Ruuviton on huoleton – uudet säilytysratkaisut

by Kerttu
Ruuviton on huoleton – uudet säilytysratkaisut

Kaupallinen yhteistyö & arvonta: SINITUOTE

Yksi asia on varma ja yhdistää lähes kaikkia asumismuotoja: kukaan ei valita sitä,  että säilytystilaa on liikaa. Perhekoon kasvaessa tai elämäntilanteen muuten muuttuessa myös kodin ratkaisut usein tarvitsevat päivittämistä.  Koska rakastan etsiä uusia tapoja sujuvoittaa arkea, lähdin ilomielin testaamaan Sinituotteen uutta innovaatiota; Ruuviton-sarjaa.

Sarja sisältää erityisesti märkätilojen säilytykseen ja järjestyksen ylläpitämiseen tarkoitettuja hyllyjä, koukkuja ja telineitä, jotka kiinnitetään kaakelipinnalle kestävillä imukupeilla ilman poraamista tai muita jälkiä. Meillä tein testauksen keittiössä ja kylpyhuoneessa; paikoissa, joissa kaipaan tilaa arjessa jatkuvassa käytössä oleville esineille.

DESIGN & KÄYTÄNTÖ

Ruuviton sarjan idea on yksinkertainen. Koska säilytystilan tarve voi muuttua tai joskus edes pysyvien ratkaisuiden tekeminen ei ole mahdollista, toimii järjestelmä täysin imukuppikiinnityksellä.

Kyllä, luulen, että jaan kanssasi sen ensimmäisen ajatuksen, joka imukuppisäilyttimiin liittyy. 1) Ne eivät pysy 2) Ne ovat rumia.

Ennen yhteistyöhön suostumista tutustuin designiin tarkemmin ja ilahduin, tyylikkäät moderniin makuun sopivat kiinnittimet on suunnitellut Aalto-yliopistossa teollista muotoilua opiskeleva Annukka Svanda. Upea juttu saada nuorelle suunnittelijalle näin näyttävä paikka tuoda osaamistaan esille. Hän todistaa, että yksinkertainen on jälleen kauneinta.

Tuohon toiseen olettamukseen liittyen: kertakiinnityksellä säilyttimet ovat pysyneet paikoillaan jo viikkoja kuin nakutettu. Tämä ei ole taikaa, vaan uudenlainen patentoitu menetelmä. Mutta palataan tähän kiinnitykseen vielä myöhemmin.

Keittiöön sijoitin (nimestään huolimatta) leveän kylpyhuonetelineen. Meillä on ollut altaan vieressä pieni tarjotin, jossa on tiskiainetta ja käsienpesuaineita helposti saatavilla. Paikka on sellainen, että pöytää saa olla pyyhkimässä todella usein, joten muutaman sentin irti tasosta oleva säilytin helpottaa puhtaanapitoa.

Lokeron pohja on ritilää eli kosteus ei jää sinne muhimaan vaan pääsee pois. Muovijätettä vähentääkseni siirrymme käyttämään myös palasaippuoita, joten tämä ominaisuus on käytännöllinen ja hygieeninen.

Sarjaan kuuluu myös minimalistisia pyyhekoukkuja, joita saa erilaisissa malleissa. Laitoin keittiöpyyhkeelle tai saksille yhden koukun mallin, valikoimaan kuuluu myös neljän koukun pyyheteline.

Ruuviton-tuotesarjan avulla saa vaihdettua helposti ja nopeasti ilmetta ja kyllästymisen tai tilantarpeen muuttuessa imukuppikiinnitys on helppoa irrottaa ja siirtää säilytin parempaan paikkaan.

Nyt keittiössä on hieman lisää säilytystilaa ihan käden ulottuvilla!

RUUVITON KYLPYHUONEESSA

Huomaatteko ensi silmäyksellä, mikä Ruuviton-sarjan tuote on sujahtanut kylpyhuoneeseen? Designiltaan matala kylpyhuoneteline on kuin tehty palasaippualle. Kylppärimme allas on niin pieni, että sen reunalle ei saa paikkaa palasaippualle ja siksi teline on oikeastaan välttämätön.

Luonnonkosmetiikkaa oleva palasaippua on konkreettinen pieni teko, jonka avulla yritän pienentää ekologista jalanjälkeäni, sillä yksi  tapa vähentää jätettä on järkevästi pakatun kosmetiikan suosiminen.

Palasaippuoissa on tällä hetkellä suuri valikoima ja moni valmistaja myös panostaa tyyliin; kaunis saippua on ilo jättää esille tyylikkäässä ja hygieenisessä telineessä.

Muovin sijasta pahviin pakattu palasaippua tuottaa minimimäärän jätettä.

Lasten kasvaminen on esimerkki siitä, että säilytystilan tarve muuttuu. Vauva-aikana olisi mukava saada vaipat, pyyhkeet ja muut tykötarvikkeet käden ulottuville, mutta ajan kuluessa näiden asioiden säilytystarve poistuu. Siksi Ruuviton-ratkaisut sopivat täydellisesti ratkaisemaan tilapäiset säilytystarpeet.

Meidän vaippa-ajat ovat jo takana ja kolmevuotias kuopus on vahvassa ”minä itse”-iässä. Suihkussa hän toki haluaa tehdä annostella saippuansa ja tehdä pesunsa. Alin suihkuhyllymme on vielä juuri niin kriittisen korkealla, että omaa pesuainepurkkiaan kurotellessa lapsi yleensä saa alas myös liudan äidin kosmetiikka-arsenaalia.

Haasteen ratkaisi lapsen korkeudelle sijoitettu kylpyhuoneteline. Tuohon paikkaan hyllyn poraaminen ei olisi järkevää, mutta imukuppikiinnitteisen säilyttimen sijoittaminen taas nopea ja helppo ratkaisu, jonka voi poistaa tai siirtää tarpeen muuttuessa.

Esimerkiksi vuokra-asunnossa seiniin poraaminen on usein kokonaan kiellettyä, joten säilytyspulman voi ratkaista helposti ja tyylikkäästi esillä olleiden tuotteiden lisäksi esim. kulmahyllyllä.

PYSYVÄTKÖ NE OIKEASTI SEINÄLLÄ? 

Kyllä pysyvät, kun asennus tehdään oikein.  Imukupin teho perustuu uudenlaiseen patentoituun imukuppiin, jota ympäröi ilma- ja vesitiivis silikonirengas. Huomioi muutama vaihe:

✓  Seinän ja imukupin tulee olla puhtaita ja kuivia. Puhdista kiinnityspinta esimerkiksi nihkeällä mikrokuituliinalla.

✓ Poista suojakalvo. Aseta imukuppi haluttuun kohtaan seinässä. Imukuppirungossa olevan pienen reiän tulee osoittaa suoraan alas.

✓ Kiinnitä muoviprikkaimukuppirungon päälle, minkä jälkeen asenna metallikehikko paikalleen. Tue kehikkoa seinään.

✓ Kierrä nuppi kiinni. Kehikko pysyy nyt seinässä.

✓ Valmista tuli!

ARVONTA

Olisiko teillä tarvetta Ruuviton-sarjan tuotteille? Minulla on ilo arpoa setti tuotteita ja voittaja saa  70 euron arvoisen paketin, jossa on kylpyhuoneteline, 2 kpl pyyhekoukkuja, pyyhekoukkuteline ja leveä kylpyhuoneteline. Jätä kommentti ja kerro, mihin sijoittaisit Ruuviton-säilyttimen kotonasi. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (ei näy julkisesti), niin saan voittajaan yhteyden. Aikaa osallistua on viikko eli 2.12. saakka. Onnea matkaan!

EDIT: Arvonta on päättynyt, lämmin kiitos kaikille osallistuneille! Onni suosi tällä kertaa Tanjaa kommentilla:

Näille olisi huutava tarve meidän kylppärissä mikäli oikeasti pysyvät seinässä! Olen huonoista kokemuksista johtuen epäilijä, mutta patentoitu imukuppi kuulostaa kyllä hyvältä…

Voittajalle on lähetetty sähköpostia.

Saatat pitää myös

310 Kommentit

Jenni 25 marraskuun, 2018 - 8:43 am

Meidän uuteen kylpyhuoneeseen

Reply
Ailakki 1 joulukuun, 2018 - 4:40 pm

Matkailuautoon olisivat tosi hyviä ja kylppäriinkin tarttis 🙂

Reply
Ria Krokfors 1 joulukuun, 2018 - 9:03 pm

Laittaisin kylpyhuoneeseen pesuaineille sekä palasaippualle. Pyyhekoukuillekin olisi käyttöä. Keittiöön olisi myös tosi kätevä?

Reply
Minna K 25 marraskuun, 2018 - 8:49 am

Kylpyhuoneeseen: ollut pitempään hakusessa suihkuun shampoopulloille teline ja kylpypyyhkeille ripustuskoukkuja

Reply
Riitta Mastosalo 25 marraskuun, 2018 - 8:49 am

Hei! ruuvittomat tuotteet kelpais omaan kotiin käyttöön eri kohteisiin ja osan antaisin lahjaksi. Mukana arvonnassa ?

