Suuria linjoja ja yksityiskohtia

by Kerttu

Juhannusaaton aatto ja pikkuisen hapottaa. Heräsin ennen muita tai oikeastaan ajatukset herättivät, keho olisi varmasti vielä toivonut tunnin jatkoa unelle. Vuosi on edennyt juhannukseen ja tapahtumia, muutoksia ja toimintaa ei ole tästä puuttunut. Tämän työpäivän jälkeen alkaa loma, jota odotan erityisesti.

Kotona on järjestelty myyntiasioita ja kiinnostuneita on käynyt katsomassa paikkoja. Kärsimättömälle ihmiselle tämä on vaikeaa hommaa. Itse kävin uudella kodilla lähes kymmenen kertaa (helppoa, koska uudiskohde, niin en häirinnyt muita kuin työmiehiä), joten tiedän kyllä, että tämän kokoluokan asioita ei päätetä hetkessä. Valmistelemme Etuovi-ilmoitusta, tuntuu hyvältä kun saa tehdä asioita konkreettisesti eteenpäin. Tykkään siitä, että saan pitää lankoja käsissäni.

Lankoja on riittänyt. Nyt juhannus otetaan niin rennosti kuin osataan! Jotain pientä hommaa toki on, mutta ei siitä pitäisi ihmisen liikaa stressaantua, jos asentaa laiturin rantasaunan lämmetessä.

Eilen minulta loppui autosta bensa, kun ajoin – kamalalla kiireellä tottakai – töistä kotiin. Siksihän se tankkikin oli jäänyt täyttämättä, hoppu mennessä ja hoppu tullessa. Kun sitten matka katkesi, ajattelin, että minä niin ansaitsin tämän opetuksen!

Apuun tuli lähellä asuva 80-vuotias vaarini ja muistin, että tämä ei ole ensimmäinen kerta kun minulla on auton kanssa ongelmaa ja vaari tulee pelastamaan pulasta. Edellisestä kerrasta on vain liki kaksikymmentä vuotta.

Siihen se kiire loppui. Hyvä muistutus siitä, mikä on tärkeää. Ei voi vain painaa menemään, on oikeasti välillä pysähdyttävä ja tankattava. Niin autoa kuin naista.

Kiitos vaari vielä tätäkin kautta, kun autoit. Tiedän, että hän lukee myös blogiani ♥

Siihen se kiire loppui. Hyvä muistutus siitä, mikä on tärkeää.

Kuvissa on pieniä yksityiskohtia ja myyntiä varten otettuja suuria karsittuja linjoja. Olen pitänyt kokonaisuuden suunnilleen paketissa, mutta nyt on aika huomata myös kauniit yksityskohdat. Lapsen hymy, rantavedessä uiva sorsapoikue, aamukaste ruohikolla ja ennen kaikkea sen oman sydämen ääni – kesä on täällä.

Vaikka kaikkea on tulossa, nautitaan nyt.

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Päivi 20 kesäkuun, 2019 - 7:46 am

Ruuhkavuosina ( inhoan tuota sanaa) havahduin kerran siihen, että en melkein milloinkaan malttanut täyttää tankkia täyteen. Ravistelin itseni tuosta kiirekoomasta ja se oli paras päätökseni. Luovuin ns. lisätyöstä ja karsin omia menojani enkä tavoitellut enää kaikkea maan ja taivaan väliltä. Oli hyvä päätös silloin aikanaan!

Reply
Kerttu 20 kesäkuun, 2019 - 7:52 am

Heippa! Tätä kohti olen menossa, mutta vaatii vähän järjestelyitä. Ajoin meidän kakkosautolla, jossa ei ole digitaalista bensamittaria, optimistina ajattelin että löpöä olisi ollut vielä tankissa. Tiedostan hyvin, että nyt on paljon meneillään, mutta tavoite on näillä muutoksilla saada lisää aikaa ja vähemmän liikkuvia osia 🙂

Reply
Sirkka 23 kesäkuun, 2019 - 11:26 am

Hei! Onhan tämänhetkinen asunto tosi kaunis ja monipuolinen. Mikä uuden kodin asumismuoto on?

Reply

Jätä kommentti