Ruuviton on huoleton – uudet säilytysratkaisut

by Kerttu
Ruuviton on huoleton – uudet säilytysratkaisut

Kaupallinen yhteistyö & arvonta: SINITUOTE

Yksi asia on varma ja yhdistää lähes kaikkia asumismuotoja: kukaan ei valita sitä,  että säilytystilaa on liikaa. Perhekoon kasvaessa tai elämäntilanteen muuten muuttuessa myös kodin ratkaisut usein tarvitsevat päivittämistä.  Koska rakastan etsiä uusia tapoja sujuvoittaa arkea, lähdin ilomielin testaamaan Sinituotteen uutta innovaatiota; Ruuviton-sarjaa.

Sarja sisältää erityisesti märkätilojen säilytykseen ja järjestyksen ylläpitämiseen tarkoitettuja hyllyjä, koukkuja ja telineitä, jotka kiinnitetään kaakelipinnalle kestävillä imukupeilla ilman poraamista tai muita jälkiä. Meillä tein testauksen keittiössä ja kylpyhuoneessa; paikoissa, joissa kaipaan tilaa arjessa jatkuvassa käytössä oleville esineille.

DESIGN & KÄYTÄNTÖ

Ruuviton sarjan idea on yksinkertainen. Koska säilytystilan tarve voi muuttua tai joskus edes pysyvien ratkaisuiden tekeminen ei ole mahdollista, toimii järjestelmä täysin imukuppikiinnityksellä.

Kyllä, luulen, että jaan kanssasi sen ensimmäisen ajatuksen, joka imukuppisäilyttimiin liittyy. 1) Ne eivät pysy 2) Ne ovat rumia.

Ennen yhteistyöhön suostumista tutustuin designiin tarkemmin ja ilahduin, tyylikkäät moderniin makuun sopivat kiinnittimet on suunnitellut Aalto-yliopistossa teollista muotoilua opiskeleva Annukka Svanda. Upea juttu saada nuorelle suunnittelijalle näin näyttävä paikka tuoda osaamistaan esille. Hän todistaa, että yksinkertainen on jälleen kauneinta.

Tuohon toiseen olettamukseen liittyen: kertakiinnityksellä säilyttimet ovat pysyneet paikoillaan jo viikkoja kuin nakutettu. Tämä ei ole taikaa, vaan uudenlainen patentoitu menetelmä. Mutta palataan tähän kiinnitykseen vielä myöhemmin.

Keittiöön sijoitin (nimestään huolimatta) leveän kylpyhuonetelineen. Meillä on ollut altaan vieressä pieni tarjotin, jossa on tiskiainetta ja käsienpesuaineita helposti saatavilla. Paikka on sellainen, että pöytää saa olla pyyhkimässä todella usein, joten muutaman sentin irti tasosta oleva säilytin helpottaa puhtaanapitoa.

Lokeron pohja on ritilää eli kosteus ei jää sinne muhimaan vaan pääsee pois. Muovijätettä vähentääkseni siirrymme käyttämään myös palasaippuoita, joten tämä ominaisuus on käytännöllinen ja hygieeninen.

Sarjaan kuuluu myös minimalistisia pyyhekoukkuja, joita saa erilaisissa malleissa. Laitoin keittiöpyyhkeelle tai saksille yhden koukun mallin, valikoimaan kuuluu myös neljän koukun pyyheteline.

Ruuviton-tuotesarjan avulla saa vaihdettua helposti ja nopeasti ilmetta ja kyllästymisen tai tilantarpeen muuttuessa imukuppikiinnitys on helppoa irrottaa ja siirtää säilytin parempaan paikkaan.

Nyt keittiössä on hieman lisää säilytystilaa ihan käden ulottuvilla!

RUUVITON KYLPYHUONEESSA

Huomaatteko ensi silmäyksellä, mikä Ruuviton-sarjan tuote on sujahtanut kylpyhuoneeseen? Designiltaan matala kylpyhuoneteline on kuin tehty palasaippualle. Kylppärimme allas on niin pieni, että sen reunalle ei saa paikkaa palasaippualle ja siksi teline on oikeastaan välttämätön.

Luonnonkosmetiikkaa oleva palasaippua on konkreettinen pieni teko, jonka avulla yritän pienentää ekologista jalanjälkeäni, sillä yksi  tapa vähentää jätettä on järkevästi pakatun kosmetiikan suosiminen.

Palasaippuoissa on tällä hetkellä suuri valikoima ja moni valmistaja myös panostaa tyyliin; kaunis saippua on ilo jättää esille tyylikkäässä ja hygieenisessä telineessä.

Muovin sijasta pahviin pakattu palasaippua tuottaa minimimäärän jätettä.

Lasten kasvaminen on esimerkki siitä, että säilytystilan tarve muuttuu. Vauva-aikana olisi mukava saada vaipat, pyyhkeet ja muut tykötarvikkeet käden ulottuville, mutta ajan kuluessa näiden asioiden säilytystarve poistuu. Siksi Ruuviton-ratkaisut sopivat täydellisesti ratkaisemaan tilapäiset säilytystarpeet.

Meidän vaippa-ajat ovat jo takana ja kolmevuotias kuopus on vahvassa “minä itse”-iässä. Suihkussa hän toki haluaa tehdä annostella saippuansa ja tehdä pesunsa. Alin suihkuhyllymme on vielä juuri niin kriittisen korkealla, että omaa pesuainepurkkiaan kurotellessa lapsi yleensä saa alas myös liudan äidin kosmetiikka-arsenaalia.

Haasteen ratkaisi lapsen korkeudelle sijoitettu kylpyhuoneteline. Tuohon paikkaan hyllyn poraaminen ei olisi järkevää, mutta imukuppikiinnitteisen säilyttimen sijoittaminen taas nopea ja helppo ratkaisu, jonka voi poistaa tai siirtää tarpeen muuttuessa.

Esimerkiksi vuokra-asunnossa seiniin poraaminen on usein kokonaan kiellettyä, joten säilytyspulman voi ratkaista helposti ja tyylikkäästi esillä olleiden tuotteiden lisäksi esim. kulmahyllyllä.

PYSYVÄTKÖ NE OIKEASTI SEINÄLLÄ? 

Kyllä pysyvät, kun asennus tehdään oikein.  Imukupin teho perustuu uudenlaiseen patentoituun imukuppiin, jota ympäröi ilma- ja vesitiivis silikonirengas. Huomioi muutama vaihe:

✓  Seinän ja imukupin tulee olla puhtaita ja kuivia. Puhdista kiinnityspinta esimerkiksi nihkeällä mikrokuituliinalla.

✓ Poista suojakalvo. Aseta imukuppi haluttuun kohtaan seinässä. Imukuppirungossa olevan pienen reiän tulee osoittaa suoraan alas.

✓ Kiinnitä muoviprikkaimukuppirungon päälle, minkä jälkeen asenna metallikehikko paikalleen. Tue kehikkoa seinään.

✓ Kierrä nuppi kiinni. Kehikko pysyy nyt seinässä.

✓ Valmista tuli!

ARVONTA

Olisiko teillä tarvetta Ruuviton-sarjan tuotteille? Minulla on ilo arpoa setti tuotteita ja voittaja saa  70 euron arvoisen paketin, jossa on kylpyhuoneteline, 2 kpl pyyhekoukkuja, pyyhekoukkuteline ja leveä kylpyhuoneteline. Jätä kommentti ja kerro, mihin sijoittaisit Ruuviton-säilyttimen kotonasi. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (ei näy julkisesti), niin saan voittajaan yhteyden. Aikaa osallistua on viikko eli 2.12. saakka. Onnea matkaan!

EDIT: Arvonta on päättynyt, lämmin kiitos kaikille osallistuneille! Onni suosi tällä kertaa Tanjaa kommentilla:

Näille olisi huutava tarve meidän kylppärissä mikäli oikeasti pysyvät seinässä! Olen huonoista kokemuksista johtuen epäilijä, mutta patentoitu imukuppi kuulostaa kyllä hyvältä…

Voittajalle on lähetetty sähköpostia.

Saatat pitää myös

310 Kommentit

Jenni marraskuu 25, 2018 - 8:43 am

Meidän uuteen kylpyhuoneeseen

Reply
Ailakki joulukuu 1, 2018 - 4:40 pm

Matkailuautoon olisivat tosi hyviä ja kylppäriinkin tarttis 🙂

Reply
Ria Krokfors joulukuu 1, 2018 - 9:03 pm

Laittaisin kylpyhuoneeseen pesuaineille sekä palasaippualle. Pyyhekoukuillekin olisi käyttöä. Keittiöön olisi myös tosi kätevä😊

Reply
Minna K marraskuu 25, 2018 - 8:49 am

Kylpyhuoneeseen: ollut pitempään hakusessa suihkuun shampoopulloille teline ja kylpypyyhkeille ripustuskoukkuja

Reply
Riitta Mastosalo marraskuu 25, 2018 - 8:49 am

Hei! ruuvittomat tuotteet kelpais omaan kotiin käyttöön eri kohteisiin ja osan antaisin lahjaksi. Mukana arvonnassa 😌

Reply
Leena Niskavaara marraskuu 25, 2018 - 8:53 am

Vessaan ja saunan pesuhuoneeseen

Reply
Minna marraskuu 25, 2018 - 8:54 am

Keittiöön

Reply
Viivi marraskuu 25, 2018 - 8:57 am

Mielelläni mukana arvonnassa! Sijoittaisin tuotteet meidän minikokoiseen vessaan, jossa ei ole tarpeeksi säilytystilaa.

