Valkoisista lakanoista

by Kerttu
Hei Helsinki! Mikä meno? Tänään on pääkaupungissa satanut lunta sekä paistanut aurinko, ei  mikään kovin keväinen kombinaatio. Mutta ei haittaa, sillä aamu valkeni puhtaista valkeista lakanoista ja ikkunoista avautuu näkymä Töölönlahdelle. 

Vaatinee tarkennuksen; Töölönlahdelle ja rakennustyömaalle.  Mutta senhän ihminen näkee mitä haluaa ja tämä pätee elämään yleisestikin 😉 

Sisustusbloggaajien kirppis on lauantaina, joten ajattelin olla ajoissa paikalla 😉 Ei vaan, töitä ja aikaa tärkeiden kanssa on luvassa muutaman päivän verran vähän erilaisissa maisemissa. Blogin Facebook-sivuille latasin kuvan, jossa on kurkkaus myyntin tulossa oleviin sisustusjuttuihin. Myyn tyynynpäällisiä mm. Gantilta ja Finlaysonilta ja kuormasta löytyy myös Aalto-maljakoita kolmessa eri koossa. Yksi tuotannosta poistunut Marimekko-laukkukin päätyi kirppiskasaan. Kirppis-tapahtuman Facebook-sivujen mukaan ihmisiä on tulossa yli 900, mahtavaa!
Mukavaa iltaa! 

Saatat pitää myös

9 Kommentit

Anonymous 3 huhtikuun, 2014 - 5:22 pm

Niin hyvin sanottu tuo, että elämä on sellaista miten sitä katsoo. Iso tykkäys sun elämän asenteelle ja kiitos tästä blogista!!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 huhtikuun, 2014 - 7:23 am

Kiitos paljon ja mukavaa, että viihdyt! 🙂

Reply
Anonymous 3 huhtikuun, 2014 - 7:45 pm

Yhdyn edelliseen!! Tykkään niin sun asenteesta, että!!! :)) Se on juurikin näin, onneksi on koko elämä aikaa oppia positiivisuutta, ei se nimittäin aina se helpoin juttu oo vaikka niin helposti luulisikin… 🙂 Mukavaa työ/perhe lomaa ja toivottavasti kauppa käy kirppiksellä hyvin lauantaina. Olisi ollut kivaa päästä paikalle ja nähdä sut! <3 🙂 ….Ja ne 900 muutakin ehkä siinä ohimennes.. :))

Heli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 huhtikuun, 2014 - 7:24 am

Kiitos Heli <3 Olisi ollut kiva nähdä sinutkin, mutta emmeköhän vielä joskus osu samaan paikkaan samaan aikaan 🙂

Reply
Hanna 3 huhtikuun, 2014 - 8:19 pm

Iloista kirppistä! Minäkin tänään Helsingissä, mutta koti ja pojat kutsuu enkä malttanut jäädä lomailemaan. Vaikka olisin varmaan löytänyt vaikka mitä aarteita:).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 huhtikuun, 2014 - 7:24 am

Kiitos! Onneksi menen junalla kotiin, niin en voi tehdä mitään superostoksia 😀

Reply
Celia 4 huhtikuun, 2014 - 12:21 am

Onko Scandic Continental? 😉 Ainakin samoja maisemia tuijottelin pari viikkoa sitten koulutuksessa ko. hotellissa. 🙂 Hotellin lakanat <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 huhtikuun, 2014 - 7:25 am

Crowne Plaza, mutta siis iha tuon Scandicin naapurissa. Tänään aurinko nousee kirkkaalta taivaalta, upea näky!

Reply
Retromoderni 4 huhtikuun, 2014 - 7:51 am

Nautihan olostasi. Ois kiva tulla Helsinkiin mutta juhlimme muksujamme. Siellä ois ne messutkin, mutta se vaan tuppaa menee niin että joka viikonlopulle on jonkinlaista ohjelmaa ja sitten menee monta kivaa tapahtumaa ohi mutta ensi vuonna sitten uudestaan ;).

Reply

Jätä kommentti