Tyylikäs pienen perheen koti

by Kerttu

VALO kuvaus & stailaus-kohde

Onko etsinnässä koti, jonne voi muuttaa ilman remonttihuolia? Haluatko asua kävely- tai pyöräilymatkan päässä keskustasta, lähellä metsää,  järveä ja lähikauppaa? Jos vastasit kyllä, tässä saattaa olla unelmiesi täyttymys. Nykyiset asukkaat etsivät tilavampaa kotia ja haikein mielin luopuvat asunnosta, joten kysytään heiltä, mitä perhe tulee erityisesti kaipaamaan?

– Kodissamme parasta on ehdottomasti sijainti. Keskustaan on kävelymatka ja Seppälän koko ajan monipuolistuvat palvelut ovat aivan kivenheiton päässä. Halssilan pururata hiihtolatuineen alkaa lähes takapihalta ja lähellä on useita leikkipuistoja lapsille. Vieressä on myös päiväkoti, eikä Halssilan kouluunkaan ole pitkä matka. 

aittorinne-2

Jyväskylän Aittorinteellä uusia asukkaita odottaa 99 neliöinen rivitalokoti, jonka kolme makuuhuonetta, olohuone ja keittiö tarjoavat muuntautumiskykyisen kodin asukkailleen. Esimerkiksi olohuone voi siirtyä alakertaan, jolloin tila muuntautuu reilunkokoiseksi ruokailutilaksi, josta on käynti lasitetulle parvekkeelle.

aittorinne-4

Tämä 1970-luvun rivitalokoti on täysin remontoitu vuosina 2010-2016. Kokonaisuus on harmoninen ja kaikki sisustusvalinnat ovat tehty laadukkaasti. Myös taloyhtiöstä on pidetty hyvää huolta ja  suuret remontit, kuten kaukolämpöön siirtyminen ja katon uusiminen ovat tehty huolella.

aittorinne-5

Lattia on laadukasta tammiviiluparkettia ja keittiö A’la Carten korkeakiiltovalkoinen. Siemensin kodinkoneet ovat integroitu ja arkeen tuo luksusta jääkaapin kylmävesihana sekä jääpalakone. Mustat kivitasot ovat yhtä aikaa tyylikkäät ja huolettomat, eikä säilytystilasta ole puutetta.

aittorinne-6

Yläkerrassa sijaitsevaan saunaan mahtuu koko perhe ja lauteilla voi rentoutua musiikkia kuunnellen. Lasiliukuovi erottaa suihku- ja wc-tilat toisistaan. Musta-valko-harmaa värimaailma mukailee kodin ilmettä.

aittorinne-8

Nautitko mieluiten löylyistä hiljaisuudessa vai mielimusiikkisi soidessa? Täällä voit valita.

aittorinne-9

Alakerran masterbedroom eli suurin huone toimii mainiosti vaikka televisiohuoneena. Sieltä on käynti terassille ja sitä kautta pienelle takapihalle, jossa on kesällä mukava grillailla ja nauttia ilta-auringosta. Vaikka nyt lumi on peittänyt maan, kevään tullen kirsikkapuut ja tyrnipensaat alkavat vihertää ja satoa saa nauttia omalta pihalta.

Ulkoilu lasten kanssa on tässä kodissa helppoa. Asunnon etuoven edessä on taloyhtiön lasten leikkipaikka keinuineen ja hiekkalaatikkoineen. Piha-alue on muutenkin täydellinen lasten touhuille, löytyy niin suoraa tietä pyörällä ajoon kuin metsääkin piilosille ja pienille seikkailuille. 

aittorinne-12

Alakerran toinen makuuhuone sopii hyvin lapselle tai työ- tai vierashuoneeksi.

aittorinne-14

Alakerrassa on myös tyylikäs wc sekä oma tilansa pyykin pesuun.

aittorinne-15

Miten loistava idea! Usein pyykkikoneet on pakko sijoittaa kylpyhuoneeseen, jos ei ole kodinhoitohuonetta, mutta tässä kodissa asia on ratkaistu toisin. Pieni pyykkihuone kätkee sisäänsä tilan pesutornille ja säilytykselle.

aittorinne-16

– Ihastuimme aikoinaan asuntoon niin, etteivät muut asunnot enää tämän nähtyämme tuntuneet enää miltään.

Nyt tämän kodin on aika ihastuttaa seuraavat onnelliset omistajat.   Myynti-ilmoituksen löydät Etuovesta. Kannattaa olla nopea, sillä jos vanhat merkit pitävät paikkansa, tämä ei helmi ei ole pitkään vapailla markkinoilla.

***

Tutustu VALO kuvaus & stailaus-palveluumme osoitteessa www.valostailaus.com

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Minnea/Minnean muruja 4 tammikuun, 2017 - 9:56 am

Ihanan ja raikkaan näköinen koti! Jos meillä olisi tarvetta uudelle kodille, niin tämä olisi kyllä vahva ehdokas!

Reply

Jätä kommentti