Pääsiäisen sisustusta ja fiiliksiä

by Kerttu

Se on pääsiäinen ja neljän päivän vapaat edessä. Jos ette ole vielä huomanneet 😉 Muutama viimeinen viikko on ollut todella lennokas, joten nyt on ihanaa linnoittautua kotiin muutamaksi päiväksi. 

Kotiin virittelin kevät- ja pääsiäistunnelmaa vaihtamalla sisustustyynyt olohuoneeseen ja laittamalla maljakkoon keltaisia tulppaaneita. Minipanoksella sai ihan erinäköistä ilmettä, piristää kummasti pienikin muutos. 

Kauppareissulla automarketissa tipu- ja pupuhyllyt ammottivat tyhjyyttään. Kotona ihmettelin, että  mihin jemmaan olen  ne vähätkin pääsiäiskoristeeni laittanut? Pettämätön arkistointijärjestelmäni kokee tässä nyt pienimuotoisen kolauksen ja luultavasti löydän pääsiäiskoristeet juhannuksena. Onneksi kaupan suklaahyllyt notkuivat koristehyllyjenkin edestä! Rairuohon kanssa olemme vähän jälkijunassa, mutta jospa se tässä viikonlopun aikana tuuhentuisi. 

Vaikka kesänlapsi olenkin, sopii tämä kevät minulle niin hyvin! Eilen kävin lenkillä ja omaksi ihmeeksenikin hilpaisin 13 kilometriä tuosta vain. Loppua kohti sain vielä kiristää vauhtia ja se endorfiinin siivittämä flow-tunne on ihan huikea. Ensi viikolla alkaa juoksukoulutreenit ja tätä kipinää haluan vaalia. 

Pääsiäiseksi on luvattu niin upeita kelejä, että ohjelmassa on ainakin terassin kesäkuntoon laittamista.  Tässä vaiheessa vuotta sitä hekumoi ajatuksella vuoden ensimmäisestä terassikahveista,  jokohan ne tämä viikonloppuna saisi nautittua?

Ikkunanpesu-urakka on myös tekemättömien töiden listalla, mutta jotenkin kummasti nämä terassin sisustus- ja kesäkukka-asiat kiilaavat tuon inhokkihomman edelle. Viime syksynä ostin palvelun ammattilaiselta, mutta lopputulos oli niin katastrofaalinen, että nyt ei auta kun tarttua rättiin ihan itse 😉

Huomenna pääsen istahtamaan valmiiseen pöytään, kun saamme nauttia äitini kokkaamaasta lammas-illallisesta. Pitkät pyhät mahdollistavat myös sukulaisten tapaamisen ja näitä kohtaamisia odotan innolla!

Siinä kai ne tarkeimmät kuulumiset ja fiilikset olivatkin. Hugokin tuijottaa, että jos ei ollut muuta, niin pystytkö heittämään jonkin pikkuisen naminappulan, kun itsekin tähyilet suklaakulholle jatkuvasti 😀

Minä nappaan tuon karvakorvan matkaan ja köpötellään pieni lenkki ennen saunaa. Onko sinulla jotain erityisiä pääsiäissuunnitelmia tai traditioita? Tunnelmallista iltaa ja ihanaa pääsiäisen alkua!

Saatat pitää myös

19 Kommentit

Anonymous 17 huhtikuun, 2014 - 7:14 pm

Very goodlooking! And Good Easter to you and your family!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 huhtikuun, 2014 - 10:56 pm

Thank you so much! Happy easter for you too 🙂

Reply
S - Beauty of Life 17 huhtikuun, 2014 - 7:58 pm

Wow, 13 kilsaa. You go girl :).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 huhtikuun, 2014 - 10:57 pm

Kiitos, meni kevyesti kun ei ole treenannut ylikuntoon 😉

Reply
By J 17 huhtikuun, 2014 - 9:06 pm

Onpa ihanan aurinkoinen sisustus ja nättejä kuvia jälleen. Hyvää pääsiäistä Kerttu & perhe! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 huhtikuun, 2014 - 10:57 pm

Kiitos paljon ja samaa sinne!

Reply
Taru 17 huhtikuun, 2014 - 9:27 pm

Mäkin tulin vielä tänne oikein erikseen sanomaan, että kiitos samoin, oli ihana nähdä! Juttua olisi riittänyt vaikka kuinka ja paljon 🙂 Viettäkäähän hurjan ihana ja rentouttava pääsiäinen <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 huhtikuun, 2014 - 10:57 pm

Kiitos itsellesi <3 Rentoa pääsiäistä sinnekin!

Reply
Nanna - Luumutar 17 huhtikuun, 2014 - 10:37 pm

Muksaa pääsiäistä sinne myös! Normaalistihan sitä oltaisiin jossain lasketttelurinteessä tähän aikaan vuodesta, mutta ei tällä kertaa.Kavereita kylään ja kylään kavereille, leppoistelua kotosalla… toivottavasti aurinkoa että pääsis jo nauttimaan terassistakin. Ihana mörkö viimeisessä kuvassa. <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 huhtikuun, 2014 - 10:58 pm

Teillä on siis samat suunnitelmat kuin meilläkin 🙂 Leppoisaa pääsiäistä sinne teidän perheelle!

Reply
Anonymous 17 huhtikuun, 2014 - 11:23 pm

Aivan ihania keväisiä kuvia. Rakastan Aalto vaaseja. Sellaisen sain siskoiltani Tertulta ja Riitalta häälahjaksi vuonna 1984. Olit pieni iloinen tytöntypykkä suloisessa leningissä ja hatussa mukana juhlimassa =) Miten aika rientää! Oikein mukavaa pääsiäistä *halaus* //isotäti Tuire

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 huhtikuun, 2014 - 11:00 pm

Voi kiitos Tuire! Kävin pääsiäisillallisilla kotona ja äiti muisteli tuota matkaa 🙂 Ilmeisesti häitänne vietettiin pohjoisessa Keski-Suomessa. Itse asiassa tuo Aalto-vaasi on myös Terttu-mummolta, hänellä oli hyvä design-silmä <3 Mukavaa pääsiäistä ja halauksia!

Reply
karin // modernekohome 18 huhtikuun, 2014 - 9:11 am

Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä Kerttu!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 huhtikuun, 2014 - 11:00 pm

Kiitos samoin Karin!

Reply
Rouva Jii 18 huhtikuun, 2014 - 10:03 am

Ihania kuvia, pienelläkin muutoksella saa uuden ilmeen aikaan. Kai Hugo sai sen namunsa? 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 huhtikuun, 2014 - 11:00 pm

Kyllä tuolla tuijotuksella jo pikkuinen nappula irtoaa 😀

Reply
JohannaL 18 huhtikuun, 2014 - 7:21 pm

Kyllä tuo Hugo on vaan ihana! Mäkin ajattelin pestä pääsiäisloman aikana ikkunat, mutta saa nähdä kiilaako mukavammat hommat edelle 🙂 Ihanaa pääsiäistä teille!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 huhtikuun, 2014 - 11:01 pm

Heh, minulla taitaa jäädä muiden hommien jalkoihin, katsotaan! 😀 Mukavaa pääsiäistä teillekin!

Reply
Jenna / with all my love 22 huhtikuun, 2014 - 10:24 am

Pöydät on niin kauniit!

Reply

Jätä kommentti