Syksyn ihanimmat tunnelmat ja sävyt

by Kerttu
Syksyn ihanimmat sävyt

Kaupallinen yhteistyö & alekoodi: Ellos 

Syksyn parhaita puolia on se, että kotoilu maistuu taas niin hyvältä. Kun kesän on liihottanut menemään tukka putkella, hämärtyvät illat kutsuvat rauhoittumaan. Kun kotona ollaan enemmän, myös sisustuksen pienet päivitykset tulevat ajankohtaiseksi.

Meillä muuton yhteydessä on karsittu sellaista tavaraa ja tekstiilejä, jotka eivät enää vastaa tyyliä tai tarkoitusta. Samaan aikaan huomaan, että tiettyjä juttuja puuttuu. Petivaatteissa pussilanakoita on kuin pienelle kylälle, kun taas ovat aluslakanat mystisesti kadonneet. Osana kodin toimivuuden järjestelyä käyn läpi kaikki tekstiilit vielä kerran, ennen kuin ne siirtyvät muuttolaatikoista kaappeihin.

Pussilakanasetti Luna Chambray

Kuten viimeksi kerroin, uuden kodin värimaailman toivon olevan seesteinen, neutraali ja luonnollinen. Tuntuu, että nyt pääsen luomaa kotia vielä enemmän omannäköiseksi. Pikkuisen pienemmät neliöt ovat vain plussaa; kaikki on sopivan lähellä, mutta siltä omaa tilaa löytyy sitä kaipaavalle.

Pussilakanasetti Bessie 
Päiväpeite Noelle 

Tytär sai uuden sängyn ja nyt kun hän ei enää nuku parvella, alkaa myös sängyn säännöllinen petaaminen. Katselimme yhdessä Elloksen sivuilta päiväpeittovalikoimaa ja siellä oli monta vaihtoehtoa. Ajattelimme, että on kiva, että päiväpeitto on aika neutraalin sävyinen, jolloin se tuo rauhoittavaa tunnelmaa ja sopii silloinkin, jos vaikka innostumme joskus maalaamaan seinää (neiti toivoo keltaista!).

Päiväpeite Juliette Waffle

Yksityiskohdat luovat kokonaisuuden. Isot linjat tekstiileissä saavat olla sointuvaa; luonnonvalkoista, beigeä, harmaata, ruskeaa, valkoista ja ripaus mustaa. Tässä uudessa kodissa muuten vältän isompia kontrasteja, saa nähdä miten käy kun kokonaisuus hahmottuu kunnolla.

Luna matto / tyynyliina Luna Chambray / pimentävä poimutusnauhaverho

On myös mukavaa katsoa, miten arki ohjaa sisustuksen muotoitumista. Usein käsi hakee jotain toimintoa, sen jälkeen vasta silmä. Siksi kannattaa malttaa, sillä koti tykkää siitä, että siellä eletään.  Kaikkien muutosten jälkeen tavallinen arki maistuu taivaalliselta. Illalla on ihana pujahtaa pehmeään petiin ihanien tekstiilien väliin ja huokaista, että täällä sitä nyt asutaan. Ihanaa.


Ellos tarjoaa 30 % alekoodin, jolla saat alennuksen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta (ei koske huonekaluja) 9.9.2019 saakka. Näppäile tilaukseesi koodi 405408. Tästä pääset ostoksille


 

Saatat pitää myös

Jätä kommentti