Sisustusbloggaajien kotimaiset lahjavinkit 2/2

by Kerttu

Ihan huisia, että jouluaatto on todellakin jo ensi viikolla. Aika monta juttua on vielä tehtävänä, mutta pyhä lupaukseni on mennä päivä kerrallaan hyvällä fiiliksellä. Täällä ruudun toisella puolella on varsin onnellinen bloggaaja, sillä naputtelen postausta uudella tietokoneella. Taitaa olla paras joululahjani, sillä kirjoitus- ja kuvankäsittely sujuvat nyt niin jouhevasti tällä MacBook Prolla kaiken sen vanhan koneeni jumittamisen jälkeen.

Jatketaan vielä  emännöimääni sisustusbloggaajaporukan jouluhaastetta, jossa etsittiin kotimaisia lahjaideoita. Edellisessä postauksessa esittelin edullisemmat hintakategoriat ja nyt kurkataan arvokkaampiin kotimaisiin tuotteisiin. Lahjatoiveita pukille kirjoittivat Valkoinen HarmajaKoti KiikarissaOblik.fiKeskipisteTalosta kotiExminimalistSyyskuun kuudes sekä Idis ja Interiööri. Klikkaamalla blogin nimeä pääset katsomaan bloggaajien alkuperäisen toivelistan ja näet, kuka on ehdottanut mitäkin lahjaa.

Selvennykseksi sen verran, että tarkoitus ei ole toivoa keneltäkään näin kalliita paketteja, vaan kertoa bloggaajien omista sisustusihastuksista ja -haaveista sekä nostaa esille kotimaisia brändejä.

Alle 500 e ideat:

Bedesign Lume-naulakko
Samuji / Drop vase
Himmee Loop-pöytävalaisin
Balmuir perkaalipuuvillaiset petivaatteet
Hakola Riippu-hylly
Nikari Perch-jakkara
Saana ja Olli Piilopirtti-matto
Himmee Filly-valaisin
Balmuir kid mohair-viltti

picmonkey-collage

Alle 1000 euron ideat: 

Matri vuoteenpääty
Woodnotesin Arenzano-tuoli
Nikarin February -pöytä
Lahjakortti taidelainaamoon
AVARoom-sänky
Tuias-keramiikka (pakko tarkentaa, että tonnilla saisi jo aikamoisen astiaston)

picmonkey-collage

picmonkey-collage-2

Siinäpä aikamoinen liuta ihania kotimaisia sisustusihanuuksia. Kannattaa suosia lahjaostoksilla suomalaisia palveluita ja tuotteita, sillä ne ostokset tuovat hyvää moninkertaisesti. Minusta tärkeintä joulussa on yhdessäolo ja lasten riemu. Olen joskus seurustelumme alkuaikoina jopa alkanut itkemään, kun mieheni on ostanut mielestäni liian arvokkaan lahjan (ei ole helppoa a) olla nainen b) ostaa naiselle lahjoja). Sisustuslahjoja onkin helpoin ostaa ihan itse itselle kun on saanut sopivasti sukanvarteen tai ohittamaton tarjous osuu kohdalle.

Antamisen riemusta kuitenkin puhutaan vielä blogissa lisää, sillä pian luvassa kauniita paketteja. Leppoisia jouluvalmisteluhetkiä, ystäväiset!

Lahjavinkkipostauksen ensimmäisen osan (hintakategoriat alle 20 e ja alle 100 e) löydät TÄÄLTÄ.

Saatat pitää myös

Jätä kommentti