Viikonloppukiireitä ja VALOn avajaistunnelmia

by Kerttu

Mukavaa sunnuntaita!

Viikko on taas ottanut jonkun kummallisen pikakelausvaihteen, mutta niin siinä tuppaa käymään kun jokaiselle päivälle on mukavia menoja. Sunnuntai sujuu tyttären harrastuksen parissa ja valmistautuen huomiseen kuvauspäivään, sillä luvassa on kaksikerroksiseen kivitalon kuvaaminen ja stailaaminen myyntikuntoon. VALOn hommat ovat siis päässeet mukavasti vauhtiin!

takkakuvat x-1

Siitä puheenollen vinkkaan teillekin, että meillä on käynnistyneet avajaisarvonnat, jossa palkintoja on tyylikästä ja käytönnöllistä designia kotiin. Ensimmäiseksi arvotaan tuo kuvassa näkyvä ylellinen Gantin neljän vieraspyyhkeen setti, joten nyt kannattaa tykätä VALOsta Facebookissa TÄÄLLÄ. Myös stailaus- ja kuvaustoimeksiantoja mahtuu vielä kalenteriin, joten jos sinulla tai tuttavallasi on tulossa koti myyntiin Keski-Suomessa, niin olkaapa yhteydessä.

Nyt pikapikaa ruuanlaittoon ja taas takaisin jäähallille. Toivo elää, että ehtisin vielä lenkkitossua ulkoiluttaa tämän päivän puolella. Rakastan kevätsateen jälkeistä fiilistä, kun ilmassa on happea ja on helppoa hengittää.

Saatat pitää myös

Jätä kommentti