Reply
Leena Niskavaara 25 marraskuun, 2018 - 8:53 am

Vessaan ja saunan pesuhuoneeseen

Reply
Minna 25 marraskuun, 2018 - 8:54 am

Keittiöön

Reply
Viivi 25 marraskuun, 2018 - 8:57 am

Mielelläni mukana arvonnassa! Sijoittaisin tuotteet meidän minikokoiseen vessaan, jossa ei ole tarpeeksi säilytystilaa.

Reply
Miina12345 25 marraskuun, 2018 - 8:58 am

Voi kyllä olisi tarvetta! Emme tajunneet rakennuttaessa laitattaa kylpyhuoneeseen kunnon telineitä, joten putelit lojuvat aika usein suihkutilan lattialla tai vähän matkan päässä penkillä, jolta otettaessa tuntuu koko kylppäri kastuvan… 😀

Reply
Heli 25 marraskuun, 2018 - 9:01 am

Olisivat enemmän kuin paikallaan pienessä wc-tilassamme, jossa ei ole säilytystilaa lainkaan.

Reply
Heli 25 marraskuun, 2018 - 9:03 am

Olisivat enemmän kuin paikallaan pienessä WC-tilassamme, jossa ei ole lainkaan säilytystilaa.

Reply
Saara 25 marraskuun, 2018 - 9:03 am

Keittiöön. Keittiössä pyyhe yms ei ole edelleenkänän löyänyt paikkaansa koska en ole halunnut porata reikiä seiniin koukkuja varten.

Reply
Minna 25 marraskuun, 2018 - 9:05 am

Juuri tämmöisiä olen etsinyt, mies ei anna tehdä reikiä kylppäriin seiniin ?
Joten todellakin käyttöön tulisi ?

Reply
Iia 25 marraskuun, 2018 - 9:10 am

Mun pitää lähteä heti ostoksille, kätevä toi ruuviton laatikko matalalla lapsille kylppärissä! Nykyään purnukat lattialla..

Reply
Virpi 25 marraskuun, 2018 - 9:18 am

Tuo kylpyhuoneteline keittiöön on loistava idea! Eli samaisesta syystä laittaisin keittiön hanan viereen. Koukuun laittaisin pienen käsipyyhkeen altaan viereen.

Reply
Anaska 25 marraskuun, 2018 - 9:23 am

Kylpyhuoneeseen ainakin, ehkä keittiöönkin.

Reply
TJ 25 marraskuun, 2018 - 9:27 am

Kyllä olisi tarvetta! Keittiöön ja kylppäriin tulisi. Meillä ei ole vuokrakotimme kylpyhuoneessa mitään paikkaa pesuaineille ja kyllästyttää niiden jatkuva lattialla pyöriminen.

Reply
Heli 25 marraskuun, 2018 - 9:36 am

Kylpyhuoneeseen.

Reply
Marita 25 marraskuun, 2018 - 9:48 am

Kylppäriin ja vessaan!

Reply
Mummikka 25 marraskuun, 2018 - 9:48 am

Menisi tyttären kotiin!

Reply
Anni 25 marraskuun, 2018 - 9:48 am

Siis tulisi niin tarpeeseen. Kylppäriin laittaisin ihan heti. Kylppäri on marmoriseinää, joten en siihen mitään reikiä halua.

Reply
Satu 25 marraskuun, 2018 - 9:53 am

Putkiremonttihan tässä iskee päälle, joten vessaanhan ne menisi, jottei tarttehe heti uusia laattoja rei’ittää 🙂

Hienolta näyttää uusi sivusto ??

Reply
Tuula 25 marraskuun, 2018 - 10:00 am

Meillä näille olisi käyttöä sekä keittiössä että kylppärissä.

Reply
Meri 25 marraskuun, 2018 - 10:07 am

Ehdottomasti uuden vuokra-asuntomme kylpyhuoneeseen. Näppärä, kun ei tarvitse porailla reikiä väliaikaiseen asumukseen.

Reply
Elisa Sviili 25 marraskuun, 2018 - 10:10 am

Ihana tuote! Tulisi uuden kodin kylppäriin, jonka isompi remontti saa odottaa vielä. Tila kaipaa kuitenkin freesausta!

Reply
Saga 25 marraskuun, 2018 - 10:17 am

Kipeästi tarvitsisin keskeneräiseen kylppäriin (kun budjetti loppui kesken eikä maaliviivaa näy..) Olen jopa saanut lattiakaakeleita halki epätoivoissani koukuilla jotka EIVÄT pysy, joten olisi ihana kokeilla viimein näitä joissa kehittely on viety tarpeeksi pitkälle..!

Reply
AnnaH 25 marraskuun, 2018 - 10:27 am

Keittiöön ja kylppäriin, ehkä myös vessaan, palasaippuaan täälläkin ollaan siirtymässä!

Reply
Hale 25 marraskuun, 2018 - 10:37 am

Ennemminkin voisi kysyä mihin en käyttäisi 🙂
Kiitos, Kerttu, hyvästä arkivinkistä! Oikeastaan olisi kiva lukea tämän tyyppisiä juttuja lisää blogistasi.

Reply
tiina 25 marraskuun, 2018 - 10:43 am

No joka paikkaan!

Reply
Minna 25 marraskuun, 2018 - 10:47 am

Keittiöön ja kylppäriin, pitkään etsinyt sellaisia jotka pysyvät muutamaa päivää kauemmin seinässä??

Reply
TARJA 25 marraskuun, 2018 - 11:02 am

Kyllä olis tarvetta tyttäreni pienessä vuokra-asunnossa jonka kylpyhuoneen seiniin ei luonnollisestikaan saa porailla mitään!!

Reply
pippanen 25 marraskuun, 2018 - 11:08 am

Kylpyhuoneeseen laittaisin

Reply
Saija 25 marraskuun, 2018 - 11:12 am

Keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Reply
Tanja 25 marraskuun, 2018 - 11:24 am

Näille olisi huutava tarve meidän kylppärissä mikäli oikeasti pysyvät seinässä! Olen huonoista kokemuksista johtuen epäilijä, mutta patentoitu imukuppi kuulostaa kyllä hyvältä…

Reply
Kerttu 6 joulukuun, 2018 - 1:51 pm

Hei Tanja! Arpaonni suosi sinua ja saat setin Ruuviton-säilyttimiä kotiisi! Onnea! Laitan sinulle sähköpostia <3

Reply
Iida K. 25 marraskuun, 2018 - 11:24 am

Keittiöön ja kylppäriin

Reply
Anni 25 marraskuun, 2018 - 11:26 am

Sekä keittiössä että kylppärissä ois tarvetta noille telineille. Jos imukuppi pysyisi paikallaan myös maalatussa seinässä, niin vessaan laittaisin lasten käsipyyhkeelle koukun sopivalle korkeudelle.

Reply
Jutta 25 marraskuun, 2018 - 11:26 am

Keittiöön juurikin tiskiaineelle ja kylppäriin lapsen omat pesuaineet. Kiitos vinkistä! 🙂

Reply
Jonna 25 marraskuun, 2018 - 11:33 am

Keittiöön ja kylppäriin.

Reply
Maarit 25 marraskuun, 2018 - 11:33 am

Kylpyhuoneeseen ehdottomasti! Pidempään ollut tarve lisäsäilytykselle kylppärissä. Hyvä idea myös tuo keittiön säilytysratkaisu.

Reply
Heidi Hallikainen 25 marraskuun, 2018 - 11:35 am

Mukana. Tarvitsisin varsinkin keittiöön juuri tuollaisen.

Reply
Anu 25 marraskuun, 2018 - 11:35 am

Kylppäriremonttia odotellessa näillä saisi kylpyhuoneen säilytysongelmat kuntoon

Reply
Heli 25 marraskuun, 2018 - 11:36 am

Meille! Tai menen muuten kauppaan nämä ostamaan ??? lattialla lojuu purkit ja purnukat … kiva idea laittaa lasten korkuudelle heidän omansa!

Reply
Karkku 25 marraskuun, 2018 - 11:41 am

Pojan asuntoon olisi tarvetta. Antaisin joululahjaksi.

Reply
Kolmen äiti 25 marraskuun, 2018 - 11:42 am

Kylpyhuoneessa laittaisin purkit ojennukseen näillä.

Reply
Saara 25 marraskuun, 2018 - 11:45 am

Ehdottomasti kylpyhuoneeseen! Nyt purkit ja purnukat pyörivät lattialla.

Reply
Erika 25 marraskuun, 2018 - 11:49 am

Kylpyhuoneeseen, koska nyt on käytössä sellainen ruma kulmahyllykkö!

Reply
Nina 25 marraskuun, 2018 - 11:51 am

Kodinhoitohuoneeseen olisi tarve!

Reply
MaijaK 25 marraskuun, 2018 - 11:52 am

Kylpyhuoneeseen laittaisin purnukoille. Aikaisemmat imukuppitelineet eivät kuitenkaan pysyneet pitkään kiinni, joten josko nämä pysyisivät tiukemmin lastassa kiinni.

Reply
laurar 25 marraskuun, 2018 - 11:57 am

omaan kylppäriin tulisi, ehkä keittiöönkin osa.

Reply
Lissu 25 marraskuun, 2018 - 12:04 pm

Kylpyhuoneeseen mm. hiusharjoille ja toinen shampoille ja suihkusaippuoille.

