Viikon parhaat

by Kerttu

Mitä tästä viikosta on jäänyt mieleen?

Paras oivallus: Päätä mitä haluat. Näin perjantai-iltapäivänä voin taputtaa itseäni olkapäälle; arkihan pyörähti käyntiin vallan mainiosti. Maanantaina aloitin myös pienryhmäkurssilla, jonka ansiosta tässä naisessa on virtaa kuin pienessä kylässä. Ei saisi koskaan aliarvioida terveellisen ruokavalion, säännöllisen ruokarytmin ja liikkumisen vaikutuksia. Joulun hillitön sokerokoukkukin katosi, jotenkin uskon että päättäväisyydellä on sen kanssa jotain tekemistä.
*

*
Paras oppi:
Nosta käsi pystyyn virheen merkiksi. Tällä viikolla hoidin ärsyttäviä hommia, tunnustin virheitäni ja itkeä tihrustin puhelimessa. Muistutin itsellesi,  että kaikki järjestyy kyllä, jos ei itsestään, niin ainakin järjestelemällä. Kun asiat eivät etene haluamallasi tavalla, ei saa lamaantua vaan pitää laatia toimintasuunnitelma. Ne pienet askeleet, kyllä te tiedätte. Ja mittasuhteet! Kun oikein ärsyttää, mieti mikä on pahinta mitä voisi tämän asian kanssa tapahtua.
*

*
Paras kohtaaminen:
 On vielä tulossa! Norjan prinsessa eli Oslossa asuva kummityttömme saapuu äitinsä (eli siskoni) kanssa pian Suomeen. Ihana nähdä taas <3
*

*
Paras suunnitelma:
Viime sunnuntaina käytetty puolituntinen viikkosuunnitteluaika on maksanut itsensä takaisin kertaheitolla. Kaikki ovat olleet oikeissa paikoissa oikeisiin aikoihin ja tarvittavat välineet matkassa. Sekä minä että mieheni olemme ehtineet urheilemaan, jääkaapissa on ollut aina valmista kotiruokaa lämmitettäväksi ja olen nukkunut joka yö kahdeksan tunnin unet! Perinteinen A4 jääkaapin ovessa toimii siis sata kertaa paremmin kun mobiiliset perhekalenterit, suosittelen!
*

*
Paras fiilis:
Tuli takassa, kahvia kupissa, pikkuhiljaa hämärtyvä perjantai-ilta ja koko viikonloppu vielä edessä!

Rentoa ja mukavaa viikonloppua <3

 Seuraa blogiani: Bloglovin / Facebook / Instagram Twitter / Pinterest / Snapchatissa (kerttup).

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Elli 13 tammikuun, 2017 - 6:58 pm

Kiitos tästä postauksesra! Tuli erityisen kiva fiilis viikonlopulle! ?Viisi-vuotiaan yh-äitinä on sopivasti suunniteltu ja aikataulutettu arki sitä parasta polttoainetta jolla päivät rullaa. Viikon flunssakuumen jälkeen sitä perus-arkea taas oikein urakalla kaipaa! Kiitos positiivisestä blogistasi ja hyvää viikonvaihdetta!?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 tammikuun, 2017 - 10:54 am

Kiitos Elli! Ihana kommentti <3 Kyllä arjen suunnitteluun panostettu aika maksaa itsensä takaisin, varsinkin jos on vain yksi aikuinen pyörittämässä rumbaa. Arvostan <3 Hieno juttu, että flunssa on selätetty ja perusarki maistuu! Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

Reply
Saara 22 tammikuun, 2017 - 10:05 pm

Tulipa selailtua blogikirjoituksia taas vähän jälkikäteen 🙂 Silmääni osui nuo kauniit juomalasit, mikähän niiden valmistaja on? Ja kiitos piristävistä kirjoituksista, näistä saan aina virtaa ja mietteitä arkeen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 tammikuun, 2017 - 4:14 pm

Hei Saara! Lasit ovat nimeltään Hobstar. Niitä saa esim. Sisustuksen koodista 🙂

Reply

Jätä kommentti