Reply
Miina12345 marraskuu 25, 2018 - 8:58 am

Voi kyllä olisi tarvetta! Emme tajunneet rakennuttaessa laitattaa kylpyhuoneeseen kunnon telineitä, joten putelit lojuvat aika usein suihkutilan lattialla tai vähän matkan päässä penkillä, jolta otettaessa tuntuu koko kylppäri kastuvan… 😀

Reply
Heli marraskuu 25, 2018 - 9:01 am

Olisivat enemmän kuin paikallaan pienessä wc-tilassamme, jossa ei ole säilytystilaa lainkaan.

Reply
Heli marraskuu 25, 2018 - 9:03 am

Olisivat enemmän kuin paikallaan pienessä WC-tilassamme, jossa ei ole lainkaan säilytystilaa.

Reply
Saara marraskuu 25, 2018 - 9:03 am

Keittiöön. Keittiössä pyyhe yms ei ole edelleenkänän löyänyt paikkaansa koska en ole halunnut porata reikiä seiniin koukkuja varten.

Reply
Minna marraskuu 25, 2018 - 9:05 am

Juuri tämmöisiä olen etsinyt, mies ei anna tehdä reikiä kylppäriin seiniin 😉
Joten todellakin käyttöön tulisi 😁

Reply
Iia marraskuu 25, 2018 - 9:10 am

Mun pitää lähteä heti ostoksille, kätevä toi ruuviton laatikko matalalla lapsille kylppärissä! Nykyään purnukat lattialla..

Reply
Virpi marraskuu 25, 2018 - 9:18 am

Tuo kylpyhuoneteline keittiöön on loistava idea! Eli samaisesta syystä laittaisin keittiön hanan viereen. Koukuun laittaisin pienen käsipyyhkeen altaan viereen.

Reply
Anaska marraskuu 25, 2018 - 9:23 am

Kylpyhuoneeseen ainakin, ehkä keittiöönkin.

Reply
TJ marraskuu 25, 2018 - 9:27 am

Kyllä olisi tarvetta! Keittiöön ja kylppäriin tulisi. Meillä ei ole vuokrakotimme kylpyhuoneessa mitään paikkaa pesuaineille ja kyllästyttää niiden jatkuva lattialla pyöriminen.

Reply
Heli marraskuu 25, 2018 - 9:36 am

Kylpyhuoneeseen.

Reply
Marita marraskuu 25, 2018 - 9:48 am

Kylppäriin ja vessaan!

Reply
Mummikka marraskuu 25, 2018 - 9:48 am

Menisi tyttären kotiin!

Reply
Anni marraskuu 25, 2018 - 9:48 am

Siis tulisi niin tarpeeseen. Kylppäriin laittaisin ihan heti. Kylppäri on marmoriseinää, joten en siihen mitään reikiä halua.

Reply
Satu marraskuu 25, 2018 - 9:53 am

Putkiremonttihan tässä iskee päälle, joten vessaanhan ne menisi, jottei tarttehe heti uusia laattoja rei’ittää 🙂

Hienolta näyttää uusi sivusto 👌🏻

Reply
Tuula marraskuu 25, 2018 - 10:00 am

Meillä näille olisi käyttöä sekä keittiössä että kylppärissä.

Reply
Meri marraskuu 25, 2018 - 10:07 am

Ehdottomasti uuden vuokra-asuntomme kylpyhuoneeseen. Näppärä, kun ei tarvitse porailla reikiä väliaikaiseen asumukseen.

Reply
Elisa Sviili marraskuu 25, 2018 - 10:10 am

Ihana tuote! Tulisi uuden kodin kylppäriin, jonka isompi remontti saa odottaa vielä. Tila kaipaa kuitenkin freesausta!

Reply
Saga marraskuu 25, 2018 - 10:17 am

Kipeästi tarvitsisin keskeneräiseen kylppäriin (kun budjetti loppui kesken eikä maaliviivaa näy..) Olen jopa saanut lattiakaakeleita halki epätoivoissani koukuilla jotka EIVÄT pysy, joten olisi ihana kokeilla viimein näitä joissa kehittely on viety tarpeeksi pitkälle..!

Reply
AnnaH marraskuu 25, 2018 - 10:27 am

Keittiöön ja kylppäriin, ehkä myös vessaan, palasaippuaan täälläkin ollaan siirtymässä!

Reply
Hale marraskuu 25, 2018 - 10:37 am

Ennemminkin voisi kysyä mihin en käyttäisi 🙂
Kiitos, Kerttu, hyvästä arkivinkistä! Oikeastaan olisi kiva lukea tämän tyyppisiä juttuja lisää blogistasi.

Reply
tiina marraskuu 25, 2018 - 10:43 am

No joka paikkaan!

Reply
Minna marraskuu 25, 2018 - 10:47 am

Keittiöön ja kylppäriin, pitkään etsinyt sellaisia jotka pysyvät muutamaa päivää kauemmin seinässä👍🏼

Reply
TARJA marraskuu 25, 2018 - 11:02 am

Kyllä olis tarvetta tyttäreni pienessä vuokra-asunnossa jonka kylpyhuoneen seiniin ei luonnollisestikaan saa porailla mitään!!

Reply
pippanen marraskuu 25, 2018 - 11:08 am

Kylpyhuoneeseen laittaisin

Reply
Saija marraskuu 25, 2018 - 11:12 am

Keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Reply
Tanja marraskuu 25, 2018 - 11:24 am

Näille olisi huutava tarve meidän kylppärissä mikäli oikeasti pysyvät seinässä! Olen huonoista kokemuksista johtuen epäilijä, mutta patentoitu imukuppi kuulostaa kyllä hyvältä…

Reply
Kerttu joulukuu 6, 2018 - 1:51 pm

Hei Tanja! Arpaonni suosi sinua ja saat setin Ruuviton-säilyttimiä kotiisi! Onnea! Laitan sinulle sähköpostia <3

Reply
Iida K. marraskuu 25, 2018 - 11:24 am

Keittiöön ja kylppäriin

Reply
Anni marraskuu 25, 2018 - 11:26 am

Sekä keittiössä että kylppärissä ois tarvetta noille telineille. Jos imukuppi pysyisi paikallaan myös maalatussa seinässä, niin vessaan laittaisin lasten käsipyyhkeelle koukun sopivalle korkeudelle.

Reply
Jutta marraskuu 25, 2018 - 11:26 am

Keittiöön juurikin tiskiaineelle ja kylppäriin lapsen omat pesuaineet. Kiitos vinkistä! 🙂

Reply
Jonna marraskuu 25, 2018 - 11:33 am

Keittiöön ja kylppäriin.

Reply
Maarit marraskuu 25, 2018 - 11:33 am

Kylpyhuoneeseen ehdottomasti! Pidempään ollut tarve lisäsäilytykselle kylppärissä. Hyvä idea myös tuo keittiön säilytysratkaisu.

Reply
Heidi Hallikainen marraskuu 25, 2018 - 11:35 am

Mukana. Tarvitsisin varsinkin keittiöön juuri tuollaisen.

Reply
Anu marraskuu 25, 2018 - 11:35 am

Kylppäriremonttia odotellessa näillä saisi kylpyhuoneen säilytysongelmat kuntoon

Reply
Heli marraskuu 25, 2018 - 11:36 am

Meille! Tai menen muuten kauppaan nämä ostamaan 😏😁😁 lattialla lojuu purkit ja purnukat … kiva idea laittaa lasten korkuudelle heidän omansa!

Reply
Karkku marraskuu 25, 2018 - 11:41 am

Pojan asuntoon olisi tarvetta. Antaisin joululahjaksi.

Reply
Kolmen äiti marraskuu 25, 2018 - 11:42 am

Kylpyhuoneessa laittaisin purkit ojennukseen näillä.

Reply
Saara marraskuu 25, 2018 - 11:45 am

Ehdottomasti kylpyhuoneeseen! Nyt purkit ja purnukat pyörivät lattialla.

Reply
Erika marraskuu 25, 2018 - 11:49 am

Kylpyhuoneeseen, koska nyt on käytössä sellainen ruma kulmahyllykkö!

Reply
Nina marraskuu 25, 2018 - 11:51 am

Kodinhoitohuoneeseen olisi tarve!

Reply
MaijaK marraskuu 25, 2018 - 11:52 am

Kylpyhuoneeseen laittaisin purnukoille. Aikaisemmat imukuppitelineet eivät kuitenkaan pysyneet pitkään kiinni, joten josko nämä pysyisivät tiukemmin lastassa kiinni.

Reply
laurar marraskuu 25, 2018 - 11:57 am

omaan kylppäriin tulisi, ehkä keittiöönkin osa.

Reply
Lissu marraskuu 25, 2018 - 12:04 pm

Kylpyhuoneeseen mm. hiusharjoille ja toinen shampoille ja suihkusaippuoille.