Reply
Jenni 25 marraskuun, 2018 - 12:13 pm

Uuden tulevan kodin kylppäriin olisi nää just täydelliset!

Reply
Kati 25 marraskuun, 2018 - 12:14 pm

Tällaisille olisi aina tarvetta! Kylppäriin heti ensimmäiseksi.

Reply
Hanna 25 marraskuun, 2018 - 12:21 pm

Kylpyhuoneeseen kaipaan uusia ja entinen imukuppikoukku ei tahdo pysyä. Testiin nämä siis.

Reply
Ulla 25 marraskuun, 2018 - 12:21 pm

Keittiöön ja kylppäriin olisi näille tarvetta!

Reply
Tilkku 25 marraskuun, 2018 - 12:28 pm

Nämä olisi täydellinen setti uuden kotini kylppäriin, johon teen muuttoa joulun ajan. Ihana ja tarpeellinen joululahja.

Reply
Katri 25 marraskuun, 2018 - 12:29 pm

Muutto edessä, joten väliaikaiseen vuokra-asunnot nämä olis täydelliset!

Reply
Sanna-Mari 25 marraskuun, 2018 - 12:29 pm

Kylppäriin. Innostuin jo tuotteista ja voisin hankkia sellaiset juuri shampoille yms. Tällä hetkellä pesuaineet ovat metallisessa rullakossa joka ruostuu pikkuhiljaa… Kaikki nurkkaan laitettavat telineet ovat rumia ja imukuppi-systeemit eivät yleensä pysy. Tässä olisi hyvä vaihtoehto!

Reply
Elina 25 marraskuun, 2018 - 12:31 pm

Kylppäriin lasten ulottuville.Nättejä ja tyylikkäitä ratkaisuja.

Reply
Maikki 25 marraskuun, 2018 - 12:32 pm

Kylpyhuoneeseen!

Reply
Satu Pesonen-Kokko 25 marraskuun, 2018 - 12:43 pm

Näppärät tyttäreni uuteen kotiin!

Reply
Anniina 25 marraskuun, 2018 - 12:44 pm

Keittiöön ja kylpyhuoneeseen päätyisi! Säilytystilaa ja koukkuja kun ei ole koskaan liikaa. Koukun voisin antaa myös miehen pikkuveljelle, joka valitti uuden kotinsa huonoa koukkutilannetta.

Ps. Aivan ihanat sivut ja upeita kuvia sinusta!! ?

Reply
Karoliina Selkälä 25 marraskuun, 2018 - 12:45 pm

Kylppärrissä nuorimmalle oma – sinne sais pari pientä kylpyleluakin ja shampoo pullon ? ja meille muille toinen hylly ??

Reply
Silvia 25 marraskuun, 2018 - 12:55 pm

Kylpyhuoneeseen! ?

Reply
Pauliina 25 marraskuun, 2018 - 12:55 pm

Kylpyhuoneeseen olisi melko akuutti tarve saada koukut pyyhkeille edellisen viritelmän rikkoutuessa, sopivaa pyyhetelinettä ei ole vielä löytynyt ja ei raaskisi porata seiniäkään, nämä Sinin koukut ollut mietinnässä, mutta epäilyttänyt juuri se että pysyvätkö ne seinässä. Toinen minne tarvitsisi säilytytilaa sekä koukkuja on keittiö.

Reply
Satu 25 marraskuun, 2018 - 12:58 pm

Kylppäriin laittasin

Reply
Päivi 25 marraskuun, 2018 - 1:07 pm

Kylppäriin! Meille on vauva tulossa ja monia uusia juttuja saamme kylppäriin sijoittaa <3 Iso kiitos näistä vinkeistä, jos ei arpaonni suosi niin käyn ostamassa tuotteita sit itse 🙂

Reply
Pia 25 marraskuun, 2018 - 1:12 pm

Meidän uuteen kylpyhuoneeseen nämä olisi ihania!

Reply
Jenni 25 marraskuun, 2018 - 1:20 pm

Kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen!

Reply
Helena Heljasvuo 25 marraskuun, 2018 - 1:28 pm

Kylpyhuoneeseen laittaisin.

Reply
Viivi 25 marraskuun, 2018 - 1:29 pm

Kylpyhuoneesta puuttuu edelleen (4vuotta asuttu!) teline pesuaineille, koska en ole löytänyt sellaisia joiden takia malttaisi porata laattoihin reikiä. Nämä olisi hyvä ratkaisu meille! Voisin kokeilla myös keittiöön yrttitelineeksi.

Reply
Saila 25 marraskuun, 2018 - 1:30 pm

WC:n ja kylpyhuoneeseen.

Reply
Ida 25 marraskuun, 2018 - 1:38 pm

Ollaan muuttamassa joulun jälkeen uuteen kotiin ja ei sitä heti ensimmäisenä haluaisi olla poraamassa reikiä seinään… Joten kylppäriin ja keittotilaan tulisivat!

Reply
Riitta 25 marraskuun, 2018 - 1:47 pm

Mielelläni kokeilisin sarjaa kylpyhuoneeseen. Ylimääräisiä reikiä en viittisi tehdä ja tuossa olisi täydellinen apu, mikäli todella pysyy paikallaan.

Reply
Laura 25 marraskuun, 2018 - 1:48 pm

Keittiöön ja kylppäriin. Käytän Lushin palasaippuoita ja tämä olis just loistava!

Reply
Maaria 25 marraskuun, 2018 - 1:50 pm

Onpa hyvä tuoteperhe. Meillä tulisi ehdottomasti kylppäriin lasten tavaroille.

Reply
Maaria 25 marraskuun, 2018 - 1:53 pm

Onpa hyvä tuoteperhe. Laittaisin ehdottomasti kylpyhuoneeseen lasten tavaroille.

Reply
Juha Hannula 25 marraskuun, 2018 - 1:54 pm

Kylpyhuoneeseen

Reply
Mari 25 marraskuun, 2018 - 1:59 pm

Onpa kivannäköinen setti! Meillä sijoittuisi ehdottomasti kylpyhuoneeseen, saisimme viedä nykyisen kuluneen (ja ruman) säilytyshyllyn viimein kierrätykseen! 🙂

Reply
Sanna 25 marraskuun, 2018 - 2:10 pm

Uuteen kylpyhuoneseen. 🙂

Reply
Katriina 25 marraskuun, 2018 - 2:14 pm

Sijoittaisin tuotteet kodinhoitohuoneeseen, kylppäriin ja keittiöön.

Reply
Riikka 25 marraskuun, 2018 - 2:16 pm

Kylpyhuoneeseen paraatipaikalle, niin loputkin purkit olisivat siististi saatavilla.

Reply
Mäntykulman Mari 25 marraskuun, 2018 - 2:20 pm

Uuteen vessaan!

Reply
Greta 25 marraskuun, 2018 - 2:21 pm

Kylpyhuoneeseen. Siellä tarvittaisiin lisää säilytystilaa purkeille ja puteleille.

Reply
Niina 25 marraskuun, 2018 - 2:36 pm

Antaisin ne miesystäväni kylppäriin. 🙂

Reply
Marianne Pykäläinen 25 marraskuun, 2018 - 2:48 pm

Olen muuttamassa uuteen kotiin reilun viikon kuluttua ja pohtinut pieneen kylpyhuoneeseen erilaisia säilytysratkaisuja!! Tämä postaus tuli siis juuri sopivasti, jos ei arpaonni suosi, niin jokusen hyllyn haen ehdottomasti kylpyhuoneeseen 🙂

Reply
Nina 25 marraskuun, 2018 - 2:54 pm

Kylpyhuone tarvitsisi telineet, nyt kaikki purkit ja hammasharjakupit seisovat ikävästi tasolla ja on ärsyttävää siivota. Nämä vaikuttavat tosi hyviltä!

Reply
Sanna 25 marraskuun, 2018 - 2:54 pm

Ehdottomasti kylppäriin

Reply
Sanna 25 marraskuun, 2018 - 2:57 pm

Ehdottomasti kylppäriin!

Reply
Maria 25 marraskuun, 2018 - 2:57 pm

Kylpäriin/ wc.

Reply
Rea 25 marraskuun, 2018 - 2:57 pm

Kylpyhuoneeseen tarvittaisiin lisää säilytystilaa. Ovat ihanan näköisiä?

Reply
Susanna 25 marraskuun, 2018 - 3:03 pm

Kylppäri kaipaisi lisää järjestystä

Reply
Tiinuli 25 marraskuun, 2018 - 3:07 pm

Kylpyhuoneeseen olisivat juuri sopivia.

Reply
Maaria 25 marraskuun, 2018 - 3:13 pm

Laittaisin kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen, muutamalle pyyhenaulalle olisi myös käyttöä 🙂

Reply
Liisa 25 marraskuun, 2018 - 3:14 pm

Keksisin heti montakin paikkaa! Keittiössä tarve olisi kuitenkin kovin 🙂

Reply
Tiina 25 marraskuun, 2018 - 3:15 pm

Keittiöön ja kylpyhuoneeseen passaisi!

Reply
Jaana 25 marraskuun, 2018 - 3:19 pm

Kylpyhuoneeseen kaipaisin juuri tällaisia!

Reply
Marita H 25 marraskuun, 2018 - 3:22 pm

Kuulostaa hyvältä! Oletatko oikein, että nämä toimivat vain sileällä pinnalla? Meidän laatoissa on uritettu pinta, joten ei ehkä toimisi siinä?

