muistaakseen 730 euroa ( tai 830 e ).

Se mistä olen todella tyytyväinen on, että laukku on ostettu 100 % kirppistuotoilla. Opintovapaalla ei ole moisia summia varaa laittaa, mutta vein autolastillisen lastenvaatekirppikselle sekä kerran kävin Hietsussa ja rahat oli siinä. + paljon tyhjempi koti.

Nahkaa pitää hoitaa, tietenkin, mutta uskon että laukku on käytössä ikuinen. Jos jostain laukusta haaveilee n 10 v, mitä mä tein, pitäähän sellaiset joskus toteuttaa.

olipa pitkä teksti…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 8:32 pm

Tuo on kyllä ihan mahtava idea, myydä vanhaa tavaraa pois ja ostaa tilalle jotain, mistä todella tykkää! Kiva kun ehdit apajille ennen hinnannousua, nykyään Bayswater taitaa maksaa reilusti yli tonnin :/

Reply
Iina elokuu 14, 2013 - 6:10 pm

Myös minä ilmoittaudun Mulberry faniksi. Kaapista löytyy Rosemary, johon keräsin rahaa pitkään. Tosi tyytyväinen olen ollut laukkuuni ja uskon että se kulkee matkassani pitkään. Myös muutama kaulahuivi löytyy ja myös niillä on suosikkiasema kaapissani. Niin pehmeitä ja ihania. Voin suositella 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 8:32 pm

Kiitos Iina! Vielä jonain päivänä… 😉

Reply
Tuija / form follows function elokuu 14, 2013 - 6:19 pm

Täällä myös yksi Mulberry fani. Laukkujen lisäksi minulta löytyy merkin kenkiä ja ne ovat todella laadukkaita ja hyviä jalassa. Ruskea bayswaterini kärsi vähän yhtenä talvena, kun jäin asiakkaan mökkipihaan autolla kiinni lumihankeen ja kaivoin autoa irti ( käsin) toista tuntia. Siinä tiimellyksessä laukku kastui ja nyt siinä on muutama tummempi läikkä kyljessä, että sapetti! No ihan käyttökelpoinen se vieläkin on 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas elokuu 14, 2013 - 8:33 pm

Voi ei, tuollainen arvolaukun kastuminen harmittaa varmasti! Mutta ompahan sinulla yksi tarina enemmän kerrottavaksi 😉

Reply

Jätä kommentti