Reply
Jenni marraskuu 25, 2018 - 12:13 pm

Uuden tulevan kodin kylppäriin olisi nää just täydelliset!

Reply
Kati marraskuu 25, 2018 - 12:14 pm

Tällaisille olisi aina tarvetta! Kylppäriin heti ensimmäiseksi.

Reply
Hanna marraskuu 25, 2018 - 12:21 pm

Kylpyhuoneeseen kaipaan uusia ja entinen imukuppikoukku ei tahdo pysyä. Testiin nämä siis.

Reply
Ulla marraskuu 25, 2018 - 12:21 pm

Keittiöön ja kylppäriin olisi näille tarvetta!

Reply
Tilkku marraskuu 25, 2018 - 12:28 pm

Nämä olisi täydellinen setti uuden kotini kylppäriin, johon teen muuttoa joulun ajan. Ihana ja tarpeellinen joululahja.

Reply
Katri marraskuu 25, 2018 - 12:29 pm

Muutto edessä, joten väliaikaiseen vuokra-asunnot nämä olis täydelliset!

Reply
Sanna-Mari marraskuu 25, 2018 - 12:29 pm

Kylppäriin. Innostuin jo tuotteista ja voisin hankkia sellaiset juuri shampoille yms. Tällä hetkellä pesuaineet ovat metallisessa rullakossa joka ruostuu pikkuhiljaa… Kaikki nurkkaan laitettavat telineet ovat rumia ja imukuppi-systeemit eivät yleensä pysy. Tässä olisi hyvä vaihtoehto!

Reply
Elina marraskuu 25, 2018 - 12:31 pm

Kylppäriin lasten ulottuville.Nättejä ja tyylikkäitä ratkaisuja.

Reply
Maikki marraskuu 25, 2018 - 12:32 pm

Kylpyhuoneeseen!

Reply
Satu Pesonen-Kokko marraskuu 25, 2018 - 12:43 pm

Näppärät tyttäreni uuteen kotiin!

Reply
Anniina marraskuu 25, 2018 - 12:44 pm

Keittiöön ja kylpyhuoneeseen päätyisi! Säilytystilaa ja koukkuja kun ei ole koskaan liikaa. Koukun voisin antaa myös miehen pikkuveljelle, joka valitti uuden kotinsa huonoa koukkutilannetta.

Ps. Aivan ihanat sivut ja upeita kuvia sinusta!! 😍

Reply
Karoliina Selkälä marraskuu 25, 2018 - 12:45 pm

Kylppärrissä nuorimmalle oma – sinne sais pari pientä kylpyleluakin ja shampoo pullon 🙂 ja meille muille toinen hylly 👍🏻

Reply
Silvia marraskuu 25, 2018 - 12:55 pm

Kylpyhuoneeseen! 😍

Reply
Pauliina marraskuu 25, 2018 - 12:55 pm

Kylpyhuoneeseen olisi melko akuutti tarve saada koukut pyyhkeille edellisen viritelmän rikkoutuessa, sopivaa pyyhetelinettä ei ole vielä löytynyt ja ei raaskisi porata seiniäkään, nämä Sinin koukut ollut mietinnässä, mutta epäilyttänyt juuri se että pysyvätkö ne seinässä. Toinen minne tarvitsisi säilytytilaa sekä koukkuja on keittiö.

Reply
Satu marraskuu 25, 2018 - 12:58 pm

Kylppäriin laittasin

Reply
Päivi marraskuu 25, 2018 - 1:07 pm

Kylppäriin! Meille on vauva tulossa ja monia uusia juttuja saamme kylppäriin sijoittaa <3 Iso kiitos näistä vinkeistä, jos ei arpaonni suosi niin käyn ostamassa tuotteita sit itse 🙂

Reply
Pia marraskuu 25, 2018 - 1:12 pm

Meidän uuteen kylpyhuoneeseen nämä olisi ihania!

Reply
Jenni marraskuu 25, 2018 - 1:20 pm

Kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen!

Reply
Helena Heljasvuo marraskuu 25, 2018 - 1:28 pm

Kylpyhuoneeseen laittaisin.

Reply
Viivi marraskuu 25, 2018 - 1:29 pm

Kylpyhuoneesta puuttuu edelleen (4vuotta asuttu!) teline pesuaineille, koska en ole löytänyt sellaisia joiden takia malttaisi porata laattoihin reikiä. Nämä olisi hyvä ratkaisu meille! Voisin kokeilla myös keittiöön yrttitelineeksi.

Reply
Saila marraskuu 25, 2018 - 1:30 pm

WC:n ja kylpyhuoneeseen.

Reply
Ida marraskuu 25, 2018 - 1:38 pm

Ollaan muuttamassa joulun jälkeen uuteen kotiin ja ei sitä heti ensimmäisenä haluaisi olla poraamassa reikiä seinään… Joten kylppäriin ja keittotilaan tulisivat!

Reply
Riitta marraskuu 25, 2018 - 1:47 pm

Mielelläni kokeilisin sarjaa kylpyhuoneeseen. Ylimääräisiä reikiä en viittisi tehdä ja tuossa olisi täydellinen apu, mikäli todella pysyy paikallaan.

Reply
Laura marraskuu 25, 2018 - 1:48 pm

Keittiöön ja kylppäriin. Käytän Lushin palasaippuoita ja tämä olis just loistava!

Reply
Maaria marraskuu 25, 2018 - 1:50 pm

Onpa hyvä tuoteperhe. Meillä tulisi ehdottomasti kylppäriin lasten tavaroille.

Reply
Maaria marraskuu 25, 2018 - 1:53 pm

Onpa hyvä tuoteperhe. Laittaisin ehdottomasti kylpyhuoneeseen lasten tavaroille.

Reply
Juha Hannula marraskuu 25, 2018 - 1:54 pm

Kylpyhuoneeseen

Reply
Mari marraskuu 25, 2018 - 1:59 pm

Onpa kivannäköinen setti! Meillä sijoittuisi ehdottomasti kylpyhuoneeseen, saisimme viedä nykyisen kuluneen (ja ruman) säilytyshyllyn viimein kierrätykseen! 🙂

Reply
Sanna marraskuu 25, 2018 - 2:10 pm

Uuteen kylpyhuoneseen. 🙂

Reply
Katriina marraskuu 25, 2018 - 2:14 pm

Sijoittaisin tuotteet kodinhoitohuoneeseen, kylppäriin ja keittiöön.

Reply
Riikka marraskuu 25, 2018 - 2:16 pm

Kylpyhuoneeseen paraatipaikalle, niin loputkin purkit olisivat siististi saatavilla.

Reply
Mäntykulman Mari marraskuu 25, 2018 - 2:20 pm

Uuteen vessaan!

Reply
Greta marraskuu 25, 2018 - 2:21 pm

Kylpyhuoneeseen. Siellä tarvittaisiin lisää säilytystilaa purkeille ja puteleille.

Reply
Niina marraskuu 25, 2018 - 2:36 pm

Antaisin ne miesystäväni kylppäriin. 🙂

Reply
Marianne Pykäläinen marraskuu 25, 2018 - 2:48 pm

Olen muuttamassa uuteen kotiin reilun viikon kuluttua ja pohtinut pieneen kylpyhuoneeseen erilaisia säilytysratkaisuja!! Tämä postaus tuli siis juuri sopivasti, jos ei arpaonni suosi, niin jokusen hyllyn haen ehdottomasti kylpyhuoneeseen 🙂

Reply
Nina marraskuu 25, 2018 - 2:54 pm

Kylpyhuone tarvitsisi telineet, nyt kaikki purkit ja hammasharjakupit seisovat ikävästi tasolla ja on ärsyttävää siivota. Nämä vaikuttavat tosi hyviltä!

Reply
Sanna marraskuu 25, 2018 - 2:54 pm

Ehdottomasti kylppäriin

Reply
Sanna marraskuu 25, 2018 - 2:57 pm

Ehdottomasti kylppäriin!

Reply
Maria marraskuu 25, 2018 - 2:57 pm

Kylpäriin/ wc.

Reply
Rea marraskuu 25, 2018 - 2:57 pm

Kylpyhuoneeseen tarvittaisiin lisää säilytystilaa. Ovat ihanan näköisiä😍

Reply
Susanna marraskuu 25, 2018 - 3:03 pm

Kylppäri kaipaisi lisää järjestystä

Reply
Tiinuli marraskuu 25, 2018 - 3:07 pm

Kylpyhuoneeseen olisivat juuri sopivia.

Reply
Maaria marraskuu 25, 2018 - 3:13 pm

Laittaisin kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen, muutamalle pyyhenaulalle olisi myös käyttöä 🙂

Reply
Liisa marraskuu 25, 2018 - 3:14 pm

Keksisin heti montakin paikkaa! Keittiössä tarve olisi kuitenkin kovin 🙂

Reply
Tiina marraskuu 25, 2018 - 3:15 pm

Keittiöön ja kylpyhuoneeseen passaisi!

Reply
Jaana marraskuu 25, 2018 - 3:19 pm

Kylpyhuoneeseen kaipaisin juuri tällaisia!

