Yllätyksiä ja suunnitelmia

by Kerttu

Ystäväni yllätti minut ihanalla lahjalla. Pinkki Polkka Jamin keittiöpyyhe sopii niin ystävänpäivään kuin keittiöömme täydellisesti. Suurkiitos iloisesta yllätyksestä! Olen ollut muutenkin koko iltapäivän hymy huulilla. Kävin töiden jälkeen viemässä erään sinkkuystäväni ovelle pienen muistamisen, mutta ovenkahva olikin jo varattu. Siinä riippui kukkapuska pienen romanttisen viestin kera, niin liikuttavan suloista. Eipä varmaan arvannut kukkien lähettäjä, että teki yhden naisen sijaan kaksi onnelliseksi 😀

Lisäksi olen ollut eräässä blogiin liittyvässä tapaamisessa ja vaikka vihjailu onkin vähän ärsyttävää, niin voin kertoa että mukavia juttuja on tulossa. Intoa on kuin pienessä kylässä, nyt tarvitaan vain aikaa ja valoa suunnitelmien toteuttamiseen. Olen myös vakavasti harkinnut kouluttautumista valokuvauksen saralla. Onneksi lähipiiristä löytyy ammattilainen, joka saa auttaa minua valokuvauksen saloihin tutustumisessa. Nälällä on taipumus kasvaa syödessä.

Monenlaista mukavaa edessä kun mennään kohti kevättä. Itse olen projektiluontoinen ihminen, innostun ja laitan tuulemaan. Suunnittelusta haluan päästä nopeasti toteutusvaiheeseen.

Lisäksi keksin VIHDOIN, miten kuvista saadaan suurempia. Hyvä Kerttu, eihän tässä oivalluksessa mennyt kuin sellainen seitsemän viikkoa 😉 Kokonaisuudessaan oikein hyvä päivä ja onnellinen olo.

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Ruut 14 helmikuun, 2013 - 7:24 pm

ihana keittiöpyyhe!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 helmikuun, 2013 - 9:18 pm

Ihanan pirtsakka!

Reply
IMAGE black and white 14 helmikuun, 2013 - 8:58 pm

Kuulostaa niin salaperäisen ihanalta kaikki. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 helmikuun, 2013 - 9:19 pm

Heh, todella salaperäistä.. Ei mitään maata mullistavaa, innostavia yhteistyöjuttuja vain 🙂

Reply
Irina - White & Fresh 14 helmikuun, 2013 - 9:19 pm

Oi vitsi miten kutkuttavalta kuulostaa tuo sun blogiin liittyvä juttu, en malta odottaa! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 helmikuun, 2013 - 10:40 pm

Ihana Irina 🙂

Reply
Anonymous 14 helmikuun, 2013 - 9:40 pm

Ihana pyyhe, minäkin voisin ottaa nuo Polkka Jamin pyyhkeet vaikka kaikissa väreissä! Onko muuten tuo teidän ihana Hay sohvapöytä se isoin malli ?

Ansku

Reply
Anonymous 14 helmikuun, 2013 - 9:55 pm

Niin ja olethan huomannut FDS:n tämänpäiväisen alen ? 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 helmikuun, 2013 - 10:42 pm

Kyllä, meidän HAY:n pöytä on se isoin koko. Ja huomasin alen, mutta nyt ei kyllä oikein pysty siihen reagoimaan 😀 Jos saisi vaikka ensin nämä edelliset ostokset kotiutettua, ennen uusia. Myy -valaisin on vielä ties miessä, jospa se huomenna jo saapuisi kotiin. Hitsi, tätä sisustamisen riemua 😉

Reply
Anonymous 14 helmikuun, 2013 - 11:00 pm

Tilasin itselleni sopivasti lahjakorin, jolloin voin kotiuttaa sen pöydän.. 🙂 Meillä talo valmistuu vasta toukokuussa ja tämä asunto alkaa olla jo täynnä pahvilaatikoita. En malta odottaa, että saan ihanat tavarat purettua laatikoistaan ja käyttöön!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 helmikuun, 2013 - 11:02 pm

Näitä tarjouksia kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Meilläkin oli vanha asunto pullollaan pussukoita ja laatikoita ennen muuttoa, kun kotiutin hyvistä tarjouksia kaikenlaista sisustukseen liittyvää 🙂 Ihanaa, te pääsette ihan pian uuteen kotiin!

Reply
Jemina 16 helmikuun, 2013 - 4:04 pm

Mitähän jännää on tulossa! =) Odotan mielenkiinnolla! =)

Reply

Jätä kommentti