Pehmeää pellavaa ja muita tekstiiliunelmia

by Kerttu
Pehmeää pellavaa ja muita tekstiiliunelmia

kaupallinen yhteistyö: Ellos

Muuton yhteydessä luovuin isosta osasta vanhoja tekstiilejä. Kaappeihin oli kertynyt vuosien varrella aika paljon pyyhkeitä ja petivaatteita, joita ei oikeastaan koskaan käytetty. Päätin luopua turhasta ja raivata kaapeista tilaa niille, joita oikeasti arjessa tarvitaan. Samalla huomaisin, että meillä on jotain päivittämistarpeita tekstiilipuolella.

Poimin Elloksen valikoimasta muutamia suosikkeja maanläheisissä ja neutraaleissa sävyissä; juuri niissä, jotka meillä pääsevät useimmin käytöön.

Päätin luopua turhasta ja raivata kaapeista tilaa niille, joita oikeasti arjessa tarvitaan.

Filippa pimennysverho

Saimme tällä viikolla pimennysverhot makuuhuoneeseen ja koko tunnelma muuttui kuin taikaiskusta! Älä siis aliarvoi verhojen vaikutusta kodikkuuteen. Meidän valintamme oli täyspimentävät verhot, joiden ominaisuudet pääsevät kevään tullen parhaiten oikeuksiinsa.

Elise pyyhesetti

Pyyhekaapissa oli tapahtunut outoja: värikkäitä, nuhjaantuneita ja eriparisia pyyhkeitä oli kertynyt eri kokoisina. Lahjoitin muuton yhteydessä koiratarhalle nipun pari kassillista vanhoja tekstiileitä ja nyt haaveilen, että kaapissa olisi vain kauniita ja muhkeita pyyhkeitä.

Elmira helmalakana pestyä pellavaa

Yksi hankinta on helmalakana sänkyyn, mutta luulen, että meidän on ensin hankittava uusi sänky. Sängyn ikä on helppoa laskea ja se on sama kuin esikoislapsen eli vuosikymmen tuli täyteen. Uuden sängyn hankinta on haastava, mutta palkitseva ostos. Koska elämästä kolmasosa menee nukkuessa, on sänkyhankintaan syytä panostaa.

Candice pussilakanasetti pestyä pellavaa

Olen suuri pellavapussilakanoiden fani. Ne ovat ihana pehmeitä, sopivan rentoja ryppyisinäkin ja aina niin kauniin ja kutsuvan näköisiä. Luonnonvalkoiset petivaatteet tuovat utuisen pehmeää tunnelmaa koko makuuhuoneeseen .

Pembroke pöytäliina 100% pellavaa

Pellavafanitus näkyy myös keittiötekstiileissä. Koska olen laiskahko silittäjä, arvostan sitä, että voin pestä ja pitää petivaatteita ja pöytäliinoja helposti ja nopeasti. Pöytäliina myös suojaa pöydän pintaa.

Pembroke pellavalautasliinat

Kattauksen viimeistelee pellavaiset lautasliinat. Nämä olisivat kauniit myös joulukattauksessa, jota saakin alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan. Luulen, että hiekan värisellä pellavapöytäliinalla ja tummilla kangasserveteillä ei voi mennä metsään.


ALEKOODI: Minulla on teille alekoodi, jolla saa 30 % alennuksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta (ei koske huonekaluja). Näppäile tilaukseen 403455, koodi on voimassa 31.10.2019 saakka. TÄSTÄ pääset nettikauppaan

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Jonna 27 lokakuun, 2019 - 5:37 pm

On arveluttavaa kehua kuluttamiseen yllyttämisestä, mutta kiitos siltikin! Sain vihdoin aikaiseksi tilata helmalakanan.

Reply
Kerttu 27 lokakuun, 2019 - 7:34 pm

Olepa hyvä vaan! Tiedän ja tunnen itsekin tuon ristiriidan. Siksi kannustan tekemään hankintoja harkitusti ja tarpeeseen ja näin sinullakin taisi nyt käydä 🙂 Ostitko tuon luonnonvalkoisen?

Reply
Jonna 28 lokakuun, 2019 - 6:43 am

Kyllä. 😊 Ostin tuon mallin valkoisena.

Reply
Raili 28 lokakuun, 2019 - 7:28 am

Hei Kerttu
Mieluinen postaus. Asiahan on niin, että aika ajoin tarvitsee uusia tuotteita eikä sille voi mitään. Jos siitä kertoo lukijoille, jotka tekevät omat, itsenäiset valintansa en näe siinä mitään yllyttämistä. Nuo alekoodit kyllä kelpaavat. Aikaisemman postauksen kynttelikkö on minun ostoslistalla. Vähän erikoisempi, kaunis ja sopivan hintainen. Kiitos vinkistä. Hyvää syksyä.

Reply

Jätä kommentti