Reply
Marita H marraskuu 25, 2018 - 3:22 pm

Kuulostaa hyvältä! Oletatko oikein, että nämä toimivat vain sileällä pinnalla? Meidän laatoissa on uritettu pinta, joten ei ehkä toimisi siinä?

Reply
Marita H marraskuu 25, 2018 - 3:24 pm

Korjaus: OletaNko…

Reply
Kerttu joulukuu 7, 2018 - 8:16 am

Hei Marita H! Kyllä, pitää olla lasi tai laatta, niin pysyy 🙂

Reply
Kirsikka marraskuu 25, 2018 - 3:28 pm

Tuo idea keittiiöön on loistava.

Reply
Sanna marraskuu 25, 2018 - 3:28 pm

Uuteen kotiin sekä keittiöön, että kylpyhuoneeseen 🙂

Reply
Tuuli marraskuu 25, 2018 - 3:29 pm

Ikean vastaavat eivät pysy yhtään kiinni kylppärissä kuten huutava tarve olisi tälle setille!!

Reply
Aili Heinänen marraskuu 25, 2018 - 3:32 pm

Kylppäriin

Reply
Jenni marraskuu 25, 2018 - 3:36 pm

Kylpyhuoneeseen, tulisi tarpeeseen 😊

Reply
Suvi marraskuu 25, 2018 - 3:56 pm

Uudessa kodissa ehdottomasti kylpyhuone huutaa lisää säilytystilaa! 🙂

Reply
Outi marraskuu 25, 2018 - 3:59 pm

1 kk:n päästä muutto uuteen taloon ja kaikki naulakot, hyllyt yms. pienet ja vähän isommatkin tarpeellisuudet vielä hankkimatta 😉 joten käyttöön ja tarpeeseen tulisi toden totta!

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa marraskuu 25, 2018 - 4:05 pm

Nämä olis kätevät meidän taaperolle, niin saisi omat tavarat käden ulottuville. PS. Ihanat uudet sivut <3

Reply
Hanna-Kaisa Virkkala marraskuu 25, 2018 - 4:26 pm

Vessaan kylppäriin ja keittiöön laittaisin.

Reply
Maija marraskuu 25, 2018 - 4:44 pm

Kylpyhuoneeseen ehdottomasti 😍

Reply
SuviV marraskuu 25, 2018 - 4:56 pm

Oi juuri tämmöisiä kaipasikin. Juuri muutettu uuteen kotiin ja nämä tulisi kuin tilauksesta. Arvontaan siis mukaan.

Reply
Riikka marraskuu 25, 2018 - 5:06 pm

Kodinhoitohuoneeseen ainakin!

Reply
Leena Leinonen marraskuu 25, 2018 - 5:12 pm

Kylpyhuone ja pikku wc kaipaavat hyllyjä ja säilytyslokeroitq.

Reply
Viivi marraskuu 25, 2018 - 5:18 pm

Tulisi todella tarpeeseen! Ensi viikolla muutto uuteen kotiin ja kylpyhuone kaipaa säilytysratkaisua 😌

Reply
Kaija marraskuu 25, 2018 - 5:37 pm

Kylppäriin. 👍😀🧜‍♀️

Reply
Ripi marraskuu 25, 2018 - 5:57 pm

Nämä olisivat erinomaisia kylppärin purnukkavuoren talttujana!

Reply
Marjo marraskuu 26, 2018 - 8:44 am

Keittiöön.. vähäisen laskutilan lisämiseen

Reply
Katja marraskuu 25, 2018 - 6:00 pm

Nykyiseen ja tulevaan kylpyhuoneeseen suuri tarve näille. Saako näitä muuten ostettua jo kaupasta jos ei tässä arvonnassa onni potkaise?

Reply
Kerttu joulukuu 7, 2018 - 7:55 am

Hei! Saa ostettua kaupoista ja myös nettikaupasta: https://sinituote.fi/tuotteet/sini-siivousvalineet/ruuviton-telineet/

Reply
Anne marraskuu 25, 2018 - 6:15 pm

Sijoittaisin kylpyhuoneeseen sekä keittiöön 🙂 Tulisivat heti käyttöön.

Reply
Sanna marraskuu 25, 2018 - 6:23 pm

Remontin jälkeenmeidän uusiin pikku vessoihin. 🙂

Reply
Heli marraskuu 25, 2018 - 6:27 pm

Kylppäriin tulisi meilläkin 🙂

Reply
Noora marraskuu 25, 2018 - 6:29 pm

Kylpyhuoneeseen👍

Reply
Kikka marraskuu 25, 2018 - 6:31 pm

Kylppäriin tai keittiöön

Reply
Tessa Suurkuukka marraskuu 25, 2018 - 6:35 pm

Laittaisin meidän master bathroomiin

Reply
Tessa Suurkuukka marraskuu 25, 2018 - 6:37 pm

Meidän master bathroomiin

Reply
Tea marraskuu 25, 2018 - 6:42 pm

Nämä olisi juuri parhaat meille suihkuhuoneeseen jossa ei ole yhtikäs mitään säilytystilaa! Kätevästi voisi sujauttaa harjat, shampoot ja vaikka lasten uimalasit noihin koreihin.

Reply
Elisa marraskuu 25, 2018 - 6:45 pm

Vessassa tai pesuhuoneessa olisi tällaisille käyttöä!

Reply
Jenni marraskuu 25, 2018 - 6:55 pm

Keittiöön ja kylppäriin 😊

Reply
Piitu marraskuu 25, 2018 - 6:56 pm

Keittiöön just nyt.

Reply
Ulla marraskuu 25, 2018 - 7:02 pm

Kylpyhuoneeseen! Muutimme pari kuukautta sitten ja olen pohtinut koko syksyn kylpyhuoneen olemattomia säilytysratkaisuja ja miten sen ratkaisisi – näille olisi juurikin käyttöä!

Reply
Niina marraskuu 25, 2018 - 7:17 pm

Kylpyhuoneeseen ja vessaan – itselläkin ollut hakusassa toimiva ratkaisu palasaippuan säilyttämiseen.

Reply
CodeRed marraskuu 25, 2018 - 7:38 pm

Meidän kylpyhuoneen remontti valmistuu ensi vuoden alussa ja tällaiselle setille löytyisi taatusti käyttöä!

Reply
Emmaliinanen marraskuu 25, 2018 - 7:43 pm

kylppäriin ja keittiöön!

Reply
Reetta marraskuu 25, 2018 - 7:47 pm

Kylpyhuoneeseen 💦

Reply
Riikka marraskuu 25, 2018 - 7:49 pm

Hei, wc ja kylpyhuone kaipaa säilyttimiä.

Reply
Niina marraskuu 25, 2018 - 7:52 pm

Kylppäriin olisivat juuri sopivat

Reply
Pia marraskuu 25, 2018 - 8:07 pm

Kylpyhuoneeseen koska tällainen puuttuu ja tarvetta toki olisi

Reply
Nana marraskuu 25, 2018 - 8:14 pm

Tarvetta olisi. Kymmenen vuoden, vanhassa ja epäkäytännöllisessä talossa, asumisen jälkeen olisi aika saada saunan pesuhuoneeseen, wessaan ja keittiöönkin kunnolliset säilytyskorit pesuaineille.
Ylipäätään edes jotkut säilytyskorit.
Pienen keittiön onnettoman kokoisella tiskipöydällä ei ole kertakaikkiaan tilaa, kapealla reunuksella olevat putelit ja muut tipahtelevat jatkuvasti altaaseen, wessan lavuaarin reunus on olematon, ja saunan pesuhuone on niin pieni, ettei oikein uskalla porailla reikiä seiniin, koska suihkuvesi roiskuu seinille . Vesieristysten laadusta, tai ylipäätäön niiden olemassa olosta, kun ei ole kuin arvailuja.
Ja niitä kaikenlaisia muita imukuppivirityksiä on tullut kokeiltua.
Eivät ole pysyneet.
Josko nämä vihdoin olisivat toimivat.

Reply
SasuK84 marraskuu 25, 2018 - 8:28 pm

Voi, näille olisi tarvetta jotta voisin hävittää nykyisen hirvityksen kylpyhuoneesta jossa puteleita tällä hetkellä säilytämme..

Reply
Elina Hotari marraskuu 25, 2018 - 8:37 pm

WC ja kylpyhuone tarvitsisi ripustimia ja hyllyjä

Reply
Sari marraskuu 25, 2018 - 8:39 pm

Kylppäriin olisi niin tarpeelliset!

Reply
Maaret marraskuu 25, 2018 - 8:41 pm

Kylppäriin ja keittiöön.

Reply
Mrs T marraskuu 25, 2018 - 8:42 pm

Nää menis esikoiselle, joka on kohta muuttamassa omilleen, vuokralle, joten sopisi kuin nenä päähän!

Reply
Miia marraskuu 25, 2018 - 8:49 pm

Itse olen harkinnut imukuppisäilytysratkaisua nykyiseen kylppäriin mutta jäänyt toteuttamatta juurikin sen vuoksi, että ajattelen etteivät ne kuitenkaan pysy. Olisi hienoa voittaa ja päästä todentamaan, että tuollainen ratkaisu voi oikeasti toimia 🙂 joten mukana arvonnassa! 🙂

Reply
Katariina marraskuu 25, 2018 - 8:55 pm

Kylppäriin kokeilisin. Aiempi sinin malli ei säntillisesti ohjeiden mukaan tehdystä asennuspuuhasta huolimatta ollut kovin pitkäikäinen, joten hieman skeptisesti tähän uudistettuun kuosiin myös suhtaudun. Mutta aina voi kokeilla!

