Tyylillä talviaikaan

by Kerttu

Hyvää sunnuntaita!

Nyt se taas alkaa, nimittäin talviaika! Toisille se tarkoittaa loputonta pimeyttä, toisille taas varovaista lupaa alkaa fiilistemään kynttilöillä, kausivaloilla ja kaikenlaisella kotoilulla. Innokkaimmat aloittavat tästä jo joulusuunnittelutkin! Mielestäni on ihan sama, mikä on resepti pimeydestä selviämiseen, kaikki iloa tuovat konstit ovat enemmän kuin sallittuja! Itselleni hämärä vaikuttaa energiatasoon, mutta onneksi tiedän jo keinot, jotka auttavat. Liikunta, hyvä ruokavalio ja ennen kaikkea armollisuus ovat avainsanoja. Lisäisin tähän hyvät yöunet, mutta ne eivät ole ihan itsestä kiinni tällä hetkellä 🙂 Mutta voisin luvata yrittää mennä nukkumaan edes puoli tuntia aikaisemmin illalla, sekin jo auttaa kummasti! Onko sinulle hyvä konsteja tämän pimeän ajan selättämiseen vai kuulutko siihen ihmisryhmään, jonka mielestä nyt on ihanin aika vuodesta?

2015-10-25

Viime yönä siis käännettiin kelloja ja kokosin kollaasiin muutaman kauniin kellotaulun, joiden avulla talviaikaan siirtymisen voi tehdä erityisellä tyylillä.

1. Georg Jensen, HK kello, ruostumaton teräs, 220e
2. Hay Analog -seinäkello, 86 e
3. Menu Steel Clock, harmaa, 94,90 e
4. Vitra Ball Clock, musta-messinki, 385 e

Hyvää talviaikaa meille kaikille! Muistuttelen samalla, että tänään on viimeinen päivä äänestää suosikkiblogejaan Indiedays Blog Awards-kilpailussa TÄÄLLÄ. Olen mukana sisustusblogi-sarjassa (livingspace) ja äänestäjien kesken arvotaan lahjakortteja. Ilahtuisin kovasti äänestäsi!

(Kaikki kuvat Finnish Design Shop)

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Miina 25 lokakuun, 2015 - 12:47 pm

Paras konsti on herätyslamppu, joka alkaa pikkuhiljaa valaista puolta tuntia ennen varsinaista herätystä. Herään paljon virkeämpänä! 🙂

Reply

Jätä kommentti