Viikon parhaat

by Kerttu

Mahtavinta viikonlopun alkua!

Ajattelinpa minäkin toteuttaa klassikkopostauksen eli koota viikon parhaita juttuja yhteen. Tässä tulee viikon paras…

keittio-1

BIISI: Kasmirin Vauvoja saa tanssi- ja juoksujalan vipattamaan ja hymyn huulille. Laulu svengaa kuin hirvi ja kesäfiilis on taattu! Vähän naiivit sanat vain naurattavat vähän enemmän 😉

keittio-1-3

HAAVE: Olen vahvasti projekti-ihminen ja kaipaan haasteita ja päämääriä. Vauva-arki kotona on ihanaa, mutta tuntuu että energiaa riittäisi vielä johonkin uuteen avaukseen. Olisiko se joku sporttinen tavoite hyvässä porukassa vai oman osaamisen kehittäminen kirjoittamisessa, valokuvaamisessa, viestinnässä tai markkinoinissa? Aivot raksuttaa ja syksyllä haluan aloittaa jotain ihan uutta!

keittio-1-4

HERKKU: Ei kesää ilman mansikoita! Parhaita nämä ovat tietysti kotimaisina, mutta nyt olen päässyt jo tuontimarjojen makuun. Mieleen palaa se yksi kesä Suonenjoella, kun 14-vuotias Kerttu lähti tienaamaan mansikanpoiminnalla. Asuimme ystäväni kanssa pikkuisessa aitassa, pellolle mentiin aamukuudelta ja  tilan anoppi teki äkäisiä tarkastuskäyntejä poimittuihin mansikkarivistöihin. Kolmen päivän jälkeen tienattu saldo oli 350 markkaa ja päätimme lähteä kotiin.  Niitä seteleitä säilytin pitkään oman huoneeni hyllyssä pikkuisessa purkissa. Jotkut rahat vain ovat arvokkaampia kuin toiset!

keittio-1-5

OIVALLUS: Koko kevät meni niin nopeasti, että minulla on välillä vähän vaikeuksia todellisuudentajun kanssa. Katselen kolmekuista kikattelevaa vauvaa ja yritän vakuutella, että hän on todellakin meidän. Katselen valoisaa kesäiltaa ja yritin hahmottaa, että kesä on oikeasti täällä. Ihmettelen kalenteriani vailla työmerkintöjä ja muistutan itselleni, että todellakin voin olla kotona eikä minun odoteta olevan missään muualla.

keittio-1-6

KUKKA: Kuvien pionit on ostettu kaksi viikkoa sitten maanantaina ja pinkit ovat nyt täydessä kauneudessaan. Jokaisen euron arvoinen ostos, näistä kaunottarista on ollut niin paljon iloa.

keittio-1-7

URHEILULAJI: Vaikka olekin saanut taas juoksukärpäseltä puremaa, viikon suurimmat kiksit syntyivät kirkkovenesoudusta. Naapuruston naisista koottu 15 tehonaisen joukkue kävi vetäisemässä Jyvässoudun ja minä pääsin ensikertalaisena mukaan. Kokonaisvaltaisen treenin lisäksi oli huippua päästä vesille ja elää vain siinä hetkessä ja seurata yhteistä tahtia.

keittio-1-8

UUTUUS: Divaaniblogi-kollegani Adalmina´s Secret-blogin Adalmiina on perustanut yhdessä Secret Wardrobe-blogin Anna-Marian kanssa upouuden tyylikkään matkailublogin Take me there. Sivuston avajaisia juhlittiin torstaina Helsingissä ja olisi ollut upeaa olla paikalla juhlistamassa yhden unelman toteutumista, mutta välimatka sai minut jäämään kotiin.  Käykää kurkkimassa ja inspiroitumassa, mutta varoitan sivuston aiheuttavan akuuttia ja korkeaa matkakuumetta!

keittio-1-2

Näissä tunnelmissa siirrytään viikonlopun viettoon ja jalkapallokentän laidalle. Meikäläisestä on tullut futismutsi, ou nou…! 😀 Viikon paras moka oli säärisuojien pukeminen verkkareiden PÄÄLLE, mutta hei, mistä sen järjestyksen olisi voinut tietää?

Hymyä viikonvaihteeseen!

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Karin // Tunne tilat 13 kesäkuun, 2015 - 11:20 am

Tästä postauksesta tuli tosi hyvälle tuulelle 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 kesäkuun, 2015 - 10:18 pm

Kiitos Karin <3

Reply
MiraPii 13 kesäkuun, 2015 - 2:26 pm

En ole mikään korkeakiilto-rosteri -fani, mutta nyt tahdon kyllä sanoa että onpas teillä kaunis keittiö!!! Hyvää kesää ja onnea uuden haasteen valitsemiseen 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 kesäkuun, 2015 - 10:18 pm

Voi kiitoksia MiraPii! Ihanaa kesää sinnekin!

Reply

Jätä kommentti