Yllätyyyys! Eli tarina babyshowereista

by Kerttu

– Shh… ihan hiljaa! Nyt he tulevat!

Tyttölauma sulloutuu makuuhuoneeseen piiloon ja yrittää hiljentyä orastavalta kikatukselta. Yksi kuiskaa, että ei saa sitten niin paljon säikäyttää, että synnytys käynnistyy.  Avain kääntyy lukossa, ovi aukeaa. Askeleita eteisessä. Katsomme toinen toisiamme sydämet vähän pamppaillen. Nyt hän tulee… Surprise!

babyshower-1-12

babyshower-1-2

Näitä babyshower-juhlia suunnitellessa oli muutama liikkuva osa, sillä osa vieraista tuli ulkomailta asti. Saimme kuitenkin säilytettyä salaisuuden ja yllätettyä tulevan äidin. Minusta babyshowerit ovat ihania, vaikkakin nämä juhlat ovat aika tuore juttu Suomessa. Useinhan kekkerit pidetään äitiysloman alettua ja mikäs sen parempi syy kokoontua yhteen, kuin tuleva uusi elämä!

babyshower-1-9

Juhlien sankari oli siis Oslossa asuva siskoni, joka odottaa esikoistaan. Hänen miehensä harhautti päivänsankarin ulos varaamalla raskaushieronnan, niinpä meillä oli hyvää aikaa koristella koti ja valmistella tarjoilut. Eipä ole ehkä kuvia katsellessa vaikeaa arvata, että perheeseen odotellaan pientä prinsessaa. Niinpä aika perinteisestikin valitsimme juhlien väreiksi vaaleanpunaisen, joka sai kaverikseen valkoisen ja hopean.

babyshower-1-10

babyshower-1-11

Tarjoilut toteutettiin Oslossa asuvien ystävien voimin sekä aviomiehen salaisella kauppakäynnillä. Yksi vieras toi Suomesta mm. ruisnappeja. Paikanpäällä meille jäi tarjoiluiden esillepano ja pöydän kattaminen, joten pääsimme suht helpolla juhlapöydän antimien kanssa.

babyshower-1-13

Toin koristeita Suomesta, sillä sain valita Juhlahumua.fi -verkkokaupan valikoimasta muutamia juttuja. Halusimme pitää teeman yksinkertaisena, joten juhlailme syntyi kirjainbannerilla*, jolla toivotetaan baby tervetulleeksi maailmaan. Kattoon kiinnitimme tähtikoristenauhat* pinkkinä ja hopeisena. Kattaus viimeisteltiin hopeisilla serveteillä* sekä vaaleanpunaisilla paperipilleillä*.

babyshower-1

Tullessa kävin hakemassa ihanan suuren kimpun jaloleikkejä, jotka saivat toimia juhlapöydän katseenvangitsijoina. Muuta ei sitten juuri tarvittukaan. Itse asiassa olimme valmisteleet muutamia ohjelmanumeroita, mutta koska aika kului niin joutuisasti herkutellen ja höpötellen, ne jäivät pois. Nyt on tuleva äiti saateltu äitiyslomalle ja pikkuinen toivotettu tervetulleeksi maailmaan, joten alkaa se jännittävin osuus. Mamma tuntuu pärjäävän vallan mainioisti, mutta  o-dot-ta-van tulevan kummitädin aika saattaa olla pitkä 😉

Saatat pitää myös

12 Kommentit

Tiina 24 maaliskuun, 2016 - 12:56 pm

Aivan upean näköinen koti siskollasi! Marmoritasokin näyttäisi olevan, oih ihanuutta! Mahtaisikohan hän suostua kodin laajempaankin esittelyyn täällä blogissasi, olisi nimittäin tosi kiva nähdä loputkin? 🙂 Olisin vielä tiedustellut, mitkä/mistä hankitut ovat nuo kauniit tuolit? Onnea siskollesi pienen prinsessan johdosta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 maaliskuun, 2016 - 10:46 am

Kiitos Tiina! Täytyypäs kysyä, jos seuraavalla reissulla saisin ottaa muutaman laajemman sisustuskuvan 🙂 Koti on kyllä minunkin mielestäni aivan ihana! Tuolit löytyvät täältä: https://www.bolia.com/nb-no/produkter/02-015-01_2768587

Reply
kn 24 maaliskuun, 2016 - 6:09 pm

Yllätykset ovat ihania! Minäkin haluaisin itselleni baby showerit jos joskus vielä olen raskaana. Täytyykin aloittaa yllätysjuhlien järjestämisen kulttuuri ystäväpiirissä käyttöön, jos sitten osuis omallekin kohdalle joku juhlien järjestäjä 😉 Kivan näköinen koti siskollasi ja sievät juhlat olette saaneet järjesteltyä 🙂 Rauhallista pääsiäistä perheellesi!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 maaliskuun, 2016 - 10:47 am

Kiitos kn! Toivottavasti saat babyshowerit ja hyvä idea aloittaa itse yllätysjuhlien järjestämisen perinne <3 Mukavaa pääsiäistä sinnekin!

Reply
Taivaldeco 24 maaliskuun, 2016 - 8:52 pm

Ihanat juhlat ja kauniit koristelut. Tällaiset yllätykset ovat erittäin tervetulleita 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 maaliskuun, 2016 - 10:47 am

Suurkiitos Taivaldeco! Ihanaa pääsiäistä!

Reply
Eve 26 maaliskuun, 2016 - 5:26 pm

Mitäs sisko tuumasi yllätyksestä? 🙂 Tuollaiset yllärit on kyllä ihania ja ikimuistoisia! Meidän ystäväpiirissä pidettiin babyshowerit kaikille ekasta vauvasta. Mutta noi ekat on jo yli kymmenenvuotiaita joten siitä on jo aikaa! Huippuja muistoja niistä kyllä!
Minäkin ihastelin siskosi kodin marmoritasoa ja lisäkuvat olis kivoja!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 maaliskuun, 2016 - 5:12 pm

Sisko oli oikein tyytyväinen ja iloinen! Katsotaan jos kesäreissulla saan luvan ottaa muutaman lisäkuvan kauniista kodista <3

Reply
serrurier paris 7 14 huhtikuun, 2016 - 4:07 pm

Ihanat juhlat ja kauniit koristelut.

Reply
serrurier paris 1 17 toukokuun, 2016 - 2:21 pm

Tällaiset yllätykset ovat erittäin tervetulleita

Reply
chirurgie plastique Tunisie 1 heinäkuun, 2016 - 2:51 pm

Sisko oli oikein tyytyväinen ja iloinen! Mitäs sisko tuumasi yllätyksestä? Aivan upean näköinen koti siskollasi! Marmoritasokin näyttäisi olevan,

Reply
chirurgie plastique France 1 heinäkuun, 2016 - 2:54 pm

Want to access to the beauty it’s time to turn to the purpose. Tullessa kävin hakemassa ihanan suuren kimpun jaloleikkejä, jotka saivat toimia juhlapöydän katseenvangitsijoina.

Reply

Jätä kommentti