Design lettersiä lastenhuoneeseen

by Kerttu

Tervetuloa kurkistamaan pienen pojan huoneeseen! Asukas ei vielä omasta huoneesta perusta, joten sisustelen tilaa pikkuhiljaa. AVA Roomin pinnasänkykin on normaalisti meidän makuuhuoneessamme, mutta nyt innostuin sovittelemaan sitä lastenhuoneeseen.
abc-1-6

Tilasin vauvalle suloisen tyylikkäät lakanat. Kyseessä on Design Lettersin vauvapetivaatteet, joissa on Arne Jacobsenin klassinen typografia vuodelta 1937. Settiin kuuluu pussilakana ja tyynyliina, materiaali on ihanan pehmeää ekologista puuvillaa. Kirjainten lisäksi ihastuin tuohon turkoosin värisävyyn ja siitä valikoitui pojan huoneen raikas tehosteväri.

abc-1-4

Suunnittelen huoneeseen muutaman taulun kollaasia ja sen kaveriksi kiinnitän seinälle tämän niin ikään Design Letters-sarjaan kuuluvan Televisio-pelin. Siinä on hauska ”antenni” nahkaisen narun muodossa ja se voidaan kiinnittää joko pysty- tai vaaka-asentoon.

abc-1-5

Lattialla odottee OYOY:n Adventure-matto. Tästä se kokonaisuus alkaa vihdoin hahmottumaan! Nyt on muuten sitten alkanut aika, jolloi valo muuttuu katoavaksi luonnonvaraksi. Tämä on myös se sisustusbloggaajalle haastavin vuodenaika. Vaikka hyvä kamera ja kuvankäsittely pelastavat paljon, ei mikään voita luonnonvalon kirkkautta. Mutta onneksi olemme kaikki samassa veneessä hämäryyden suhteen. Pitää vain antaa itselle armoa ja julkaista välillä vähän harmaampiakin kuvia. Ehkä se on kuitenkin kivempi kuin se, että ei postaa ollenkaan? 🙂

abc1-1

Omat Design Letters-tuotteet tilaisin Scandinavian Design Centeristä. Samassa yhteydessä voisinkin vinkata toisestakin ihanasta sisustusverkkokaupasta, sillä Granit on avannut tänään oman Suomen verkkokauppansa! Siellä on kiva avajaistarjouskin eli koodilla 20percent43 saa yli 50 euron ostoksista -20 %. Minä olisin tilannut pojan huoneeseen suloisen tiipii-teltan, mutta valitettavasti ne olivat jo loppuneet.

Nyt alan valmistautumaan huomiseen hemmottelupäivään! IWELLOjengimme kymmenen viikon hyvinvointivalmennus päättyy ja vietämme päivän yhdessä liikunnan, hyvän ruuan ja hemmotteluiden merkeissä. Tätä on odotettu! Tunnelmia voi kurkkia Snapchatista nimellä @kerttup. Luvassa lienee myös tahatonta komiikkaa, sillä tulen kokeilemaan itselleni täysin uutta liikuntamuotoa. Siihen liittyy mikroshortsit, ounou!

Saatat pitää myös

8 Kommentit

zubi 23 lokakuun, 2015 - 6:00 pm

Oi että, kyllä on superkaunista!

Reply
-heini- 23 lokakuun, 2015 - 10:33 pm

Ihana tuo tapetti ja tosi kaunis huone! Tuolla viihtyy vanhempanakin.

Reply
Satu T 23 lokakuun, 2015 - 11:07 pm

Tankotanssiako olet menossa kokeilemaan? Se on ihan yllättävän hauskaa (ja vaikeaa) 🙂

Reply
Jutta / Projekti Verkaranta 24 lokakuun, 2015 - 9:59 am

Onpa niin raikkaan näköistä! Ja tuo valopulma… Tuttua… Ja jo nyt hieman alkaa pelottamaan mitä tuleman pitää pitkän ja pimeän kauden aikana kun remppajutut alkavat puhaltamaan. Kiva niitä vaiheita olisi kuvaillakin, mutta tulkoon sitten pimeitä kuvia jos on tullakseen. Samaa mieltä kuitenkin, että mieluummin pimeämmät kuvat kuin ei postauksia lainkaan 🙂

Oikein kivaa päivää!

Reply
Lanttuleikkuri 24 lokakuun, 2015 - 10:05 am

Ootko soittanut Granitiin, kauppaan, Helsinkiin ?
Ei ole montaa viikkoa kun menin ohi ja ihailin telttaa ikkunassa.
Jos löytyy kaupasta, eiköhän ne postita.

Reply
S - Beauty of Life 24 lokakuun, 2015 - 10:14 am

Tuo tapetti!!!!!!!

Reply
Satu 24 lokakuun, 2015 - 9:28 pm

Ihanan raikas tuo huone. Mä tykkään noista väreistä. Harmi ettei lakanoita saa vaaleanpunaisilla kirjaimilla, sitten laittaisin tilaukseen.

Reply
Suvi 25 lokakuun, 2015 - 8:16 pm

Hei mitä kokoa nuo lakanat on? Mietin et käykö ne ns. Normikokoseen vauvan peittoon? 🙂

Reply

Jätä kommentti