Sisustuskirppislöydöt, osa 3

by Kerttu

Pitkästä aikaa kuvia kodinhoitohuoneesta! Sieltä löytyy kolmas tämän kevään sisustuskirppislöydöistäni, nimittäin tuo mustavalkoinen matto.

koodi matto-1

Matto on Elloksen Koodi-sarjaa ja sillä on pituutta 3 metriä eli juuri passelisti pitkänmalliseen kodinhoitohuoneeseemme. Olin jo pidempään pohtinut, millaisen maton tilaan haluan, sillä siellä palvellut Pappelina oli armotta liian pienikokoinen.

koodi matto-1-3

Matto pysyy jämäkästi paikoillaan ja on helppoa imuroida. Meillä kodinhoitohuonetta käytetään myös kakkoseteisenä, etenkin juuri kura-aikana, joten hiekkaa kantautuu sisälle ja helpon puhdistettavuuden merkitys nousee.

koodi matto-1-4

Olen tyytyväinen kevään sisustuskirppisbongauksiini terassipöytään, Muuramen kolmonen-lipastoon sekä tähän kodinhoitohuoneen mattoon. Kaikki ostokset ovat olleet sellaisia, että ne olisi pitänyt tehdä joka tapauksessa, joten rahaa säästyi mukavasti.

Mitä tykkäät matosta? Eikö passaakin tilaan ihan mainiosti?

Nyt toivottelen mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita!

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Anna 29 toukokuun, 2016 - 3:20 pm

Matto on kyllä kuin tehty teän kodariin! 🙂
Ja kylläpä teillä on toimivan näköinen khh! Me ollaan rakennettu muutama vuosi sitten eka talo, ja siinä on khh kyllä niin armottoman epäkäytännöllinen. Seuraavaan pitää saada kyllä tällainen! 😀 Ootko muuten esitellyt jossain postauksessa teidän pohjakuvaa? En äkkiseltään löytäny hakemalla. Teidän talo vaikuttaa toimivalta ja sen tyyliseltä mitä itse ollaan ajateltu seuraavaan raksaprojektiin 🙂

Reply
Suvi 29 toukokuun, 2016 - 10:49 pm

Ihana matto ja sopii mainiosti juuri tuohon. Samalla tulin miettineeksi miksen itse ole tajunnut edes ajatella mattoa meidän kodinhoitohuoneeseen?! 😀 ja aivan samaa ihastelin kuin edellä että teidän khh on jotenkin paljon toimivamman mallinen kuin meillä..

Reply

Jätä kommentti