Reply
Marita H 25 marraskuun, 2018 - 3:24 pm

Korjaus: OletaNko…

Reply
Kerttu 7 joulukuun, 2018 - 8:16 am

Hei Marita H! Kyllä, pitää olla lasi tai laatta, niin pysyy 🙂

Reply
Kirsikka 25 marraskuun, 2018 - 3:28 pm

Tuo idea keittiiöön on loistava.

Reply
Sanna 25 marraskuun, 2018 - 3:28 pm

Uuteen kotiin sekä keittiöön, että kylpyhuoneeseen 🙂

Reply
Tuuli 25 marraskuun, 2018 - 3:29 pm

Ikean vastaavat eivät pysy yhtään kiinni kylppärissä kuten huutava tarve olisi tälle setille!!

Reply
Aili Heinänen 25 marraskuun, 2018 - 3:32 pm

Kylppäriin

Reply
Jenni 25 marraskuun, 2018 - 3:36 pm

Kylpyhuoneeseen, tulisi tarpeeseen ?

Reply
Suvi 25 marraskuun, 2018 - 3:56 pm

Uudessa kodissa ehdottomasti kylpyhuone huutaa lisää säilytystilaa! 🙂

Reply
Outi 25 marraskuun, 2018 - 3:59 pm

1 kk:n päästä muutto uuteen taloon ja kaikki naulakot, hyllyt yms. pienet ja vähän isommatkin tarpeellisuudet vielä hankkimatta 😉 joten käyttöön ja tarpeeseen tulisi toden totta!

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 25 marraskuun, 2018 - 4:05 pm

Nämä olis kätevät meidän taaperolle, niin saisi omat tavarat käden ulottuville. PS. Ihanat uudet sivut <3

Reply
Hanna-Kaisa Virkkala 25 marraskuun, 2018 - 4:26 pm

Vessaan kylppäriin ja keittiöön laittaisin.

Reply
Maija 25 marraskuun, 2018 - 4:44 pm

Kylpyhuoneeseen ehdottomasti ?

Reply
SuviV 25 marraskuun, 2018 - 4:56 pm

Oi juuri tämmöisiä kaipasikin. Juuri muutettu uuteen kotiin ja nämä tulisi kuin tilauksesta. Arvontaan siis mukaan.

Reply
Riikka 25 marraskuun, 2018 - 5:06 pm

Kodinhoitohuoneeseen ainakin!

Reply
Leena Leinonen 25 marraskuun, 2018 - 5:12 pm

Kylpyhuone ja pikku wc kaipaavat hyllyjä ja säilytyslokeroitq.

Reply
Viivi 25 marraskuun, 2018 - 5:18 pm

Tulisi todella tarpeeseen! Ensi viikolla muutto uuteen kotiin ja kylpyhuone kaipaa säilytysratkaisua ?

Reply
Kaija 25 marraskuun, 2018 - 5:37 pm

Kylppäriin. ???‍♀️

Reply
Ripi 25 marraskuun, 2018 - 5:57 pm

Nämä olisivat erinomaisia kylppärin purnukkavuoren talttujana!

Reply
Marjo 26 marraskuun, 2018 - 8:44 am

Keittiöön.. vähäisen laskutilan lisämiseen

Reply
Katja 25 marraskuun, 2018 - 6:00 pm

Nykyiseen ja tulevaan kylpyhuoneeseen suuri tarve näille. Saako näitä muuten ostettua jo kaupasta jos ei tässä arvonnassa onni potkaise?

Reply
Kerttu 7 joulukuun, 2018 - 7:55 am

Hei! Saa ostettua kaupoista ja myös nettikaupasta: https://sinituote.fi/tuotteet/sini-siivousvalineet/ruuviton-telineet/

Reply
Anne 25 marraskuun, 2018 - 6:15 pm

Sijoittaisin kylpyhuoneeseen sekä keittiöön 🙂 Tulisivat heti käyttöön.

Reply
Sanna 25 marraskuun, 2018 - 6:23 pm

Remontin jälkeenmeidän uusiin pikku vessoihin. 🙂

Reply
Heli 25 marraskuun, 2018 - 6:27 pm

Kylppäriin tulisi meilläkin 🙂

Reply
Noora 25 marraskuun, 2018 - 6:29 pm

Kylpyhuoneeseen?

Reply
Kikka 25 marraskuun, 2018 - 6:31 pm

Kylppäriin tai keittiöön

Reply
Tessa Suurkuukka 25 marraskuun, 2018 - 6:35 pm

Laittaisin meidän master bathroomiin

Reply
Tessa Suurkuukka 25 marraskuun, 2018 - 6:37 pm

Meidän master bathroomiin

Reply
Tea 25 marraskuun, 2018 - 6:42 pm

Nämä olisi juuri parhaat meille suihkuhuoneeseen jossa ei ole yhtikäs mitään säilytystilaa! Kätevästi voisi sujauttaa harjat, shampoot ja vaikka lasten uimalasit noihin koreihin.

Reply
Elisa 25 marraskuun, 2018 - 6:45 pm

Vessassa tai pesuhuoneessa olisi tällaisille käyttöä!

Reply
Jenni 25 marraskuun, 2018 - 6:55 pm

Keittiöön ja kylppäriin ?

Reply
Piitu 25 marraskuun, 2018 - 6:56 pm

Keittiöön just nyt.

Reply
Ulla 25 marraskuun, 2018 - 7:02 pm

Kylpyhuoneeseen! Muutimme pari kuukautta sitten ja olen pohtinut koko syksyn kylpyhuoneen olemattomia säilytysratkaisuja ja miten sen ratkaisisi – näille olisi juurikin käyttöä!

Reply
Niina 25 marraskuun, 2018 - 7:17 pm

Kylpyhuoneeseen ja vessaan – itselläkin ollut hakusassa toimiva ratkaisu palasaippuan säilyttämiseen.

Reply
CodeRed 25 marraskuun, 2018 - 7:38 pm

Meidän kylpyhuoneen remontti valmistuu ensi vuoden alussa ja tällaiselle setille löytyisi taatusti käyttöä!

Reply
Emmaliinanen 25 marraskuun, 2018 - 7:43 pm

kylppäriin ja keittiöön!

Reply
Reetta 25 marraskuun, 2018 - 7:47 pm

Kylpyhuoneeseen ?

Reply
Riikka 25 marraskuun, 2018 - 7:49 pm

Hei, wc ja kylpyhuone kaipaa säilyttimiä.

Reply
Niina 25 marraskuun, 2018 - 7:52 pm

Kylppäriin olisivat juuri sopivat

Reply
Pia 25 marraskuun, 2018 - 8:07 pm

Kylpyhuoneeseen koska tällainen puuttuu ja tarvetta toki olisi

Reply
Nana 25 marraskuun, 2018 - 8:14 pm

Tarvetta olisi. Kymmenen vuoden, vanhassa ja epäkäytännöllisessä talossa, asumisen jälkeen olisi aika saada saunan pesuhuoneeseen, wessaan ja keittiöönkin kunnolliset säilytyskorit pesuaineille.
Ylipäätään edes jotkut säilytyskorit.
Pienen keittiön onnettoman kokoisella tiskipöydällä ei ole kertakaikkiaan tilaa, kapealla reunuksella olevat putelit ja muut tipahtelevat jatkuvasti altaaseen, wessan lavuaarin reunus on olematon, ja saunan pesuhuone on niin pieni, ettei oikein uskalla porailla reikiä seiniin, koska suihkuvesi roiskuu seinille . Vesieristysten laadusta, tai ylipäätäön niiden olemassa olosta, kun ei ole kuin arvailuja.
Ja niitä kaikenlaisia muita imukuppivirityksiä on tullut kokeiltua.
Eivät ole pysyneet.
Josko nämä vihdoin olisivat toimivat.

Reply
SasuK84 25 marraskuun, 2018 - 8:28 pm

Voi, näille olisi tarvetta jotta voisin hävittää nykyisen hirvityksen kylpyhuoneesta jossa puteleita tällä hetkellä säilytämme..

Reply
Elina Hotari 25 marraskuun, 2018 - 8:37 pm

WC ja kylpyhuone tarvitsisi ripustimia ja hyllyjä

Reply
Sari 25 marraskuun, 2018 - 8:39 pm

Kylppäriin olisi niin tarpeelliset!

Reply
Maaret 25 marraskuun, 2018 - 8:41 pm

Kylppäriin ja keittiöön.

Reply
Mrs T 25 marraskuun, 2018 - 8:42 pm

Nää menis esikoiselle, joka on kohta muuttamassa omilleen, vuokralle, joten sopisi kuin nenä päähän!

Reply
Miia 25 marraskuun, 2018 - 8:49 pm

Itse olen harkinnut imukuppisäilytysratkaisua nykyiseen kylppäriin mutta jäänyt toteuttamatta juurikin sen vuoksi, että ajattelen etteivät ne kuitenkaan pysy. Olisi hienoa voittaa ja päästä todentamaan, että tuollainen ratkaisu voi oikeasti toimia 🙂 joten mukana arvonnassa! 🙂

Reply
Katariina 25 marraskuun, 2018 - 8:55 pm

Kylppäriin kokeilisin. Aiempi sinin malli ei säntillisesti ohjeiden mukaan tehdystä asennuspuuhasta huolimatta ollut kovin pitkäikäinen, joten hieman skeptisesti tähän uudistettuun kuosiin myös suhtaudun. Mutta aina voi kokeilla!