Reply
Minna marraskuu 25, 2018 - 8:57 pm

Kylpyhuone kaipaisi kipeästi säilyttimiä. Tällä hetkellä shampoopullot vaeltavat pitkin suihkunurkkauksen lattiaa ja lattian kuivaaminen sekä siivoaminen on hidasta ja hankalaa. Voisin myös itse ottaa jälleen palasaippuat käyttöön ja niille olisi kiva saada teline.

Reply
Suvi marraskuu 25, 2018 - 8:57 pm

Meillä tulisi kyllä tarpeeseen vähän joka puolella taloa mutta etenkin keittiössä ja kodinhoitohuoneessa altaiden vieressä. Helpottaisi kyllä pöytien puhtaanapitoa.

Reply
Nina marraskuu 25, 2018 - 10:25 pm

Olen myös palasaippuoiden vakiokäyttäjä ja olen pessyt pitkään sampoopalalla myös tukan. Tuo palasaippuapidike olisi siis täydellinen joko suihkun tai lavuaarin lähelle.

Reply
Johhu marraskuu 25, 2018 - 10:46 pm

Olisi todellakin! Osa menisi äidilleni, sillä hänellä olevat imukuppituotteet on ihan rimpuloita ja rumia!

Reply
Laura marraskuu 25, 2018 - 10:57 pm

Ehdottomasti tulisi tarpeeseen! Ollaan asuttu tässä talossa jo yli 5 vuotta eikä meillä vieläkään ole pesuhuoneessa kunnollista paikkaa shampoille yms. purnukoille. Ruuvittomia vaihtoehtoja en ole uskaltanut lähteä ostamaan juuri sen talia kun on saanut kuulla etteivät ne pysy seinässä ja muita esteettisesti nättejä vaihtoehtoja ei ole löytynyt. Nämä kiinnostavat nyt kyllä kovasti.

Reply
Erja Uusisalmi marraskuu 26, 2018 - 1:46 am

Arvottava Ruuviton-setti olisi erittäin tervetullut kylpyhuone/vessatilaan! Asumme kerrostalossa vuokralla ja siellä vähän säillytystilaa. Kosmetiikka-ja meikkituotteita on kahden naisen taloudessa kiitettävästi. 😄 Olen pitkään miettinyt miten ratkaisisin ongelman säilytys-ja esillepanon suhteen. Ruuviton-sarja on se ratkaisu!

Reply
Erika marraskuu 26, 2018 - 2:02 am

Ihanaa, täykky tuote! Just ostettiin ensiasunto jossa on tehty upea kylppäriremppa, mutta säilytystila pesuaineille uupuu. Tämä olis ihan loistoratkaisu eikä tarttis tuhota uusia seiniä!
Ps pakko kommentoida tätä sun uutta sivustoa – tosi kiva ja helppo käyttää ja tykkäsin tästä kommentin jättämisen helppoudesta. Tuo muistaminen on varmasti myös kätevä niin ei tarvii aina kirjautua kommentoidessaan. Peukku ylös!

Reply
Kerttu joulukuu 7, 2018 - 7:57 am

Kiitos ja mukava kuulla, että kommentin jättäminen on nyt helppoa 🙂

Reply
Laura Heikkilä marraskuu 26, 2018 - 3:26 am

Ehdottomasti kylpyhuoneeseen.

Reply
Mari marraskuu 26, 2018 - 4:33 am

Kyllä olisi kylpyhuoneeseen tarve mm. lisäpyyhekoukuille, vaikuttavat näppäriltä.

Reply
Kati marraskuu 26, 2018 - 5:00 am

Nämä käyttäisin varmaankin ihan kylpyhuoneeseen, mutta taidan joka tapauksessa lainata tuon keittö-ideasi, meillä on sama haaste.

Reply
Tanja marraskuu 26, 2018 - 5:12 am

Kylpyhuoneen suihkukaappiin 🙂

Reply
Martina marraskuu 26, 2018 - 5:26 am

Uudistettavaan keittiöömme, ettei heti tarvitsisi porailla reikiä seiniin ja kaappeihin

Reply
Susanna marraskuu 26, 2018 - 6:01 am

Kylpyhuoneeseen

Reply
Marlene marraskuu 26, 2018 - 6:13 am

Keittiössä olisi todellakin tarvetta kun pöytätilaa ei oikeen ole. Pikkuvessaan tarvis myös telinettä, mm pompuloita varten

Reply
Sirkka I. marraskuu 26, 2018 - 6:19 am

Juuri tälläisiä olen vuosia etsinyt, ikuisuus ongelma ollut kylppäri, kun porata ei saa asunnossa. Ihanaa et vihdoin toivoa imukuppien pysyvyydestä!

Reply
Saara marraskuu 26, 2018 - 6:55 am

Olis kyllä tarvetta meidän pienessä kolmiossa, jossa elelemme äiti, isä ja lapsi. Eikä viitsitä uuteen asuntoon heti hirveästi porailla!

Reply
Eeva K-V marraskuu 26, 2018 - 7:22 am

Käyttäisin tuotteita uudessa rakenteilla olevassa yläkerran vessassa. 🙂

Reply
Anniina marraskuu 26, 2018 - 8:59 am

Pyöritän Vauva-arkea pienessä asunnossa jossa myös säilytystilat ovat rajalliset. Hyödyntäisin tuotetta wc ja keittiössä.

Reply
Leena Valtonen marraskuu 26, 2018 - 9:23 am

Keittiön tiskipöydän tasolla olevien välineiden raivaamiseen

Reply
Maria Herrala marraskuu 26, 2018 - 9:43 am

Kylpyhuoneeseen ja keittöön

Reply
Tuuli marraskuu 26, 2018 - 9:53 am

Kylpyhuoneeseen ja vessaan tulisi😁🤩

Reply
Riikka marraskuu 26, 2018 - 9:57 am

Wc, kodinhoitohuone ja keittiö. Niissö hyödyntöisin.

Reply
Heini marraskuu 26, 2018 - 11:13 am

Kylppäriin tulisi ainakin yksi teline lasten korkeudelle, tähän olenkin juuri miettinyt ratkaisua ja tällainen teline sopisi tarkoitukseen hyvin! Ja käyttöä olisi myös muille telineille 🙂

Reply
Satu marraskuu 26, 2018 - 11:44 am

Keittiöön ja kylppäriin

Reply
Elina Hellsten-Suominen marraskuu 26, 2018 - 11:55 am

Kylpyhuoneeseen 😍

Reply
Tuija R marraskuu 26, 2018 - 12:33 pm

Kätevää! Järjestystä kylpytiloihin, vieläpä melko tyylikkäästi ja vaivattomasti!

Reply
Kati marraskuu 26, 2018 - 1:54 pm

Meillä on jo entuudestaan Sinin imukuppihyllykköjä kylpyhuoneessa, kiva olisi saada niitä lisää ja vielä näin kauniilla designilla. 🙂

Reply
Anne Niemi-Kettunen marraskuu 26, 2018 - 2:01 pm

Meillä valmistuu koko asunnon remontti jouluksi ja me ei olla ostettu vielä mitään koukkuja yms… Olisi aivan ihana yllätys saada uudenlainen tuote uuteen kotiin!

Reply
Katja marraskuu 26, 2018 - 2:46 pm

Keittiöön ja wc:en sekä lahjaksi antaisin.

Reply
Jenina H marraskuu 26, 2018 - 2:51 pm

Kylppäriin ehdottomasti tartittaisiin 🙂

Reply
Eve marraskuu 26, 2018 - 3:07 pm

Kylppäriin ja keittiöön

Reply
Anu marraskuu 26, 2018 - 3:15 pm

Kylppäriin laittaisin, jonkun voisin antaa pojalle ensimmäiseen omaan kotiin (vuokra-asunto) johon ei muuten saa seinille kiinnitettyä mitääm

Reply
Tuija marraskuu 26, 2018 - 3:44 pm

Pesuhuoneeseen ja keittiöön olisi tarvetta säilyttimille.

Reply
Tanja marraskuu 26, 2018 - 4:08 pm

Kylpyhuoneeseen olisi tarpeen ja myös keittiöön.

Reply
Mari marraskuu 26, 2018 - 4:08 pm

Kylpyhuoneeseen. Olen etsinyt kestävää ja katseen kestävää imukuppikiinnitteistä hyllyä jo jonkunaikaa.

Reply
Minsku marraskuu 26, 2018 - 4:26 pm

Mä niin tarvisin näitä, kylppäriin ja veskiin! Mies ei anna laittaa kivitalomme seiniin yhtään mitään ruuvilla laitettavaa kiinni.. kaikki purkit ja purnukat ovat siis altaan reunoilla yms. ja tipahtelevat lattialle, ärsyttävää..!!

Reply
Saara marraskuu 26, 2018 - 5:40 pm

Kylpyhuoneeseen juurikin lapsille sopivaan korkeuteen, kun eivät vielä varsinaisille hyllyille yletä.

