Syksyn sisustusmaniaa

by Kerttu

Kaikki alkoi kanariantaatelista. Elokuun helteen runtelema kasvi oli seuraavaksi joutumassa hallaöiden kouriin ja se piti pelastaa. Pahaa-aavistamattomana aloin pyörittelemään kasville paikkaa, kun se iski täysin arvaamatta: sisustusmania. Hillitön halu rymsteerata, uudistaa, ostaa ja myydä. Saada kotiin vähän uutta fiilistä. Turha tuota reppanaa palmua on tästä kaikesta syyttää; taitaa sama tunne tulla joka ikinen syksy!

olohuonesyys-1-2

olohuonesyys-1-3

Suuria muutoksia en kuitenkaan tehnyt, mutta tunnelmaa sai onneksi päivitettyä muutamilla pienemmilläkin konsteilla. Kanariataateli pääsi nurkkaan, jossa ennen oli Lundian Soihtu-valaisin. Se taas siirtyi toiselle puolelle sohvaa, jossa oli ennen Modern Art-valaisin. Se taas pääsi Jaakko Valon taulun alle ja Artekin ritiläpenkin päälle.

olohuonesyys1-1-2

olohuonesyys1-1-4

Siirsin terassilla kesän viettäneen Hayn Tray -pöydän takaisin olohuoneeseen.

olohuonesyys1-1-3

olohuonesyys1-1-5

Suuren Galileo-nojatuolin siirsin kokonaan pois kuvista. Yksi syksyn suurista sisustushimotuksista kohdistuu uuteen nojatuoliin, joka olisi muotoilultaan kevyt ja klassinen! Muutama ihanuus minulla on mielessä, esimerkiksi By Lassenin Saxe, Harri Koskisen K-tuoli, Fritz Hansenin PK22 tai Nikarin Decomber.  Näissä kaikissa on etäisesti jotain samaa, vaikka ovatkin eri tyylisiä. Hintahaarukka on myös sellainen, että en ole tältä seisomalta kauppaan lähdössä 😉

olohuonesyys1-1-6

olohuonesyys1-1

Olohuone sai kevyen syyspäivityksen, kuitenkin aika kevyissä sävyissä mennään edelleen. Vielä ei ole tummien ja murrettujen värien aika, vaikka talja jo pääsikin Eamesin kiikkua koristamaan.

olohuonesyys-1-4

olohuonesyys-1-11

Luvussa on vihoviimeinen Divaani-lehti, käykäähän hakemassa tämä lehtipisteistä jos ette ole vielä lukeneet. Minun lehdestäni alkaa kohta jo sivut olemaan rullalla, sen verran olen tätä viimeistä numeroa fiilistellyt ja inspiraatiota siitä ammentanut.

olohuonesyys-1

Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa alkavaa uutta viikkoa! Iskeesi sinuunkin syksyisin sisustusvimma? 

Saatat pitää myös

6 Kommentit

H-Every Home Has a Silver Lining 6 syyskuun, 2015 - 7:23 pm

Iskee ja ihan täysillä. Teidän olohuone näyttää tosi kauniilta! <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 syyskuun, 2015 - 10:48 pm

Oi kiitos tuhannesti! <3

Reply
S - Beauty of Life 6 syyskuun, 2015 - 8:25 pm

Ihana tuo Vakka! Mitä säilytät siinä? Mä juuri eilen hypistelin sitä, mutten tiedä mihin sitä tarvitsisin 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 syyskuun, 2015 - 10:48 pm

Kiitos S! Arvaapa vaan mitä olohuoneessa pyörii liiaksikin asti… sisustuslehtiä! Ja sinne ne Vakkaan on päässyt talteen 🙂 Hei muuten, saitko mun sähköpostin?

Reply
Julia 6 syyskuun, 2015 - 9:14 pm

Teillä on kauniin harmoninen koti. Mikä sävy teidän olohuoneen seinissä on?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 syyskuun, 2015 - 10:47 pm

Kiitoksia Julia! Kurkkaa tämä postaus, vastaus löytyy sieltä: http://divaaniblogit.fi/modernistikodikas/taydellinen-harmaa-savykoodi/

Reply

Jätä kommentti