Työhuoneen haaveet

by Kerttu
Vaikka kuinka olen yrittänyt vakuutella itselleni, että työhuoneen beessi vuodesohva on ihan hyvä, niin silti mieleni tekisi heivata se arvostavampaan kotiin. Sohvalla ei juurikaan istuta ja yövieraita käy kuitenkin suhteessa aika harvoin. Olisi kiva, että huone olisi samaa sarjaa muun talon kanssa. Nyt se sohva vain näyttää aika orvolta. On oikeastaan kaksi vaihtoehtoa: joko sisustaa muu huone tukemaan sohvan värimaailmaa tai korvata sohva jollain mieleisemmällä. Kovin suuret investoinnit ei ole tällä hetkellä kuitenkaan houkuttele. Onneksi suunnitteleminen ja haaveileminen eivät maksa mitään. 

Moderniin tyylin sopisi mainiosti Muuton Connect-sohva, joka moduuliensa ansiosta taipuu moneen tilaan ja tarpeeseen. Tämä ei ole kuitenkaan vuodesohva, mutta muotokieleltään hyvin lähellä sitä mitä toivoisin näkeväni vierassänkynä. Milk-valaisin mustilla jaloilla on vilahdellut blogissani jo pariinkin kertaan, se on vain yksinkertaisen kaunis valaisin. Kupit ovat Ferm livingin mallistosta.

Toinen vaihtoehto onkin sitten iloita siitä mitä jo on ja lisätä moderneja, mutta lämpimään sohvan sävyyn sopivia sisustuselementtejä. Huoneessa on jo Eamesin DSW-tuoli vaahterajaloilla ja oikealla alakulmassa oleva Aallon juliste odotta vielä kehystystä. Kuparinen Tom Dixonin kynttilälyhty näyttää silmissäni päivä päivältä kauniimmalta ja sympaattinen Rosendahlin apina sopisi hyvin keikkumaan tauluhyllylle.

Tuolla se vuodesohva on, nöyrästi uudella paikallaan ikkunan alla. Mitähän taikoja saisi muutamalla maton vaikkapa valkoiseksi ja tuunaamalla tyynyt? Kuva on helmikuulta, nythän Uten Silo on jo seinällä ja tauluhyllykin on paikoillaan.

Tässäpä sitä onkin pähkäilyä. Siis eroon sohvasta ja jos näin, niin mitä kummaa tilalle? Nojatuoli ja vieraille sitten patjamajoitus..?

Kollaasien tuotteista on linkit kuvien alkuperäiseen lähteeseen. 

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Anonymous 19 maaliskuun, 2013 - 9:53 pm

Jos sohva saa uuden kodin niin suosittelen ostamaan vieraita varten moottorilla varustetun paksun ilmapatjan. Meillä on sellainen ja vieraat ovat olleet tyytyväisiä 🙂 ja mikä parasta, se ei vie tilaa tyhjänä.

Pöydän paikka on teillä varmasti nyt tuossa kun hyllytkin paikallaan, joten sohvan paikalle jäisi tyhjä tila vaikka matalalle Malm-lipastolle, samaa muotokieltä pöydän laatikoston kanssa. Sen päällä Milk olisi aika hieno 😉 entäs jos tytön huoneen Fatboy muuttaisi työhuoneeseen? Siihen ikkunan alle kävis kyllä aika moni jo teillä oleva kaluste 🙂

-sats-

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 maaliskuun, 2013 - 11:16 pm

Hyviä ideoita, Sats! Jos sohvasta luopuisin, niin ehkä haluaisin jonkin nojatuoli tilalle ja mieleiset maksavat…Mietitään 🙂

Reply
Anna 20 maaliskuun, 2013 - 9:40 am

Meilläkin on, ja jos on yhtää selkävaivaa, niin ei se kyllä paras ratkaisu ole. Lisäksi tuo moottorisänky on melko kylmä, kun alla kiertää koko ajan ilma. Melkein täytyy laittaa täkki vielä nukkujan ja sängyn väliinkin.

