Uutta kotia vailla: Kartell Hi-Cut

by Kerttu
Eilisessä postauksessa ollut keittiöntuolikokeilu jakaa mielipiteitä: toisten mielestä nappijuttu ja toiset eivät taas tykkää yhtään. Tässä onkin sisustamisen suola ja sokeri! Voisin kuvitella, että blogini lukijoilla on suunnilleen samankaltainen sisustusmaku kuin minulla, mutta onneksi modernissa ja skandinaavisessa tyylissäkin on paljon variaatioita. Oma suhtautuminen sisustamiseen on oikeastaan koko ajan muuttumassa rennommaksi. Koti on hyväntuulinen paikka, jossa pitää olla mukava olla. Ei ole katastrofi tehdä jotain sisustuskokeilua ja palata tarvittaessa ennalleen. Erilaisista mielipiteistä oppii parhaiten ja pääsee haastamaan itseään ja omaa ajatteluaan. Kiitos siis kaikista kommenteistanne!
Nyt autan erästä toista tuuliviiriä eli hyvää ystävääni, joka on pian muuttamassa uuteen kotiin. Hän etsii ostajaa vuosi sitten ostamilleen kirkkaille ja uudenveroisille Kartellin Hi-Cut tuoleille. Myynnissä on kuusi tuolia, jotka myydään mieluiten kimppahintaan. Näitä tuoleja ylistetään täydellisestä ergonomisesta istuma-asennosta sekä yksinkertaisesta, mutta persoonallisesta muodosta. Materiaali on  polukarbonaatti, joten tuoli sopii myös materiaaliinsa puolesta ulos. 
Ystäväni osti tuolit vuosi sitten Vepsäläiseltä hintaan 225 e / kpl. Nyt Tämän kuuden tuolin setin saa omakseen 750 eurolla eli yhdelle tuolille jää hintaa 125 euroa. Tuolit ovat nyt Jyväskylässä, mutta kulkeutuvat Nelostietä etelään aina Helsinkiin asti.   Mikäli tuolit kiinnostavat, laita viesti osoitteeseen modernistikodikas @ gmail.com.

Ps. Löydät blogini myös Facebookista, Instagramista ja  Twitteristä. Tervetuloa seuraamaan!

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Saija /Tasapainoa tavoitellen 15 huhtikuun, 2014 - 7:26 pm

Pihatuoleina nuo olisikin upeat. Harmi, kun meillä ei vielä tarvita.

Reply

Jätä kommentti