Pojan huoneen sisustus

by Kerttu

Viime viikolla kurkistettiin tyttären huoneeseen ja nyt on pojan huoneen vuoro. Tämän huoneen asukas täyttää maaliskuussa kolme vuotta. Hän rakastaa pallo- ja mailapelejä, autoja ja työkaluja (toivoi itselleen moottorisahasynttäreitä, kun menin kysymään toivetta teemasta). Jos olet katsonut Instagramin storyjani, olet nähnyt millainen vekkuli keppostelija meille on kasvanut <3

Molemmilla lapsilla on samankokoiset, mutta vähän eri malliset huoneet. Pojan huoneessa on isoja leluja; blogin kautta saatuja Bobbleseja, potkuauto ja tiipii. Pienet sälät eli lelut ovat jemmattu valkoiseen puiseen lelulaatikoon, Ikean matalaan kaappiin ja muutamaan säilytyspussiin. Kuin huomaamatta tänne huoneeseen on kertynyt aika paljon tavaraa.

Kuten myös isosiskon huoneessa, on liukuovien takana mukavasti säilytystilaa. Peiliovet antavat tilantuntua. Kaapit odottavat läpikäyntiä, sillä siellä on vielä aika paljon tavaraa ajalta, jolloin poika oli vasta pilke silmäkulmassa ja tässä huoneessa tehtiin töitä.

Vaikka kuinka tykkäisin pitää kokonaisuuden harmonisena, on kuitenkin parkissa paraatipaikalla pari kirkkaan keltaista isoa autoa. Huoneen omistajalle ne ovat kuitenkin todella tärkeitä ja lähes jokapäiväisessä leikissä, joten saavatkin olla siinä käden ulottuvilla.

Huoneen villamatto on Annon valikoimaa ja ostin sen viime syksynä Iskusta. Tiesitkö, että monet Iskun liikkeet myyvät Annoa? Matto on mukavan pehmeä ja lämmin, mutta tarpeeksi tasainen pinnaltaan, jotta sen päällä voi rakentaa palapelejä tai junarataa.

Bobblesit ovat molempien lapsien suosikkeja. Niistä rakennetaan kiipeily- ja seikkailuratoja, niiden kanssa tasapainoillaan ja ne toimivat myös jakkaroina ja pöytinä. Harvoin kaikki osat ovat täällä pojan huoneessa, vaan ne levittäytyvät myös olohuoneeseen. Nuo uudet marmori-Bobblesit onneksi ovat hyvin sisustustukseen sopivia.

Pienehkö huone ja paljon tavaraa, mutta onneksi Bobblesit ovat helppo koota torniksi seinänviereen. Muuramen Jolla-sängyn päädyssä olevan skeittipenkki on kotimaista kierrätysdesignia (saatu blogin kautta).

Kokonaisuus pysyy hillittynä, kun isot linjat ovat harmonisen sävyisiä. Muuten huone saa olla rento ja leikkisä, sillä sellainen on sen omistajakin.

Lue myös: Tytön huoneen sisustus

Seuraa blogia: 
Facebook: www.facebook.com/ModernistiKodikas
Instagram: modernistikodikas
Podcast: https://www.acast.com/designtarinoita

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Essi 1 helmikuun, 2018 - 8:29 am

Ihanat nuo mintun sävyt huoneessa 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 helmikuun, 2018 - 9:17 pm

Kiitos paljon! Minäkin tykkään sävystä, raikas ja iloinen!

Reply

Jätä kommentti