Tuotannosta poistuvaa Artekia

by Kerttu

Tervehdys! Vauhdikas viikko on saavuttanut jo torstain! Töissä perehdytän sijaistani ja onneksi hommia hoitamaan löytyi oikein mainio tyyppi. Äitiysloma häämöttää jo nurkan takana ja tänään huomasin, että äitiysvillakangastakkini nappi ei enää mene kiinni. Olen siis virallisesti valtava 😉

Sen lisäksi myös kykyni sanoa ei on heikentynyt entisestään, olen täällä näprännyt kasaan blogimarkkinointia koskevaa kolumnia erääseen ammattilehteen. Ei siis näköjään riitä, että kirjoitan työkseni ja sivutyökseni, vaan näköjään myös ihan harrastuksekseni. Ehkäpä ensi kerralla muistan taas ajanhallinnan aakkoset ja sen pienen, kahden vokaalin maagisen sanan 🙂 Minkäs teet, kun kaikki tuntuu aina niin kivalta ja kiinnostavalta!

IMG_7882

Nyt kun keittiön tuolit ovat päivettyneet uusiin, Artekin jakkarat ovat päätyneet yhä useammin ruokapöydän ääreen palvelemaan varaistuimina. Meillä on yksi nelijalkainen ja yksi kolmijalkainen jakkara, joiden istuinominaisuudet ovat molemmissa yhtä hyvät. Eroja tuleekin sitten siinä, kun kurkottelee yläkaapista tavaroita, kolmijalkaiselle ei suositella nousta seisomaan.

IMG_8897

Kolmijalkainen jakkaramme on suunnittelija Mike Meiren käsialaa. Päivitetty ilme klassikkosta lanseerattiin vuonna 2012, kun Jakkara60 vietti juhlavuottaan. Pidän istuimen  monikäyttöisyydestä, leikkisästä ilmeestä ja mustan, valkoisen ja koivun yhdistelmästä.

IMG_4903

Nyt Meiren suunnittelema juhlavuoden erikoismallisto on poistumassa Artekin tuotannosta, joten jos joku näitä herkullisia laatuhuonekaluja himoitsee, kannattaa toimia nopeasti! Esimerkiksi Finnish Design Shop (kollaasikuvat) myy malliston loppuun alennuksella.

2015-01-15

Ainoa ongelmahan on enää se, minkä tai mitkä näistä yhdistelmistä valitsee!

Nyt takaisin sen kolumnin pariin, viimeistelyt ovat jo käynnissä. Onneksi en ole jättänyt hommaa viime tippaan, deadline kun on tänään. Kukaan ei varmaan pysty arvaamaan, mikä se uudenvuoden lupaukseni itselleni oikein onkaan 😀

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Heini/ Koti7 15 tammikuun, 2015 - 10:16 pm

Tuo musta/harmaa/koivu on ollut haavelistalla pitkään, joten täytyykin hankkia se ennen kuin loppuu kokonaan.

Tsemppiä työpäiviin ennen äitiyslomaa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 tammikuun, 2015 - 6:50 pm

Nappaa tilaisuudesta kiinni, ennen kuin jakkarat häviävät markkinoilta 🙂

Reply
Miina 16 tammikuun, 2015 - 1:13 pm

Olisipa kätevä pieneksi sivupöydäksi tuollainen jakkara.

Ja heh, ajankäytön opettelu olisi täälläkin toivelistalla…. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 tammikuun, 2015 - 6:50 pm

Meilläkin on monesti jakkara käytössä esim. apupöytänä sohvan vieressä, tosi monikäyttöinen se on. Toimii vaikka yöpöytänäkin!

Reply

Jätä kommentti