Kyllä se asiansa ajaa, mutta yhtä yötä enempää siihen en kehtaa ketään nukuttaa.

Reply
Anonymous 19 maaliskuun, 2013 - 10:11 pm

Kivoja haaveita sulla! ja juuri niin.. haaveiluhan ei maksa mitään 🙂 Mun ehdotus on että matto valkoiseksi, niin raikastuu varmasti riittävästi, eikä maksa maltaita! 🙂 Ja toi milk on niin nam 😉

-Heli-

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 maaliskuun, 2013 - 11:16 pm

Jep, tämä on se hauska ja ilmainen vaihe 🙂 Mattoa vaihtamalla tosiaan huoneen ilme raikastuisi kummasti, oikeassa olet!

Reply
Punainen 19 maaliskuun, 2013 - 10:25 pm

Voi vitsi, nuo mustavalkoiset kupit on ihanat. Tahon 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 maaliskuun, 2013 - 11:17 pm

Ne on kyllä tosi herkullisen ihanat!

Reply
Paula 19 maaliskuun, 2013 - 10:38 pm

Tuohon sohvaan ei saa teetettyä/hankittua uusia päällisiä? Meilläkin on ruskea sohva, joka juuri nyt säväytä värillään, mutta minkäs teet. Joskus ne beige ja ruskea olivat vaan niin lämpimiä ja kauniita sävyjä :). Meillä on vielä muutamissa kalusteissa pähkinää ja sekään ei nappaa yhtään, joten ymmärrän ajatuksesi. Mä tavallaan haluan uskoa Marko Paanasta – jos joku ei miellytä, se lähtee. Sitten taas toisaalta hyviä ja laadukkaita kalusteita ei viitsisi vaihtaa vain värin takia. Mä ehdotan siis kysäisemään verhoomosta, paljonko maksaisi uudet päälliset.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 maaliskuun, 2013 - 11:18 pm

Kyllä varmaa saisi, mutta verhoilukin on aika kallista lystiä.. Pitää selvitellä 🙂 Niin se maku muuttuu, vanhassa kodissa meilläkin oli vielä pähkinää ja ruskeita sävyjä, nyt ei enää juurikaan. Markon opit miellyttävät kyllä minuakin! Kiitos, kun jätit kommenttia 🙂

Reply
Adalmiinan Helmi 19 maaliskuun, 2013 - 10:41 pm

Olisihan tuo vaaleanharmaa sohva ihana ja Milk-valaisin aivan ykkönen… Jokohan tätä valaisinta muuten löytää täältä jostain? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 maaliskuun, 2013 - 11:20 pm

Lilli tuossa alhaalla onkin asiasta viisaampi, eli kevään kuluessa sitä saa! Se on kyllä todella kaunis valaisin!

Reply
Lilli 19 maaliskuun, 2013 - 11:16 pm

Vielä ei saa, mutta tulossa ainakin room21:n nettikauppaan arviolta kuukauden päästä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 maaliskuun, 2013 - 11:20 pm

Odotusta, odotusta! No mutta hei, taisin juuri keksiä itselleni äitienpäivälahjan 😉

Reply
Adalmiinan Helmi 20 maaliskuun, 2013 - 8:00 am

Kiitos tiedosta Lilli! 🙂

Reply
Anonymous 20 maaliskuun, 2013 - 9:52 am

Hyvä idea, äitienpäivälahjaksihan se täytyy saada 😉

-Heli-

Reply
Lilli 20 maaliskuun, 2013 - 10:16 am

Näin on, äidin maito 🙂

Reply
Sanna InspiredByLove 20 maaliskuun, 2013 - 10:23 pm

Kuparinen Etch on kanssa täällä haavelistalla. Upea tuo muuton sohva! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 maaliskuun, 2013 - 11:01 pm

Samat haaveet 🙂

Reply

Jätä kommentti