Yksi tyyny, monta paikkaa

by Kerttu
Uusin sisustusostokseni on Missonin tyynypäällinen. Olen katsellut tyynyä jo pitkään sillä silmällä, mutta vasta pitkien soidinmenojen jälkeen meistä tuli pari. Nyt sitä eletään kuherruskuukautta ja ollaan niin ihastuksissa, että!
Okei, tämä partneri ei ole mikään uusi tuttavuus. Komistus on nähty jo aika monessa kodissa, mutta klassikkoleima poistaa kiertopalkintomaineen. Luonteeltaan yksilö on varsin räväkkä ja usein viihtyykin vähän harmonisemmassa seurassa. 

Mustavalkoisen sisustustuksen piristäjänä tämä sahalaitainen kaveri on aivan omiaan. Sävytarkka sisustaja voi poimia väreistä mieleisen ja korostaa sitä, vaihtoehtoja nimittäin riittää.  

Kesälämpötilat ovat saaneet minut innostumaan väreistä, runsaudesta ja kontrasteista. Onkohan kyseessä ihan vain ohimenevä ilmiö vai merkki orastavasta keski-iän kriisistä? 😀 Erityisen mukavaa oli, että sain tehdä tämän ostoksen kivijalkaliikkeestä kotikaupungistani Jyväskylästä. Sisustus Iloon on nimittäin tullut myös Missoni Homen edustus. 

Mitä sanoo sinun sisustussilmäsi italialaisen Missonin sahalaitakuviosta? 

Saatat pitää myös

8 Kommentit

jopi 5 heinäkuun, 2014 - 8:42 pm

Ihana tyyny! Ihailin sitä juuri tänään Stockmannilla,mut en raaskinut ostaa. Tuo sopivasti kesäistä väriä muuten harmooniseen värimaailmaan. Hyvä valinta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 heinäkuun, 2014 - 7:39 pm

Kiitos Jopi! Tämä on kyllä aika räväkkä tyyny, mutta sopiii monenlaiseen ympäristöön 🙂

Reply
Erja / Ihmeidentekijät 5 heinäkuun, 2014 - 8:48 pm

Olen katsellut jo ”ikuisuuden” erästä sävyä kyseisestä tyynystä. Saas nähdä saammeko joskus toisemme 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 heinäkuun, 2014 - 7:48 pm

Jotkut unelmat on tehty toteutettaviksi 😉

Reply
Anonymous 5 heinäkuun, 2014 - 9:23 pm

Ihana on! Mitä maksaa stokkalla tuo? Miia

Reply
Lisa 5 heinäkuun, 2014 - 9:54 pm

Todella magee, sisustuksesta ei tule tylsää kun on vähän kontrastia!

Reply
Saija /Tasapainoa tavoitellen 5 heinäkuun, 2014 - 9:56 pm

Missoni on upea klassikko, joka sopii aina paikkaan kuin paikkaan. Kivaa pirteyttä tuo värillisenä. Itse olen huomannut hieman kyllästymistä hyvin pelkistettyyn sisustukseen. Näin uudesta kodista tulee melko erilainen kuin vanhasta. 80-luvun vanhat hitit kuten musta nahkasohva, itämaiset matot, kristalli ja kullan kimallus kiehtoo. Tämä alkaa kuulostaa kopiolta vanhempieni 80-luvun olohuoneesta, mutta se tuntuu nyt omalta. Sellaisen vanhan kukkapöydän kun vielä löytäisi ikkunoiden eteen.

Reply
Anonymous 6 heinäkuun, 2014 - 8:12 am

Tuo on kyllä ihanan värinen! Meillekin just pari viikkoa sitten kotiutui olohuoneeseen kaksi Missonin tyynyä, mutta turvallisesti mustavalkoisena. Huvittais saada myös vähän väriä olohuoneeseen.. tää olis ihanan värinen. 🙂 Oliko tää koko 40*40?

Heli

Reply

Jätä kommentti