Reply
Minna 25 marraskuun, 2018 - 8:57 pm

Kylpyhuone kaipaisi kipeästi säilyttimiä. Tällä hetkellä shampoopullot vaeltavat pitkin suihkunurkkauksen lattiaa ja lattian kuivaaminen sekä siivoaminen on hidasta ja hankalaa. Voisin myös itse ottaa jälleen palasaippuat käyttöön ja niille olisi kiva saada teline.

Reply
Suvi 25 marraskuun, 2018 - 8:57 pm

Meillä tulisi kyllä tarpeeseen vähän joka puolella taloa mutta etenkin keittiössä ja kodinhoitohuoneessa altaiden vieressä. Helpottaisi kyllä pöytien puhtaanapitoa.

Reply
Nina 25 marraskuun, 2018 - 10:25 pm

Olen myös palasaippuoiden vakiokäyttäjä ja olen pessyt pitkään sampoopalalla myös tukan. Tuo palasaippuapidike olisi siis täydellinen joko suihkun tai lavuaarin lähelle.

Reply
Johhu 25 marraskuun, 2018 - 10:46 pm

Olisi todellakin! Osa menisi äidilleni, sillä hänellä olevat imukuppituotteet on ihan rimpuloita ja rumia!

Reply
Laura 25 marraskuun, 2018 - 10:57 pm

Ehdottomasti tulisi tarpeeseen! Ollaan asuttu tässä talossa jo yli 5 vuotta eikä meillä vieläkään ole pesuhuoneessa kunnollista paikkaa shampoille yms. purnukoille. Ruuvittomia vaihtoehtoja en ole uskaltanut lähteä ostamaan juuri sen talia kun on saanut kuulla etteivät ne pysy seinässä ja muita esteettisesti nättejä vaihtoehtoja ei ole löytynyt. Nämä kiinnostavat nyt kyllä kovasti.

Reply
Erja Uusisalmi 26 marraskuun, 2018 - 1:46 am

Arvottava Ruuviton-setti olisi erittäin tervetullut kylpyhuone/vessatilaan! Asumme kerrostalossa vuokralla ja siellä vähän säillytystilaa. Kosmetiikka-ja meikkituotteita on kahden naisen taloudessa kiitettävästi. ? Olen pitkään miettinyt miten ratkaisisin ongelman säilytys-ja esillepanon suhteen. Ruuviton-sarja on se ratkaisu!

Reply
Erika 26 marraskuun, 2018 - 2:02 am

Ihanaa, täykky tuote! Just ostettiin ensiasunto jossa on tehty upea kylppäriremppa, mutta säilytystila pesuaineille uupuu. Tämä olis ihan loistoratkaisu eikä tarttis tuhota uusia seiniä!
Ps pakko kommentoida tätä sun uutta sivustoa – tosi kiva ja helppo käyttää ja tykkäsin tästä kommentin jättämisen helppoudesta. Tuo muistaminen on varmasti myös kätevä niin ei tarvii aina kirjautua kommentoidessaan. Peukku ylös!

Reply
Kerttu 7 joulukuun, 2018 - 7:57 am

Kiitos ja mukava kuulla, että kommentin jättäminen on nyt helppoa 🙂

Reply
Laura Heikkilä 26 marraskuun, 2018 - 3:26 am

Ehdottomasti kylpyhuoneeseen.

Reply
Mari 26 marraskuun, 2018 - 4:33 am

Kyllä olisi kylpyhuoneeseen tarve mm. lisäpyyhekoukuille, vaikuttavat näppäriltä.

Reply
Kati 26 marraskuun, 2018 - 5:00 am

Nämä käyttäisin varmaankin ihan kylpyhuoneeseen, mutta taidan joka tapauksessa lainata tuon keittö-ideasi, meillä on sama haaste.

Reply
Tanja 26 marraskuun, 2018 - 5:12 am

Kylpyhuoneen suihkukaappiin 🙂

Reply
Martina 26 marraskuun, 2018 - 5:26 am

Uudistettavaan keittiöömme, ettei heti tarvitsisi porailla reikiä seiniin ja kaappeihin

Reply
Susanna 26 marraskuun, 2018 - 6:01 am

Kylpyhuoneeseen

Reply
Marlene 26 marraskuun, 2018 - 6:13 am

Keittiössä olisi todellakin tarvetta kun pöytätilaa ei oikeen ole. Pikkuvessaan tarvis myös telinettä, mm pompuloita varten

Reply
Sirkka I. 26 marraskuun, 2018 - 6:19 am

Juuri tälläisiä olen vuosia etsinyt, ikuisuus ongelma ollut kylppäri, kun porata ei saa asunnossa. Ihanaa et vihdoin toivoa imukuppien pysyvyydestä!

Reply
Saara 26 marraskuun, 2018 - 6:55 am

Olis kyllä tarvetta meidän pienessä kolmiossa, jossa elelemme äiti, isä ja lapsi. Eikä viitsitä uuteen asuntoon heti hirveästi porailla!

Reply
Eeva K-V 26 marraskuun, 2018 - 7:22 am

Käyttäisin tuotteita uudessa rakenteilla olevassa yläkerran vessassa. 🙂

Reply
Anniina 26 marraskuun, 2018 - 8:59 am

Pyöritän Vauva-arkea pienessä asunnossa jossa myös säilytystilat ovat rajalliset. Hyödyntäisin tuotetta wc ja keittiössä.

Reply
Leena Valtonen 26 marraskuun, 2018 - 9:23 am

Keittiön tiskipöydän tasolla olevien välineiden raivaamiseen

Reply
Maria Herrala 26 marraskuun, 2018 - 9:43 am

Kylpyhuoneeseen ja keittöön

Reply
Tuuli 26 marraskuun, 2018 - 9:53 am

Kylpyhuoneeseen ja vessaan tulisi??

Reply
Riikka 26 marraskuun, 2018 - 9:57 am

Wc, kodinhoitohuone ja keittiö. Niissö hyödyntöisin.

Reply
Heini 26 marraskuun, 2018 - 11:13 am

Kylppäriin tulisi ainakin yksi teline lasten korkeudelle, tähän olenkin juuri miettinyt ratkaisua ja tällainen teline sopisi tarkoitukseen hyvin! Ja käyttöä olisi myös muille telineille 🙂

Reply
Satu 26 marraskuun, 2018 - 11:44 am

Keittiöön ja kylppäriin

Reply
Elina Hellsten-Suominen 26 marraskuun, 2018 - 11:55 am

Kylpyhuoneeseen ?

Reply
Tuija R 26 marraskuun, 2018 - 12:33 pm

Kätevää! Järjestystä kylpytiloihin, vieläpä melko tyylikkäästi ja vaivattomasti!

Reply
Kati 26 marraskuun, 2018 - 1:54 pm

Meillä on jo entuudestaan Sinin imukuppihyllykköjä kylpyhuoneessa, kiva olisi saada niitä lisää ja vielä näin kauniilla designilla. 🙂

Reply
Anne Niemi-Kettunen 26 marraskuun, 2018 - 2:01 pm

Meillä valmistuu koko asunnon remontti jouluksi ja me ei olla ostettu vielä mitään koukkuja yms… Olisi aivan ihana yllätys saada uudenlainen tuote uuteen kotiin!

Reply
Katja 26 marraskuun, 2018 - 2:46 pm

Keittiöön ja wc:en sekä lahjaksi antaisin.

Reply
Jenina H 26 marraskuun, 2018 - 2:51 pm

Kylppäriin ehdottomasti tartittaisiin 🙂

Reply
Eve 26 marraskuun, 2018 - 3:07 pm

Kylppäriin ja keittiöön

Reply
Anu 26 marraskuun, 2018 - 3:15 pm

Kylppäriin laittaisin, jonkun voisin antaa pojalle ensimmäiseen omaan kotiin (vuokra-asunto) johon ei muuten saa seinille kiinnitettyä mitääm

Reply
Tuija 26 marraskuun, 2018 - 3:44 pm

Pesuhuoneeseen ja keittiöön olisi tarvetta säilyttimille.

Reply
Tanja 26 marraskuun, 2018 - 4:08 pm

Kylpyhuoneeseen olisi tarpeen ja myös keittiöön.

Reply
Mari 26 marraskuun, 2018 - 4:08 pm

Kylpyhuoneeseen. Olen etsinyt kestävää ja katseen kestävää imukuppikiinnitteistä hyllyä jo jonkunaikaa.

Reply
Minsku 26 marraskuun, 2018 - 4:26 pm

Mä niin tarvisin näitä, kylppäriin ja veskiin! Mies ei anna laittaa kivitalomme seiniin yhtään mitään ruuvilla laitettavaa kiinni.. kaikki purkit ja purnukat ovat siis altaan reunoilla yms. ja tipahtelevat lattialle, ärsyttävää..!!

Reply
Saara 26 marraskuun, 2018 - 5:40 pm

Kylpyhuoneeseen juurikin lapsille sopivaan korkeuteen, kun eivät vielä varsinaisille hyllyille yletä.