Reply
Tarja marraskuu 26, 2018 - 6:25 pm

Keittiöön laittaisin toisen telineistä ja toisen kylppäriin. Pyyhekoukun laittaisin makkarin seinään. Jatkojohdossani on ripustusreikä pistokepesässä mutta en ole halunnut porata seinään reikää. Kun jatkojohdon johtoineen saa pois lattialta se helpottaa imuroimista.

Reply
Lise-Lotte marraskuu 26, 2018 - 6:40 pm

Mahtavak keksintö 👍 Laittaisin tiskialtaan yläpuolelle yhden tiskiainetta varten ja kylpyhuoneen lavuaarin yläpuolelle suolasaippuatelineeksi.

Reply
Raili marraskuu 26, 2018 - 6:47 pm

Kylpyhuone kaipaisi juuri tällaisia kiinnittimiä. Mukana arvonnassa.

Reply
Kirsi marraskuu 26, 2018 - 7:22 pm

Kylpyhuoneeseen, vessoihin, kodinhoitohuoneeseen. Paikkoja kylä löytyy. Pari koukkua veisin töihin työkaappiini.

Reply
Eeva marraskuu 26, 2018 - 8:12 pm

Nämä löytäisivät kodin pienestä kylpyhuoneestamme sekä keittiöstämme.

Reply
Anne F marraskuu 26, 2018 - 8:38 pm

Kylppäriin 😊.

Reply
Elli marraskuu 26, 2018 - 9:27 pm

Uuteen kotiini!

Reply
Sanni H marraskuu 26, 2018 - 9:39 pm

Itse olen etsinyt ratkaisua vuokra-asunnon kylppärin suihkun läheisyyteen jotain telinettä, mihin saisin pesuaineet.
Ostin jo kerran ikeasta yhden telineen, mikä kiinnitettiin suihkuun kiinni. Kuinkas ollakkaan se ei sitten sopinukkaan vieressä olevien putkien takia.

Minua kiinnostais tietää, että onko tämä teline ranttu materiaalista mihin tämä kiinnitetään? Eli voisiko tätä myös hyödyntää esim. kaapin sisällä?

Reply
Kerttu joulukuu 6, 2018 - 1:48 pm

Hei, pitää olla sileä pinta eli kaakeli tai lasi, silloin pysyy 🙂

Reply
Marika Koivistoinen marraskuu 27, 2018 - 3:20 am

Keittiöön ja kylpyhuoneeseen olisi tarvetta .

Reply
Hanneli Koski marraskuu 27, 2018 - 4:14 am

Kylpyhuoneeseen laittaisin.

Reply
Helle marraskuu 27, 2018 - 5:58 am

Kylppärin ja keittiöön olisi kiva laittaa sellaiset!

Reply
Satu Toppinen marraskuu 27, 2018 - 7:20 am

Meidän kylppäriin tarvittais just näitä!😊

Reply
jenni marraskuu 27, 2018 - 8:42 am

Vaikuttaa hyvältä ja näyttää kauniilta! Ainut mitä tuossa mietin, on että jos hyllylle laittaa pumppupullon jota painetaan kun annostellaan saippuaa, niin mitenhän hyvin kestää paikallaan?? Kai se pitää vaan testata 🙂

Reply
Kerttu joulukuu 6, 2018 - 1:49 pm

Moikka! Itse nostan sen verran pulloa, että paino ei kohdistu suoraan imukuppeihin, vähän varman päälle ehkä, mutta ainakin pysyy 🙂

Reply
Tiina marraskuu 27, 2018 - 9:40 am

Kaikkialle mihin kaivataan pienten käsien ulottuville tavaraa.

Reply
Emppu marraskuu 27, 2018 - 10:01 am

Nämähän sopisivat mihin vain, mutta huutava tarve olisi kylppärissä ja pikkuvessassa 🙂

Reply
Johanna marraskuu 27, 2018 - 10:13 am

Uuden kodin saunatupa tarvitsee juuri tuollaiset 😊

Reply
Eeva-Liisa marraskuu 27, 2018 - 10:20 am

Keittiöön ja kylpyhuoneeseen minäkin nämä sijoittaisin. Vaikuttavat toimivilta tuotteilta. Mukana siis arvonnassa ☺

Reply
Elisa marraskuu 27, 2018 - 11:39 am

Näitähän juuri kaipaisin! Kodinhoitohuone olisi meillä oikea paikka tuotteille. Mukaan arvontaan!

Reply
Mirja marraskuu 27, 2018 - 12:03 pm

Kylpyhuoneeseen ja keittiöön ja miksei wc:n
seinälle myös!

Reply
Heli I marraskuu 27, 2018 - 4:01 pm

Nää olis tosi hyviä meillä keittiöön, vessaan ja kylppäriin. Mies ei nimittäin suostu poraamaan kaakelin reikiä kun minulla mukamas muuttuu mieli niin nopeasti 😂

Reply
Leena Lampinen marraskuu 27, 2018 - 4:38 pm

Kylppäriin ja keittiöön 🚿🛀

Reply
Piia marraskuu 27, 2018 - 5:14 pm

Kylpyhuoneeseen ja pieneen vessaan tarvitsisimme tällaisia. 🙂 Nämä ovat kauniita. Keittiöönkin olisi tarpeen, mutta meillä ei ole siellä kaakeleita, niin ei varmaan saa kiinni.

Reply
Airi marraskuu 27, 2018 - 5:50 pm

Kylpyhuoneeseen, meillä on samassa tilassa myös wc joten tarvetta on.

Reply
Henna marraskuu 27, 2018 - 5:52 pm

Saunan vieressä olevaan suihkutilaan, siellä ei ole tarpeeksi vielä pulloille ja pyyhkeille telineitä eikä koukkuja.

Reply
Petri marraskuu 27, 2018 - 5:54 pm

Kylppäriin, juuri remontoimassa olen sitten uudet olisi kiva laittaa.

Reply
Maiju marraskuu 27, 2018 - 6:30 pm

Keittiöön tuo olisi oiva ratkaisu juuri niin kuin sinäkin olet laittanut mutta pysyyköhän tuo maalatuilla pinnoilla…?

Reply
Kerttu joulukuu 6, 2018 - 1:50 pm

Hei, pitää olla laatta tai lasi, jotta pysyy 🙂

Reply
Sanna marraskuu 27, 2018 - 6:31 pm

Tarve täälläkin saada kylppäriin lasten pesuaineet heidän tasolleen, joten mukana arvonnassa 😊

Reply
Karoliina Syrjä marraskuu 27, 2018 - 6:35 pm

Just siivottiin kylppäri ja oli puhetta uuden telineen hommaamisesta: vanha on ruostunut. Eli tulisi tosi tarpeeseen kyllä! 😘 Ja ovat kivan näköisiä myös!

Reply
NinnuKoo marraskuu 27, 2018 - 6:37 pm

Meidän pesuhuoneessa olisi näille todellakin käyttöä! Pikkumieskin saisi oman telineen oikealle korkeudelle 👍🏻

Reply
Heini marraskuu 27, 2018 - 7:31 pm

Kylpyhuoneeseen!

Reply
Piritta marraskuu 27, 2018 - 7:39 pm

Uuden omakotitalomme kylppäristä puuttuu “säilyttimet”, samoin toinen wc voisi olla mahdollinen!

Reply
ainoa marraskuu 27, 2018 - 10:24 pm

Vinkki tuli kuin tilauksesta! Keittiöön olen aikeissa hankkia jonkinlaisen säilytysjärjestelmän tiskaineelle, harjalle, rätille ymsyms. Ja samoin täällä siirrytty palasaippuoihin, juuri samasta syystä. Saippua-alustat vain puuttuvat edelleen, kun sopivia ei ole lavuaarin reunalle löytynyt. Kiitos vinkistä!

Reply
Mirva Ekman marraskuu 28, 2018 - 4:39 am

Meidän kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen.

Reply
Susanna marraskuu 28, 2018 - 5:07 am

Ehdottomasti kylpyhuoneeseen.

Reply
Johanna marraskuu 28, 2018 - 5:55 am

Keittiöön ja suihkutilaan.

Reply
Kirsi Vahanto marraskuu 28, 2018 - 6:12 am

Sekä kylpyhuoneeseen että keittiöön olisi tosi tarpeellinen. Pikkuvessa tarvitsee myös palasaippualle telinettä.

Reply
Laura marraskuu 28, 2018 - 6:51 am

Levein menisi ehdottomasti vanhemmilleni, heidän kylppärissä on viisitoista vuotta purkit seisoneet lattioilla, kun seiniin ei ole hennottu porata. Itsellä taas on ollut mietinnässä palasaippualle ratkaisu suihkuun, jonka taisit juuri ratkaista. 😉

Reply
Ee marraskuu 28, 2018 - 7:06 am

Olisi loistot vuokrakotiimme! Miksei rakenteilla olevaankin tietty 🙂 saippuat ym.. Lojuu missä sattuu

Reply
NL marraskuu 28, 2018 - 7:29 am

Oi että tuollaisia siistejä olen koittanut kaikkialta etsiä!! Vuokra-asunnon seiniin mitään ei saa laittaa mikä on tuottanut ongelmia kaikkien tavaroiden kanssa koska laskutilaa on niin vähän nii ois ihanaa saada laadukkaita säilytysratkaisuja jotka pysyy seinällä😍

Reply
Jarna marraskuu 28, 2018 - 7:32 am

Kylppäriin ja keittiöön!

