Sisäänkäynnin talvi-istukset

by admin

Sisäänkäynnillä on istutukset valmiina talveen. Hyvin yksinkertaisella linjalla mennään tänäkin vuonna; valkoista kanervaa ja sen kaverina itselleni uusi tuttavuus: skimmia japonica. Tällä kasville lienee olemassa myös suomenkielinen nimi, vaikka en sitä löytänyt. Kyseessä on talvivihanta ja kiiltävälehtinen pensas, jonka roosanpunaiset kukkanuput säilyvät oksissa koko talven.

Arvioin istusten määrän vähän alakanttiin ja toinen suuri harmaa ruukku jäi vielä täyttämättä, täytyy siis tehdä vielä täydennysreissu.

Istutusten ruukuissa tarvitse olla ihan samanlaisia, pidän sellaisestä boheemista fiiliksestä.

Kurakauden hankintana meidän pitää uusia matto sisäänkäynnille. Nyt meillä on ollut ihan rullatavarana rautakaupasta saavataa kuramattoa, ei todellakaan kauneinta valinta, mutta toimiva. Sisäänkäynti on meillä betonilla, vaikka välillä harkitsimme sen laatoittamista.

Kynttilä ja talvi-istutukset toivottavat tervetulleeksi kotiin. Me valmistaudumme nyt juhlistamaan pappaa isänpäivän aaton illallisella, meillä on mukava perheperinne kokoontua jo varsinaista juhlapäivää edeltävänä iltana yhteen.  Leppoisaa iltaa!

Saatat pitää myös

Jätä kommentti