Reply
Tarja 26 marraskuun, 2018 - 6:25 pm

Keittiöön laittaisin toisen telineistä ja toisen kylppäriin. Pyyhekoukun laittaisin makkarin seinään. Jatkojohdossani on ripustusreikä pistokepesässä mutta en ole halunnut porata seinään reikää. Kun jatkojohdon johtoineen saa pois lattialta se helpottaa imuroimista.

Reply
Lise-Lotte 26 marraskuun, 2018 - 6:40 pm

Mahtavak keksintö ? Laittaisin tiskialtaan yläpuolelle yhden tiskiainetta varten ja kylpyhuoneen lavuaarin yläpuolelle suolasaippuatelineeksi.

Reply
Raili 26 marraskuun, 2018 - 6:47 pm

Kylpyhuone kaipaisi juuri tällaisia kiinnittimiä. Mukana arvonnassa.

Reply
Kirsi 26 marraskuun, 2018 - 7:22 pm

Kylpyhuoneeseen, vessoihin, kodinhoitohuoneeseen. Paikkoja kylä löytyy. Pari koukkua veisin töihin työkaappiini.

Reply
Eeva 26 marraskuun, 2018 - 8:12 pm

Nämä löytäisivät kodin pienestä kylpyhuoneestamme sekä keittiöstämme.

Reply
Anne F 26 marraskuun, 2018 - 8:38 pm

Kylppäriin ?.

Reply
Elli 26 marraskuun, 2018 - 9:27 pm

Uuteen kotiini!

Reply
Sanni H 26 marraskuun, 2018 - 9:39 pm

Itse olen etsinyt ratkaisua vuokra-asunnon kylppärin suihkun läheisyyteen jotain telinettä, mihin saisin pesuaineet.
Ostin jo kerran ikeasta yhden telineen, mikä kiinnitettiin suihkuun kiinni. Kuinkas ollakkaan se ei sitten sopinukkaan vieressä olevien putkien takia.

Minua kiinnostais tietää, että onko tämä teline ranttu materiaalista mihin tämä kiinnitetään? Eli voisiko tätä myös hyödyntää esim. kaapin sisällä?

Reply
Kerttu 6 joulukuun, 2018 - 1:48 pm

Hei, pitää olla sileä pinta eli kaakeli tai lasi, silloin pysyy 🙂

Reply
Marika Koivistoinen 27 marraskuun, 2018 - 3:20 am

Keittiöön ja kylpyhuoneeseen olisi tarvetta .

Reply
Hanneli Koski 27 marraskuun, 2018 - 4:14 am

Kylpyhuoneeseen laittaisin.

Reply
Helle 27 marraskuun, 2018 - 5:58 am

Kylppärin ja keittiöön olisi kiva laittaa sellaiset!

Reply
Satu Toppinen 27 marraskuun, 2018 - 7:20 am

Meidän kylppäriin tarvittais just näitä!?

Reply
jenni 27 marraskuun, 2018 - 8:42 am

Vaikuttaa hyvältä ja näyttää kauniilta! Ainut mitä tuossa mietin, on että jos hyllylle laittaa pumppupullon jota painetaan kun annostellaan saippuaa, niin mitenhän hyvin kestää paikallaan?? Kai se pitää vaan testata 🙂

Reply
Kerttu 6 joulukuun, 2018 - 1:49 pm

Moikka! Itse nostan sen verran pulloa, että paino ei kohdistu suoraan imukuppeihin, vähän varman päälle ehkä, mutta ainakin pysyy 🙂

Reply
Tiina 27 marraskuun, 2018 - 9:40 am

Kaikkialle mihin kaivataan pienten käsien ulottuville tavaraa.

Reply
Emppu 27 marraskuun, 2018 - 10:01 am

Nämähän sopisivat mihin vain, mutta huutava tarve olisi kylppärissä ja pikkuvessassa 🙂

Reply
Johanna 27 marraskuun, 2018 - 10:13 am

Uuden kodin saunatupa tarvitsee juuri tuollaiset ?

Reply
Eeva-Liisa 27 marraskuun, 2018 - 10:20 am

Keittiöön ja kylpyhuoneeseen minäkin nämä sijoittaisin. Vaikuttavat toimivilta tuotteilta. Mukana siis arvonnassa ☺

Reply
Elisa 27 marraskuun, 2018 - 11:39 am

Näitähän juuri kaipaisin! Kodinhoitohuone olisi meillä oikea paikka tuotteille. Mukaan arvontaan!

Reply
Mirja 27 marraskuun, 2018 - 12:03 pm

Kylpyhuoneeseen ja keittiöön ja miksei wc:n
seinälle myös!

Reply
Heli I 27 marraskuun, 2018 - 4:01 pm

Nää olis tosi hyviä meillä keittiöön, vessaan ja kylppäriin. Mies ei nimittäin suostu poraamaan kaakelin reikiä kun minulla mukamas muuttuu mieli niin nopeasti ?

Reply
Leena Lampinen 27 marraskuun, 2018 - 4:38 pm

Kylppäriin ja keittiöön ??

Reply
Piia 27 marraskuun, 2018 - 5:14 pm

Kylpyhuoneeseen ja pieneen vessaan tarvitsisimme tällaisia. ? Nämä ovat kauniita. Keittiöönkin olisi tarpeen, mutta meillä ei ole siellä kaakeleita, niin ei varmaan saa kiinni.

Reply
Airi 27 marraskuun, 2018 - 5:50 pm

Kylpyhuoneeseen, meillä on samassa tilassa myös wc joten tarvetta on.

Reply
Henna 27 marraskuun, 2018 - 5:52 pm

Saunan vieressä olevaan suihkutilaan, siellä ei ole tarpeeksi vielä pulloille ja pyyhkeille telineitä eikä koukkuja.

Reply
Petri 27 marraskuun, 2018 - 5:54 pm

Kylppäriin, juuri remontoimassa olen sitten uudet olisi kiva laittaa.

Reply
Maiju 27 marraskuun, 2018 - 6:30 pm

Keittiöön tuo olisi oiva ratkaisu juuri niin kuin sinäkin olet laittanut mutta pysyyköhän tuo maalatuilla pinnoilla…?

Reply
Kerttu 6 joulukuun, 2018 - 1:50 pm

Hei, pitää olla laatta tai lasi, jotta pysyy 🙂

Reply
Sanna 27 marraskuun, 2018 - 6:31 pm

Tarve täälläkin saada kylppäriin lasten pesuaineet heidän tasolleen, joten mukana arvonnassa ?

Reply
Karoliina Syrjä 27 marraskuun, 2018 - 6:35 pm

Just siivottiin kylppäri ja oli puhetta uuden telineen hommaamisesta: vanha on ruostunut. Eli tulisi tosi tarpeeseen kyllä! ? Ja ovat kivan näköisiä myös!

Reply
NinnuKoo 27 marraskuun, 2018 - 6:37 pm

Meidän pesuhuoneessa olisi näille todellakin käyttöä! Pikkumieskin saisi oman telineen oikealle korkeudelle ??

Reply
Heini 27 marraskuun, 2018 - 7:31 pm

Kylpyhuoneeseen!

Reply
Piritta 27 marraskuun, 2018 - 7:39 pm

Uuden omakotitalomme kylppäristä puuttuu ”säilyttimet”, samoin toinen wc voisi olla mahdollinen!

Reply
ainoa 27 marraskuun, 2018 - 10:24 pm

Vinkki tuli kuin tilauksesta! Keittiöön olen aikeissa hankkia jonkinlaisen säilytysjärjestelmän tiskaineelle, harjalle, rätille ymsyms. Ja samoin täällä siirrytty palasaippuoihin, juuri samasta syystä. Saippua-alustat vain puuttuvat edelleen, kun sopivia ei ole lavuaarin reunalle löytynyt. Kiitos vinkistä!

Reply
Mirva Ekman 28 marraskuun, 2018 - 4:39 am

Meidän kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen.

Reply
Susanna 28 marraskuun, 2018 - 5:07 am

Ehdottomasti kylpyhuoneeseen.

Reply
Johanna 28 marraskuun, 2018 - 5:55 am

Keittiöön ja suihkutilaan.

Reply
Kirsi Vahanto 28 marraskuun, 2018 - 6:12 am

Sekä kylpyhuoneeseen että keittiöön olisi tosi tarpeellinen. Pikkuvessa tarvitsee myös palasaippualle telinettä.

Reply
Laura 28 marraskuun, 2018 - 6:51 am

Levein menisi ehdottomasti vanhemmilleni, heidän kylppärissä on viisitoista vuotta purkit seisoneet lattioilla, kun seiniin ei ole hennottu porata. Itsellä taas on ollut mietinnässä palasaippualle ratkaisu suihkuun, jonka taisit juuri ratkaista. 😉

Reply
Ee 28 marraskuun, 2018 - 7:06 am

Olisi loistot vuokrakotiimme! Miksei rakenteilla olevaankin tietty 🙂 saippuat ym.. Lojuu missä sattuu

Reply
NL 28 marraskuun, 2018 - 7:29 am

Oi että tuollaisia siistejä olen koittanut kaikkialta etsiä!! Vuokra-asunnon seiniin mitään ei saa laittaa mikä on tuottanut ongelmia kaikkien tavaroiden kanssa koska laskutilaa on niin vähän nii ois ihanaa saada laadukkaita säilytysratkaisuja jotka pysyy seinällä?