Reply
HM marraskuu 28, 2018 - 8:18 am

Keittiöön

Reply
Laura marraskuu 28, 2018 - 9:13 am

Näille olisi tarvetta niin keittiössä kuin kylpy- ja kodinhoitohuoneessakin. Aiemminkin imukuppihommia testanneena haluaisin tutustua toimivaan tuotteeseen.

Reply
Päivi marraskuu 28, 2018 - 12:01 pm

Mahtava idea laittaa näistä taaperolle omat telineet sopivalle korkeudelle! Siihen käyttöön siis tulisi meillä 🙂

Reply
Sari Vuorio marraskuu 28, 2018 - 1:36 pm

Kylpyhuoneeseen ja keittiöön 🙂

Reply
Jenni marraskuu 28, 2018 - 3:20 pm

K y l p y h u o n e e s e e n jossa ei ole yhtään säilytystilaa!! Hermo menee, kun purkit pyörii siellä ja täällä. Muutamia imukuppikiinnitteisiä on kokeiltu, mutta aina ne romahtavat yön pimeinä tunteina alas ja saavat aikaan ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Mielellään kokeilisin siis näitä! 🙂

Reply
Anne marraskuu 28, 2018 - 4:59 pm

Kylppärissä olisi tarvetta purnukoiden säilyttimelle.

Reply
Piia-stiina Mäkelä marraskuu 28, 2018 - 5:27 pm

Keittiö ja kyppäri

Reply
Janina marraskuu 28, 2018 - 5:55 pm

Nämä tulisivat todella tarpeeseen uuteen kotiin kylppäriin! Minulle on visuaalisuus hurjan tärkeää ja nämä yksinkertaiset ja modernit imukuppituotteet miellyttävät kovasti silmää.

Reply
Kati marraskuu 28, 2018 - 6:05 pm

Mukana kisassa!
Jos voittaisin niin kohteita on mistä valita. Esim. kylppäriin pienempiä suihkussa kävijöitä varten olis tärkein paikka pesuaineille. Sit keittiöön astianpesu- ja käsienpesuainepulloille. Ja vessaan olis myös tarvis.

Reply
Lilli marraskuu 28, 2018 - 6:45 pm

Arvonnassa mukana. En uskalla porata laattaseinään ja nämähän kuulostaa ihan miun kylppäriin tarkoitetuilta!

Reply
Hanna marraskuu 28, 2018 - 8:14 pm

Kylppäriin menisi!:)

Reply
Anna marraskuu 28, 2018 - 8:50 pm

Keittiössä ja kylpyhuoneessa olisi tarvetta!

Reply
Tiiu marraskuu 28, 2018 - 9:12 pm

Kodinhoitohuoneessa olisi tarvetta

Reply
Henu marraskuu 28, 2018 - 9:22 pm

Kylpyhuoneeseen nykyisten seinästä tippuvien Ikea-imukuppien tilalle pyyhe- ja istuinliinojen koukouksi

Reply
Sabina marraskuu 29, 2018 - 4:56 am

Kylppärin vanha hyllykkö saisi väistyä uuden tieltä.

Reply
Heli marraskuu 29, 2018 - 5:04 am

Kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen tarvisin 😊

Reply
Jenna marraskuu 29, 2018 - 6:35 am

Meillä on muutto edessä kahden viikon päästä, ja uusi kotimme on aiemmin toiminut kahden aikuisen talona. Meillä on 3-vuotias tyttö, joka olisi varmasti erittäin onnellinen tuollaisesta teilläkin käytössä olevasta, lasten korkeudelle asennetusta telineestä pesuaineilla ja vessaan pyyhkeelle. En haluaisi ruuvailla koukkuja vain tilapäisen tarpeen mukaan, eikä meidän nykyisessä talossa tahdo tarrakiinnitteiset ratkaisut pysyä kiinni.

Reply
Anne MeKu marraskuu 29, 2018 - 6:58 am

Menisi wc:n puolelle,teinitytön kosmetiikka-arsenaali kasvaa koko ajan 🙂

Reply
Riitta marraskuu 29, 2018 - 7:24 am

Kiitos inspiroivasta postauksesta..meillä olisi tarvetta tällaisille tuotteille vaikka oma koti onkin, keittiöön ja kylpyhuoneeseen laittaisin.

Reply
Tina marraskuu 29, 2018 - 7:26 am

Todellakin olisi käyttöä 😊👍 kylppäriin ja keittiöön

Reply
Kristiina Lindholm marraskuu 29, 2018 - 10:19 am

Kylpyhuoneeseen, siellä remontin jäljillä pulaa säilytystilasta!

Reply
Päivi Korhonen marraskuu 29, 2018 - 10:24 am

Kiinnostaa kokeilla kun niin huonoja kokemuksia ollut.

Reply
Laura marraskuu 29, 2018 - 10:35 am

Kylpyhuoneeseen kaipaisin lisää säilytystilaa

Reply
Emmi marraskuu 29, 2018 - 12:24 pm

Keittiöön ja kylppäriin. Tällä hetkellä meillä ei ole mitään hyvää ratkaisua pesuaineille. Erillinen kori kaapissa, josta aina pitää kaivaa pesuaineet suihkussa ollessa, ei kovin näppärää. Nämä olisivat myös tyylikkäät. Ihana idea lapsen korkeuteen asennettu teline, sitäkin voisi kokeilla.

Reply
Eliis marraskuu 29, 2018 - 3:18 pm

Meillä vuokrakämppä ja kylppärissä ei oo shampoolle ja muille pesuaineille paikkaa. Saa aina kaivaa ties mistä kaapista tai pyörii lattialla joten tulis kyllä tarpeeseen 👌 keittiössä taas olis hyvä tiskiaineelle yms et saa tasot pyyhittyä helposti 😊

Reply
Minna marraskuu 29, 2018 - 4:59 pm

Suihkunurkka kaipaisi juuri tätä 🙂 .

Reply
Lilas marraskuu 29, 2018 - 7:32 pm

Kyllä on tarvetta. Olemme viisihenkinen perhe ja kylpyhuoneesta löytyy pyyhekoukut vain neljälle.

Reply
Elina marraskuu 29, 2018 - 7:33 pm

Uuden kodin pesutilat kaipaisi juuri tällaisia tuotteita.

Reply
Salla marraskuu 29, 2018 - 7:47 pm

Ai vitsit, oispa ihana saada ne aina ajelehtivat purkit suihkun lattialta koriin ja järjestykseen 😀 yhden korin minäkin laittaisin keittiöön ja pyyhekoukut vaatehuoneeseen tuomaan järjestystä niille puolipitoisille vaatteille jotka kerääntyvät vierashuoneen sängylle.

Reply
Leena marraskuu 29, 2018 - 8:59 pm

Kylppäriin ja vessaan.

Reply
Jaana marraskuu 29, 2018 - 9:53 pm

Kylppäriin matkisin tuon idean lapsen korkeudella olevasta telineestä 👍

Reply
Johanna marraskuu 30, 2018 - 7:27 am

Kylpyhuoneeseen tarvitaan saippuoille lisätilaa, mutta en halua porata reikiä seiniin.

Reply
Tea marraskuu 30, 2018 - 7:52 am

Kylpyhuoneessa tarvii aina lisää säilytystilaa (miten niitä shampoopulloja ja suihkugeelejä kertyykin niin paljon…), toisaalta keittiöideasi oli varsin kätevä.

Reply
Eeva marraskuu 30, 2018 - 11:05 am

Ehdottomasti keittiöön! 🙂

Reply
Noora marraskuu 30, 2018 - 12:21 pm

Tarviin pesuhuoneeseen, vessaan ja keittiöön. Hyviä ideoita keittiön ratkaisuihin oli blogissa. Itsellä tuli vielä muutama muukin idea. Lisäksi vessassa saisi vauvan tarvikkeita noihin, mikä saattaisi poistaa yhden lattiaa vasten olevan telineen ja antaisi vessaan lisää tilaa.

Reply
Miude marraskuu 30, 2018 - 1:34 pm

Pesuhuoneemme kaipaisi lisää pyyhekoukkuja, sekä pesuainetelineen.
Mukana arvonnassa 🤗

Reply
Jenni marraskuu 30, 2018 - 3:27 pm

Kylppäriin olisi tarvetta uusille telineille sillä vanha katon ja lattian väliin viritetty kulmahylly on ruosteessa!

Reply
Minna Salminen marraskuu 30, 2018 - 3:47 pm

Kylppäriin shampoopulloille.

Reply
Marke Salonen marraskuu 30, 2018 - 4:47 pm

Minähän laittaisin saunan pesuhuoneeseen.

Reply
Liisukka marraskuu 30, 2018 - 5:20 pm

Kylpyhuoneen suihkunurkkaukseen tarvitsisin hyllyn shampoo- ja suihkugeelipulloille.

