Nolo huone

by Kerttu

Kun meille tulee vieraita, vedän tämän huoneen oven kiinni. Se on entinen työhuone ja tuleva pojan huone ja nykyinen… varasto 😀 Kuvat eivät tosiaan kerro totuutta, mutta huone on todella vaiheessa. Elän pienessä välitilassa tämän kanssa, sillä en tarvitse työtilaa, mutta tarvitsen kaikille papereille säilytyspaikan. Nyt huoneessa on sekä vauvan tavaroita että työhuoneen tavaroita sulassa sekasotkussa.

tyohuone-1-3

Siistin lipaston päällisen ja iloitsin kotimaisista tyylikkäistä Lifesaver-toimistotarvikkeista*, jotka tulivat todella tarpeeseen sotkun taltuttamiseksi. Mallistossa on mm. näppäria mappeja, kynäkoteloita, kansioita ja kelloja, suunnittelijoinaan mm. Saana ja Olli, Paola Suhonen sekä Hanna-Riikka Heikkilä. Katseen kestävät työhuonetarvikkeet päätynevät osittain meillä kaapin uumeniin, toivottavasti pian saan järjestettyä tilaa kodinhoitohuoneeseen.

tyohuone-1

Mutta ei sentään ihan niin epätoivoista, miltä kuulostaa 🙂  Olen laatinut sisustussuunnitelman huoneeseen! Suurin oivallukseni oli, että huonetta ei sisusteta vauvalle vaan lapselle, joka kasvaa. Niinpä huoneeseen on tulossa jotain toiminnallista, ajatonta ja ennen kaikkea pienelle pojalle sopivaa. Palataan aiheeseen piakkoin!

*Toimistotarvikkeita saatu blogin kautta Lifesaverilta

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Mimmu 29 toukokuun, 2015 - 9:37 am

Jotenkin todella huojentavaa kuulla että jopa noin kauniissa kodissa kertyy tavaraa joilla ei ole omaa paikkaa ja joita piilotellaan vierailta. Meillä se huone on vaatehuone, jonne piilotetaan vieraiden silmiltä kaikki ylimääräinen ja vedetään ovi kiinni.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 toukokuun, 2015 - 12:02 pm

Voi kuule, toinen nolo paikka meillä on kodinhoitohuone 😀

Reply

Jätä kommentti