Reply
Jarna 28 marraskuun, 2018 - 7:32 am

Kylppäriin ja keittiöön!

Reply
HM 28 marraskuun, 2018 - 8:18 am

Keittiöön

Reply
Laura 28 marraskuun, 2018 - 9:13 am

Näille olisi tarvetta niin keittiössä kuin kylpy- ja kodinhoitohuoneessakin. Aiemminkin imukuppihommia testanneena haluaisin tutustua toimivaan tuotteeseen.

Reply
Päivi 28 marraskuun, 2018 - 12:01 pm

Mahtava idea laittaa näistä taaperolle omat telineet sopivalle korkeudelle! Siihen käyttöön siis tulisi meillä 🙂

Reply
Sari Vuorio 28 marraskuun, 2018 - 1:36 pm

Kylpyhuoneeseen ja keittiöön 🙂

Reply
Jenni 28 marraskuun, 2018 - 3:20 pm

K y l p y h u o n e e s e e n jossa ei ole yhtään säilytystilaa!! Hermo menee, kun purkit pyörii siellä ja täällä. Muutamia imukuppikiinnitteisiä on kokeiltu, mutta aina ne romahtavat yön pimeinä tunteina alas ja saavat aikaan ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Mielellään kokeilisin siis näitä! 🙂

Reply
Anne 28 marraskuun, 2018 - 4:59 pm

Kylppärissä olisi tarvetta purnukoiden säilyttimelle.

Reply
Piia-stiina Mäkelä 28 marraskuun, 2018 - 5:27 pm

Keittiö ja kyppäri

Reply
Janina 28 marraskuun, 2018 - 5:55 pm

Nämä tulisivat todella tarpeeseen uuteen kotiin kylppäriin! Minulle on visuaalisuus hurjan tärkeää ja nämä yksinkertaiset ja modernit imukuppituotteet miellyttävät kovasti silmää.

Reply
Kati 28 marraskuun, 2018 - 6:05 pm

Mukana kisassa!
Jos voittaisin niin kohteita on mistä valita. Esim. kylppäriin pienempiä suihkussa kävijöitä varten olis tärkein paikka pesuaineille. Sit keittiöön astianpesu- ja käsienpesuainepulloille. Ja vessaan olis myös tarvis.

Reply
Lilli 28 marraskuun, 2018 - 6:45 pm

Arvonnassa mukana. En uskalla porata laattaseinään ja nämähän kuulostaa ihan miun kylppäriin tarkoitetuilta!

Reply
Hanna 28 marraskuun, 2018 - 8:14 pm

Kylppäriin menisi!:)

Reply
Anna 28 marraskuun, 2018 - 8:50 pm

Keittiössä ja kylpyhuoneessa olisi tarvetta!

Reply
Tiiu 28 marraskuun, 2018 - 9:12 pm

Kodinhoitohuoneessa olisi tarvetta

Reply
Henu 28 marraskuun, 2018 - 9:22 pm

Kylpyhuoneeseen nykyisten seinästä tippuvien Ikea-imukuppien tilalle pyyhe- ja istuinliinojen koukouksi

Reply
Sabina 29 marraskuun, 2018 - 4:56 am

Kylppärin vanha hyllykkö saisi väistyä uuden tieltä.

Reply
Heli 29 marraskuun, 2018 - 5:04 am

Kylppäriin ja kodinhoitohuoneeseen tarvisin ?

Reply
Jenna 29 marraskuun, 2018 - 6:35 am

Meillä on muutto edessä kahden viikon päästä, ja uusi kotimme on aiemmin toiminut kahden aikuisen talona. Meillä on 3-vuotias tyttö, joka olisi varmasti erittäin onnellinen tuollaisesta teilläkin käytössä olevasta, lasten korkeudelle asennetusta telineestä pesuaineilla ja vessaan pyyhkeelle. En haluaisi ruuvailla koukkuja vain tilapäisen tarpeen mukaan, eikä meidän nykyisessä talossa tahdo tarrakiinnitteiset ratkaisut pysyä kiinni.

Reply
Anne MeKu 29 marraskuun, 2018 - 6:58 am

Menisi wc:n puolelle,teinitytön kosmetiikka-arsenaali kasvaa koko ajan 🙂

Reply
Riitta 29 marraskuun, 2018 - 7:24 am

Kiitos inspiroivasta postauksesta..meillä olisi tarvetta tällaisille tuotteille vaikka oma koti onkin, keittiöön ja kylpyhuoneeseen laittaisin.

Reply
Tina 29 marraskuun, 2018 - 7:26 am

Todellakin olisi käyttöä ?? kylppäriin ja keittiöön

Reply
Kristiina Lindholm 29 marraskuun, 2018 - 10:19 am

Kylpyhuoneeseen, siellä remontin jäljillä pulaa säilytystilasta!

Reply
Päivi Korhonen 29 marraskuun, 2018 - 10:24 am

Kiinnostaa kokeilla kun niin huonoja kokemuksia ollut.

Reply
Laura 29 marraskuun, 2018 - 10:35 am

Kylpyhuoneeseen kaipaisin lisää säilytystilaa

Reply
Emmi 29 marraskuun, 2018 - 12:24 pm

Keittiöön ja kylppäriin. Tällä hetkellä meillä ei ole mitään hyvää ratkaisua pesuaineille. Erillinen kori kaapissa, josta aina pitää kaivaa pesuaineet suihkussa ollessa, ei kovin näppärää. Nämä olisivat myös tyylikkäät. Ihana idea lapsen korkeuteen asennettu teline, sitäkin voisi kokeilla.

Reply
Eliis 29 marraskuun, 2018 - 3:18 pm

Meillä vuokrakämppä ja kylppärissä ei oo shampoolle ja muille pesuaineille paikkaa. Saa aina kaivaa ties mistä kaapista tai pyörii lattialla joten tulis kyllä tarpeeseen ? keittiössä taas olis hyvä tiskiaineelle yms et saa tasot pyyhittyä helposti ?

Reply
Minna 29 marraskuun, 2018 - 4:59 pm

Suihkunurkka kaipaisi juuri tätä 🙂 .

Reply
Lilas 29 marraskuun, 2018 - 7:32 pm

Kyllä on tarvetta. Olemme viisihenkinen perhe ja kylpyhuoneesta löytyy pyyhekoukut vain neljälle.

Reply
Elina 29 marraskuun, 2018 - 7:33 pm

Uuden kodin pesutilat kaipaisi juuri tällaisia tuotteita.

Reply
Salla 29 marraskuun, 2018 - 7:47 pm

Ai vitsit, oispa ihana saada ne aina ajelehtivat purkit suihkun lattialta koriin ja järjestykseen 😀 yhden korin minäkin laittaisin keittiöön ja pyyhekoukut vaatehuoneeseen tuomaan järjestystä niille puolipitoisille vaatteille jotka kerääntyvät vierashuoneen sängylle.

Reply
Leena 29 marraskuun, 2018 - 8:59 pm

Kylppäriin ja vessaan.

Reply
Jaana 29 marraskuun, 2018 - 9:53 pm

Kylppäriin matkisin tuon idean lapsen korkeudella olevasta telineestä ?

Reply
Johanna 30 marraskuun, 2018 - 7:27 am

Kylpyhuoneeseen tarvitaan saippuoille lisätilaa, mutta en halua porata reikiä seiniin.

Reply
Tea 30 marraskuun, 2018 - 7:52 am

Kylpyhuoneessa tarvii aina lisää säilytystilaa (miten niitä shampoopulloja ja suihkugeelejä kertyykin niin paljon…), toisaalta keittiöideasi oli varsin kätevä.

Reply
Eeva 30 marraskuun, 2018 - 11:05 am

Ehdottomasti keittiöön! 🙂

Reply
Noora 30 marraskuun, 2018 - 12:21 pm

Tarviin pesuhuoneeseen, vessaan ja keittiöön. Hyviä ideoita keittiön ratkaisuihin oli blogissa. Itsellä tuli vielä muutama muukin idea. Lisäksi vessassa saisi vauvan tarvikkeita noihin, mikä saattaisi poistaa yhden lattiaa vasten olevan telineen ja antaisi vessaan lisää tilaa.

Reply
Miude 30 marraskuun, 2018 - 1:34 pm

Pesuhuoneemme kaipaisi lisää pyyhekoukkuja, sekä pesuainetelineen.
Mukana arvonnassa ?

Reply
Jenni 30 marraskuun, 2018 - 3:27 pm

Kylppäriin olisi tarvetta uusille telineille sillä vanha katon ja lattian väliin viritetty kulmahylly on ruosteessa!

Reply
Minna Salminen 30 marraskuun, 2018 - 3:47 pm

Kylppäriin shampoopulloille.

Reply
Marke Salonen 30 marraskuun, 2018 - 4:47 pm

Minähän laittaisin saunan pesuhuoneeseen.

Reply
Liisukka 30 marraskuun, 2018 - 5:20 pm

Kylpyhuoneen suihkunurkkaukseen tarvitsisin hyllyn shampoo- ja suihkugeelipulloille.

