VALO kuvasi modernin kivitalon myyntiin

by Kerttu

Minulla on ilo esitellä teille VALOn kuvaama ja stailaama myyntikohde, joka sijaitsee Muuramen Kinkomaalla, noin 12 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Jyhkeä kaksikerroksinen arkkitehdin suunnittelema Lammi-kivitalo nousee ylväänä korkeuksiin ja lähes jokaiseen ilmansuuntaan antavat terassit tervehtivät vastaantulijaa. Kevät vasta herättelee reilua 1300 neliöistä pihaa vihreyteen ja kukkaloistoonsa.

ulkokuva-1-2

Käydään sisään, mutta ensin pitää valita kummasta ovesta. Pääovi johdattaa suoraan suureen eteiseen:

myyntikuva-1-9

myyntikuva-1-7

Vai olisiko sittenkin näppärämpi jättää vaatteet arkieteiseen, joka on toimivan ja valoisan kodinhoitohuoneen yhteydessä?

myyntikuva-1-12

myyntikuva-1-13

Olohuone ja ruokailutila kytkeytyvät toisiinsa ja kesäaamuina voi kahvin kanssa kipaista suoraan terassille.  Valkolakattu saarnilankkuparketti luo ajattoman pohjan monenlaisille sisustuksille.

myyntikuva-1-3

myyntikuva-1-5

Keittiö on moderni ja katseenvangitsijana toimii viininpunaiset kaapistot. Hillitymmän tyylin ystävillle vinkataan, että standardikokoiset ovet saa vaihdettua helposti ja edullisesti vaikka klassisiin valkoisiin. Keittiöstä on kulku sekä eteiseen että ruokailutilaan.

myyntikuva-1

Erillisestä tv-huoneesta haaveileville on hyviä uutisia, sillä alakerrasta löytyy työhuoneen lisäksi tila omalle kotiteatterille.

myyntikuva-1-10

myyntikuva-1-11

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta. Vierashuone:

myyntikuva-1-16

Lapsen huone:

myyntikuva-1-17

Vanhempien makuuhuone:

myyntikuva-1-19

Valoisassa yläkerran aulassa on ihan omanlainen kotoisa tunnelmansa. Aulasta on käynti myös suurelle terassiparvekkeelle.

myyntikuva-1-23

myyntikuva-1-24

Tämä tila kuin kutsuu rauhoittumaan hyvän kirjan ja vaikkapa viinilasin kanssa.

myyntikuva-1-26

myyntikuva-1-28 myyntikuva-1-29

Huikea huonekorkeus nousee 5,5 metriin. Nyt tämä jylhä koti etsii uusia asukkaita, jotka arvostavat tyylikästä asumista ja rakastavat omakotitalon tuomaa rauhaa sekä lapsiperheiden suosiossa olevan alueiden mahdollisuuksia. Kasvavan ja kehittyvän alueen merkkeinä ovat mm. maaliskuussa 2016 valmistunut upouusi alakoulu vain 300 metrin päässä sekä puolen kilometrin päähän nouseva lähikauppa.

myyntikuva-1-31

Talon myynti-ilmoituksen tarkempine tietoineen löydät Etuovesta.

myyntikuva-1-32

VALO toivottaa onnea ja menestystä myyntiin!

Onko sinulla tai tuttavallasi tulossa myyntiin asunto, jonka ansaitsee kauniit ja myyvät valokuvat sekä buustia myyntiin sosiaalisen median kanavissa? Ota yhteyttä!

Saatat pitää myös

5 Kommentit

Vakkarilukija 19 huhtikuun, 2016 - 9:55 pm

Nyt on pakko kommentoida koska blogikolleganne Pääkaupunkiseudulla jotka sisustavat lähes kaikki yli-hehkutetun BO LKV:n kohteita, käyttävät järestääs TÄYSIN SAMOJA sisustuselementtejä (se peikonlehti vaasissa, sama mustavalkoinen matto, täysin samat harmaat astiat pöydällä, samat tredijulisteet….) että homma on mennyt jo ihan naurettavaksi! Pidän enemmän teidän kuvistanne ja toivon todella sinulle Kerttu ja Jennille menestystä tällä markkinasaralla, toivon todella ettette lankea BO:n markkina-ansoihin… Pysykää rehellisinä ja keskittykää jokaiseen kohteeseen yksilönä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 huhtikuun, 2016 - 10:32 pm

Kiitos vakkarilukija kommentistasi! Tarkoitus ei ole stailata kaikki koteja samasta muotista vaan lähtökohtaisesti tehdä muutos kodin omilla tavaroilla. Tähän kotiin vein vain muutamia tekstiileitä. Rehellisyys, aitous ja tietty maanläheisyys on meidän juttujamme 🙂 Tärkeintä on saada kodin parhaat puolet esille.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 huhtikuun, 2016 - 10:54 pm

Ja lisäyksenä pitää sanoa, että arvostan kyllä kovasti BO LKV:n työtä 🙂

Reply
kiinnostunut 24 toukokuun, 2016 - 11:21 am

Hei,
onko tämä kohde siis studio Valon kuvaama?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 toukokuun, 2016 - 2:44 pm

Hei,

kuvat on ottanut VALO kuvaus & stailaus. Täältä lisätietoa: https://valostailaus.com

Reply

Jätä kommentti