Reply
Elina marraskuu 30, 2018 - 5:26 pm

Meiltä löytyy 3 vessaa, 2 kylppäriä, kodinhoitohuone ja keittiö, joten varmasti tulisi käyttöön johonkin näistä.

Reply
Aino marraskuu 30, 2018 - 7:13 pm

Kylpyhuoneeseen ja vessaan lasten korkeudelle

Reply
Aino marraskuu 30, 2018 - 7:14 pm

Kylpyhuoneeseen ja vessaan lasten korkeudelle – keittiöön kaikille

Reply
Minttu marraskuu 30, 2018 - 7:40 pm

Vessaan voisin kokeilla näitä!

Reply
Miia marraskuu 30, 2018 - 8:00 pm

Kelpaisi 🙂 Sijoittaisin kylpyhuoneeseen ja keittiön pyyhkeille

Reply
Mi marraskuu 30, 2018 - 8:00 pm

Kelpaisi 🙂 Sijoittaisin kylpyhuoneeseen ja keittiön pyyhkeille

Reply
Keke marraskuu 30, 2018 - 10:32 pm

Säilytystilantarve löytyy pääasiassa kylpyhuoneesta, mutta varmasti keittiöönkin liikenisi jotakin mukavaa. 🙂

Reply
Marja-Mamma joulukuu 1, 2018 - 4:52 am

Kylpyhuoneessa ja WC olisi kyllä tilausta.

Reply
Johanna joulukuu 1, 2018 - 6:05 am

Kylpyhuoneeseen!

Reply
Riitta Sihvonen joulukuu 1, 2018 - 7:09 am

Pääsen tammikuussa ihan uuteen kotiin. Siellä ei raaskisi tehdä ruuvireikiä heti uusiin laattoihin. Joten laittaisin noita söilytyslaatikoita purkeille ja purnukoille. 💖 Nuo koukut on just passelit esim. keittiöpyyhkeelle ja lasiseen välitilaan patalapuille ym. Ihania noi sun kuvat, niin selkeitä.

Reply
Janika joulukuu 1, 2018 - 7:18 am

Ahdas kaksio, niin kylppäriin ja keittiöön.😊

Reply
Heli joulukuu 1, 2018 - 7:25 am

Meidän rakenteilla olevaan kotiin laittaisin näitä ruuvittomia koukkuja, hyllyjä ja telineitä. Ihanaa ,kun tähän on keksitty toimivat tuotteet. Jos arvonta ei suosi, etsimme jostain tuotteet 😊

Reply
Ira joulukuu 1, 2018 - 8:25 am

Keittiöön tiskiharjalle ja pesuaineille.

Reply
Joliel joulukuu 1, 2018 - 8:43 am

Pienessä kylpyhuoneessa tällaisille säilytysratkaisuille olisi kyllä käyttöä!

Reply
Sanni joulukuu 1, 2018 - 9:36 am

Uuden vuokra-asunnon keittiöön ja kylppäriin!

Reply
Nea joulukuu 1, 2018 - 9:55 am

Keittiöön ja kylppäriin!

Reply
Emma joulukuu 1, 2018 - 10:32 am

Kuten teillä molempiin tiloihin, keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Olisi kiva joululahja 😉

Reply
Heidi joulukuu 1, 2018 - 11:25 am

Tällä saisimme niin kylpyhuoneen pesuaineet järjestykseen, kuin keittiössä siivousvälineet kauniisti esille uudessa kodissamme.

Reply
Minna Paavilainen joulukuu 1, 2018 - 11:41 am

Vessasta puuttuu fiksut ratkaisut ja tässä voisi olla se!

Reply
Riina K joulukuu 1, 2018 - 11:44 am

Kylppäriin pulloille ja purnukoille ja voisi jotain vessaankin laittaa 🙂

Reply
Anniina joulukuu 1, 2018 - 2:06 pm

Uuteen asuntoon keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Kauniita ovat!

Reply
Miia joulukuu 1, 2018 - 4:38 pm

Mä varmaan lainaisin sun ideoita keittiöstä ja pikkuvessasta – testikohteita löytyisi meiltä kyllä!

Reply
Ida joulukuu 1, 2018 - 5:56 pm

Ehdottomasti tulisivat sekä keittiöön että kylpyhuoneseen. Vuokralla asuessa pienessä asunnossa, jossa reikien poraaminen ei ole mahdollista – tarjoaisi tämä loistavia säilytysratkaisuja.

Reply
Elina joulukuu 1, 2018 - 6:54 pm

Kylppäriin, vessaan ja luultavasti keittiöönkin.

Reply
Kaisa joulukuu 1, 2018 - 7:09 pm

Kylpyhuoneeseemme lasten saippuioille sekä keittiön seinään. Olisi mahtavaa päästä testaamaan näitä, koska olen ollut hieman skeptinen tälläisten ruuvittomien säilytysratkaisujen toimivuudelle. Tyylikkyys ja toimivuus ovat kaiken a ja o, näissä tuotteissa molemmat taitavat toteutua. 🙂

Reply
Roosa S. joulukuu 1, 2018 - 8:14 pm

Uuteen kotiin ja siellä kylpyhuoneeseen, näille olisi käyttöä 😊

Reply
Heini joulukuu 1, 2018 - 9:24 pm

Sekä kylppärissä että upouudessa keittiössä olisi tarvetta näille😊

Reply
Pauliina joulukuu 1, 2018 - 9:30 pm

Kylppäriin ehdottomasti

Reply
Marika joulukuu 1, 2018 - 9:40 pm

Keittiöön ja kylppäriin.

Reply
Jenny joulukuu 1, 2018 - 9:49 pm

Kylppäriin ehdottomasti, varsinkin tuo palasaippuan mentävä kiinnostaa, koska nyt se lojuu typerästi pöydällä ja kun on pieni kylppäri niin siihen pöydälle kertyy kaikkee turhaa jotka sitten sotkeentuu saippuaan.

Reply
Kati joulukuu 2, 2018 - 4:43 am

Kylppäri, kodinhoitohuone…minnehän vielä!?

Reply
Milla joulukuu 2, 2018 - 6:19 am

Olen kokeillut lähes kaikki imukuppi systeemit, ja on ollut kiva herätä usein juurikin yöllä ryminään kun shamppoo pullot tulee alas, eli usko on menetetty.. mutta olisiko tämä nyt vastaus ongelmaan? Vielä ehkä voisin antaa tälle mahdollisuuden jos tämä oikeasti toimii ja pysyy 🙂

Reply
Mirva joulukuu 2, 2018 - 6:23 am

Nyt tuli hyvä vinkki lapsen pesuaineille,joten se lähtee ehdottomasti toteutukseen. Muutenkin kylppäriin ja keittiöön tulisivat käyttöön.

Reply
Riitta Koivisto joulukuu 2, 2018 - 6:57 am

Nämä käytännölliset tuotteet laittaisin WC hen ja keittiöön. Juuri tämänlaisia tuotteita olen etsinytkin, en haluaisi porata lisää reikiä seinään.

Reply
Johanna joulukuu 2, 2018 - 7:40 am

Onneksi olen odottanut ja nyt toiveisiini on vastattu. En halua yhtään enempää reikiä seinään. Niinpä, koti näille uutuuksille löytyisi kylpyhuoneesta, vessasta ja mahdollisesti myös keittiöstä. 😁

Reply
Eveliina joulukuu 2, 2018 - 9:07 am

Kylppäriin ja keittiöön😊

Reply
Satu joulukuu 2, 2018 - 12:20 pm

Kylpyhuoneeseen 🙂

Reply
Anita Rantanen joulukuu 2, 2018 - 12:46 pm

Saunatuvalle tulisivat nämä enemmän kuin tarpeeseen. Muutama vuosi jo asuttu tässä talossa ja kylpyhuoneen seiniä ei vielä olla raskittu porata ja nyt ei sitten edes tarvitsisi. Innostavaa kuulla, että nämä todella pysyvät paikoillaan. Toivottavasti arpa osuu kohdalle 💙.

Reply
Paula joulukuu 2, 2018 - 2:49 pm

Tuo olisi mahtava! Kylpyhuoneeseen tulisi jos onni suosisi 👌

Reply
Elina joulukuu 2, 2018 - 9:06 pm

Meidän uuden kodin kylppäriin. Huomenna tehdään kaupat kodista!💞

Reply
Ulla joulukuu 2, 2018 - 9:35 pm

Keittiöön olen suunnitellut hyllyä käsitiskiaineelle ja pienelle rätille. Sähkövedot vähän pelottaa, joten ruuviton vaihtoehto paras mahdollinen!
Kylpyhuoneessa palasaippualle tyylikäs teline tarpeellinen!

Reply
Soile joulukuu 2, 2018 - 9:44 pm

Aikalailla samoihin käyttötarkoituksiin haluaisin kuin sinulla. 😊

Reply
Laura joulukuu 3, 2018 - 8:32 am

Meillä olisi itse asiassa tarve juurikin saada lasten pesuaineet alemmaksi, joten tuollainen samanlainen kylpyhuoneteline tulisi ainakin meille. Taidan käydän sen jo ostamassa, jos täältä meiltä jostain niitä saa. Kivan näköisiä ja kiva kuulla, että pysyvät.

Reply

Jätä kommentti