Reply
Elina 30 marraskuun, 2018 - 5:26 pm

Meiltä löytyy 3 vessaa, 2 kylppäriä, kodinhoitohuone ja keittiö, joten varmasti tulisi käyttöön johonkin näistä.

Reply
Aino 30 marraskuun, 2018 - 7:13 pm

Kylpyhuoneeseen ja vessaan lasten korkeudelle

Reply
Aino 30 marraskuun, 2018 - 7:14 pm

Kylpyhuoneeseen ja vessaan lasten korkeudelle – keittiöön kaikille

Reply
Minttu 30 marraskuun, 2018 - 7:40 pm

Vessaan voisin kokeilla näitä!

Reply
Miia 30 marraskuun, 2018 - 8:00 pm

Kelpaisi 🙂 Sijoittaisin kylpyhuoneeseen ja keittiön pyyhkeille

Reply
Mi 30 marraskuun, 2018 - 8:00 pm

Kelpaisi 🙂 Sijoittaisin kylpyhuoneeseen ja keittiön pyyhkeille

Reply
Keke 30 marraskuun, 2018 - 10:32 pm

Säilytystilantarve löytyy pääasiassa kylpyhuoneesta, mutta varmasti keittiöönkin liikenisi jotakin mukavaa. 🙂

Reply
Marja-Mamma 1 joulukuun, 2018 - 4:52 am

Kylpyhuoneessa ja WC olisi kyllä tilausta.

Reply
Johanna 1 joulukuun, 2018 - 6:05 am

Kylpyhuoneeseen!

Reply
Riitta Sihvonen 1 joulukuun, 2018 - 7:09 am

Pääsen tammikuussa ihan uuteen kotiin. Siellä ei raaskisi tehdä ruuvireikiä heti uusiin laattoihin. Joten laittaisin noita söilytyslaatikoita purkeille ja purnukoille. ? Nuo koukut on just passelit esim. keittiöpyyhkeelle ja lasiseen välitilaan patalapuille ym. Ihania noi sun kuvat, niin selkeitä.

Reply
Janika 1 joulukuun, 2018 - 7:18 am

Ahdas kaksio, niin kylppäriin ja keittiöön.?

Reply
Heli 1 joulukuun, 2018 - 7:25 am

Meidän rakenteilla olevaan kotiin laittaisin näitä ruuvittomia koukkuja, hyllyjä ja telineitä. Ihanaa ,kun tähän on keksitty toimivat tuotteet. Jos arvonta ei suosi, etsimme jostain tuotteet ?

Reply
Ira 1 joulukuun, 2018 - 8:25 am

Keittiöön tiskiharjalle ja pesuaineille.

Reply
Joliel 1 joulukuun, 2018 - 8:43 am

Pienessä kylpyhuoneessa tällaisille säilytysratkaisuille olisi kyllä käyttöä!

Reply
Sanni 1 joulukuun, 2018 - 9:36 am

Uuden vuokra-asunnon keittiöön ja kylppäriin!

Reply
Nea 1 joulukuun, 2018 - 9:55 am

Keittiöön ja kylppäriin!

Reply
Emma 1 joulukuun, 2018 - 10:32 am

Kuten teillä molempiin tiloihin, keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Olisi kiva joululahja ?

Reply
Heidi 1 joulukuun, 2018 - 11:25 am

Tällä saisimme niin kylpyhuoneen pesuaineet järjestykseen, kuin keittiössä siivousvälineet kauniisti esille uudessa kodissamme.

Reply
Minna Paavilainen 1 joulukuun, 2018 - 11:41 am

Vessasta puuttuu fiksut ratkaisut ja tässä voisi olla se!

Reply
Riina K 1 joulukuun, 2018 - 11:44 am

Kylppäriin pulloille ja purnukoille ja voisi jotain vessaankin laittaa 🙂

Reply
Anniina 1 joulukuun, 2018 - 2:06 pm

Uuteen asuntoon keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Kauniita ovat!

Reply
Miia 1 joulukuun, 2018 - 4:38 pm

Mä varmaan lainaisin sun ideoita keittiöstä ja pikkuvessasta – testikohteita löytyisi meiltä kyllä!

Reply
Ida 1 joulukuun, 2018 - 5:56 pm

Ehdottomasti tulisivat sekä keittiöön että kylpyhuoneseen. Vuokralla asuessa pienessä asunnossa, jossa reikien poraaminen ei ole mahdollista – tarjoaisi tämä loistavia säilytysratkaisuja.

Reply
Elina 1 joulukuun, 2018 - 6:54 pm

Kylppäriin, vessaan ja luultavasti keittiöönkin.

Reply
Kaisa 1 joulukuun, 2018 - 7:09 pm

Kylpyhuoneeseemme lasten saippuioille sekä keittiön seinään. Olisi mahtavaa päästä testaamaan näitä, koska olen ollut hieman skeptinen tälläisten ruuvittomien säilytysratkaisujen toimivuudelle. Tyylikkyys ja toimivuus ovat kaiken a ja o, näissä tuotteissa molemmat taitavat toteutua. 🙂

Reply
Roosa S. 1 joulukuun, 2018 - 8:14 pm

Uuteen kotiin ja siellä kylpyhuoneeseen, näille olisi käyttöä ?

Reply
Heini 1 joulukuun, 2018 - 9:24 pm

Sekä kylppärissä että upouudessa keittiössä olisi tarvetta näille?

Reply
Pauliina 1 joulukuun, 2018 - 9:30 pm

Kylppäriin ehdottomasti

Reply
Marika 1 joulukuun, 2018 - 9:40 pm

Keittiöön ja kylppäriin.

Reply
Jenny 1 joulukuun, 2018 - 9:49 pm

Kylppäriin ehdottomasti, varsinkin tuo palasaippuan mentävä kiinnostaa, koska nyt se lojuu typerästi pöydällä ja kun on pieni kylppäri niin siihen pöydälle kertyy kaikkee turhaa jotka sitten sotkeentuu saippuaan.

Reply
Kati 2 joulukuun, 2018 - 4:43 am

Kylppäri, kodinhoitohuone…minnehän vielä!?

Reply
Milla 2 joulukuun, 2018 - 6:19 am

Olen kokeillut lähes kaikki imukuppi systeemit, ja on ollut kiva herätä usein juurikin yöllä ryminään kun shamppoo pullot tulee alas, eli usko on menetetty.. mutta olisiko tämä nyt vastaus ongelmaan? Vielä ehkä voisin antaa tälle mahdollisuuden jos tämä oikeasti toimii ja pysyy 🙂

Reply
Mirva 2 joulukuun, 2018 - 6:23 am

Nyt tuli hyvä vinkki lapsen pesuaineille,joten se lähtee ehdottomasti toteutukseen. Muutenkin kylppäriin ja keittiöön tulisivat käyttöön.

Reply
Riitta Koivisto 2 joulukuun, 2018 - 6:57 am

Nämä käytännölliset tuotteet laittaisin WC hen ja keittiöön. Juuri tämänlaisia tuotteita olen etsinytkin, en haluaisi porata lisää reikiä seinään.

Reply
Johanna 2 joulukuun, 2018 - 7:40 am

Onneksi olen odottanut ja nyt toiveisiini on vastattu. En halua yhtään enempää reikiä seinään. Niinpä, koti näille uutuuksille löytyisi kylpyhuoneesta, vessasta ja mahdollisesti myös keittiöstä. ?

Reply
Eveliina 2 joulukuun, 2018 - 9:07 am

Kylppäriin ja keittiöön?

Reply
Satu 2 joulukuun, 2018 - 12:20 pm

Kylpyhuoneeseen 🙂

Reply
Anita Rantanen 2 joulukuun, 2018 - 12:46 pm

Saunatuvalle tulisivat nämä enemmän kuin tarpeeseen. Muutama vuosi jo asuttu tässä talossa ja kylpyhuoneen seiniä ei vielä olla raskittu porata ja nyt ei sitten edes tarvitsisi. Innostavaa kuulla, että nämä todella pysyvät paikoillaan. Toivottavasti arpa osuu kohdalle ?.

Reply
Paula 2 joulukuun, 2018 - 2:49 pm

Tuo olisi mahtava! Kylpyhuoneeseen tulisi jos onni suosisi ?

Reply
Elina 2 joulukuun, 2018 - 9:06 pm

Meidän uuden kodin kylppäriin. Huomenna tehdään kaupat kodista!?

Reply
Ulla 2 joulukuun, 2018 - 9:35 pm

Keittiöön olen suunnitellut hyllyä käsitiskiaineelle ja pienelle rätille. Sähkövedot vähän pelottaa, joten ruuviton vaihtoehto paras mahdollinen!
Kylpyhuoneessa palasaippualle tyylikäs teline tarpeellinen!

Reply
Soile 2 joulukuun, 2018 - 9:44 pm

Aikalailla samoihin käyttötarkoituksiin haluaisin kuin sinulla. ?

Reply
Laura 3 joulukuun, 2018 - 8:32 am

Meillä olisi itse asiassa tarve juurikin saada lasten pesuaineet alemmaksi, joten tuollainen samanlainen kylpyhuoneteline tulisi ainakin meille. Taidan käydän sen jo ostamassa, jos täältä meiltä jostain niitä saa. Kivan näköisiä ja kiva kuulla, että pysyvät.

Reply

Jätä kommentti